- ΥΔΡΟΧΟΪΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Αγαπητή toxotis, δε θα ανοίξω αντιπαράθεση επί του καπνίσματος, τουλάχιστον όχι σε αυτό το topic. Απλά μου φάνηκε πολύ περίεργη η αντιθετική συσχέτιση των δύο (chemtrails και κάπνισμα) και ζήτησα στοιχεία που να την τεκμηριώνουν, ώστε να ενταχθεί ως μέρος της συζήτησης. Για μένα προσωπικά, η συζήτηση για το κάπνισμα τελειώνει εδώ, αν θες ανοίγει κάποιο καινούριο topic (αν και προειδοποιώ ότι θα έχουμε φαινόμενα του "Μύθος και θρησκεία" σε μία τέτοια περίπτωση...
)
Όσον αφορά στη δύναμη της σκέψης, εγώ θα συμφωνήσω με αυτή τη θέση, γιατί εφαρμόζω εδώ και αρκετά χρόνια μία καθαρά προσωπικής μορφής διαδικασία αυτοϊασης και θετικής "αυθυποβολής" (εντελώς ερασιτεχνική και για συγκεκριμένες καταστάσεις) και όντως είναι απολύτως αποτελεσματική. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς είναι ανεπαρκής στο να "καταρρίψει" τα ψεκαστικά...
οπότε πρέπει να αντιμετωπιστεί αλλιώς ο "εχθρός".
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Ομολογώ πως σοκαρίστικα (μάλλον ξενέρωσα) μόλις διάβασα τα ποστ για το κάπνισμα και κάπου ήμουνα έτοιμος να το εγκαταλείψω το θέμα ως ασόβαρο. Ευτυχώς ο "ήρωάς μου" kostakis με την παρέμβασή του έφερε τα πράγματα πάλι σε ίσιο δρόμο ![]()
Αγαπητή toxotis δεν είσαι μόνη σου στην προσπάθειά σου. Μπορεί να μην συμμετέχουμε στην κουβέντα και απλά να παρακολουθούμε, μπορεί να είμαστε ανώνυμοι εδώ μέσα και επώνυμοι στις υπογραφές που μαζεύεις, το νερό όμως μπήκε σε κάποιο αυλάκι και σύντομα θα βρεο τον δρόμο του.
Και μπορεί τα μαλακισμένα στην δουλειά μου να προτιμούν να προβληματίζονται για το "κλειδί του παραδείσου" (νομίζω είναι κάποιο καινούργιο σήριαλ) παρά να διαβάσουν τα λινκ από το μπλογκ σου που τους στέλνω προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν - εγώ όμως θα συνεχίζω σε κάθε ευκαιρία να τους τσιγκλάω και να τους θυμίζω πόσο ζώα είναι, μπας και φιλοτιμηθεί κανένας τους και αναρωτηθεί αν κάτι συμβαίνει γύρω του...
Οπότε μην απογοητεύεσαι, συνέχισε αυτό που κάνεις και πιστεύεις και να είσαι σίγουρη πως υπάρχει ανταπόκριση.
περί ου ότι πολλοί βλέπουν το θέμα και θα συμπληρώσω ότι
ίσως ..φοβούνται να μπουν, γιατί μετά δεν θα μπορούν να κάνουν πίσω
και θα πρέπει να πάρουν θέση...
Όσο για σένα, φίλη, κάνε υπομονή, είναι η εποχή των μονάδων και των
λίγων αριθμών, όχι των συνόλων, αυτή που ζούμε. Ο καθένας μας όμως κρίνεται
απο τη στάση ζωής, πιο πολύ παρά από ότι από τις τοποθετήσεις του
και εκεί υπάρχουν πολλοί εν δυναμει σύμμαχοι..
φυσικά θα επαναλάβω πως δεν απογοητεύομαι
απλά διαπιστώνω κάποια πράγματα,
και παίρνω μια θέση.
αυτό δεν σημαίνει πως θα πάψω να προσπαθώ, όσο λίγοι και να είναι αυτοί που ανταποκρίνονται...
Αν περίμενα μεγάλη ανταπόκριση -που ομολογώ το έκανα τα πρώτα χρόνια- θα έπρεπε να είχα πάψει προ πολλού να ασχολούμε με τα θέματα...
Ωστόσο μου δίνει μεγάλη δύναμη που σας βλέπω να υποστηρίζεται αυτές τις προσπάθειες. Και αυτή είναι μια καινούργια διάσταση.
Φαίνεται πως το ποτάμι της αφύπνησης αρχίζει να "συμπαρασύρει" ολοένα και περισσότερους στο διάβα του...
