ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

pantelis126 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
pantelis1Μέλος
25/01/2012, 14:11:40
Πλάτων και Αίολε, αφού το παιχνίδι με τις διαφορές δεν το ξέρετε, δεν βλέπετε κανένα βιντεάκη,

http://www.youtube.com/watch?v=XwZ0-wNJ_no&feature=related

μήπως Πλάτων έτσι, σταματήσεις να λες αοριστίες και να έχεις επιθετική διάθεση και μήπως ο Αίολος σταματήσει να παπαγαλίζει κακόβουλα!

σίγουρα μπορείτε να συμμετάσχετε εποικοδομητικά αν θέλετε

θέλετε;

Edited by - pantelis1 on 25/01/2012 14:16:16

25/01/2012, 14:49:21
Για να δούμε πόσο αμαθής είσαι Παντελή μας.

Γιατί μας παρέπεμψες σε αυτό το βιντεάκι; Τι θέλεις να πας πεις;

pantelis1Μέλος
25/01/2012, 16:22:18
quote:

Για να δούμε πόσο αμαθής είσαι Παντελή μας.

Γιατί μας παρέπεμψες σε αυτό το βιντεάκι; Τι θέλεις να πας πεις;

"μπορείτε να συμμετάσχετε εποικοδομητικά αν θέλετε
θέλετε;"

Edited by - pantelis1 on 25/01/2012 16:23:48

25/01/2012, 17:19:59
Διλαδη για να κατάλαβω καλύτερα.

Απαντώ σε πόστ του Τέως, εποικοδομητικά, υποδεικνύοντας να μην χανει περεταιρω χρόνο, μιας και ομάδες ομάδουλες, οργανώσεις και τοιαυτα, αν δεν λέγονται Ν.Α θα λέγονται Ν.Β, Ν.C.....Ν.Ν, και τη σουπα που θα προσφέρουν θα είναι μια απο τα ίδια σοφιστικο άναμασιματα...

Και απαντά ο παντελης πως με ένα παραπέμπτικο κάποιου (λιγουρη), που βλέπει τον Πλατωνα ναι μεν μεγαλοφυια, μα όχι δημοκράτη!

Τι να πει κανείς, αιολος.

Άμα ρωτήσεις (οικοδομητικα) τον γαρατζιωτη, τι έχεις Γιάννη, θα ακούσεις τι είχα πάντα...(απωθημένα)

Ο δε παντελης, (μια απο τα ίδια διλαδη, για να φαίνονται πολλοί)

Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια παντελακη!

pantelis1Μέλος
25/01/2012, 17:39:38
quote:

Διλαδη για να κατάλαβω καλύτερα.

Απαντώ σε πόστ του Τέως, εποικοδομητικά, υποδεικνύοντας να μην χανει περεταιρω χρόνο, μιας και ομάδες ομάδουλες, οργανώσεις και τοιαυτα, αν δεν λέγονται Ν.Α θα λέγονται Ν.Β, Ν.C.....Ν.Ν, και τη σουπα που θα προσφέρουν θα είναι μια απο τα ίδια σοφιστικο άναμασιματα...

Και απαντά ο παντελης πως με ένα παραπέμπτικο κάποιου (λιγουρη), που βλέπει τον Πλατωνα ναι μεν μεγαλοφυια, μα όχι δημοκράτη!

Τι να πει κανείς, αιολος.

Άμα ρωτήσεις (οικοδομητικα) τον γαρατζιωτη, τι έχεις Γιάννη, θα ακούσεις τι είχα πάντα...(απωθημένα)

Ο δε παντελης, (μια απο τα ίδια διλαδη, για να φαίνονται πολλοί)

Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια παντελακη!

"σίγουρα μπορείτε να συμμετάσχετε εποικοδομητικά αν θέλετε

θέλετε;"

Edited by - pantelis1 on 25/01/2012 17:40:19

25/01/2012, 17:51:47

25/01/2012, 17:54:10
Αυτο το εποικοδομητικά σε μια συζήτηση, το βλέπω πως προσφέρω κάτι για να πάμε παραπάνω σαν αντίληψη.

