- ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΙΛΙΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κατέβασα απο το Internet το DSS DJ Ver.5 το οποίο έχει πολύ καλές δυνατότητες και είναι πάρα πολύ εύχρηστο και παίζει σε περιβάλλον linux που έχω εγώ. (Άσε που σου ανοίγει και την όρεξη να κάνεις τον DJ...![]()
)
Απο τα τραγούδια που έχω σε mp3 άκουσα το Another one bites the dust των Queen. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ "Start to smoke marihuana..."
Ήθελα να ακούσω και την Μαρινέλλα αλλα δεν είχα το Ύστερα" σε mp3 format. Βρήκα το CD της και μετέτρεψα το κομμάτι σε mp3 format μέσω του Nero Burning. Το άκουσα και αυτό ανάποδα, ακούγεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ η λέξη "Σατανάς"

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Επίσης έχω ακούσει το "it΄s fun to smoke marijuana" στο Another one bytes the dust των Queen (στο ρεφρεν).. ( ένα οχι και τόσο σατανικό μύνημα μιας και αναφέρεται στο ...δώρο του Θεού).
Μιά εποχή, ο Τζίμης Πανούσης αφιέρωνε ένα μέρος των παραστάσεων του στο φαινόμενο αυτό. Εκεί ανέφερε και το σκηνικό με τη Μαρινέλλα (αναπαραγάγοντας τα αποσπάσματα κανονικά και στη συνέχεια ανάποδα), και άλλα, όπως επίσης και σκηνικά από δικά του κομμάτια!! (λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "...κυρίες και κύριοι, ο Σατανάς "χτύπησε" και σε δικό μου δίσκο..." και έβαζε τα επίμαχα σημεία από τα κομμάτια του. Νομίζω πως ακουγότανε κάτι σαν (... ο βασιλιάς των νεκρών θα αναστηθεί ...) και κάτι τέτοια... (φοβερός ο τύπος)
Μία εξήγηση είναι, για μένα, είναι πως ακούγωντας ανάποδα ομιλίες, μπορεί κάτι που ακούμε μέσα στο ακατανόητο της όλης φάσης να θυμίζει κάτι από κανονικά λόγια, και η φαντασία μας να κάνει τα υπόλοιπα.
Ειδικά εάν περιμένουμε από πριν να ακούσουμε κάτι συγκεκριμένο και... σατανικό.
Πάντως, η αλήθεια είναι πως κάποια από αυτά τα ανάποδα μυνήματα ακούγονται πολύ καθαρά και συγκεκριμένα.
Πως ακουγεται σε σας...?
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Πως ακουγεται σε σας...?
Πάει χαλάσανε και τα στρουμφάκια.
Μη σας προκαλεί και πολύ εντύπωση αυτό αφού δεν γράψανε τα στρουμφάκια το cd!
Logical
το θέμα της ιστοσελιδας που αναφερω δεν ειχε να κανει με κρυμενα σατανιστικα μηνυματα αλλα με κρυμενα μηνυματα του υποσυνειδητου για παραδειγμα λεω ψεμματα "αγαπω τους εβραιους" ομως αν ακουσει καποιος τα λογια μου αναποδα να ακουγεται η φραση "χιτλερ" γιατι οταν καποιος λεει ψεμματα "ζοριζει" τον εγκεφαλο και τα αισθηματα του και εκει βασιζεται και η ανιχνευση ψευδους αλλα δεν περιοριζεται μονο στα ψεμματα αυτη η μεθοδος αλλα και στις κρυμενες αποψεις του ατομου που βγαινουν στην φορα απο το υποσυνειδητο με αυτον τον τροπο
Δηλαδή μπορεί κάποιος να πει μια φράση εκατό φορές και να μην υπάρχει σε αυτήν κρυφό μήνυμα και να πει την ίδια φράση κάτω από άλλες συνθήκες, όπως συνθήκες πίεσης ή συνθήκες που πιέζει τον εαυτό του να πει ψέματα και να κρύβεται σε αυτήν την φράση μήνυμα;
Αυτό αναιρεί την άποψη ότι κάποιοι που έχουν κάποιο όφελος, βάζουν εσκεμμένα σε ομιλίες και τραγούδια κρυφά μηνύματα;
Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτός που έγραψε μια ομιλία ή τους στίχους ενός τραγουδιού, δεν έβαλε μέσα σε αυτά που έγραψε κανένα κρυφό μήνυμα, αλλά στην συνέχεια ο εκφωνητής της ομιλίας ή ο τραγουδιστής του κομματιού όταν διαβάζει τα λόγια μπορεί να περνάει μέσα από αυτά κρυφά μηνύματα που υπάρχουν στον μυαλό του, δηλαδή μέσα σε αυτά τα λόγια να κρύβει το τι νιώθει ή το τι θέλει ή το τι πραγματικά πιστεύει.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Αυτό αναιρεί την άποψη ότι κάποιοι που έχουν κάποιο όφελος, βάζουν εσκεμμένα σε ομιλίες και τραγούδια κρυφά μηνύματα;
Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτός που έγραψε μια ομιλία ή τους στίχους ενός τραγουδιού, δεν έβαλε μέσα σε αυτά που έγραψε κανένα κρυφό μήνυμα, αλλά στην συνέχεια ο εκφωνητής της ομιλίας ή ο τραγουδιστής του κομματιού όταν διαβάζει τα λόγια μπορεί να περνάει μέσα από αυτά κρυφά μηνύματα που υπάρχουν στον μυαλό του, δηλαδή μέσα σε αυτά τα λόγια να κρύβει το τι νιώθει ή το τι θέλει ή το τι πραγματικά πιστεύει.ote]
quote:
εγω πιστευω οτι ειναι διαφορετικες καταστασεις γιατι στην ομιλια βγαινει αθελα ενω στα τραγουδια ηθελημενα [/quote]
αν και δεν αποκλειω το γεγονος οτι πρεπει να υπαρχουν τραγουδια οπου καποια λογια να ανηκουν στο φαινομενο που περιγραφει η ιστοσελιδα ομως οταν γινεται η ηχογραφηση σε καποιο κομματι δεν το ηχογραφουν μια και εξω κανουν αλλαγες συνεχεια και δεν νομιζω να συνεχιζει να "βγαινει" κατι συνεχεια μετα απο τοσες προβες γιατι αν συνεβαινε αυτο σε οτι και να λεγαμε τα λογια μας θα εκρυβαν κατιτα παραδειγματα της ιστοσελιδας ειναι φρασεις που ειπωθηκαν μια φορα
from us

