- Διαφορά Ψυχής- Πνεύματος - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες και πιθανόν το ποσοστό να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά αν εντάσσεις και εμένα σ'αυτήν την κατηγορία, θα πώ πως όσο κι αν σου φανεί περίεργο, δεν έχω απατήσει ποτέ εως τώρα καμία κοπέλα που είχα σχέση και ούτε έχω σκοπό να το κάνω.
Δεν το κάνω για την κοπέλα (δεν μ' ενδιαφέρει να κολακεύω τις κοπέλες πάνω σ'αυτό το θέμα), το κάνω για τον εαυτό μου.
Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, ψυχρό, χωρίς συναισθήματα αλλά δεν είναι έτσι.
Όχι γιατί είμαι ηθικολόγος ή άλλες τέτοιες φαμφαρολογίες και μεγαλοστομίες, αλλά επειδή απο μικρό παιδί και μετά σαν έφηβος και μετέπειτα σαν νεαρός μου έβγαιναν δύο όπως θές πες τα κόμπλεξ, ελαττώματα, ιδιοτροπίες, παραξενιές, κουσούρια, χαζομάρες:
1) αποφεύγω να κάνω αυτό που δεν θα ήθελα να κάνουν σε εμένα
2) είναι έτσι ο χαρακτήρας μου που μου βγαίνουν ισχυρές αναστολές εκ φύσεως, πες το όπως θές, συνειδησιακό μπλακάουτ, δεν νοιώθω εγώ καλά με τον δικό μου εαυτό, αρρωσταίνω, σκοτεινιάζει το μυαλό μου.
Όλοι μπορεί να τύχει να πούμε ένα αθώο ψέμα ή να μην πούμε όλη την αλήθεια σε μικροπράγματα και πιθανότατα η συντριπτική πλειοψηφία το χει κάνει.
Ζωτικά ψέματα, απλές αλήθειες. Υπάρχει μάλιστα και σχετικό βιβλίο γι' αυτό.
Αλλά κάτι τέτοιο ξεπερνάει τουλάχιστον εμένα και δεν μπορώ να λειτουργήσω σαν άνθρωπος.
Προτιμώ να διακόψω την σχέση και να είμαι ξεκάθαρος και να έχω καθαρό το μυαλό μου σε μια τέτοια περίπτωση.
Μια φορά την πάτησα πριν μια δεκαετία περίπου χωρίς να το γνωρίζω (παράμετρος απο την πλευρά της κοπέλας, αυτό είναι προσωπικό θέμα), είχα δεί κάποια σημάδια αλλά κακώς δεν τα αξιολόγησα όσο θα έπρεπε, και νομίζω ότι ξεπλήρωσα το καρμικό χρέος σχετικά γρήγορα μ' ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχα μετά απο μερικούς μήνες που δεν το προκάλεσα εγώ και σώθηκα εκ θαύματος στη κυριολεξία μ' ένα χειρουργείο και όλες τις εξετάσεις αξονικές, μαγνητικές καθαρές και απο τότε ισχυροποιήθηκε-έγινε ατσάλινο μέσα μου ακόμα περισσότερο το θέμα του ξεκάθαρου στις σχέσεις. Αν υπάρχει ήδη ή αν παρέμβει τρίτο πρόσωπο, τότε το προτιμότερο είναι να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα εξ αρχής και να διαλύεται η όποια εκκολαπτόμενη ή υφιστάμενη σχέση.
Το ότι ψάχνω και ενημερώνομαι γενικώς για πάρα πολλά θέματα, αυτό το κάνω για μένα.
Το ότι έχω ενημερωθεί για τον HPV, δεν έχει να κάνει με εναλλαγή συντρόφων ή ότι απατάω τις κοπέλες.
Το ίδιο ψάξιμο κάνω και για θέματα διατροφής,υγείας και για πολλά άλλα θέματα.
Είδα και την απάντηση του makfor, είμαι της ιδίας άποψης.
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
Edited by - trelantonis on 12/01/2011 22:19:22
quote:
ποιος απο εδω μεσα εχει πει ψεματα για τις ερωτικες συντροφους που ειχε ?εγω δεν εχω πει ... το θεωρω τουλαχιστον "χαζο" ...