Αν εσείς θεωρείται εποικοδομητικό, να αρχίζω να ψάχνω να βρω, τι το στραβό είπε η Μπλατβασκυ, η μπεσαντ, ο οκλοτ, οι θεοσοφοι, ο λιβραγκα, ο πλανας κΑι ο κάθε πλάνομενος, και να μπω σε αγώνα εναντίον των (προσώπων οι ιδεών των), θα σου έλεγα Παντελή, συνέχισε μεν αλλα...ΑΣΕ με να συνεχίσω το εποικοδομητικά, εκει που πράγματι είναι, όχι σε ψυχοφθόρες ενασχολήσεις.

Α και που είσαι Παντελή. Στραβά υπάρχουν και στον Πλατωνα και στον Κ και στον Χριστο. Για σένα για μένα και το Γαρατζιωτη, κάν δεν το συζητώ.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 25/01/2012 17:58:11

YUGI-OHΜέλος
25/01/2012, 20:12:07
ο τέλης,ο φάνης κι ο κλής έχουν κοινό σύνθετο τον άριστο κι οι τρείς...ποιός να ναι αλάθητος υποθέτω...ο χριστός το πε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω

pantelis1Μέλος
25/01/2012, 21:06:17
quote:
Αυτο το εποικοδομητικά σε μια συζήτηση, το βλέπω πως προσφέρω κάτι για να πάμε παραπάνω σαν αντίληψη.

Αν εσείς θεωρείται εποικοδομητικό, να αρχίζω να ψάχνω να βρω, τι το στραβό είπε η Μπλατβασκυ, η μπεσαντ, ο οκλοτ, οι θεοσοφοι, ο λιβραγκα, ο πλανας κΑι ο κάθε πλάνομενος, και να μπω σε αγώνα εναντίον των (προσώπων οι ιδεών των), θα σου έλεγα Παντελή, συνέχισε μεν αλλα...ΑΣΕ με να συνεχίσω το εποικοδομητικά, εκει που πράγματι είναι, όχι σε ψυχοφθόρες ενασχολήσεις.

Α και που είσαι Παντελή. Στραβά υπάρχουν και στον Πλατωνα και στον Κ και στον Χριστο. Για σένα για μένα και το Γαρατζιωτη, κάν δεν το συζητώ.

Δεκτών φίλε Πλάτωνα, συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που είπες,

Ξέρεις τι καλο έχεις, ότι κρατάς ένα επίπεδο ωριμότητας όταν κάποιος πηγαίνει να σου κάνει πλακιτσα και δεν ανταπαντάς με ανώφελη αγένεια σαν τον Αίολο καλή ώρα!

Ασε και εμένα να αναπτύσσω την δική μου εποικοδομητική λογική, όπου και σε όποιον νομίζω, όπως και εσύ άλλωστε φίλε μου!

Edited by - pantelis1 on 25/01/2012 21:07:45

26/01/2012, 05:27:00
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συζητητές του παρόντος θέματος πως, όπως συμβαίνει με τα θέματα που φτάνουν τις 50 σελίδες, το παρόν θέμα θα απενεργοποιηθεί και η συζήτηση θα συνεχιστεί σε ένα νέο, στο "Νέα Ακρόπολη... Νο.2", το οποίο θα ανοίξουμε εντός διημέρου. Στο νέο θέμα θα υπάρχει σύνδεσμος (link) για το παλιό, όπως επίσης θα τοποθετηθεί στο παρόν θέμα σύνδεσμος για το καινούργιο, που θα αποτελέσει συνέχειά του.

pantelis1Μέλος
26/01/2012, 15:18:31
Από ότι φαίνεται το θέμα μας πάει σφαίρα!!!

Αυτό θα πει ταχύτητα!!!

Γι αυτό και είχα πει στον Zip, πες κάτι παραπάνω, το θέμα της Νέας Ακρόπολης

και τρέχει γρήγορα, αλλά μας παρακολουθούν και πολλοί σύμφωνα με τις Αναγνώσεις.

Edited by - pantelis1 on 26/01/2012 16:24:21

26/01/2012, 16:27:05
Από την Ιστοσελίδα της ΝΑ των Ιωαννίνων, σας μεταφέρω την βιογραφία του Πλάνα.

