ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

elagist60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
13/09/2009, 09:04:45
Στο φυσικό επίπεδο υπάρχουν εκτός από τον ύπνο άλλοι τρεις τρόποι για να ζούμε σε σχέση με την συνείδηση.

Ο ένας τρόπος είναι ο μηχανικός. Δηλαδή δεν έχουμε αυτοσυνείδηση και είμαστε διαρκώς ταυτισμένοι με κάτι. Ένας ευφυείς άνθρωπος είναι δυνατών να είναι χωρίς αυτοσυνείδηση και χωρίς αυτοπαρατήρηση.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να μπορούμε μέσα στην ημέρα να αποκτάμε μερικές στιγμές αυτοπαρατήρηση. Αυτές η στιγμές μας δίνουν την δυνατότητα την αυτοεξέτασης με σκοπό να βελτιωθούμε αλλά και στιγμές που είμαστε συνειδητοί στο τώρα.

Αυτές τις στιγμές προσπαθούμε να τις αυξάνουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Στον τρίτο τρόπο ζούμε με αυτοσυνείδηση 24 ώρες το 24. Το σώμα μπορεί να κοιμάται αλλά η συνείδηση όχι.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

13/09/2009, 09:10:51
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Όταν αυτό το «δουλεύουμε» όλη μέρα ,μέσα στην καθημερινότητα, τότε είναι αναπόφευκτο αυτή η εργασία να μην συνεχίσει και στον κόσμο τον ονείρων.

Ακριβώς ... "στον κόσμο των ονείρων".

13/09/2009, 09:13:17
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Φίλη elagist
Δεν ξέρω αν διαβάζεις ακόμα εδώ [...]

Ψάχνεις πελατεία, ε ; ... πονηρούλη ...

13/09/2009, 09:57:44
Στο κόσμο των ονείρων επειδή τα όνειρα ανήκουν στην 5η διάσταση. Δηλ στο αστρικό επίπεδο. Μπορεί κάποιος να έχει ένα ασυνείδητο όνειρο αλλά μπορεί επίσης να έχει και μια συνειδητή εμπειρία .

Αυτή η συνειδητή εμπειρία μπορεί να είναι σύμφωνα με αυτό που η κατανόηση μου μου επιτρέπει μέσα σε ένα ας το πούμε ονειρικό κουκούλι ή σε έναν αντικειμενικό κόσμο του αστρικού επιπέδου.

Στον εσωτερισμό απευθυνόμαστε για αυτό το επίπεδο και ως ο κόσμος των ονείρων. Εσύ φίλε Ζιπ λόγω έλλειψης εμπηρείας αντιλαμβάνεσαι μονό την ασυνείδητη κατάσταση αυτού του κόσμου. Δεν υπερασπίζεσαι κάτι που είναι ψέμα επειδή η εμπειρία σου είναι αυτή του κοιμώμενου ανθρώπου.

Αν μια μέρα αποκτήσεις μια άλλη εμπειρία τότε θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που λες σήμερα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 13/09/2009 09:59:28

13/09/2009, 10:13:31
quote:
Στο κόσμο των ονείρων επειδή τα όνειρα ανήκουν στην 5η διάσταση. Δηλ στο αστρικό επίπεδο. Μπορεί κάποιος να έχει ένα ασυνείδητο όνειρο αλλά μπορεί επίσης να έχει και μια συνειδητή εμπειρία .

Υποθέτω οτι εσύ είσαι συνειδητός στο αστρικό επίπεδο.Όταν είσαι εκεί, δέν μπορείς να αντιληφθείς τις κατώτερες διαστάσεις,την 4η διάσταση ας πούμε,πώς την αντιλαμβάνεσαι? Μπορείς να την δείς? Τι ακριβώς βλέπεις?

13/09/2009, 10:17:19
Τρίχες!
13/09/2009, 10:20:04
Κατσαρές!

13/09/2009, 10:40:33
Εγώ ξέρω το το αστρικό επίπεδο είναι στην 4η διάσταση,στην 5η είναι το νοητικό,ανώτερο και κατώτερο.Δηλαδή νοητικό σώμα και αιτιατό σώμα.Το κάθε επίπεδο αποτελείται απο 12 υποδιαιρέσεις.
john131Μέλος
13/09/2009, 12:27:17
για την ακριβεια 11 σωματα γιατι 11 ειναι και τα σημεια υπαρξης

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

13/09/2009, 12:44:02
που το διάβασες αυτό?
14/09/2006, 10:06:20
quote:
Ενώ το ανέκδοτο αναφέρεται σε τσαρλατάνους.

Διάβασε το ανέκδοτο καλή μου. Μπες στο νόημα επιτέλους.

Καταλαβα πολυ καλα το νοημα του ανεκδοτου.

Αλλα το ανεκδοτο ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ την επιστημονικη μεθοδο καλε μου.