αρα στην ερωτηση σου σκαρταδο θα ελεγα πως για μενα οχι δεν ισχυει ... και ξερω αρκετα ατομα που ΔΕΝ παιζουν αυτο το παιχνιδι ... απο τοτε που τους γνωρισα τουλαχιστον ...
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Makfor,αν ζεις στην ελλαδα,δεν σε πιστευω με τιποτα.Αν ζεις στο εξωτερικο σε πιστευω,γιατι εκει(σε ορισμενες χωρες)δεν ισχυει αυτο.
Ουτε και εμενα θα πιστεψεις.
Αν μου αρεσει καποια και θελω να κανω σεξ μαζι της,αν και αυτη θελει,
θα ενημερωσω την κυρια Μαιρη και το ιδιο θα κανει και αυτη αν της τυχει.Και ξερεις γιατι?
Γιατι αγαπιομαστε!!!
Τα θελω μου,ειναι θελω της και αντιστροφως.
Ξερω ειναι δυσκολο πολυ να καταλαβεις.Ειναι πολυ μπροστα αυτος ο τροπος σκεψης.
Και ζουμε στην Ελλαδα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
ελλαδα ζω . αλλα δε καταλαβα , επειδη καποιοι λενε μλκιες πρεπει να λενε ολοι ??? επειδη καποιοι ζουν στο ψεμα πρεπει να ζουμε ολοι ??? τι λογικη ειναι αυτη ρε φιλε ??? ναι οκ , καποιοι το κανουν , αλλα τι παει να πει αυτο οτι ολοι στο κουβα ??? για σενα μπορει για μενα οχι ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:quote:
Οχι για μενα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Θα παντρευοσουν μια κοπελα που ηξερες οτι ειχε παει με παρα πολλους πριν απο εσενα;Ας πουμε με πανω απο 30.
Η θα ηθελες ο γιος σου να παντρευτει μια τετοια κοπελα;
Ούτε εγώ θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα που πηγαίνει κάθε μέρα με άλλη.
Άλλο αν τελικά-όπως λέει και ο Νικόμαχος-ταυτιζόμουν πνευματικά μαζί του, οπότε δεν θα με ένοιαζε.
Όπως και να έχει πάντως, ως γυναίκα υποστηρίζω τη μοναδικότητα του ερωτικού συντρόφου και αυτό αφορά σε μένα. Δεν κατακρίνω κανέναν.
Edited by - Narkissa555 on 12/01/2011 23:16:42
quote:
Skartados
θα ενημερωσω την κυρια Μαιρη και το ιδιο θα κανει και αυτη αν της τυχει.Και ξερεις γιατι?
Γιατι αγαπιομαστε!!!
Και ζουμε στην Ελλαδα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Χαχα!!
Πριν ή κατόπιν εορτής θα ενημέρωνες?(δεν μπορώ να βάλω φατσούλες)
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι η αγάπη διαχωρίζεται από την ερωτική επαφή? Γιατί όταν προβάλλεις τόσο φιλελεύθερες απόψεις, σημαίνει ότι το σεξ για σένα είναι απλώς σεξ και τίποτα παραπάνω.
Αν η κυρά Μαίρη πάει με άλλον δεν έγινε και τίποτα, αρκεί να στο έχει πει
quote:
Skartados
Γιατι αγαπιομαστε!!!
Και ζουμε στην Ελλαδα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ρε νικομαχε ,δεν μιλαω για το κερατο,αλλα για το ψεμα που λεμε οι αντρες ,οτι εχουμε πηδηξει τη μιση ελλαδα.Αν δεν το θεωρουσαμε καλως η κακως μαγκια,δεν θα λεγαμε αυτο το αθωο ψεμα.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος 30 χρονων,να εχει παει μονο με 2 γκομενες και να το παραδεχτει;Αν τον ρωτησεις θα σου πει πανω απο 20.Αντιθετα μια γυναικα που εχει παει με 30 ,θα σου πει με 5.
