ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PaNo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GeorgiOΜέλος
24/05/2006, 07:58:50
quote:
Οπ, λίγο παρακάτω διακρίνω και ένα 144-κλωνο νομίζω....
Εξέλιξη εξέλιξη.....

Και όλο αυτό μόνο με 25$ αν είδες το site Phone sessions are available for DNA Activation.
The cost of this process is $25.

Η κυρία αυτή

μάλλον είναι η "Doctor"

http://www.energymedicinedna.com/dna_activation.htm

"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."

Edited by - GeorgiO on 24/05/2006 08:01:54

24/05/2006, 10:15:37
Medtech θα προτιμούσα να μην αναπτύξουμε Σιτσινολογία στο εν λόγω θέμα. Πάντως σ'ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου γιατί μου προσφέρεις υλικό για την προσωπική μου αναζήτηση πάνω στο θέμα της "καταγωγής μας". Δεν θεωρώ ότι ο Σίτσιν μου δίνει απαντήσεις στα ερωτηματά μου, απλά τα βλέπει με μια οπτική πολύ κον΄τά στην δική μου που πιστεύω στην θεωρία του αποικισμού - παρά στην θεωρία της εξέλιξης.

Επίσης να σε συγχαρώ και να σου εξομολογηθώ πως σε περίμενα στην γωνία γιατί πίστευα πως το μόνο που θα έκανες θα ήτανε η παράθεση παραπομπών και τοποθετήσεων ορισμένων επιστημόνων. Με τάπωσες όμως γιατί τοποθετήσαι κι εσύ προσωπικά με βάση τις δικές σου γνώσεις και τα δικά σου συμπεράσματα. Αυτό για μένα είναι όλη η αξία σε αυτή την συζήτηση....

Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ μαζί σου αυτή την στιγμή - ίσως και να μην χρειαστεί ποτέ την στιγμή που υπάρχει περίπτωση να καταρίψω εντελώς τις θεωρίες του Σίτσιν. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για μένα, σ'ευχαριστώ πάντως.....

24/05/2006, 10:54:18
συγνωμη KERRY KING αλλα μπορεις να κανεις μια αναλυση στην θεωρια περι αποικισμου;;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

SavaothΜέλος
24/05/2006, 10:58:17
Θυμάστε στην αρχή του θέματος που σας έλεγα για εταιρείες ενεργοποίησης DNA????
Μάλλον από κει βρίσκει τα money ο Mr.Pano και "αγοράζει" την απόκρυφη γνώση....

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

MercuryΜέλος
24/05/2006, 11:21:31
quote:

Η κυρία αυτή

μάλλον είναι η "Doctor"

Οι καλές ενεργοποιήσεις DNA στην Αμερική κοστίζουν ακριβά φιλαράκο.
Η εν λόγω κυρία είναι προφανώς ανειδίκευτη ή έχει εξειδικευτεί αποκλειστικά στην ενεργοποίηση DNA προλετάριων και άλλων χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων...εξ ού και η χαμηλή χρέωση των 25 ευρώ...

Οι αυθεντικές ενεργοποιήσεις DNA γίνονται από υψηλά εξειδικευμένους Ντιενειολόγους με... μέρες σπουδών και πάμπολλα πτυχία και μεταπτυχιακά ασφαλώς [πλαστά όλα βέβαια,αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Επειδή όμως είναι πανάκριβα δεν είναι για όλους...μόνο υψηλά πρόσωπα της πολιτικής και μεγιστάνες του πλούτου μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις μιας αυθεντικής DNA ενεργοποίησης...
Σε αυτές όμως τις λίγες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θαυμαστά...το άτομο εξυψώνεται πνευματικά,ηθικά και σωματικά. Η μεταμόρφωση είναι ολοκληρωτική.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να πάρετε ένα δείγμα των αποτελεσμάτων μιας τέτοιας θεραπείας. Το πρόσωπο αυτό πραγματικά δεν βλεπόταν πριν την θεραπεία...Κοιτάχτε τώρα την λάμψη στα μάτια του,το σφρίγος που εκπεμπει,τη δύναμη της θέλησης που αποτυπώνεται στο θεληματικό του πιγούνι...Ένας πραγματικός κούκλος...

24/05/2006, 11:47:29
Φίλε GIGENIS για να κάνεις ανάλυση σε κάποιο θέμα πρέπει αφενός να το κατέχεις σε τέτοιο βαθμό που να νοιώθεις απόλυτα σίγουρος για αυτό που υποστηρίζεις και αφετέρου να έχεις κάνει τόσο βαθειά έρευνα πάνω στην αντίθετες προς ε΄σενα γνώμες ώστε να είσαι έτοιμος να αντικρούσεις τον αντίλογο.

Εγώ αν μη τι άλλο προσπαθώ να το κάνω κατανοητό πως ούτε το μεν είμαι - ούτε το δε. Σε θέματα μουσικής που την κατέχω ΑΡΚΕΤΑ, όπως βλέπεις... γκαζώνω. Εδώ προσπαθώ να ακούω και να μαθαίνω.

Δεν μου φανταζει λογική η θεωρία της εξέλιξης. Υπάρχουν απολιθώματα θα μου πεις αλλά δεν με καλύπτει σαν απάντηση. Μου φαίνεται πιό λογική η θεωρία του αποικισμού, αλλά όπως έχω υποστηρίξει ΤΟ ΨΑΧΝΩ, εχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να πολεμήσω για τα πιστεύω μου....

