ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

galazia_sfaira30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 11:06:15
Tελικά το λεω και το πιστεύω,απο καθαρισμους και γειώσεις τα παω υπεροχα ....εκτός απο ένα σημειο αλλά εδω εγω και παλι ενίσταμαι....το ότι ειμαι ερωτευμενη με όλοτον κόσμο δεν γειώνει ....χαχαπαιδία το ποσο υπεροχα νοιώθω που ξαναβρισκόμαστε δεν λεγεται καλε έχω παθει εξάρτηση απο όλους σας σωστε με για να σωθειτε χαχα!
Unseen πραγματι έχειςαπόλυτο δίκιο όσον αφορα τον καθαρισμου του χώρου,μ ε τον ηλιο με την καθαριότητα με το λιβανι....υπεροχη αίσθηση και μετα.....μουσικουλα....τσαγάκι με γαυση γαισεμί,η λιγο μελισσόχορτο ανάκατο με δενδρολίβανο και φασκόμηλο.....φλυτζάνα λουλουδάτη ομορφη χρωματιστή ,κερακια να χορεύουν αυτα κι εγω μαζι τους....κάτι λειπει έ?Ε ρε παιδιά ας μην είματε πλεονέχτες αμάν πια.....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
22/11/2005, 11:16:19
Καλιόπη μου καλή θα σου πω μόνο αυτό:

Περίπου στα μέσα της εβδομάδας που μας πέρασε ήμουν αποφασισμένη, για δικούς μου λόγους, να πάψω να ασχολούμαι με τα φόρουμ και να τα εγκαταλείψω παντελώς. Ο μόνος λόγος που μου περνούσε τότε από το μυαλό να μην το κάνω, ήσουν εσύ.

Και, εντάξει, συνήλθα μετά και ισορρόπησα ξανά. Αλλά ήταν η δική σου σκέψη εκείνη που με βοήθησε να το κάνω.

Με πολλή αγάπη,
Χριστίνα

******* By Art we live *******

aries0Μέλος
22/11/2005, 11:31:16
Καλημερα σε ολους...

Βρε συ ...Καλλιοπη ...με απατας ???? δεν ειχες πει οτι μονο με μενα εισαι ερωτευμενη ???? τωρα λες με ολον τον κοσμο ???χαχαχαχαχαχα

Για να μην παρεξηγηθω απο κανεναν ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ !!!!

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ...Ε !!!!! δεν σου ειπα να βρεις κανενα αντρα ??? ΣΕ πειραζω παλι ετσι....

Ειδα αυτα που εγραψες και ειχα την ορεξη να σε πειραξω !!!!!!

Ωραια ειναι αυτα που γραφεις...αλλα που αυτη η ρημαδα η ηρεμια ???

Πως πατε εδω ..???? εχω καιρο να σας δω...!!!!

Εγω ειμαι ..εντος εκτος και επι τα αυτα ...οπως λςγαμε καποτε στην γεωμετρια...(θυμαμε καλα???? )

Καλα...!!! με διεκοψαν για λιγο...πριν ολοκληρωσω αυτα που εγραφα στην Καλλιοπη ...και οταν ξαναμπηκα ειδα και την Unseen...Τι εγραφες..??? να τα παρατησεις ολα ...τα forum ???? γιατι τι εγινε ??? τι επαθες??

Χαρηκα που σας ειδα...

Αυτα τα λιγα ...ειπα θα μπαινω καππου καππου να σας βλεπω...αλλα δεν θα συμετεχω...

Μορφεα σε χαιρετω..καλως ηλθες παλι...τα κοριτσια σε χρειαζονται...!!