Ο νεαρος φοιτητης δεν το εριξε στο μυστικισμο για να υπολογισει αυτο που του ζητηθηκε.

dim.karΜέλος
14/09/2006, 10:55:42
Καλημέρα σε όλες και όλους!

Επειδή κάποιοι έχουν κάτι παράξενα κολλήματα ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.fhs.gr/gr/forum/viewtopic.php?t=785

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

stanfromgreeceΜέλος
14/09/2006, 11:16:33
Βρε φίλε dim.kar...τί μου θυμίζουν αυτά που διάβασα εκεί... τί μου θυμίζουν...
dim.karΜέλος
14/09/2006, 11:51:01
Yπ'΄όψιν ότι στη σπηλαιολογία χρησιμοποιούμε σχεδόν όλους τους τρόπους που πρότεινε ο Ράδερφορντ... για τον υπολογισμό του βάθους ενός βαράθρου... αλλά και άλλους... τουτέστιν:

Χρησιμοποιούμε βαρόμετρα, είτε αλτίμετρα, υδραυλικά ή ηλεκτρονικά... Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε τη πρόχειρη μέθοδο της πέτρας και του μετρήματος των δευτερολέπτων, τώρα πια υπάρχει και σε έκδοση πάλμ... αφήνουμε κορδονέτα με κάποιο βάρος και μετά μετράμε το μήκος τους... χρησιμοποιούμε ηχοβολιστικά... χρησιμοποιούμε λεήζερ αποστασιόμετρα

Υπολογισμό με σκιά δεν μπορούμε να κάνουμε... υπολογισμό με εκκρεμές... χμ είναι πρακτικά εύκολο;

Αλλά υπολογισμό με λεξάριθμο δεν κάνουμε...

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

Edited by - dim.kar on 14/09/2006 11:55:20

stanfromgreeceΜέλος
14/09/2006, 12:00:22
Κρίμα φίλε Dim.kar,δεν χρησιμοποιείτε την πιο εύκολη μέθοδο...
απλά θα μπαίνατε στο internet και θα βλέπατε από εκεί πόσο έχει υπολογιστεί το βάθος από κάποιον άλλο και μετά θα παίρνατε το όνομα του σπηλαίου,και θα προσπαθούσατε να το ταιριάξετε λεξαριθμητικά με το βάθος που έχετε βρει! Δεν είναι πιό εύκολο? πού να τρέχετε τώρα από εδώ και από εκεί... είναι και επικίνδυνο!
radioactive toyΝέο Μέλος
14/09/2006, 20:11:27
quote:

Δεν γυρνάει φίλε radioactive... είναι λέει αργό το forum...

Κριμα...ισως αν του ζητουσαμε να παισει τους Ολυμπιους να βοηθησουν λιγο με την υπερτεχνολογια τους να γινει πιο γρηγορο το φορουμ ?
Αλλα τι λεω , τωρα πρεπει να ναι τιμωρια με φατσα στον τοιχο τωρα και στο ενα ποδι.

Α ρε Ogyge ,κριμα...κριμα. Σε φαγανε τα φειδονια ποδια ....

stanfromgreeceΜέλος
15/09/2006, 08:53:02
σε εμάς είπε αυτή την δικαιολογία... στα άλλα forums άλλων site που έμπαινε και έτρωγε τα ίδια στην μάπα... άραγε τί δικαιολογία να βρήκε για να την σκαπουλάρει? γιατί όπου έμπαινε τα ίδια άκουγε! κανείς μα κανείς δεν τον πήρε ποτέ στα σοβαρά!
15/09/2006, 09:53:43
Καλημέρα σε όλους !

Αν και δε μου πέφτει λόγος...δεν είναι λίγο άκομψο να σχολιάζουμε ακόμα τον άνθρωπο, ενώ έχει σταματήσει να γράφει στο forum

Να με συμπαθάτε κιόλας !!

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

stanfromgreeceΜέλος
15/09/2006, 10:02:06
μπορεί να έφυγε... άφησε όμως ανεξίτιλα σημάδια...
φεύγωωωω... και αφηνω πίσω μου συντρίμιααααα....
κτλ κτλ
φιλικά μιλάμε, και κάνουμε και την πλακίτσα μας... εξ'άλλου και στις παρέες μας εκτός δικτύου συμβαίνει πολλές φορές το ίδιο πράγμα... εδώ όμως είναι διαφορετικά...μπορεί να μπεί όποτε θέλει, να δεί τι έχουμε γράψει και να απαντήσει! Αλήθεια...πιστεύεις ότι από περιέργεια δεν μπαίνει να δεί τί γράφουμε ακόμα για αυτόν???
15/09/2006, 10:38:42
Είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Μέχρι να δώσει σημεία ζωής βέβαια.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος