- ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ: "ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
macedonΕν κατακλείδει:
- Στη Ναζαρέτ βρέθηκε 1 σπίτι
- Αυτό είναι ψέμα, υποθέτουνε πως είχε 50
- Από πού το υποθέτουνε;
- ... από το ευαγγέλιο(!)Απο το ευαγγέλιο ή απο τους τύμβους που βρήκαν κοντά μέσα σε σπηλιές;
"The dwelling and older discoveries of nearby tombs in burial caves suggest that Nazareth was an out-of-the-way hamlet of around 50 houses on a patch of about four acres (1.6 hectares).
(...)
The only other artifacts that archeologists have found in the Nazareth area from the time of Jesus are ancient burial caves outside the hamlet, providing a rough idea of the village's population at the time, Alexandre said. "
Άσε ρε Doc που θες να ανοίξεις σοβαρό αντίλογο επιπέδου περί των αρχαιολογικών ευρημάτων και της επιστημονικής μεθοδολογίας που ακολουθήθηκε με το...macedon.
Άσε να μας δείξει ΠΡΩΤΑ που βρήκε τους διαλόγους και τη ντεμέκ "επιχειρηματολογία" μου που μας κουβάλησε πάλι, τρεμάμενος από το ποστ του stiv που του χαλάει το image...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Στο δικό σου οι πιθανότητες να έχουν την ίδια σειρά είναι ο,001%
Τα μηδενικά μετά την υποδιαστολή μου φαίνονται ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!!!
Κάνε τις πράξεις και παρουσιάσέ τις μας σε παρακαλώ για να πέσουν κάτω μπόλικα σαγόνια και να καταποθούν ΑΜΑΣΗΤΕΣ πολλές καραμελίτσες που τριγυρνούν ελεύθερα ανάμεσά μας...
Καλή η πλακίτσα με τα σύμπαντα αλλά αν δεν δουλέψεις και λίγο επί των Μαθηματικών για να δούμε ποίου το σύμπαν είναι πιο κοντινό στο πραγματικό που βιώνει ο μέσος άνθρωπος spa δεν έχει...![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Καλή η πλακίτσα με τα σύμπαντα
Έχεις σε παρακαλώ την καλοσύνη να μου εξηγήσεις, με ποιό σκεπτικό θεωρείς μια συζήτηση για την υφή του σύμπαντος, της πλάκας, ενώ ας πούμε θεωρείς τη συζήτηση για μια θρησκεία, σοβαρή?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Βρε, αφήστε τις κρίσεις σας κατά μέρος και πιάστε χαρτί και μολύβι και κάντε καμμία πράξη να δουμε ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ macedon ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΞΤΕ ΟΟΟΟΟΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
Εδώ δεν έχει ούτε μεταφράσεις από τα Αγγλικά, ούτε αποδόσεις από τα Αρχαία Ελληνικά ούτε ιστορικότητα των πηγών ούτε τίποτα.
ΨΥΧΡΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΑΣ???
Υ.Γ Ρε Industrial_Angel αφού σ'έχει τόσο ψηλά ο Σωτηράκης και είσαι και θιασώτης της Επιστήμης και της μαθηματικής απόδειξης μπες εσύ στον κόπο να κάνεις καμμία μαθηματική πράξη για να ξεστριμώξεις το δάσκαλο του Δημοτικού από τα σχοινιά...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
DSMPanosT
quote:
Καλή η πλακίτσα με τα σύμπανταΈχεις σε παρακαλώ την καλοσύνη να μου εξηγήσεις, με ποιό σκεπτικό θεωρείς μια συζήτηση για την υφή του σύμπαντος, της πλάκας, ενώ ας πούμε θεωρείς τη συζήτηση για μια θρησκεία, σοβαρή?
Φίλε DSM η πλακίτσα για τα σύμπαντα πήγαινε στην απάντηση του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ προς εμένα αναφέροντας τις πιθανότητες για το δικό μου σύμπαν και το σύμπαν του macedon.
Η δική σας συζήτηση αλλά και ολόκληρο το thread είναι πολύ καλό και άκρως ενδιαφέρον.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 18/10/2012 14:09:18
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
*
quote:Σε μία ή σε δύο αναρτήσεις του macedon ακόμα;
Οι κρίσεις υστερίας πολλαπλασιάστηκαν , και γίνονται όλο και συχνότερες . Λίγο απέχουμε από το αμόκ .
Μια ακόμα νομίζω ότι φτάνει. Με δύο θα τον δέσουν και δεν λέει...

Edited by - Αίολος on 18/10/2012 14:47:47

Ερευνάτε τας Γραφάς