from us
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
το καλο ειναι οτι πλησιαζουν εκλογες και θα εχω αφθονο υλικο

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Την ταινία “Ο Εξορκιστής” την έχω εγώ σε VHS μορφή, δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να στη δώσω. Έχεις κάτι υπόψη σου;
Όντως τώρα με τις προεκλογικές ομιλίες θ υπάρξουν πολλά κρυφά μηνύματα που θα μας βομβαρδίσουν, κουράγιο.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
εχω τροπο να τα ανεβασω στο διαδυκτιο
θα σε ενημερωσω για τυχον ανακαλυψεις γιατι απο οτι ειδα σε ενδιαφερει το θεμα αρκετα οπως και εμενα αλλωστε
ειναι λιγο τραβηγμα αν εχεις την ταινια σε VHS εχει αρκετη δουλεια
ομως οπως εχω ξαναπει
πριν λιγο καιρο ειχαν δειξει ενα ντοκυμαντερ για την ταινια που αναφερεις στο οποιο ανεφεραν ολα τα "σκοτεινα" σημεια της ταινιας
οταν ξεμπερδεψω με το προβλημα μου και αν πεσει η ταινια στα χερια μου θα της ριξω μια ματια

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
http://paranormal.about.com/cs/reversespeech/

Edited by - endorama on 20/12/2003 02:58:16
Edited by - endorama on 20/12/2003 02:59:04
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Πεφτοντας τυχαια σε αυτο το τοπικ που εχει μεινει ανενεργο εδω και λιγο καιρο θελω να πω οτι μενω αφωνη με αυτα που διαβαζω..
φιλοι endorama και coperrolo τελικα κανατε καμμια μελετη πανω στις διαφημισεις???
η στις δηλωσεις των πολιτικων??
Πλησιαζουν και εκλογες , ολο και καποιο λαβρακι θα βγει!!
ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ???Η ΕΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΑΤΕ??
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ(ΕΝΝΟΩ ΩΣ ΚΡΥΦΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ)...
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ROCK KAI THS METAL...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΩ??
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ "ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...
ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1991..ΣΕ ΚΑΝΤΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ COCA COLA ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΟ ΜΥΝΗΜΑ...ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ "ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ"---->"ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ COCA COLA"...ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΨΥΧΤΙΚΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 87%
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....(ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΕΚΕΙΝΟΙ" ΘΕΛΟΥΝ)
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΑΙΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ....
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.ΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ(ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ)ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΩΤΑΝ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ "Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΑΖΙ"
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ
ΑΠΛΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ![]()