«Βιογραφικό σημείωμα του Georgios Alvarado Planas (Γεώργιος Αλβαράδο Πλάνας) ,
Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού «Νέα Ακρόπολη».
Ιδρυτής της Νέας Ακρόπολης στην Ελλάδα.
Γενικά στοιχεία:

Γεννήθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας, το 1955. Από το 1980 ζει μόνιμα στην Ελλάδα.
Είναι Καθηγητής Φιλοσοφίας, Συμβολολογίας και Αρχαίων Φιλοσοφικών Θεωριών και Διευθυντής του τριμηνιαίου Φιλοσοφικού περιοδικού της Νέας Ακρόπολης στην Ελλάδα και Συγγραφέας των ακόλουθων βιβλίων, με θέματα Φιλοσοφίας και Επιστήμης:

«Επιλογή Ομιλιών στην Νέα Ακρόπολη» Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη, Αθήνα 1983
«Ο Ζωδιακός Κύκλος στην Παγκόσμια Μυθολογία» Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη Αθήνα 1985
«Εισαγωγή στη Σοφία της Ανατολής» Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη, Αθήνα 1990
«Τα 3 Κέντρα του Μυστηρίου» Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη, Αθήνα 2002
Έχει δώσει πολλά σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με θέματα όπως: «Η Επιστήμη στην Αρχαιότητα», ειδικά σεμινάρια «Ρητορικής» και «Διαμόρφωσης ρητόρων», παιδαγωγικά σεμινάρια «Παιδαγωγίας και Επιμόρφωσης», ειδικά σεμινάρια «Αισθητικής και Τέχνης», σεμινάρια πολιτιστικού χαρακτήρα «Διάδοσης της κουλτούρας όλων των Πολιτισμών και των Τεχνών».
Σπουδές:

Σπούδασε στην Ισπανία Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο DEUSTO και στο UNED (Universidad Nacional la Educacion a Distancia) και Διεύθυνση Εταιρειών στο ICADE (Instituto Catolico de Direccion de Empresas).
Γνωρίζει 4 γλώσσες: Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ισπανικά και είναι μεταφραστής βιβλίων και άρθρων του ιδρυτή της Νέας Ακρόπολης, του καθηγητή Jorge Angel Livraga και της Προέδρου του Οργανισμού Delia Steinberg Guzman.
Το έργο του:

Ο καθηγητής Georgios Alvarado Planas (Γεώργιος Αλβαράδο Πλάνας) γίνεται ενεργό μέλος της «Νέας Ακρόπολης» στην Ισπανία το 1972. Αφιερώνεται στη μελέτη της Φιλοσοφίας και της Ιστορίας των Πολιτισμών, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το Πρόγραμμα Φιλοσοφικών Σπουδών του Οργανισμού και επί 37 χρόνια ασχολείται με τον τομέα της εκπαίδευσης αναπτύσσοντας μια έντονη δραστηριότητα μέσα από τη διδασκαλία διαφόρων φιλοσοφικών υλών, όπως αυτών της Ηθικής Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, της Φιλοσοφίας της Ανατολής και της Δύσης, της Ρητορικής, της Παιδαγωγικής, της Αρχαιολογίας, της Συμβολολογίας και των Κοινωνικών Επιστημών. Μέσα από την επιτυχημένη του πορεία ως Διευθυντής της «Νέας Ακρόπολης» στην Ελλάδα συγκέντρωσε εκατοντάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών, επιτυγχάνοντας έτσι να συντονίσει και να προωθήσει την ανάπτυξη του Οργανισμού.»

Και από την συνέντευξη που έδωσε στο φόρουμ, σας μεταφέρω…

«Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση που μου τέθηκε όσο πιο ειλικρινά μπορώ.
Η αλήθεια είναι ότι από πολύ νεαρή ηλικία, πριν καλά-καλά τελειώσω το Γυμνάσιο στην Ισπανία, είχα έντονο ενδιαφέρον για την εσωτερική αναζήτηση και τη Φιλοσοφία. Προσπάθησα να βρω απαντήσεις στις μεταφυσικές μου ανησυχίες σε διάφορες εσωτερικές ομάδες, κι έτσι, σε διάστημα 3-4 ετών, και καθώς σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο, πέρασα και ήρθα σε επαφή με όλες αυτές που υπήρξαν τότε στην Ισπανία , όπως για παράδειγμα τους Ροδόσταυρους του AMORC, τους Πνευματιστές, τους Θεόσοφους ή την Αρκέην Σχολή. Μου άρεσαν όλα αυτά αλλά ένοιωθα βαθιά μέσα μου ότι κάτι τους έλειπε.
Κάποια στιγμή γνώρισα και τη Νέα Ακρόπολη, που μόλις είχε έρθει στην Ισπανία, με εκπρόσωπο από την αρχική έδρα της στην Αργεντινή, τη Δέλια Σ. Γουζμάν. Οι συζητήσεις και τα μαθήματα μαζί της με έπεισαν ότι είχα βρει αυτό που μου έλειπε από όλες τις άλλες Ομάδες που είχα γνωρίσει ως τότε. Κι έτσι, έμεινα στη Νέα Ακρόπολη και αφοσιώθηκα στο πνευματικό της έργο. Λίγο αργότερα γνώρισα τον ιδρυτή και διεθνή Πρόεδρό της, τον καθ. Τζόρτζιο Λιβράγκα, που μου στάθηκε Δάσκαλος και μου άνοιξε τους δρόμους για την εσωτερική αυτοπραγμάτωση.»
---------------------------------------------------------------------

Δεν θα σταθώ, και αυτή τη φορά, για να σχολιάσω αυτά που σχολίασα στο προηγούμενο βιογραφικό, αλλά θα σας επιστήσω την προσοχή στο σημείο που λέει… «, θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση που μου τέθηκε όσο πιο ειλικρινά μπορώ.»

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

26/01/2012, 17:06:07
θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση που μου τέθηκε όσο πιο ειλικρινά μπορώ.»
.................

Για τους περισσότερους ανθρώπους που θα ακούσουν αυτές τις λέξεις, στη συνηδειση τους, φτάνουν σαν Νορμαλ λέξεις, έτσι μιλάνε και οι περισσότεροι πολιτικοί μας.

Μα σε ένα που έχει αναπτύξει ΣΩΚΡΑΤΙΑ οξυδέρκεια, Ηράκλειτεια βλεψη, Zipia αναλυση, πως μπορει κάποιος να κρυφτεί...

Για αυτο ο παντελης επικαλείται τον ζιπ...Μα φίλε γαρατζιωτη, τελευταία παντρεύτηκε ο ζιπακος, και άστα...δεν τσιμπαει..

Πάντα με δημιουργική και χιουμοριστικη διάθεση.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 26/01/2012 17:08:10

pantelis1Μέλος
26/01/2012, 17:28:09
Ας δούμε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό με το θέμα τον οργανώσεων:

Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε οι περισσότεροι, ότι η ανθρώπινη ψυχολογία είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε θέματα που δεν επιδέχονται επαληθευση.

Η ευαισθησία της ψυχολογίας και η ανάγκη να πιστεύει σε κάποιο σκοπό, την καταλήγει έρμαιο πολλών ψευδαισθήσεων.

Και ένα είναι σίγουρο, ότι εκείνη την στιγμή ήμαστε σίγουροι για την πάγια αλήθεια που μας φανερώθηκε.

Όλος αυτός ο μηχανισμός, μας απομακρύνει εντελώς από την απλοϊκή, ουσιαστική παρατήρηση και έρευνα της υγιείς αναζήτησης.

Όσο και να προσπαθούμε να θέλουμε να πιστέψουμε, ότι μέσα σε μια οργάνωση μπορούμε να ερευνήσουμε, το μόνο που θα καταφέρνουμε είναι να λέμε ψέματα στον εαυτό μας, να χειραγωγούμε άθελα μας τους γύρω μας και να βυθίζουμε σε έναν αυτομαζοχιστικό τρόπο στο σκοτάδι, την συνείδησή μας.

Βέβαια, πάντα όλα θα επαληθεύονται για εμάς εκεί μέσα, καθώς θα λέμε ότι οι πάγιες αλήθειες που αποκαλύφθηκαν σε μας, είναι πάγιες.

Τώρα...κάτι άλλο πάνω σε αυτό που αφορά μέλη που μένουν πάρα πολλά χρόνια μέσα σε μια οργάνωση:

Αυτά τα άτομα αντιμετωπίζουν υψηλών προδιαγραφών καταστάσεις "Big Βrother"...

μπορούμε να το ονομάσουμε ίσως "ομηρικό σύνδρομο".

Είναι αυτή οι άνθρωποι, που εν τέλη μετά από μια μακρά περίοδο ψυχολογικής ομηρίας τείνουν τελικά να συμπαθούν τον εκβιαστή τους και αυτόν που τους κράτα έγκλειστους.

Αν αυτό το συναίσθημα εξελιχθεί, τότε μεταμορφώνεται σε ευεργεσία του εκβιαστή, που τελικά καταλήγει να είναι βιαστής (κάτι σαν αυτό που λέμε χαριτολογώντας "άλλοι το τρων και ζορίζονται και τελικά κάποιοι καταφέρνουν να το τρων και να δροσίζονται")

και έτσι όλα βαίνουν καλώς!

Αυτή η κατάσταση έχει και ανώτερη μορφή, σε σημείο που ο βιαστής να μην σε κρατά έγκλειστο, αλλά μετά εσύ να τον αναζητάς εθισμένος πλέον, γιατί η ψυχολογία σου δεν μπορεί να ανατρέψει και να αφομοιώσει όλο αυτό που σου συνέβη και ούτε κατά βάθος να το δεχθεί...

Οπότε τι κάνει;;;

Το δικαιολογεί και το ανάγει σε κάποιον ανώτερό σκοπό και λέει:

"Για όλα αυτά υπήρχε λόγος που μου συνέβησαν. Είναι κάτι ανώτερο και ιερό και σε όποιον δεν του συνέβη είναι κατώτερος από εμένα ή εμάς (που ακολουθούμε έναν εκβιαστικό ψυχολογικό μονοπάτι).

Όλα αυτά βέβαια είναι γεννήματα μια αρχικής αδυναμίας, που αντί να την αντικρίσουμε κατάματα προτιμήσαμε να κρύψουμε το κεφάλι στο χώμα.

Αυτή είναι μία νοοτροπία που ακμάζει και έχει πρόσφορο έδαφος σε οργανώσεις οποιοδήποτε τύπου,

.Στην δουλειά,

.Στην πολίτικη,

.Στην θρησκεία κ.λ.π.,

αλλά ειδικά σε όλες τις

.Εσωτερικού τύπου οργανώσεις,

όπου δεν θα μπορέσεις να επαληθεύσεις ποτέ τις πάγιες αλήθειες, ώστε για να προχωρήσεις σε αυτές πρέπει να τις πιστεύεις!!!

('Οσο και να μην το παραδέχονται οι θεμελιωτές και οι ακόλουθοι αυτών).

pantelis1Μέλος
27/01/2012, 14:40:10
quote:
Δεν θα σταθώ, και αυτή τη φορά, για να σχολιάσω αυτά που σχολίασα στο προηγούμενο βιογραφικό, αλλά θα σας επιστήσω την προσοχή στο σημείο που λέει… «, θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση που μου τέθηκε όσο πιο ειλικρινά μπορώ.»

Σε ποιες διαβαθμίσεις ειλικρινής πρόθεσης ανήκει το,

όσο πιο ειλικρινά μπορώ;

π.χ

.δεν θέλω

.ίσως θέλω

.ανάλογα με

.δεν μπορώ

.θα δούμε αν μπορώ

.μου είναι αδύνατων

.παίζεται

.υπάρχει περίπτωση

Και γιατί δεν λέει απλά την αλήθεια,

Γιατί να χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για να πει την αλήθεια.

Εμείς δεν ρίχνουμε στην πυρά κανέναν!

Edited by - pantelis1 on 27/01/2012 14:42:27

27/01/2012, 17:06:11
«θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση που μου τέθηκε όσο πιο ειλικρινά μπορώ.» Λέει ο Γ.Πλάνας.
Λέει την αλήθεια όμως? Ας τον πιστέψουμε και ας δούμε...Πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι ένας "φιλόσοφος στον κλασσικό τρόπο" της ΝΑ?

