- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
Και ποιός σου είπε Αλεξ οτι δεν μπορείς να πιστέψεις τον Ζιπ?
Ελέυθερα να τον πιστέψεις!
Μετα θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.
Θα ζητάς <<ειλικρινά>> συγνώμη,μέχρι την επόμενη <ατασθαλία>> σου!!Εδωσα κάτι που δείχνει οτι δεν είμαι ψεύτης.
Θέλει ομως να αλάξεις τα καύσιμα για να το δείς!Ρε Νικόμαχε,τί είναι αυτό που κάνεις τώρα? Λές οτι εδωσες κάτι που δείχνει οτι δεν είσαι ψεύτης, και το αφήνεις έτσι να αιωρείται.Δεν το διευκρινίζεις. Υποτίθεται οτι πρέπει να μας αποδείξεις την τιμή σου με ξεκάθαρα επειχηρήματα. Αντι να κάνεις αυτό,πετάς μισόλογα μαζί με εξυπνάδες για το iq μου.Αυτό κατα την γνώμη μου,δείχνει ανθρωπάκο που φοβάται.Άμυντικός μηχανισμός.Και πιστεψέ με δεν το λέω καθόλου ειρωνικά.
Edited by - alex22 on 26/06/2011 16:54:49
Και το δικό μου iq πρέπει να περιφρονεί ή τουλάχιστον το νεαρό της ηλικίας μου, διότι τον έχω ρωτήσει 100 φορές για το "ψάρεμα" του Dr και δεν μου απαντάει.
Και κάποιος άλλος εδώ μέσα δεν είχε σοβαρό πρόβλημα με τις ερωτήσεις...?![]()
![]()
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣΚαι αν δεν είναι, τι θα γίνει? είμαι καλαδιαθετημενος να ακούσω τον άλλο. Αν μου πει πως είναι ο Χριστός ο βουδας ο μπιν λαντεν η ο devas, τι αλλάζει? [ Δεν ξέρω αγόρι μου, τι να σου πω ; Αυτό μονάχα εσύ το ξέρεις. ]
Αυτός, η η προδιάθεση μου? [ Και πάλι δεν ξέρω φίλε. Ρώτα τον εαυτό σου. Αλλά πάλι, αν αναρρωτιέσαι - που σωστά κάνεις και αναρρωτιέσαι - γιατί γράφεις αυτό ; ]
"Ρε ΝΙΚ τι λέει τελικά? που να προσαραξω...με τo γιοτ?Eρετρια? Άγιο κώσταντινο? Η θεσσαλονίκη? Το τελευταίο ενδείκνυται, θα μας εκτελωνησει (στα ΕΣΩ και στα έξω μας), το φιλαρακι μας, ο ζιπ" [...]
[ Θέλω να πω δηλ. αν για σένα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ γιατί ρε φίλε - το στανιό μου μέσα - το γράφεις αυτό ; Γιατί ; Και μην μου πεις για πλάκα, γιατί θα σε καντηλιάσω άσχημα!
]
Τι περιμένετε ; Αυτός όλα τα μέλη του forum για trolls τα περνάει. Έχει τρολοφόβια ...
26/6/2011
Δεν γίνεται να του κάνουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και να μας λέει αρλούμπες και στο τέλος να μας βγάζει και χαζούς απο πάνω!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Πλατωνας
Τώρα είναι η δεν είναι ο τρεχας ο νικομαχος, δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν απαντώ σε άτομα, μα σε ιδέες, και σε ομορφο διάλογο. Αν δεν μου αρέσει ο τρόπος που γράφει η το περιεχομενο, δεν απαντώ...μα δεν τσακονομαι.
Φίλε Πλάτωνα συμφωνώ με την παραπάνω θέση σου
Από την συζήτηση των διπλών λογαριασμών, καταλήξαμε να εξετάζουμε αν ένα παλιό μέλος του οποίου ο λογαριασμός μλοκαρίστικε, επανήλθε με άλλο όνομα ή όχι
Αυτό και να έγινε δεν θα ήταν και τόσο τραγικό, και ούτε κατά την γνώμη μου έχει το νόημα ενός λογαριασμού τρολλάκια.
Πάνω σε ιδέες γίνεται η αντιπαράθεση όχι με ονόματα.
Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει αν ο Νικόδημος είχε στο παρελθόν άλλο όνομα.
Αυτό που ερευνάται είναι ποιοι έχουν ΤΩΡΑ διπλούς ή πολλαπλούς λογαριασμούς και τους χρησιμοποιούν για να βρίσουν και να υποβιβάσουν το επίπεδο της συζήτησης, και όχι ποιες ιδέες έχουν.
Εξετάζοντας το προφίλ του δικού μου «ευάγγελου» , που ταυτίζεται με αυτό του δικού σας «τρεχα…», θεωρώ πως ΔΕΝ είναι συμβατό με τις «ιδέες» του Νικόδημου, αν και υπάρχει συγγένεια μικρή , με την νοοτροπία.
Η όλη υπόθεση με το λογαριασμό «τρέχα…» και η αναμόχλευση αυτής της ιστορίας, είναι φανερό πως γίνεται, για αποπροσανατολισμό της κουβέντας και μετατόπιση των βαριών ευθυνών των τρολάκιδων, και κυρίως του «αρχηγού» αυτών.
Έχει πλάκα που ΟΛΟΙ οι υποστηριχτές , αυλοκόλακες και χειροκροτητές του «αρχηγού» ανένηψαν, ο αρχηγός κάνει προστάθια απεγνωσμένη τώρα να τους κρατήσει στην στρούγκα του, δικαιολογώντας και αποπροσανατολίζοντας αλλού την κουβέντα.
Για την ταμπακέρα όμως άχνα, έτσι αρχιτρολλάκια?
quote:
Ναρκίσσαquote:
Και το δικό μου iq πρέπει να περιφρονεί ή τουλάχιστον το νεαρό της ηλικίας μου, διότι τον έχω ρωτήσει 100 φορές για το "ψάρεμα" του Dr και δεν μου απαντάει.Αυτό πάλι που το πάς?Για αυτό τον ρώτησα αν φοράει παντελόνι ή φούστα?
Δεν γίνεται να του κάνουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και να μας λέει αρλούμπες και στο τέλος να μας βγάζει και χαζούς απο πάνω!
Αγαπητέ μου φίλε, Άλεξ...
Κι άλλο στοιχείο ομοιότητας.
Πρόσθεσέ το στον κατάλογο.
Edited by - Narkissa555 on 26/06/2011 18:15:01
ζιπ, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι fightclub, βρες τις χορδές τους, Και γίνονται φίλοι σου.
Θέλεις τώρα να βρισεις?
ελεύθερα! ![]()