ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

pyramid64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
28/06/2005, 19:05:08
Το διάβασα το topic που άνοιξες Conqueror από ότι κατάλαβα δώθηκαν εξηγήσεις σχετικά με αυτό που βίωσες άρα νομίζω ότι θα έπρεπε να είχες πειστεί. Γιατί όμως συνεχίζεις να ανησυχείς και να πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει Μόρα?

LoveCats μην φοβάσαι, το πιό πιθανό είναι κάτι που είχες ακούσει από μικρή να σε φόβησε, δεν το ξεπέρασες ποτέ και σου βγαίνει κατά καιρούς αναλόγως την ψυχολογική σου κατάσταση.
Τα πνεύματα εάν θεωρείς ότι αυτό είναι κάποιο κακό πνεύμα, δεν ανακατεύονται με εμάς(έχουν καλύτερες δουλειές να κάνουν).

Οι φόβοι μας όμως δυστυχώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και μας ταλαιπωρούν, μην το σκέφτεσαι ή προσπάθησε να σκεφτείς από που έχεις ακούσει τέτοιες ιστορίες μικρή. Συνήθως για να μην πω πάντα όταν ξέρουμε από που ξεκινάει κάτι το αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά.

Εάν δεν πείθεσαι από αυτά που σου έγραψα, γράψε τις σκέψεις σου και κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε μέχρι να πειστείς. Εννοείται ότι δεν το λέω ως έξυπνη που θα σε πείσω, δεν θέλω να φοβάσαι τέτοια πράγματα.

LoveCatsΝέο Μέλος
28/06/2005, 21:48:33
Pyramid ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι κάποιες φοβίες που είχα απο μικρή και τις κουβαλάω ακόμη απλά αυτή η αίσθηση και μόνο με τρομάζει και όταν αυτό σου συμβαίνει ξανά και ξανά ταράζεσαι -φοβάσαι για το τι θα μπορούσε να είναι.
Οταν η μητέρα μου ήταν έγκυος στον αδελφό μου ο οποίος με περνάει 8 χρόνια ,καθότανε τότε ξαπλωμένη στο κρεβάτι περίπου 7-8 μηνών ήτανε στο τότε σπίτι που μένανε στην Γερμανία και απλά απο μία μαρτυρία δική της μου είπε πως εκείνο το βράδυ όντας ξαπλωμένη και ΟΧΙ κοιμισμένη είδε απο το παράθυρο τις μπαλκονόπορτας μία μαιμου να την κοιτάζει.Φυσικά ταράχτηκε άλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία γιατι σχολιάζοντας το μου αυτο ,μου είπε μήπωσ η εγκυμοσύνη την έκανε και΄έβλεπε τέτοιου είδους οράματα και οπτασίες .
Το κακό είναι πως ίσως αυτή η εμπειρία της μητέρας μου να με έχει επιρρεάσει αλλά στα παιδικά μου χρόνια που όντας μικρό κοριτσάκι φοβόμουν και την σκιά μου .....

Το μυαλό μας πάντως είναι σίγουρο πως πλάθει πολλές και διάφορες οπτασίες την ώρα που χαλαρώνει .

29/06/2005, 13:20:58
LoveCats έτσι υπάρχει μία πιθανή εξήγηση.
Πρώτα απ΄όλα να πούμε για την μητέρα σου.

Είναι ένα συμβάν ετών που δεν μπορεί να ελεγχθεί, είναι αδύνατον η μητέρα σου να θυμάται λεπτομέρειες, αυτές αφαιρούνται από τις εικόνες που βλέπουμε ή δημιουργούμε όσο περνάει ο καιρός.
Στην θέση τους βάζουμε άλλες που τις τροποποιούμε όπως μας βολεύει, όπως αντέχουμε.

Μπορεί να ήταν ξύπνια, μπορεί και όχι επειδή το λέει δεν είναι δεδομένο άρα μπορεί και να το ονειρεύτηκε.
Ή μπορεί όντως να ήταν μαϊμού που το είχε σκάσει από κάπου, πόσες φορές δεν ακούμε διάφορα παρόμοια περιστατικά στην τηλεόραση?

Όσον αφορά εσένα
Το μυαλό ενός παιδιού, που όντως έχει πολλή δόση φαντασίας, παίρνει ένα άκουσμα και το πλάθει όπως θέλει μπερδεύοντάς το και με εικόνες από την τηλεόραση, από τα παραμύθια, από τα μικυ μαους κ.λ.π.

Την ημέρα όταν ξαπλώνεις φοβάσαι? μάλλον όχι (εάν ναι μου το λες).

Εάν δεν φοβάσαι γιατί συμβαίνει αυτό? Ίσως γιατί βλέπεις καλύτερα, δεν υπάρχουν σκιές που στο μυαλό παίρνουν διαστάσεις όντων από άλλο κόσμο, ίσως γιατί οι κακοί έρχονται μόνο τα βράδια που κοιμόμαστε για να μας κάνουν κακό.

Το μυαλό εκπαιδεύεται, εάν όταν ήσουν μικρή σου έλεγαν να μην φοβάσαι το σκοτάδι αλλά την ημέρα γιατί τότε έρχονται όλα τα κακά, επειδή θέλουν να βλέπουν που είμαστε και τι κάνουμε ώστε να μπορούν να αποφασίσουν εάν θα μας κάνουν κάτι ή θα το κάνουν άλλη στιγμή, θα έτρεμες την ημέρα.

Έτσι και τώρα θα εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην φοβάται, αφού δεις τι σου προκάλεσε τον φόβο.

Εάν η μητέρα σου έλεγε ότι είδε έναν ιπποπόταμο έξω από το παράθυρο ή μιά καμηλοπάρδαλη τι θα αισθανόσουν τι θα φοβόσουν το βράδυ? Θα έπλαθες ένα μυθικό ον να σε ταλαιπωρεί.

Μην φοβάσαι να κοιτάξεις έξω από το παράθυρο το βράδυ και εννοείται ότι δεν είσαι τρελλή.

Γιατί το νοιώθεις μόνο όταν είσαι σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου? και μόνο τότε σε φοβίζει? μπλέκει η φαντασία με την πραγματικότητα και νομίζουμε ότι συμβαίνει ή ότι θα συμβεί.

Ακόμα και για την Μόρα που διάβασες, τι είναι έχεις σκεφτεί?
Όταν πέφτεις για ύπνο δεν χαλαρώνει το σώμα?
Δεν νοιώθεις όλα τα μέλη σου βαριά λίγο πριν αποκοιμηθείς?
Το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή του στήθους, νοιώθεις ένα βάρος σαν κάποιος να έχει καθήσει πάνω σου, αναλόγως λοιπόν των εικόνων που έχεις στο μυαλό σου φτιάχνεις μιά εικόνα που θα σου επιτρέψει να εξηγήσεις το βάρος.

Λόγω ότι το βάρος δεν το αντιλαμβάνεσαι ως καλό, είσαι ακόμη σε μιά σχετική εγρήγορση, προκύπτουν οι θεάσεις της Μόρας.

Βεβαίως εκτός από την εξήγηση που έδωσα υπάρχει και άλλη εξήγηση που ισχύει σε ελάχιστες περιπτώσεις, δεν έχει όμως καμμία σχέση με αυτό που σου συμβαίνει.