24/05/2006, 11:54:46
βρε KERRY KING δεν ειπα να μου κανεις λεπτομερη αναλυση απλα να μου πεις τι λεει πανω κατω η θεωρια αυτη

λεει οτι ηρθαν απο αλλο πλανητη και εγκατασταθηκαν εδω;;

λεει οτι ηρθαν απο αλλο πλανητη και επενεβησαν στο dna και ειχαμε την εξελιξη των ειδων;;

αυτο ρωταω ποια ειναι η κεντρικη της αποψη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

24/05/2006, 13:51:01
Η θεωρία - μου - συμφωνεί σε αρκετά σημεία με την θεωρία του Σίτσιν όπως περιγράφεται στον 12ο Πλανήτη. Δεν τολμώ να ασπαστώ έννοιες όπως Αννουνάκι και Μαρδούκ, μου φαίνεται όμως αρκετά λογικό σενάριο να "προσγιωθήκανε" στην Γη, πριν από αρκετές χιλάδες χρόνια, "κάποιοι" εξελιγμένοι τεχνολογικά, οι οποίοι πειραματιστήκανε πάνω στα όντα που βρήκανε στον πλανήτη (ενδεχωμένως να είχανε κουβαλήσει και όντα από τον δικό τους πλανήτη) και με αυτό τον τρόπο να δημιουργηθήκανε θεωρίες περί εξέλιξης των ειδών, οι μύθοι για τα τέρατα, τους αγγέλους, τους θεούς κλπ κλπ....

Τώρα το άμα αυτοί οι "κάποιοι" βρίσκονται ακόμα ανάμεσά μας, ζούνε στην κάτω γη, θα έρθουν το 2012, δεν υπάρχουν, πνίγηκαν με τον τελευταίο κατακλυσμό - αυτό το ψάχνω ακόμα...

24/05/2006, 13:53:48
Και για να πρόλάβω την Medtech, δεν είμαι Sitchin addicted & beleiver, απλά διαβάζεται ευχάριστα και εξάπτει την φαντασία μου.

Είμαι esoterica addicted όσον αφορά τις αναζητήσεις μου....

24/05/2006, 17:24:15
quote:
Επίσης να σε συγχαρώ και να σου εξομολογηθώ πως σε περίμενα στην γωνία γιατί πίστευα πως το μόνο που θα έκανες θα ήτανε η παράθεση παραπομπών και τοποθετήσεων ορισμένων επιστημόνων. Με τάπωσες όμως γιατί τοποθετήσαι κι εσύ προσωπικά με βάση τις δικές σου γνώσεις και τα δικά σου συμπεράσματα. Αυτό για μένα είναι όλη η αξία σε αυτή την συζήτηση....

HUH?

Μα τη γνωμη επιστημονων έβαλα.Το αρθρο υπογραφει καποιος με γνωσεις αεροδυναμικης.

My name is Rob Hafernik and I'm not an archeologist, I only play one on the Internet. Since I don't have any training in archeology, I'll be careful to document anything I say that relates to archeology back to some expert on the subject or clearly mark it as my own non-expert opinion. I do, however, have a BS degree in Aerospace Engineering (Texas A&M, 1979) and worked as a government contractor for NASA on the Space Shuttle for three years. So, I'll express my professional opinion to matters relating to orbital dynamics, spaceships and so on.

Ο οποιος ανθρωπος και αυτος αναζηταει συμβουλη απο τον εκαστοτε ειδικο (αρχαιολόγους,φυσικούς και αστρονόμους) όταν διερευνα κάτι που δεν βρίσκεται μεσα στο αμεσο πεδίο της ειδικότητας του.

Δικα μου σχολια θα δεις στο επομενο κοματι που αφορα τα αλιενς του Sitchin που δηθεν ηρθαν στην Γή απο τον Marduch.Και αυτά τα σχόλια παλι βασιζονται στην παρουσες επιστημονικες γνωσεις χημειας και βιολογίας τις οποιες τις οφειλουμε στους επιστημονες αυτων των πεδιων που αγωνιστηκαν για να τις αποκτήσουν.

Πρεπει να αναζητουμε συμβουλη απο τους ειδικούς σε καθε θέμα.

Σορυ για την καθυστερηση στο ποστ αλλά θελει καποια ωρα να το μεταφρασω απο τα αγγλικα.

ΥΓ.Απο τις αναζητησεις στο google για 12strand DNA φαίνεται ξεκάθαρα οτι η ολη ιστορια πρόκειται για μια στημένη φάμπρικα εκμετάλευσης αφελών.

quote:
Medtech θα προτιμούσα να μην αναπτύξουμε Σιτσινολογία στο εν λόγω θέμα.

Αδυνατον να μην αναλυσωω τον Sitcin δεδομένου οτι ο Panos στηριζεται πανω σε αυτην την διατρητη θεωρια για να μας πουλησει τις θεωριες περι εξωγηινων που μας επισκεφτηκαν παλια και μας εβαλαν σε matrix.Μετα θα σας παρουσιασω την περιπτωση του David Icke που ειναι Νο1 υποστηρικτης των θεωριων περι Σαυροειδων εξωγηινων που κανουν σατανιστικες τελετες και πινουν αιμα και κυβερνουν τον κοσμο μεσω παγκοσμιας συνωμοσιας.(ναι ολα αυτα).Και μετα θα δειτε πως ξεκινησε η πατατια περι indigo.

Edited by - medtech on 24/05/2006 17:34:59