Να' στε καλά
Ευχαριστώ
Τοξότης
όταν γράφει:"Europe - Reports failed to come in. "
Εννοεί ως ρέπορτς τα προγνωστικά ή τις παρατηρήσεις των κατοίκων που του αποστέλονται?
Ή αφήνει να εννοεί ο κάθε ένας ότι νομίζει από τα συμφραζόμενα?....
Κάτι τρέχει πάντως με τον Κέβιν...
Βρε πως μεγάλωσε έτσι η παρέα!
Καλώς τους και ας άργησαν!
Στο μήνυμά μου στις 9/10, 00.35.52 ανέφερα τους συσχετισμούς καπνίσματος-ψεκασμών-προπαγάνδας και έδωσα την πλέον λογική ερμηνεία!
Όποιος θέλει να ψάξει περαιτέρω τους συσχετισμούς δεν έχει παρά να το κάνει...
Θα ήταν ανούσιο εκ μέρους μου να παραθέσω αποκόμματα από εφημερίδες και ιατρικές έρευνες όταν στόχος μου(και φαντάζομαι αρκετών εδώ μέσα) είναι να ξεκινήσουν οι αναγνώστες μια προσωπική αναζήτηση και να μην θεωρουν τα πάντα ως θέσφατα!
Απ'την άλλη μεριά, αν κάποιος έχει ν'αντιπαραθέσει στοιχεία που ν'ακυρώνουν την ερμηνεία που έδωσα περί καπνίσματος-ψεκασμών θα χαρώ πολύ να το κάνει ή να μου πεί λέξεις-κλειδιά και να το ψάξω μόνος μου.
Και στην τελική οι ψεκασμοί-απαγόρευση καπνίσματος προσκρούουν στην αυτοδιάθεση, αλλά για ποιά αυτοδιάθεση μιλάω?
Η ελευθερία και η δημοκρατία είναι λέξεις κούφιες και ανούσιες στη σημερινή εποχή και όποιος νομίζει πως είναι ελεύθερος είναι απλά βαθιά νυχτωμένος.
Α και για να μην το ξεχάσω: kerry king, η τυχόν εγκατάλειψη παρακολούθησης του θέματος(ως ασόβαρο) μου δείχνει άτομο που δεν έχει την ικανότητα κριτικής σκέψης, γιατί αν την είχες θα προσπερνούσες τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ως παρένθεση και θα επικεντρωνόσουν στις υπόλοιπες πληροφορίες των άλλων συνομιλητών!
Τουλάχιστον σοκαρίστηκες, κάτι είναι και αυτό!
Δεν ξέρω πως λειτουργείτε εδω μέσα αλλά εγώ όταν διαβάζω κάτι που με ''σοκάρει'' πρώτα το ψάχνω απ'όλες τις πλευρές και μετά ανοίγω το στόμα μου...
Θα μου πείτε κάτι ''καινούργιο'' που να με σοκάρει?????
quote:
Α και για να μην το ξεχάσω: kerry king, η τυχόν εγκατάλειψη παρακολούθησης του θέματος(ως ασόβαρο) μου δείχνει άτομο που δεν έχει την ικανότητα κριτικής σκέψης, γιατί αν την είχες θα προσπερνούσες τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ως παρένθεση και θα επικεντρωνόσουν στις υπόλοιπες πληροφορίες των άλλων συνομιλητών!
Δεν συμφωνώ με το συμπερασμά σου helios2012. Εμένα με ενδιαφέρει να διαβάζω για τα chemtrails, από την στιγμή όμως που κινούμαι σε ένα φόρουμ όπου από την μία λέει "ακολουθείτε υγεινό τρόπο ζωής, αποφεύγετε τις τοξίνες" και μετά συνδέει το κάπνισμα και τις απαγορέψεις για να φτάνουμε και σε συμπεράσματα "καπνίστε για να σωθούμε", ε δεν φταίω εγώ που προσωπικά κρίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με την νοημοσύνη αυτών των ανθρώπων...
Για να μην παρεξηγηθούμε, αυτή είναι μια καθαρά προσωπική αντίληψη ενός δηλωμένου αντικαπνιστή - για την ακρίβεια εχθρού του καπνίσματος, που σημαίνει ότι είμαι προκατηλημένος.
Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι υποβαθμίζω το θέμα των αεροψεκασμών, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές αγαπητέ μου, δεν έχετε την αποκλειστικότητα του θέματος.
Παρόλαυτά δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε άλλο το θέμα, ο διάλογος του kostakis και της toxotis με κάλυψε απόλυτα. Ακόμα και αν μου απαντήσεις στα παραπάνω, δεν πρόκειται να σου απαντήσω γιατί ωφείλουμε να κρατήσουμε το θέμα εκεί που του αρμόζει.
δεν θέλω να παραστίσω τον "ξερόλα", αλλά σαν να σας βλέπω τελευταία να χάνετε την ειρηνική διάθεση που όλους σας σας διέπει...
Σαν να έχει πάρει κείνο το μικρούτσικο εγώ το πάνω χέρι...
Κείνο που τόσο βοηθάει τους οποιουσδήποτε εξουσιαστές σαν εργαλείο...
κείνο που μας μετατρέπει από συνανθρώπους σε εξουσιαστές ο ένας του άλλου...
όλοι μας έχουμε κομμάτια της αλήθειας,
ας συζητήσουμε λοιπόν με διάθεση να ενώσουμε αυτά τα κομματάκια και όχι με σκοπό να σπάσουμε ο ένας τα κομματάκια του άλλου...
και προ πάντων με διάθεση να βρούμε ποιά κομματάκια είναι πραγματικά δικά μας και δεν είναι "κάλπικα", που μας έδωσαν στο χέρι για να μας μπερδεύουν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε διαχωρισμένοι...
Ευχαριστώ
και απ' ότι βλέπω στο ίδιο μήκος κύματος...![]()
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ???? ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ????? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ............................ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 3 000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ???????????????????? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ................ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ............ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.....ΕΜΕΙΣ ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...............ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΜΕΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΩ...
Αν όμως το δούμε μαθηματικά και πέρα από συναισθηματισμούς, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στους ψεκασμούς στοχεύουν ΚΥΡΙΩΣ το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Το ίδιο ακριβώς κάνει και το τσιγάρο γι'αυτό και δύσκολα ''κόβεται''.
Άρα, αν κάποια απ'τις ουσίες του τσιγάρου, μπλοκάρει κάποια απ'τις ουσίες των ψεκασμών, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν, όπως και είναι, να ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία απαγόρευσής του.
Δεν πιστεύω πως κανείς από δώ μέσα εξακολουθεί να πιστεύει πως οι κυβερνήσεις νοιάζονται για την υγεία και την ευημερία των πολιτών.
Και άντε πες στους κατοίκους του χωριού(κάπου στη βόρεια Ελλάδα-δε θυμάμαι) που ανακάλυψαν ότι το νερό της κοινότητας ήταν μολυσμένο με κάποιο βαρέο μέταλλο(δεν θυμαμαι ποιό) και έπιναν το μολυσμένο νερό για πολλά χρόνια, ότι αν πάθαιναν καρκίνο, πως φταίει το τσιγάρο.
Θα σας κοιτούσαν αποσβολωμένοι ή θα σας λυντσάριζαν.
Ξεκινάμε με το δεδομένο πως τα πάντα είναι μολυσμένα.
Τεχνικές και μέθοδοι για να προστατευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα απ'τις βλαβερές επιδράσεις τού μολυσμένου περιβάλλοντος, στο οποίο ζούμε, υπάρχουν πολλές.(Φυσικές-χημικές-τεχνητές)
Μόλις κοίταξα έξω απ'το παράθυρο και είδα ενα αεροπλάνο να ψεκάζει με τετραπλή ουρά...
Δεν σταμάτησαν να ψεκάζουν, και δεν τους νοιάζει αν ο κόσμος το καταλάβει ή όχι.
Είναι αδίστακτοι!
Το να ''τρωγόμαστε'' μεταξύ μας είτε γι'αυτό είτε για οτιδήποτε άλλο, τους αφήνει παγερά αδιάφορους.
Και φοβάμαι πως όσο πιο πολλοί διαμαρτύρονται, τόσο θα εντείνονται οι ψεκασμοί.
Ίσως και ν'ακούγεται τρομακτικό, αλλά πολύ φοβάμαι πως στόχος τους είναι να μειώσουν το μέσο όρο ζωής στο όριο της παραγωγικής ηλικίας, ήτοι στα 30 χρόνια.
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει πως πληθαίνουν δραματικά οι άνθρωποι που πεθαίνουν από διάφορες ασθένειες σ'αυτήν την ηλικία.
Σκεφτείτε το λίγο.
Οι αντιπαραθέσεις στο συγκεκριμένο τόπικ δε χωράνε.
Μόνο προβληματισμός και προτεινόμενες λύσεις.
Άλλα η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Ήταν πάντα ''προνόμιο'' των Ελλήνων οι μεταξύ τους διαμάχες και το γκρέμισμα εκ των έσω του πολιτισμού τους.
Είναι θλιβερό να μην παραδειγματιζόμαστε από την ιστορία μας, που μας διδάσκει ότι η διχόνοια μεταξύ μας, μας έχει προκαλέσει τόσα δεινά.( βλέπε όλους τους εμφύλιους, αρχής γενομένης εκ της Ιλιάδος)
![]()