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 11:37:02
Xριστίνα με συγκινεις και ξερω ότι το νοιώθεις,ξερεις όντως μεσα εδω εχω συναντήσει ανθρωπους ,οπως κιεσενα,και νοιώθω βαθεια συναισθηματα γι αυτους..Ισως να θεωρηθει για καποιους "κάπως"ίσως να νομίζουν οτι ειμαι ένας άνθρωπος απομονωμενος,κλειστος ,άσχημος ....τίποτα απο όλα αυτα απλά μπορω να διαισθάνομαι τους ανθρωπους και τις "δονήσεις τους"δενξερω αν γίνεται,δεν ξερω πως γίνεται απλά ετσι μπορω να το εκφρασω...και μετα τους εχω συνεχεια στην ψυχη μου....τοπιστευεις ότι κάνω κατι στο σπιτι και το συνδέω με τα τεστ του Μορφεα και γελαω γελαω με την ψυχη μου το καταλαβαινεις ....λες και ειστε μαζι μου πολλες φορες.Με καταλαβαινεις;;;;;
Iσως να μου λειπουν τετοιοι άνθρωποι εδω,ειναι γεγονος,δυο συνάντησα που εχουν κανει μεγαλες προσπαθειες ,εγω φανταζω σαν χελωνα μπροστα τους αλλά αυτό που με κανει εντύπωση ειναι ότι στην προσωπικη τους ζωή όλα ειναι ένα κουβάρι,και φυσικά δεν απομακρύνοναται εύκολα απο καποιες υλικές επιθυμίες έναντι της ψυχικής τους ηρεμίας,σαν να ειναι ξέχωρα αυτα....
Δεν ξερω μετα απο οσα περασαν στην ζωη μου και τα καταφερα, θέλω να το καταθεσω και ευχαριστω που μου δίνεται η ευχαρία,οτι με βοήθησαν άνθρωποι μεσα απο δω καθως και οι γνωσεις που λες και με ποτισαν λες και με ζωντανεψαν....είναι κάτι αμφίδρομο σίγουρα,ειναι κατι υπεροχο που το βιώνω καθημερινά,είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο μαγικό.

galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 11:46:59
Γιάννη μου Γιάννη μου χαχα το ξερω οτι εισαι εδω.....
Τι να κανω μωρε Γιάννη τοσο χρονών εγινα και μυαλο δεν έβαλα,παραμένω μια εφηβη 47 Μαίων και αγαπω όόόλο τον κόσμο,και μερικους τους αγαπώ πάρα πάρα πολυ ,εινα κακό???Οχι πες μου...άκου εκει ειμαι σε δύσκολη ηλικία ....υπονοείς κατι Γιάννη,οχι πες μου να προσπαθήσω να θυμώσω μαζι σου δηλαδη ....περναω την καλυτερη φαση της ζωής μου.Το Σαββατο δε πηγα καιγιεώθηκα όπως με συμουλεψε ο Μορφεας ,με χορο και κρασάκι....έπινα για μενα,χορευα για μενα και οι άντρες εχουν εξαφανιστει ...πανε οι καλοι καιροι που ποτέ μια γυναικα δεν χορευε μονη της,χτυπουσαν παλαμακια....παει τελειωσε αλλα εγω δεν καταλαβαινω τίποτα,ερκει να νοιώθω αυτο που θέλω να κανω.

galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 11:48:58
Mορφέα μου συγνώμη αλλλά μήπως και η έκφραση των συναισθημάτων δεν ειναι μια μορφη γείωσης....άρα ειμαι εντός θέματος!!!!!!!

ΜορφέαςΜέλος
22/11/2005, 11:54:18

πωπωωωωω

Είπα να δώσω προτεραιότητα στις απαντήσεις των τεστ, αλλά δεν άντεξα όταν είδα τις απαντήσεις εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή σας ημέρα και να είστε καλά Γαλάζια σφαίρα, Unseen και φυσικά αγαπητέ φίλε Γιάννη...

Μου φτιάξατε τη μέρα...

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
22/11/2005, 11:56:00
Η έκφραση των συναισθημάτων αγαπητή μου σφαίρα είναι ένας από τους πιο υπέροχους; τρόπους γείωσης και καλά κάνεις που τον χρησιμοποιείς...

UnseenΜέλος
22/11/2005, 12:34:32
Καλέ μου Γιάννη,

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ξέρεις, μπήκα στο esoterica με προσδοκίες κι αυτό ήταν λάθος. Παλεύω ένα θέμα που μάλλον είναι δύσκολο και ιδιότροπο από τη φύση του (αυτό με τις νεράιδες και τα ξωτικά), το οποίο με ενδιαφέρει πολύ, και καμιά φορά με στεναχωρεί που άνθρωποι εξαφανίζονται το ίδιο ξαφνικά όσο εμφανίζονται και φαίνονται ασυνεπείς και σκληροί με τον τρόπο τους... Συν ότι είναι αδύνατον να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις όλων όσων γράφουν και πρέπει να έχεις όλη την ώρα τα μάτια σου χίλια για να προφυλάσσεις όσους διαβάζουν...

Τι να σου πω! Όλα αυτά είναι εντελώς ξένα προς αυτό που είμαι και αυτά που πιστεύω και μου κάθησαν λίγο στο στομάχι αλλά... πήρα ένα Pepsamal και συνήλθα!

Ξέρεις ότι πάντα εύχομαι το καλύτερο για σένα.
Με αγάπη,
Χριστίνα

UnseenΜέλος
22/11/2005, 12:49:44
Καλλιόπη μου, άνθρωποι σαν κι εσένα αξίζουν να προσπαθεί κανείς για ο,τιδήποτε.

