- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Μηδεία:
Οντως.Ηταν προσβλητικός.
Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι και οτι καλύτερο σε οτι αφορά το ήθος αλλά και γενικά τον τρόπο της ζωής τους. Είναι άρρωστοι και στο μυαλό στη ψυχή και στο σώμα.
Δεν αγαπούν, δεν κάνουν φίλους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το σέξ. Μόνο το σέξ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
Έχεις γνωρίσει κανέναν ομοφυλόφιλο κοπέλα μου;
quote:
Ο Deghar Adhark λοιπόν μπορεί να το παράκανε αλλά δεν έθιξε κανέναν παρά μόνο τους ομοφυλόφιλους.
και τους ευτραφείς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους "άσχημους" και τις γυναίκες και τους άντρες που τολμούν να δείχνουν τα φιλικά τους αισθήματα ο ένας στον άλλον και τους ψυχικά αδύναμους και και και...
quote:
Εδώ ο ananass του έριξε κατάρα σε αυτόν και στην μελλοντική οικογένεια του, ήταν πολύ βαρειά τα λόγια που του είπε , χωρίς να είναι θιγόμενος ,
Εδώ φαίνεται πως δεν κατάλαβες γρι για την έννοια "Κ-Α-Θ-Ρ-Ε-Φ-Τ-Η-Σ" που πολλοί προσπαθήσαμε να σου εξηγήσουμε... Κρίμα...
quote:
εκτός αν ο ananass θεωρεί τον εαυτό του ομοφυλόφιλο και δεν μας το λέει.
Ναι, και ομοφυλόφιλο και άσχημο και ευτραφή και με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και αδύναμο χαρακτήρα και κουτσαίνω και λιγάκι. Ευτυχώς δεν έχω πατέρα τον Deghar Adhark!
quote:
εκτός αν ο ananass θεωρεί τον εαυτό του ομοφυλόφιλο και δεν μας το λέει.
Και μόνο από το ρήμα που χρησιμοποιείς φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.
quote:
Το αυτό ισχύει και για τη συνήγορο του η οποία εως τώρα μας διατυμπανίζει το μίσος της για τους ανδρες και συνεπώς να υποθέσουμε οτι οι ετεροφυλικές της σχέσεις πάντε κατά διαβόλου, συνεπώς τι να υποθέσουμε , μήπως θίχτηκε και εκείνη?
Αχ αχ αχ...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Στοιχηματίζω λοιπόν οτι εαν βρισκόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 17χρονο δεν θα τολμούσες να του τα έλεγες όλα αυτά.
Εγώ προσωπικά αν και κορίτσι αν σε είχα μπροστά μου θα σου μαύριζα το μάτι.
quote:
Έχεις γνωρίσει κανέναν ομοφυλόφιλο κοπέλα μου;
Γνωρίζεις τι κάνουν οι ανθρωποι αυτοί ananass? Εγώ γνωρίζω , εσύ γνωρίζεις? Γνωρίζεις τον τρόπο με τον οποίο κάνουν σέξ. Μην με κάνεις και προβώ σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.
quote:
Εδώ φαίνεται πως δεν κατάλαβες γρι για την έννοια "Κ-Α-Θ-Ρ-Ε-Φ-Τ-Η-Σ" που πολλοί προσπαθήσαμε να σου εξηγήσουμε... Κρίμα...
Η εννοια ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ananass δεν αρμόζει σε κάποιον που υποτίθετε οτι ασχολείται με την εσωτερική αναζήτηση οπως και δεν αρμόζει στην ολη συμπεριφορά σου . Εαν ήσουν σωστός δεν θα αντιδρούσες έτσι ώστε να καταραστείς το παιδί με τον χειρότερο τρόπο.
Θα αντιδρούσες με πολύ διαφορετικό τρόπο.
Edited by - Μηδεία on 14/06/2005 16:55:44
quote:
Δεν αγαπούν, δεν κάνουν φίλους
τι; Ε; Πως; Πως εφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Τι λές; Τι σχέση έχει τι φύλο προτιμάς σεξουαλικά με το αν κάνεις φίλους; με το αν αγαπάς; Τι θα μπορούσε να είναι αυτό που τους περιορίζει;
quote:
Ναι, και ομοφυλόφιλο και άσχημο και ευτραφή και με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και αδύναμο χαρακτήρα και κουτσαίνω και λιγάκι. Ευτυχώς δεν έχω πατέρα τον Deghar Adhark!
quote:
τι; Ε; Πως; Πως εφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Τι λές; Τι σχέση έχει τι φύλο προτιμάς σεξουαλικά με το αν κάνεις φίλους; με το αν αγαπάς; Τι θα μπορούσε να είναι αυτό που τους περιορίζει;
Oι ομοφυλόφιλοι δεν εχουν φίλους. Εαν κάνουν δήθεν φίλους θα τους κάνουν για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα τους πάθη. Φιλία για τους ομοφυλόφιλους σημαίνει σέξ.
Οι άνθρωποι αυτοί ψυχολογικά είναι ανώμαλοι. Κάθε βράδυ στην πλατεία Ομονοίας αλλα και σε ποιό εξειδικευμένες περιοχές βγαίνουν για κυνήγι. Δεν λογαριάζουν παιδιά, νέους, γέρους κάθε βράδυ και ενας.
Θέλετε να προβώ σε μεγαλύτερες αποκαλύψεις?
quote:
ananass ξέρεις ο τρόπος που μπορούμε και εκφραζόμαστε μέσα απο τα φόρουμς διαφέρει κατά πολύ σε μία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο.
Φυσικά και το ξέρω.
quote:
Στοιχηματίζω λοιπόν οτι εαν βρισκόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 17χρονο δεν θα τολμούσες να του τα έλεγες όλα αυτά.
Ε ναι, εδώ προσπαθώ να είμαι κόσμιος...
quote:
Εγώ προσωπικά αν και κορίτσι αν σε είχα μπροστά μου θα σου μαύριζα το μάτι.
quote:
Γνωρίζεις τι κάνουν οι ανθρωποι αυτοί ananass? Εγώ γνωρίζω , εσύ γνωρίζεις? Γνωρίζεις τον τρόπο με τον οποίο κάνουν σέξ. Μην με κάνεις και προβώ σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.
Καλή μου, και γω αν προβώ σε... αποκαλύψεις για το πώς κάνει σεξ ένα φιλικό μου ζευγάρι εταιροφυλόφιλων, θα... ανατριχιάσεις!
quote:
Η εννοια ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ananass δεν αρμόζει σε κάποιον που υποτίθετε οτι ασχολείται με την εσωτερική αναζήτηση οπως και δεν αρμόζει στην ολη συμπεριφορά σου .
Ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι με την εσωτερική αναζήτηση; Πού ξέρεις εσύ αν αρμόζει με την όλη συμπεριφορά μου; Καταρχήν δεν με γνωρίζεις καθόλου και καταμετά (!) δεν έχεις καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο έγραψα το... επίμαχο μήνυμα!
quote:
Εαν ήσουν σωστός δεν θα αντιδρούσες έτσι ώστε να καταραστείς το παιδί με τον χειρότερο τρόπο.
Θα αντιδρούσες με πολύ διαφορετικό τρόπο.
Καλέ ποιος τον καταράστηκε; Μη χειρότερα!!! Καλά λέω, δεν έχεις καταλάβει γρι για την περίπτωση!
Πάντως αρκετά... ταλαιπωρήσαμε τους υπόλοιπους με τα "επί προσωπικού". Αν θες καμιά άλλη διευκρίνιση "επί προσωπικού" (αν και νομίζω πως πιο σαφής δεν θα μπορούσα να γίνω) στείλει mail παρακαλώ (froutosss@yahoo.gr). Το θέμα εξακολουθεί να είναι:
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά?

quote:
Τι θα μπορούσε να είναι αυτό που τους περιορίζει;
Το πάθος χρυσή μου.Το πάθος. Ενα πάθος αχαλίνωτο οχι ομως πάθος σαν αυτό που νοιώθουμε εμείς οι γυναίκες ούτε σαν αυτό που νοιώθουν οι άνδρες να κάνουν σέξ, γιατί αυτοί δεν κάνουν σέξ δεν μπορεί να θεωρηθεί σέξ αυτό που κάνουν.
quote:
Ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι με την εσωτερική αναζήτηση; Πού ξέρεις εσύ αν αρμόζει με την όλη συμπεριφορά μου; Καταρχήν δεν με γνωρίζεις καθόλου και καταμετά (!) δεν έχεις καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο έγραψα το... επίμαχο μήνυμα!
Μην ξεχνάς ananass οτι είμαι η Μηδεία. Εχω καταλάβει για ποιό λόγο έγραψες το επίμαχο μήνυμα. Απλά σε διαβεβαιώνω εγώ η Μηδεία, οτι δεν θα τολμούσες να πείς τα λόγια αυτά πρόσωπο με πρόσωπο.
Αραξε στα κιλά σου γλυκέ μου, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
quote:
Καλή μου, και γω αν προβώ σε... αποκαλύψεις για το πώς κάνει σεξ ένα φιλικό μου ζευγάρι εταιροφυλόφιλων, θα... ανατριχιάσεις!
Α. και μία ερώτηση επι του θέματος και αυτό γιατι κάνεις τον κόκορα Θα μπορούσες να κάνεις σέξ με εναν ομοφυλόφιλο? και μάλιστα με εναν ομοφυλόφιλο περασμένης ηλικίας , γιατί και αυτός άνθρωπος είναι αλλά του χούι πεθαίνει τελευταίο. Αντε λοιπόν γλυκέ μου να ικανοποιήσεις τον άνθρωπο αυτό και αν εχει και παράξενες ορέξεις όταν φύγεις απο κοντά του σίγουρα κάτι θα σε τσούζει.
