ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/08/2016, 21:09:35
quote:
για παράδειγμα οταν εγώ γραφω ως Χριστος Ελ και εχω δεχθεί 1000 εκατομμύρια προσβλητικά μηνύματα είναι επακόλουθο και εγώ να ξεσπάσω και να σε πω αρχίδι

Φίλε, άκου λίγο...

Επιθέσεις από χριστιανούς εναντίον άλλων θρησκειών, υπάρχουν πολλές, υπάρχει βέβαια και το αντίστροφο, πολοί χριστιανοί δέχονται επιθέσεις από άλλες θρησκείες και μάλιστα σε άλλες χώρες δέχονται επιθέσεις κατά της ζωής τους, κοινώς τους σφάζουν!

Εσύ απ' ότι θυμάμαι ως Χρίστος Ελ, δέχθηκες αρκετά προσβλητικά μυνήματα και απ' ότι θυμάμαι στις αρχές ήσουν πολύ δεκτικός και προσιτός με τους χρήστες.

Όμως το έχεις παρακάνει, το έχεις τραβήξει πολύ το σχοινί και δεν πάει παρά πέρα, εμένα ας πούμε γιατί με έβρισες?
Επειδή δε σου αρέσει ο εως-φορισμός?

Νομίζεις οτι έχεις το ΟΛΟ το δίκιο με το μέρος σου?

ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ παρά πέρα, πρόσεξε όμως γιατί υπάρχει η πιθανότητα να παραμερίσω κάποιες υποχρεώσεις μου και να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί σου εκτενέστερα.

Μη με αναγκάσεις φίλε, στο ζητάω στα ίσσα...

Όσο για όσους είναι αντίχριστοι σαν εμένα, έχω και για εσάς κάτι να ζητήσω, αντιπαρετεθείτε ιδεολογικά και κόσμια, κοινώς πες τη γνώμη σου, άσκησε την κριτική σου, αλλά να τηρείς τα όρια, γιατί σε όλα πρέπει να υπάρχουν όρια.

25/08/2016, 22:01:53
Εωσφοριστής

Θα ήταν ευκολότερη η συζήτηση, αν ευαρεστούμενος μας ενημερώσεις, ποιός διεγραμμένος λογαριασμός είσαι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/08/2016, 22:02:39
quote:
Όσο για όσους είναι αντίχριστοι σαν εμένα, έχω και για εσάς κάτι να ζητήσω, αντιπαρετεθείτε ιδεολογικά και κόσμια, κοινώς πες τη γνώμη σου, άσκησε την κριτική σου, αλλά να τηρείς τα όρια, γιατί σε όλα πρέπει να υπάρχουν όρια.

Να συμπληρώσω φίλε μου σε αυτά που παραθέτεις, ότι και η κουτοπονηριά, τα θεολογικά τρικ επιπέδου νηπιαγωγείου, περιφερόμενοι -τάχα- νικητές που προσπαθούν να κοροϊδέψουν αφελείς με τα παιδικής ευφυΐας τεχνάσματά τους, παπαγαλιστές που ποστάρουν σαν ποίημα τα ίδια και τα γίδια (και τα οποία έχουν απαντηθεί πολλές φορές) προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να παρατείνουν την υπάρξή τους για προπαγανδιστικούς σκοπούς, είναι επίσης άκρως προσβλητικοί και προκλητικοί για την νοημοσύνη των μελών, κουραστικοί για τους αναγνώστες και δεν έχουν καμιά θέση εδώ μέσα, παρά μόνο σε εκκλησίες, κατηχητικά και λοιπά συναφή ιδρύματα.

Edited by - Συνοδινός.1 on 25/08/2016 22:05:07

25/08/2016, 22:30:20
quote:
Να συμπληρώσω φίλε μου σε αυτά που παραθέτεις, ότι και η κουτοπονηριά, τα θεολογικά τρικ επιπέδου νηπιαγωγείου, περιφερόμενοι -τάχα- νικητές που προσπαθούν να κοροϊδέψουν αφελείς με τα παιδικής ευφυΐας τεχνάσματά τους, παπαγαλιστές που ποστάρουν σαν ποίημα τα ίδια και τα γίδια (και τα οποία έχουν απαντηθεί πολλές φορές) προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να παρατείνουν την υπάρξή τους για προπαγανδιστικούς σκοπούς, είναι επίσης άκρως προσβλητικοί και προκλητικοί για την νοημοσύνη των μελών, κουραστικοί για τους αναγνώστες και δεν έχουν καμιά θέση εδώ μέσα, παρά μόνο σε εκκλησίες, κατηχητικά και λοιπά συναφή ιδρύματα.

Όντως κάποια άτομα γίνονται προσβλητικά κυρίως από εγωϊσμό, προσωπικά έχω περάσεει απ αυτό το στάδιο και όταν συνειδητοποίησα το πόσο λάθος ήμουν, απλά έκατσα ηρέμησα και σκέφτηκα ποιό ξεκάθαρα.