Όσο για όσους συνάντησες, μην απογοητεύεσαι. Τα "ζωντανά παραδείγματα" συχνά το πιο σημαντικό που έχουν να μας δείξουν είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να είναι κανείς συνεπής, πόσο μάλλον ολόκληρος...

Με πολλή αγάπη,
Χ.

galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 13:14:45
.. μετά απο ουζοκατάνυξη ένα μόνο θα πω,θάθελα να ειμασταν μια παρεα ζωντανά και νατα λεμε...να βλέπει ο ένας τα ματια του αλλου,το χαμόγελο του, τις κινήσεις του ...να δίνουμε να παιρνουμε ω θεε μου ....θα γίνει ειμαι σίγουρη και πολυ σύτομα μάλιστα...

22/11/2005, 13:44:32
Καλημέρα παιδιά, ύστερα από αρκετές απουσίες εδώ είμαι πάλι.
Προχωρήσατε και τόσες σελίδες που και να θέλω να πω κάτι για τα προηγούμενα δεν γίνεται, θα διακόψω την ροή του θέματος. Σας διάβαζα αλλά δεν μπορούσα να γράψω.

Πρώτα απ΄όλα ένα γειά στον Γιάννη που δεν μας ξεχνάει, ελπίζω όλα να σου πηγαίνουν καλά φίλε, μας έχεις λείψει.

Καλλιόπη μου πάντα χαίρομαι όταν σε διαβάζω, μου φτιάχνει την μέρα η τρυφερότητα με την οποία επενδύεις κάθε σου λέξη. Σου έχω πει ότι η κουμπάρα μου και κολλητή φίλη μένει στην Μυτιλήνη με την οικογένειά της?

Μορφέα ελπίζω να πέρασες καλά στην Β.Ελλάδα. Προλαβαίνω να κάνω την άσκηση της γείωσης που έδωσες? θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις απάντηση ή να το αφήσω για αργότερα?

Unseen μου τι πειράζει που προδώθηκαν οι προσδοκίες σου, έτσι προχωράμε παρακάτω, ίσως να έπρεπε να προδωθούν για το καλό το δικό σου.
Επιτρέψτε μου και μιά μικρή παρέκλλιση, πως πας με το Τονγκλεν? Είδα ότι τελικά το επιχείρησες, σου βγήκε κάτι καλό για σένα ή προτίμησες να το αφήσεις για τώρα?

Σε όλους εύχομαι μιά πολύ καλή μέρα.

galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 14:28:51
..που σημαίνει Πυραμίδα μου ότι ίσως έρθεις να δεις την κολλητή σου καποια στιγμη κα να βρεθουμε,θα το ήθελα πολυ...
Να έισαι καλα καλη μου,ανησυχουσα που δεν σε έβλεπα μωρε αμάν πια ...το μωρό σου τι κανει.Ο δικος μου υπεροχος,ο μιρος μιλαμε,όλο τραγουδαει και απανατει σε ερωτήσεις με άριες...νέος Παβαρότι θα μου βγει..κι εγω ειμαι μια χαρά ομολογώ.Φιλιά.

UnseenΜέλος
23/11/2005, 09:32:12
Καλημέρα σε όλους

Καλή μου pyramid καλώς επανήλθες!

Ναι έχεις δίκιο, όλα για το καλό μας γίνονται, ιδίως οι ανατροπές.

Δεν εφαρμόζω συνέχεια το Τονγκλέν κι αυτό επειδή στην αρχή που το έκανα συνέχεια αρρώστησα αρκετά άσχημα και αρκετά μυστηριωδώς δύο φορές σε μία εβδομάδα. Βεβαίως είχα και μια εξαιρετική εμπειρία από την άλλη με ένα στοιχειακό που νομίζω το προσέλκυσε το πνεύμα της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας που πηγαίνει μαζί με το Τονγκλέν.

Τώρα το εφαρμόζω σε κάποιες περιπτώσεις μόνο και όχι για κάθε άνθρωπο που συναντώ. Εξακολουθώ όμως να το βρίσκω σπουδαία ιδέα και πρακτική, ίσως λίγο δυσεφάρμοστη για έναν άνθρωπο που ζει μέσα στον κόσμο.

Σκέφτομαι μήπως λίγο πριν τα Χριστούγεννα επιχειρήσω να το εφαρμόσω πλήρως ξανά για να ελέγξω και κατά πόσον ήταν συγκυριακό αυτό που μου συνέβη στην αρχή.