Edited by - Μηδεία on 14/06/2005 17:49:37
quote:
1.Oι ομοφυλόφιλοι δεν εχουν φίλους. Εαν κάνουν δήθεν φίλους θα τους κάνουν για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα τους πάθη. Φιλία για τους ομοφυλόφιλους σημαίνει σέξ. Οι άνθρωποι αυτοί ψυχολογικά είναι ανώμαλοι.
------
2.Κάθε βράδυ στην πλατεία Ομονοίας αλλα και σε ποιό εξειδικευμένες περιοχές βγαίνουν για κυνήγι. Δεν λογαριάζουν παιδιά, νέους, γέρους κάθε βράδυ και ενας.
------
3.Θέλετε να προβώ σε μεγαλύτερες αποκαλύψεις?
1+2: Κάθε βράδυ στο παρκάκι της γειτονιάς μου αλλά και σε άλλα πιο εξειδικευμένα παρκάκια (και... σπίτια) διάφορες γυναίκες βγαίνουν για κυνήγι! Δεν λογαριάζουν παιδιά, νέους, γέρους, κάθε βράδυ όχι μόνο ένας, αλλά όσο γίνεται περισσότεροι! Προσοχή: Όλες οι γυναίκες λοιπόν κάνουν το ίδιο πράγμα κάθε βράδυ! Και όλες οι γυναίκες να ξέρετε ότι δεν έχουν φίλους. Οι γυναίκες είναι ψυχολογικά ανώμαλες!
3: Όχι, ήταν αρκετές αυτές! Μην ανατριχιάσουμε κι άλλο!

quote:
Κάθε βράδυ στο παρκάκι της γειτονιάς μου αλλά και σε άλλα πιο εξειδικευμένα παρκάκια (και... σπίτια) διάφορες γυναίκες βγαίνουν για κυνήγι! Δεν λογαριάζουν παιδιά, νέους, γέρους, κάθε βράδυ όχι μόνο ένας, αλλά όσο γίνεται περισσότεροι! Προσοχή: Όλες οι γυναίκες λοιπόν κάνουν το ίδιο πράγμα κάθε βράδυ! Και όλες οι γυναίκες να ξέρετε ότι δεν έχουν φίλους. Οι γυναίκες είναι ψυχολογικά ανώμαλες!
Απορώ γιατί προσπαθείς να με πείσεις οτι είσαι χαζός αφού δεν είσαι.
Οι γυναίκες αυτές φρουτάκι μου το κάνουν ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Οι ομοφυλόφιλοι το κάνουν απεγνωσμένα γιατί πρέπει να το κάνουν.
Και στην προσπάθεια τους αυτή ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ - ΑΔΡΑ
Δεν μου απάντησες?
quote:
Α. και μία ερώτηση επι του θέματος και αυτό γιατι κάνεις τον κόκορα Θα μπορούσες να κάνεις σέξ με εναν ομοφυλόφιλο? και μάλιστα με εναν ομοφυλόφιλο περασμένης ηλικίας , γιατί και αυτός άνθρωπος είναι αλλά του χούι πεθαίνει τελευταίο. Αντε λοιπόν γλυκέ μου να ικανοποιήσεις τον άνθρωπο αυτό και αν εχει και παράξενες ορέξεις όταν φύγεις απο κοντά του σίγουρα κάτι θα σε τσούζει.
Είχα δει το προηγούμενο γραπτό σου που ήταν πιο ήπιο, πριν κάνει το edit...
Έχεις όμως ξεφύγει τελείως, οπότε, άστο καλύτερα...
Πάμε γι' άλλα!

Για σχολιασε εσυ καλη φιλεναδα της Ναρκισσας.Και ας σου λεει να σκασεις.
Εσυ πεστα.
Ακου διαιτα.
Μια λακτα και μια μαρς ειναι το κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
και που να πηγαινες στην Ελβετια... τη Χωρα της Σοκολατας!!!
θα πάει ο κολλητός μου την άλλη βδομάδα,αλλά αρνήθηκε να με σοκολατοδοτήσει... Ααααααααχχ...
quote:
Δεν σχολιαζω... εχω πεσει σε νιρβανα....
Χαιρετισματα στον...Σινταρτα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:quote:
και που να πηγαινες στην Ελβετια... τη Χωρα της Σοκολατας!!!
θα πάει ο κολλητός μου την άλλη βδομάδα,αλλά αρνήθηκε να με σοκολατοδοτήσει... Ααααααααχχ...
Ναι το γαιδουρι!! Ουτε εμενα μου παιρνει...Ευτυχως...
quote:
Σε διαιτα?
Για σχολιασε εσυ καλη φιλεναδα της Ναρκισσας.Και ας σου λεει να σκασεις.
Εσυ πεστα.Ακου διαιτα.
Μια λακτα και μια μαρς ειναι το κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι μπορεί να τρώω σαν....,αλλά αν προσέξω λίγο χάνω κιλά με το καλημέρα!!
Πρεντ,ασε τα ποτα και τα παγωτα.Μια τσαντα σουπερμαρκετ με σοκολατες
και στον Λυκαβητο,για να εχεις και νερο!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.