LoveCatsΝέο Μέλος
30/06/2005, 15:01:29
Aγαπητή Pyramid όντως αυά που γράφεις έχουν.. μια καλή λογική εξήγηση δεν αντιλλέγω.Αν τύχει να διαβάσεις κάποια post που έχω στείλει τις τελευταίες μέρες θα καταλάβεις το λόγο που ίσως να τα πιστέυω όλα αυτα γιατί όσο σε μένα όσο και δστον αδελφό μου ούκ ολίγα έχουν συμβεί.Πιστεύω πολύ στον Χριστό και στην Παναγία αλλά αμφισβητό κάποια για τον Θεό όχι πως αυτά με κάμουν Άθεη οκ για μην μπερδευόμαστε!
1.Για την μαρτυρία της μητέρας μου" το σπίτι το οποίο μένανε ήταν στο 5 όροφο του ΧΑΙΜ(έτσι λεγονταν η εργατικές εστίες στην γερμανία σπ όσο ξέρω)άρα ήταν αδύνατον μια μαιμου που το έσκασε να σκαρφάλωσε και να έφτασε μέχρι το παράθυρό μας.Αυτήν την μαιμού για να συμπληρώσω και κάτι ακόμη (φυσικα δεν ξέρω αν ήταν η ίδια την είχε δεί και ο αδελφός μου όταν ήτανε περίπου 16 ετών .
2.Τωρα για τις δικές μου φοβίες ,έχω να σου πώ πως ειναι μερικές φορές που είμαι μόνη σπίτι και ώρες που πριν καλα καλα δύση ο ήλιος και μου έχει τύχει να φοβάμαι.Ισως να έχω συνδέσει τελικά αυτο το σπίτι που μένουμε με κάποιες παλιές κακές εμπειρίες και γι αυτο να ταλαιπωρούμε ειλικρινά δεν ξέρω αλλά όπως σου είπα για να μην γίνομαι και κουραστική και να κλείσει εδώ το θέμα το μόνο σιγουρό είναι πως όσο τα σκαλίζουμε αυτα τα γεγονότα και τις καταστάσεις ,ή όσο διαβάζουμε για διάφορα όντα(μορα π.χ) και έχουμε κάποιες φοβίες το μόνο ππου καταφέρνουμε τελικά είναι να τις κάνουμε πιο έντονες και καταπιεστικές προσ τον ψυχικό μας κόσμο και τον κόσμο που κατοικεί στο μυαλό μας
tellouriosΝέο Μέλος
26/07/2005, 05:42:39
[quote]
εισαι στο κρεββατι και εισαι στη φαση να κοιμηθεις αλλα ακομη δε σε εχει πιασει ο υπνος.. εχεις κλεισει στα φωτα, ακους ακομα τους ηχους της πολης απο το παραθυρο σου και τα ματια σου κανουν ακομα "ταβανοθεραπεια"..

μετα απο λιγο, για καποιο ανεξηγητο λογο αισθανεσαι μια πολυ αρνητικη παρουσια μεσα στο δωματιο, ενω ξερεις οτι μονο εσυ εισαι εκει. παρολα αυτα, φοβασαι ακομα και να βγαλεις το κομματι του σκεπασματος σου που σε εμποδιζει. αδυνατεις να κουνηθεις, να αλλαξεις πλευρο ή και να σηκωσεις το κεφαλι σου να διαπιστωσεις αυτο που υποψιαζεσαι..

μεσα σε ολα αυτα, παρατηρεις οτι ηχοι της πολης δεν ακουγονται πλεον.. κι ας ξερεις οτι υπαρχουν.. και το χειροτερο? βλεπεις το σκυλι σου να γαυγιζει απ'εξω και να ορμαει πανω στο παραθυρο, αλλα να μην ακους τιποτα απο ολα αυτα... σα να εχουν μπει ολα σε mute!

να σημειωθει οτι τα ματια σου εχουν παγωσει σε ενα σημειο και φοβασαι να κουνησεις ακομα και αυτα..

λοιπον, για να μη πολυλογω, μου εχει τυχει αρκετες φορες αυτο το πραγμα. ενας γνωστος μου, ειχε παρομοια εμπειρια, με τη διαφορα οτι ειχε κλεισει τα ματια του καθ'ολη τη διαρκεια αλλα τα ανοιξε οταν αισθανθηκε κατι ακριβως απο πανω του. δεν του αρεσε καθολου αυτο που ειδε..

οποιος απο σας εχει παρομοια εμπειρια, ας τη μοιραστει μαζι μου..

ή εστω καποιος που γνωριζει κατι παραπανω, ας μου δωσει καποια εξηγηση.

ευχαριστω

tomorrow is not what it used to be
[/quote

μην ανυσηχεις, εχει βγει εμβολιο

elorΝέο Μέλος
26/07/2005, 10:39:00
Αυτό το πράγμα το έχω αντιμετοπίσει και το έχω νικήσει πολλές
φορές στην αρχή ξαφνιάστηκα αλλά μετά το αντιμετώπισα με τη δύναμη του
Θεού.
Είναι κάποιος δαίμονας που θέλει να ασήσει αρνητική επιρροή στο θύμα
του. Με τη δύναμη του Θεού όμως φεύγει και δεν ξανάρχεται παρά μόνο αν
το προσκαλέσεις άθελα σου.
26/07/2005, 11:36:19
Εγώ δεν είχα ποτέ μου εμπειρία με τη Μόρα και για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω να το ήθελα καθόλου!
Είχε όμως εμπειρία παρόμοια ο πατέρας μου και δε νομίζω να μου έχει πεί ψέματα, ούτε να ήταν της φαντασίας του..
tellouriosΝέο Μέλος
26/07/2005, 14:10:56
αγαπητε iisius ειχα παρομοια εμπειρια 3 φορες στο παρελθον, σε σχεση με αυτα που εγραψαν οι αλλοι για το θεμα εγω δεν ειδα καποια σκια η μορφη αλλα ενοιωσα μια παρουσια. ειχα ανοιχτα τα ματια δεν μπορουσα να τα κινησω δεν εβλεπα κατι η καποιον αλλα ενοιωθα μια παρουσια σαν να σερνονταν στο πατωμα η σαν να ηταν πολυ μικρη για να την δω στο υψος που ειχα τα ματια μου. θυμαμαι κατι πολυ χαρακτηριστικο ομως, μια περιεργη οσμη σε ολο το δωματιο που διατηρηθηκε αρκετη ωρα και αφου συνηλθα. πες μου σε παρακαλω αν εχεις καποια αλλη πληροφορια γι'αυτο. εχω φοβηθει πολυ απο τοτε και δεν κοιμαμαι πια ποτε μονη μου βραδυ.
26/07/2005, 14:41:06
Αγαπητή tellourios μην φοβάσαι πρώτα απ΄όλα, όλα διορθώνονται.

Η οσμή τι σου θύμιζε? εννοώ εάν μπορείς να σκεφτείς κάποια παρεμφερή οσμή από τις ήδη γνωστές. Αυτή η οσμή εμφανίστηκε και τις 3 φορές?

Τι ακριβώς έχεις κάνει σε σχέση με το Μεταφυσικό? Τι έχεις ίσως προσπαθήσει να κάνεις, μόνη σου ή με άλλους μαζί?

Εάν έχεις κάνει κάτι περιέγραψε ακριβώς ότι θυμάσαι.

Εάν έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίο σε σχέση με Μεταφυσικό ποιό ήταν το θέμα.

ALFΜέλος
26/07/2005, 15:28:53
αυτο το φαινομενο μου τηχενε οποτε ακουγα ενα συλκεκριμενο δισκο Η/Μ
το καταλαβα οταν επαθε και η μητερα μου το ιδιο πραγμα το ιδιο βραδυ με μενα συνοδευομενο δε απο ενα απαλο και παγομενο φισιμα αερα!!!χημονας κλειστα τα παραθυρα.
ΙαπετόςΜέλος
24/09/2012, 20:19:10
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 27χρονο στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς φέρεται να διατηρούσε σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Ο 27χρονος Έλληνας, είχε δημιουργήσει στο Facebook σελίδα με τίτλο "Γέροντας Παστίτσιος", στην...

...οποία αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα και τα μετέφραζε όπως εκείνος ήθελε.

Τους τελευταίους μήνες χιλιάδες καταγγελίες είχαν φτάσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από χρήστες του Facebook που ενημέρωναν τις αρχές για τις ύβρεις που αναρτούνται στο συγκεκριμένο προφίλ.

Από την ψηφιακή έρευνα, εντοπίστηκαν τα αρχεία καταγραφής και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή και κλιμάκιο Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι για την εν λόγω σατυρική σελίδα είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Οι ίδιοι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν "φανατικούς" κι "απολίτιστους" τους Μουσουλμάνους που εξεγέρθηκαν για ένα χαζό φιλμάκι είναι οι ίδιοι που σήμερα χαίρονται για τη σύλληψη ενός τύπου που απλώς έκανε πλάκα.

Οι Ελληνορθόδοξοι Ταλιμπάν κέρδισαν μια ακόμα μάχη. Τώρα που έπιασαν τον Παστίτσιο, θα κοιμόμαστε ξανά με τις πόρτες ξεκλείδωτες;

parapolitiki.com

Γινόμαστε Ιράν πλέον!

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

Edited by - Ιαπετός on 24/09/2012 20:22:01

25/09/2012, 15:16:52
quote:
Γινόμαστε Ιράν πλέον!

Ισλαμαμπαντ να μη γίνουμε, Ιράν ας γίνουμε αν είναι να μπαίνουμε στη μύτη των αμερικάνων.

quote:
Σχόλιο Παραπολιτικής: Οι ίδιοι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν "φανατικούς" κι "απολίτιστους" τους Μουσουλμάνους που εξεγέρθηκαν για ένα χαζό φιλμάκι είναι οι ίδιοι που σήμερα χαίρονται για τη σύλληψη ενός τύπου που απλώς έκανε πλάκα.
Να σε ρωτήσω κάτι, αν ο Πατήρ Παΐσιος ήταν ο πατέρας σου, θα ήθελες να υπάρχει τέτοια σελίδα για αυτόν;
Είναι άσχημο να υβρίζεται κάποιος ως πρόσωπο και είναι ακόμα πιο άσχημο να υβρίζονται τα θεία. Εντούτοις θεωρώ την παρέμβαση του ηλεκτρονικού εγκλήματος υπερβολική, θα μπορούσε απλά να ρίξει τη σελίδα και να τελειώσει εκεί το θέμα, όχι κατασχέσεις κλπ. Αυτο βέβαια είναι λογικό να έγινε, αφού παρενέβη η Χρυσή Αυγή.. ως γνωστό δε βάζει νερό στο κρασί της..
Εντάξει όμως, τουλάχιστον ακολουθήθηκαν έννομες διαδικασίες, δεν πήγε κανείς με μια βόμβα να σκάσει σπίτι του

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 25/09/2012 15:20:15

25/09/2012, 15:30:28
Εγώ Ιαπετέ και Doc θέλω να μου αναφέρει ο ίδιος macedon ποια επίσημη θρησκευτική (Ορθόδοξη Χριστιανική να υποθέσω) αρχή ή παραθρησκευτική οργάνωση Χριστιανών Ορθόδοξων Ταλιμπάν ξεκίνησε αυτή την ιστορία...

Εγώ ως "εμμισθος απολογητής" είμαι έτοιμος να αντικρούσω και να υπερασπιστώ το "ιερατείο μου" στους μύδρους που θα εξαπολύσει ο φίλτατος macedon!!!

Αυτά τα αστήρικτα που γράφετε περί Χρυσής Αυγής να τα πάρετε πίσω αφού ο "καθοδηγητής" macedon έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα μιλώντας για "παντελώς ασύμβατες έννοιες" όσον αφορά τον εθνικισμό και το Χριστιανισμό (Ορθοδοξία εν προκειμένω)

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 25/09/2012 15:35:49

25/09/2012, 15:46:19
Όσο γελοίος είναι ο βλαμμένος με το "φιλμ" για τον Μωάμεθ, τόσο γελοίος είναι και ο εμπνευστής του παστίτσιου. Αρνούμαι να παρακολουθήσω και τον μεν και τον δε. Η περιφρόνηση στον κάθε στερημένο που γελοιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις που για κάποιους ανθρώπους είναι "ιερά", θεωρώ πως είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση. Τους δίνουμε αξία με την "προσοχή" μας και τελικά πετυχαίνουν και τον αρχικό τους σκοπό. Να ασχοληθεί ο κόσμος με την μαλακία που τους δέρνει...

Θεωρώ γελοία την κινητοποίηση των αρχών για τον παστίτσιο...

Θεωρώ όμως περισσότερο γελοίους τους "δημοκράτες" τύπου Παπαδημούλη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που μιλάνε για σκοταδισμό και φανταμελισμό... Τολμάνε και μιλάνε για σάτιρα τα γελοία υποκείμενα που σκούζανε σαν στριμένες γεροντοκόρες με το tweet της Παπαχρήστου...

ΜΑ ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΙΑ ????

25/09/2012, 18:43:56
Ρε παιδιά τι μαλακίες είναι αυτές;
Από που κι ως που ο Παστίτσιος είναι σύμβολο;
Είναι επιεικώς ηλίθιο να ασχολούνται οι αρχές με την ράδιο αρβύλα που αφορά έναν φυγόπονο καλοπερασάκια που το μόνο που έκανε στην ζωή του ήταν να τρώει, να πίνει και να κοιμάται με τα λεφτά τα δικά μας.
Εκανε θαύματα, λέει, προφητείες του κώλου κλπ.
Ενας αποτυχημένος πολίτης ήταν και η φήμη του είναι ραδιο αρβύλα!
Σε μια εποχή που τα μέσα καταγραφής (καμερες κλπ) είναι διαθέσιμα ακόμα και σ' ένα παιδί, ΟΥΔΕΝΑ "θαύμα" κατεγράφη.

25/09/2012, 18:49:48
quote:

Εγώ ως "εμμισθος απολογητής" είμαι έτοιμος να αντικρούσω και να υπερασπιστώ το "ιερατείο μου" στους μύδρους που θα εξαπολύσει ο φίλτατος macedon!!!

Ρε macedon πήδηξέ τον (κυριολεκτικά) να ξεμπερδεύουμε.
Αφού σε γουστάρει το άτομο...

25/09/2012, 19:00:32
quote:
Είναι άσχημο να υβρίζεται κάποιος ως πρόσωπο και είναι ακόμα πιο άσχημο να υβρίζονται τα θεία.
Ποία θεία κι εσύ ρε σκερβελέ;
Η Ιουδαϊκή παράδοση είναι "θεία" για τους Ελληνες;
Είναι ύβρις για την Ελληνική παράδοση άσχετε κουτσουλιάρη.
Να πας να ζήσεις στην έδρα της θρησκείας σου.
Εκεί που είναι αίρεση. Ιουδαϊκή αίρεση.

Υβρις για τους Ελληνες επίσης είναι η ονομασία που έδωσαν οι κρετίνοι στις αστυνομικές επιχειρήσεις "εκκαθαρίσεων".
"Ξενιος Ζεύς".

αυτό είναι ύβρις στα Ελληνικά θεία

CamelotΜέλος
25/09/2012, 20:00:08
Εγώ τωρα είμαι συγκλονισμένος, πως θα κοιμηθώ το βράδυ;
Μια απλή ερώτηση :-)
Ξέρει κανείς τι θα τον έκαναν οι γκρίζοι λύκοι εάν κορόιδευε τη δίκη τους θρησκεία;
Κοιτάξτε το να βρίζεις ένα νεκρό άτομο δεν είναι σωστό. Τωρα να τον συλλάβουν και να του πάρουν και τον υπολογιστή; κουφό μου ακούγεται. Άκρη δεν πρόκειται να βγάλει κανείς μας όμως

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

25/09/2012, 20:10:13
quote:
Κοιτάξτε το να βρίζεις ένα νεκρό άτομο δεν είναι σωστό.
Το να βρίζουμε τον Χίτλερ και τον Στάλιν είναι κακό;
Από την άλλη φίλε μου, άλλο να βρίζεις και άλλο να σατυρίζεις και να κοροϊδεύεις την ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί.
Ετσι δεν είναι;
Τι ακριβώς έκανε ο "εγκληματίας";

Edited by - Αίολος on 25/09/2012 20:11:23

25/09/2012, 22:32:13
Αίολος
quote:
quote:
Είναι άσχημο να υβρίζεται κάποιος ως πρόσωπο και είναι ακόμα πιο άσχημο να υβρίζονται τα θεία.
Ποία θεία κι εσύ ρε σκερβελέ;
Η Ιουδαϊκή παράδοση είναι "θεία" για τους Ελληνες;
Ε μη ψηφίσεις Χρυσή Αυγή τότε. Σε αναγκάζει κανείς;

quote:
Είναι ύβρις για την Ελληνική παράδοση άσχετε κουτσουλιάρη.
Να πας να ζήσεις στην έδρα της θρησκείας σου.

quote:
Εκεί που είναι αίρεση. Ιουδαϊκή αίρεση.
Είναι πολύ συμπαθείς οι Ιουδάιοι

quote:
Υβρις για τους Ελληνες επίσης είναι η ονομασία που έδωσαν οι κρετίνοι στις αστυνομικές επιχειρήσεις "εκκαθαρίσεων".
"Ξενιος Ζεύς".
Εδώ συμφωνούμε.