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Με αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
23/11/2005, 10:56:11
Αγαπητή μου Πυραμίδα, βεβαίως μπορείς να κάνεις όποιες από τις παραπάνω ασκήσεις επιθυμείς και εάν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλεις να συζητήσεις κάτι πάνω σε οτιδηποτε προηγούμενο, κάντο και να το αναλύσουμε. Αλλιώς δεν έχει νόημα αν δεν συζητήσουμε αυτές τις τεχνικές εάν απλά δοθούν έτσι...

ΜορφέαςΜέλος
23/11/2005, 11:36:19
Αγαπημένη μου Unseen, τι μου κανεις; Καλά μου είσαι;
Σε διαβάζω και βλέπω οτι είσαι πεσμένη αγαπημένη μου. Η αλήθεια είναι οτι πράγματι τα πράγματα είναι πιο διαφορετικά από ότι νομίζουμε και οι προσδοκίες και οι δικές μου δεν εκπληρώθηκαν όπως τα περίμενα όταν πρωτομπήκα στο σάιτ...
Ωστόσο βρήκα ανθρώπους όπως εσένα, την αγαπημένη μου γαλάζια σφαίρα, την πύραμιντ, την νστ, τον Γιάννη κ.λ.π. που τελικά μου τράβηξαν πολύ το ενδιαφέρον και να που είμαστε....
προσπαθούμε όλοι να μεταδώσουμε μικρά κομάτια παζλ της αλήθειας ώστε να διαδώσουμε αυτά που ήδη γνωρίζουμε και να μάθουμε αυτά που έχουμε ξεχάσει...

Αφού λοιπόν είμαστε εδώ... οτιδήποτε πρόβλημα έχεις η δυσκολία και πιστεύεις οτι μπορεί οποιοσδήποτε από μας να βοηθήσει, πες το...

Είμαστε όλοι εδώ μια διαδικτυακή παρέα και μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον...

Να είσαι καλά καλή μου..

UnseenΜέλος
23/11/2005, 12:40:24
Αγαπημένε μου Μορφέα,

πραγματικά με συγκινείς.

Σε παρακαλώ μην ανησυχείς, παρά τα φαινόμενα είμαι καλά. Απλά η δόνησή μου έχει διαφοροποιηθεί πολύ συγκριτικά με την αρχή που μπήκα στο esoterica.

Γιατί μπήκα κραδαίνοντας το ξίφος μου ενώ τώρα το έχω βάλει ωραία-ωραία στη θήκη του και έχω αφεθεί σε ό,τι είναι καινούριο κάθε μέρα, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο.

Έγραψα αλλού σήμερα ότι στην αρχή, στη μέση και στο τέλος, όλα είναι αγάπη. Γιατί έτσι είναι.

Την αγάπη μου λοιπόν,
Unseen

galazia_sfairaΜέλος
23/11/2005, 13:54:39
...μετά απο χρόνων ματαιώσεις,απογοητευσεις....ένα έμαθα,πολυτιμο μέσα στα τόσα άλλα.......όχι μεσα στο πληθος αλλά μεσα σε ελάχιστους ανθρώπους αλλά μεγαλιεώδεις βρίσκεις για να επενδυσεις την ψυχη σου,με ότι αυτο συνεπαγεται,σε ολες τους τις διαστασεις και εκφανσεις.....
Καλη μου Unseenούλα όλοι μας στην αρχή πετάμε τρελά,ανεξέλεγκτα,πιστεύοντας,προσδοκώντας......υπερμετρα ,τρελά,μαγεμένα....μέχρι.....ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ,δεν μου παει σαν ανθρωπος η προσγειωση μιας και μόνιμα πετάω...μέχρι να συμπικνώσουμε τις προσδοκίες μας,τις επιθυμίες μας...και ότι αλλο όμορφο μεσα σε λιγους,σε ελάχιστους ανθρωπους....γαι μενα λοιπον αποτελειτε εσεις, ακριβώς αυτο.Ειστε μι αμκρη ομάδα,έχω κι αλλη μια δυο ..ξερεις πως σας νοιώθω σαν να σας κρατώ στην χούφτα μου κι αλλοτε παλι εσεις στην δικη σας....
Σας αγαπω πολυ ολους!

ΜορφέαςΜέλος
24/11/2005, 01:01:45
Νάμαστε λοιπόν...

Ένας πολύ καλός και πάρα πολύ αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού του ανθρώπου είναι στο μπάνιο.