Λέει ο Γ.Πλάνας..."σε διάστημα 3-4 ετών, και καθώς σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο, πέρασα και ήρθα σε επαφή με όλες αυτές που υπήρξαν τότε στην Ισπανία , όπως για παράδειγμα τους Ροδόσταυρους του AMORC, τους Πνευματιστές, τους Θεόσοφους ή την Αρκέην Σχολή. Μου άρεσαν όλα αυτά αλλά ένοιωθα βαθιά μέσα μου ότι κάτι τους έλειπε.
Κάποια στιγμή γνώρισα και τη Νέα Ακρόπολη, που μόλις είχε έρθει στην Ισπανία"

Τι μας λέει δηλαδή ο Κος Πλάνας , στη προσπάθειά του να κτίσει τον προσωπικό του μύθο?
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από το ότι, πως αφού, σαν φοιτητής, έψαξε και γνώρισε διάφορες εσωτεριστικές ομάδες, κατάλαβε πως "κάτι τους έλειπε". Ευτυχώς γι αυτόν, τότε γνώρισε και την ΝΑ, που "μόλις είχε έλθει στην Ισπανία".

Στη βιογραφία του, "Ο καθηγητής Georgios Alvarado Planas (Γεώργιος Αλβαράδο Πλάνας) γίνεται ενεργό μέλος της «Νέας Ακρόπολης» στην Ισπανία το 1972", λέει επίσης πως..."Γεννήθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας, το 1955"

Έγινε ενεργό μέλος, δηλαδή, σε ηλικία 17 ετών!!!

Κάτι δεν κολλάει εδώ, δεν νομίζετε?

Με άριστα το 20, τι βαθμό θα δίνατε στην ειλικρίνεια του Κου Πλάνα?

27/01/2012, 17:47:50
-Εκείνος που συνήθισε να μην είναι ειλικρινής με τους άλλους, τελικά παύει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του

-Η ειλικρίνεια δεν βλάπτει παρά μόνο εκείνους που προσποιούνται τον ειλικρινή

-Η ειλικρίνεια είναι το μοναδικό στερεό έδαφος για κάθε συνείδηση Καντ

-Η ειλικρίνεια προσφέρει την ευτυχία και η ευτυχία την ειλικρίνεια Τολστόι

-Η ειλικρίνεια, βαθειά και άδολη, είναι το πρώτο χαρακτηριστικό των ηρωικών ανδρών Καρλάυλ

-Συχνά δεν έχει καμία αξία τι ο άνθρωπος πιστεύει, φθάνει μόνο να είναι ειλικρινής

27/01/2012, 22:18:25
Με την ειλικρίνεια εξομολογούμαστε τα μικρά μας ελαττώματα, για να κρύψουμε πείσουμε ότι δεν έχουμε μεγάλα.
Αίολος

28/01/2012, 08:03:16

Ένας ειλικρινής (όσο μπορεί, φυσικά) "πολεμιστής" της ΝΑ, κρατώντας το λάβαρο του Πύρινου Σπαθιού.
Πίσω, διακρίνεται το σύμβολο του Σώματος Σιγουριάς με τον κεραυνό να πέφτει πάνω στα νερά και από κάτω ένα φίδι σε σχήμα ς.

pantelis1Μέλος
28/01/2012, 13:36:21
quote:

Ένας ειλικρινής (όσο μπορεί, φυσικά) "πολεμιστής" της ΝΑ, κρατώντας το λάβαρο του Πύρινου Σπαθιού.
Πίσω, διακρίνεται το σύμβολο του Σώματος Σιγουριάς με τον κεραυνό να πέφτει πάνω στα νερά και από κάτω ένα φίδι σε σχήμα ς.

Είναι φυσιολογικό κυρ Τέως όταν κάποιος σε ένα σύστημα λειτουργεί αφοσιωμένα μέρα νύχτα και υποχθόνια,
έπειτα αυτός ο ίδιος, όταν κάποια στιγμή απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων εκτός του συστήματος,
να μην γνωρίζει πως θα τους μιλήσει και να φοβάται για το πως θα τον εκλάβουμε, καθώς δεν έχει συνηθίσει να εκτίθεται αφού πάντα μιλάει εκ του ασφαλούς με πολλούς φύλακες γύρο του.