Ο κάθε ένας μας οφείλει πάντα να κάνει την αυτοκριτική του, ΑΝ θέλει να γίνει καλύτερος, αν δε θέλει δε γίνεται από μόνο του.

quote:
Θα ήταν ευκολότερη η συζήτηση, αν ευαρεστούμενος μας ενημερώσεις, ποιός διεγραμμένος λογαριασμός είσαι.

ΝΙΚΟΜΑΧΕ...δεν διαγράφηκε ο λογαριασμός μου, εγώ την έκανα για κάμποσο καιρό, ξέρεις...έχω και μιά ζωή να ζήσω, δε θα κάθομαι να χαλιέμαι για τις ανταλαγές μπινελικιών με τον κόσμο...
Μπορεί να με θυμάσαι ως Lock_Smith...
Και σε πληροφορώ οτι τον καιρό που έλειψα, τον εκμεταλεύτηκα με πολύ θετικό τρόπο.
Ανέβηκα αρκετά επίπεδα και άλλαξα σε μεγάλο βαθμό, αυτό από μόνο του είναι κάτι καλό...

25/08/2016, 22:38:37
Καλώς επέστρεψες Lock_Smith

25/08/2016, 22:42:41
Ειλικρινώς, ήταν το πρώτο που πήγε το μυαλό μου, αλλά με συνεπήρε η σκέψη του διαγραμμένου λογαριασμού, επειδή έχουμε πήξει τελευταίως στα ρεμάλια.

Καλώς επανήλθες.
Φαντάζομαι προχώρησες στο θέμα των αστρικών ταξιδιών, συνάντησες κάποιο Δάσκαλο στο αιθερικό και λοιπά συναφή?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/08/2016, 22:47:11
Καλώς σας βρήκα.

25/08/2016, 23:16:22
Εγώ να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίχριστος, αλλα οι συγκεκριμένο τύποι που ενοχλουν δεν είναι καν χριστιανοι. Βαριεμαι να φερω σημεια απο τα ευαγγελια που κατακρινουν τη φορτικότητα απέναντι στους αλλους. Lock Smith δεν νομίζω να καθηλώνει το esoterica πάντως, στο βαθμό που δεν αποκτάς εμμονή με αυτό. Ένας τόπος συζητήσεων είναι και τίποτε παραπανω. Δεν έχει τα φόντα μάλλον για τίποτε άλλο, έτσι όπως λειτουργεί.

Abyssus Abyssum Invocat

Edited by - Heretic on 25/08/2016 23:17:44

26/08/2016, 00:19:51
Ούτε κι εγώ είμαι αντίχριστος Heretic, υπό την έννοια ότι εφόσον δεν υπάρχει Χριστός δεν υπάρχει νόημα να δηλώνει κάποιος Αντίχριστος.
Κατά κάποιο τρόπο, όταν κάποιος δηλώνει Αντίχριστος αποδέχεται ως υποψία και την ύπαρξη Χριστού.
Αντιχριστιανός ίσως; Αυτό τουλάχιστον, μπορεί να δηλώνει την αντίθεση κάποιου στο σύνολο της θρησκείας.
Προσωπικά, είμαι απέναντι σε όλες τις θρησκείες και ιδιαίτερα στις γνωστές τρεις της Εβραϊκής μυθολογίας, που αποτελούν ότι πιο εγκληματικό υπάρχει διαχρονικά για την ανθρώπινη νοημοσύνη και ότι πιο απάνθρωπο και εμπρηστικό υπάρχει διαχρονικά για την παγκόσμια ειρήνη.
Τα Ιερά Βιβλία τους δε, αποτελούν μισαλλόδοξα και απάνθρωπα πολεμικά εγχειρίδια, τα οποία καλούν με τυφλό φανατισμό τους πιστούς να πολεμούν για την πίστη τους, ώστε να επιβραβευθούν στον άλλο κόσμο. Ο Θεός άλλωστε, αποκληρώνει τους άπιστους και τιμωρεί παραδειγματικά τους αντιπάλους του.

26/08/2016, 00:32:44
Εμένα μου αρέσει ο Χάρυ Πότερ.Και ο Μπάτμαν.Και ο Τζιμ Ανταμς.

Σε άλλους αρέσει ο Αβραάμ και ο Ισαάκ.

Το κοινό τους σημείο?
Παραμύθια της Χαλιμάς.

Εκείνο που δεν ξέρω είναι:
Εχω δικαίωμα να αποκαλώ κόπανο, όποιον πιστεύει και λατρεύει κάποιον ή κάποιους από τους ανωτέρω?

Προφανώς ναι, αλλά σε ιδιωτικό κύκλο και σίγουρα όχι σε δημόσιο βήμα.

Αναρωτιέμαι:
Αυτόν/ους ( ηγέτες και αξιωματούχους ) που επιτρέπει στον οπαδό του Χάρυ Πότερ και του Αβραάμ, να επιτελεί αξιόποινες πράξεις,στο όνομα των παραμυθιών, πως πρέπει να τον αποκαλώ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.