Όταν κάνεις μπάνιο, παίρνεις την ντουζιέρα πάνω από το κεφάλι σου, ρυθμίζοντας το νερό να είναι σε μια ευχάιρστη για το σώμα θερμοκρασία και οραματιζόμαστε ότι το νερό είναι χρυσό φως που πέφτει πάνω μας και μας καθαρίζει καθώς ακουμπάει στο σώμα μας. Κρατήστε για κάποιες στιγμές την μπαταρία πάνω από το κεφάλι σας ώστε να ακουμπήσει το νερό σε όλο σας το σώμα. Προσπαθείστε να έχετε τα μάτια σας κλειστά. Θα έχετε μια αίσθηση απίστευτη όσο θα καθαρίζεστε, θα νιώθετε πραγματικά ανανεωμένοι...

24/11/2005, 01:20:30
Γειά σας παιδιά.

Θα ήθελα να πω για την τρίτη τεχνική γείωσης που παρέθεσες Μορφέα, σε αυτή που ανέφερες το μάτι της τίγρης.
Όταν υπάρχει και οραματισμός στην τεχνική, αλλάζει κάτι στην διαδικασία και στο αποτέλεσμα?
Είδα ότι η Unseen ανέφερε για κάποιο κίνδυνο στην περίπτωση αυτή. Τι μπορεί να ενεργοποιηθεί ανεπιθύμητα και γιατί είναι επικίνδυνο?
Μήπως στην περίπτωση που μπει στην τεχνική ο οραματισμός είναι ο κρύσταλλος απαραίτητος? Το μάτι της τίγρης εκτός από το ότι γειώνει ενέργειες προσφέρει και προστασία.

Στο θέμα του αιματίτη νομίζω ότι μάλλον κάτι δεν αντιλήφθηκε σωστά το άτομο αυτό. Ο αιματίτης εξισορροπεί τις ενέργειες και διαλύει την αρνητικότητα. Είναι εξαιρετική πέτρα για ασθένειες του αίματος και την χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Αίγυπτο για να σταματά τις αιμορραγίες. Έχει και λόγια που παραπέμπουν σε αίμα, ε δεν θέλει και πολύ να γίνει παρανόηση, αν υπολογίσουμε και την φαντασία μας που οργιάζει.....

Θυμήθηκα το θέμα με τις επικλήσεις... να πάρει η ευχή θέλουν συντήρηση τα θέματα και εγώ εκτός από τον περιορισμένο χρόνο έχω και τα δικά μου λαλα που παθαίνω τώρα τελευταία... τι να πω ελπίζω να τα καταφέρω. Σκέφτομαι ότι θα μαζευτούν και οι διάφοροι, βλέποντας τον τίτλο,που θα λένε να μην πω τι...

Έχετε μπει στον καθαρισμό, αφού αναφέρθηκα σε πέτρες να πω και για τα συνθρίμματα κρυστάλλων. Προτιμώ του χαλαζία.
Τα συνθρίμματα μικρού μεγέθους μπορούν να τοποθετηθούν στα σημεία του σώματος που απαιτείται ενεργειακή κάθαρση και επαναφόρτιση.
Τα συνθρίμματα μεγάλου μεγέθους μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο που θέλουμε να καθαρίσουμε, απορροφούν από την ατμόσφαιρα ότι αρνητικό υπάρχει και εκπέμπουν θετική ενέργεια, επαναφέρουν την γαλήνη.
Επίσης χρησιμοποιούνται για καθαρισμό και επαναφόρτιση άλλων κρυστάλλων. Βέβαια θέλει αρκετά μεγάλα συνθρίμματα και παίρνει και κάποιες μέρες. Μάλλον είναι γι΄αυτούς που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τον καθαρισμό της μιάς μέρας ή για τους τεμπέληδες!!! Μην κοιτάτε εμένα για το τελευταίο.

Καλλιόπη μου έτσι και κατέβω Μυτιλήνη εννοείται ότι θα έρθω να γειωθούμε μαζί, με αυτό το ωραίο κρασί που ανέφερες.

Unseen μου ωραίο αυτό με το ξίφος, μου δημιούργησες την εικόνα μιάς Αμαζόνας.
Ίσως δεν χρειάζεται να ξανακάνεις Τονγκλεν πιθανόν να μπορείς να το διαπιστώσεις ότι θέλεις και αλλιώς. Εάν σκεφτείς τα συναισθήματα που είχες όταν έκανες την απορρόφηση και τα σημεία στα οποία εστιάστηκε το όποιο πρόβλημα όταν αρρώστησες, πιστεύω ότι θα έχουν σύνδεση.
Το εάν έχουν σύνδεση ή όχι σε περίπτωση που δεν μπορείς να το αναγνωρίσεις ξέρει ο Μορφέας να σου πει.

Ελπίζω να μην με πάρει ο ύπνος και να καταφέρω να κάνω κάποια άσκηση.