δεν αρνουμε οτι υπαρχει το φαινομενο , απλα θεωρω οτι δεν μας συμπεριλαμβανει ολους και πιστεψε με , το ελλαδα με το εξω απο εδω δεν εχει καμια διαφορα ... ορμονες και διπλα κεφαλια εχουμε ολοι μας ΧΑΧΑ για μενα ειναι θεμα σεβασμου και προς τις δυο κατευθυνσεις !!!
αλλα γιατι αραγε συμβαινει ? γιατι πρεπει στα 30σου να εχεις παει με 30 και οχι με μια ή καμια ? ποιο το κακο αραγε ? γιατι μπαινουμε (μπαινουν) στο κοπο να πουμε (πουν) ψεμματα ??? απο φοβο ? απο εγωισμο ? απο αμυνα ??? απο τι ? μηπως γιατι οπως ειπα μας τα εχουν μαθει λαθος ? γιατι ζουμε σε μια κοινωνια με ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ που πδν οτι βρουν μπροστα τους ??? εγω ευτυχως δεν πηρα τετοια μυνημα απο τον πατερα μου ... ισως και για αυτο να μην ενιωσα την αναγκη να πω ψεμματα για τις συντροφους μου ...

Edited by - makfor on 12/01/2011 23:44:07
Δεν κοροιδευω,δεν λεω ψεμματα,και δεν το κανω για να δειχνω διαφορετικος.
Ποτε δεν ελεγα παραμυθια σε ερωτηση του τυπου με ποσες εχεις παει πριν απο μενα.Ελεγα τον πραγματικο αριθμο με την αναλογη τιμαριθμικη
προσαρμογη,λογω ανανεωσης.
Και αυτο που λεω για την σχεση μου με την Μαιρη,ειναι τοσο απλο.
Ναι ας πουμε ειμαι στο καζινο μονος γιατι δεν της αρεσει της Μαιρης
και κανω καποια γνωριμια για ουαν ναιτ σταντ.Θα την παρω τηλ.και θα της πω παω να πηδηξω.Αν και αυτη εχει κατι αναλογο το ιδιο θα κανει.
Το σωμα εχει αναγκες ανανεωσης.Δεν τρωμε φασολαδα καθε μερα,αλλα αγαπαμε και εξατωμεθα απο το φαγητο.
Εσυ π.χ εχεις το ιδιο γεννητικο οργανο με την Μαιρη,αλλα διαφορετικο μυαλο,πνευμα.Δεν με ενδιαφερει να εχω αποκλειστικοτητα στο τετοιο της
Μαιρης αλλα στο πνευμα της.
Με αυτο επικοινωνω οχι με το ...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Αντιθετα ποτε καμμια δεν ειχε προβλημα με το δικο μου κοντερ.Μαλιστα μπορω να πω οτι οσο μεγαλυτερο ηταν τοσο πιο πολυ γουσταραν.Αντιθετα πιστευω πως αν τις ελεγα οτι εισαι η δευτερη γυναικα που γνωριζω η, η τριτη μπορει να με παιρνουσαν για μαλακα.Και επειδη τη συζητηση την εχω κανει με ολους μου τους φιλους,ολοι ειχαν παρομοιες εμπειριες.
Και ρωταω ας πουμε τους πιο νεους.Οταν γνωριζετε μια κοπελα που σας βλεπει σοβαρα,τι νουμερο σας λεει.Γιατι αν ισχυει και σημερα το 4-6,σημαινει οτι δεν αλλαξε τιποτα.
Να σε προσθεσω να γινουμε 4?
Χωρις υπεκφυγες και αν,ομως.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Δες την ερώτηση που έβαλες πριν μια-δυο ώρες, όχι την αρχική στην τοποθέτηση του θέματος:
quote:
skartados
Ρε παιδια,να κανω μια ρωτηση;Γιατι το πιο συχνο ψεμμα μεταξυ ανδρων ειναι σχετικα με το σεξ;Γιατι παρα πολοι απο εμας πηδαμε,χωρις να το ξερουν οι υποτιθεμενες συντροφοι;Εχει σταματησει να υπαρχει αυτο;
Δεν επικροτώ τα ψέμματα. Τα ψέμματα συσσωρεύονται σε μια σχέση, λειτουργούν υπόγεια και κάποια στιγμή, γίνεται το μπάμ, η μεγάλη έκρηξη ανάμεσα στο ζευγάρι και γίνεται η σχέση σκόνη και θρύψαλα.
Ανέφερα ότι υπάρχει το φαινόμενο με τα ψέμματα ή τις μισές αλήθειες.
Ζωτικά Ψέμματα, Απλές Αλήθειες.
Υπάρχει το σχετικό βιβλίο, όπως είπα. Διάβασε το, θα καταλάβεις πολλά.
Αλλά γι' αυτό το σκέλος της ερώτησης?
"Γιατι παρα πολοι απο εμας πηδαμε,χωρις να το ξερουν οι υποτιθεμενες συντροφοι;"
Ωραία η τοποθέτηση του makfor.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
γιατι οκ οταν και οι δυο τα βρουμε στο θεμα που αναφερεις ολα καλα , αλλα εαν ο ενας απο τους δυο ΔΕΝ ... τοτε ??? θα αφηνες αυτη την "πνευματικη" ενωση σας γιατι απλα σε θελει μονο για αυτη ? και σκεψου οτι παιζει να μη ξαναβρεις αλλη που να μιλαει τοσο πολυ μεσα σου ....
την αποψη σου θελω (στατιστικα μαζευω χαχαχα)

quote:
Narkissa
Δεν κοροιδευω,δεν λεω ψεμματα,και δεν το κανω για να δειχνω διαφορετικος.
Ποτε δεν ελεγα παραμυθια σε ερωτηση του τυπου με ποσες εχεις παει πριν απο μενα.Ελεγα τον πραγματικο αριθμο με την αναλογη τιμαριθμικη
προσαρμογη,λογω ανανεωσης.
Και αυτο που λεω για την σχεση μου με την Μαιρη,ειναι τοσο απλο.
Ναι ας πουμε ειμαι στο καζινο μονος γιατι δεν της αρεσει της Μαιρης
και κανω καποια γνωριμια για ουαν ναιτ σταντ.Θα την παρω τηλ.και θα της πω παω να πηδηξω.Αν και αυτη εχει κατι αναλογο το ιδιο θα κανει.
Το σωμα εχει αναγκες ανανεωσης.Δεν τρωμε φασολαδα καθε μερα,αλλα αγαπαμε και εξατωμεθα απο το φαγητο.
Εσυ π.χ εχεις το ιδιο γεννητικο οργανο με την Μαιρη,αλλα διαφορετικο μυαλο,πνευμα.Δεν με ενδιαφερει να εχω αποκλειστικοτητα στο τετοιο της
Μαιρης αλλα στο πνευμα της.
Με αυτο επικοινωνω οχι με το ...ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ασε μας ρε νικομαχε....Και ποσες τετοιες βρηκες να το δεχονται αυτο,οταν υποτιθεται οτι εχετε σοβαρη σχεση;Εκτος πια αν τα πραγματα εχουν αλλαξει τοσο πολυ και εγω ζω στον κοσμο μου.
Mη τρελενεσαι φιλε.Η πλειοψηφια λειτουργει οπως λες.
Απλα οπως επισημαινει και ο Μακφορ υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Δεν σκεπτονται ολοι το ιδιο.
Εμεις θεσαμε διαφορετικες θεσεις που αφορουν τις δικες μας ζωες
και οχι του συνολου.
Υπαρχει και κερδος,σκεψου.
Λιγοτερα εγκληματα τιμης.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Και ΝαρκισσαΝα σε προσθεσω να γινουμε 4?
Χωρις υπεκφυγες και αν,ομως.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Πού να με προσθέσεις?
Μια βρηκα και εψαχνα πολυ παρα πολυ.
Ημουν απλα τυχερος η οποιος ψαχνει βρισκει?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Διαβασε πιο πανω,ειμαστε τρεις που εχουμε ιδιες αποψεις Μακφορ
τρελαντωνης κι εγω.Να γινουμε 4?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.