ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εξωγήινοι και προσωπικές εμπειρίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εξωγήινοι και προσωπικές εμπειρίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ονειροπαγίδα27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/02/2014, 10:49:03
Για σταθείτε ρε παιδιά...
Κι αν λέει αλήθεια;

14/02/2014, 11:01:19
quote:

Για σταθείτε ρε παιδιά...
Κι αν λέει αλήθεια;

Αν *ήταν* αλήθεια φίλε, δε θα έλεγε... αν με εννοείς.

ΥΓ
Ονειροπαγίδα - δεν πιστεύω ότι λες ψέματα ή ότι η εμπειρίες που περιγράφεις είναι κενές φαντασιώσεις. Πιστεύω ότι έχεις κάποιο βίωμα "επαφής" που το ερμηνεύεις ως επαφή με "εξωγήινους". Απλά αυτό που βιώνεις ως "εξωγήινοι" έχω καλούς λόγους να θεωρώ ότι δεν είναι εξωγήινοι.

14/02/2014, 13:34:51
Αυτό πιστεύω κι εγω.

15/02/2014, 11:26:21
quote:
Αν εννοείς το "πονηρόν" του θέματος, δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσες ως επιχείρημα αναξιοπιστίας αν γνώριζες ότι υπάρχουν και άλλες αναφορές παγκοσμίως για τόσο στενές επαφές.

Διάβασε το βιβλίο του Μπαλάνου "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;" καθώς επίσης και σε τεύχη του "ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ" υπάρχουν παρόμοιες αναφορές.

Δεν είναι αδύνατον ότι δεν μας κάθεται καλά.

Edited by - Αίολος on 15/02/2014 11:27:14

15/02/2014, 12:23:23
quote:

quote:
Αν εννοείς το "πονηρόν" του θέματος, δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσες ως επιχείρημα αναξιοπιστίας αν γνώριζες ότι υπάρχουν και άλλες αναφορές παγκοσμίως για τόσο στενές επαφές.

Διάβασε το βιβλίο του Μπαλάνου "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;" καθώς επίσης και σε τεύχη του "ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ" υπάρχουν παρόμοιες αναφορές.

Δεν είναι αδύνατον ότι δεν μας κάθεται καλά.

Edited by - Αίολος on 15/02/2014 11:27:14

Δεν εννοώ κανένα 'πονηρόν' - δεν κατάλαβες. Και μόνο που προτείνεις ένα βιβλίο 30 χρονών παλιό - και άρθρα περιοδικού ππου απλά αναμασά εδώ και 30 χρόνια... δεν αμφισφητώ την εμπειρία αλλά την προσκόληση στην συγκεκριμένη ερμηνεία.

11/03/2014, 14:22:22
quote:

Γειά σας και πάλι έρχομαι με ένα νέο θέμα που αφορά τις προσωπικές μας εμπειρίες με εξωγήινους.
Πιθανότατα θα υπάρχουν σίγουρα κάποιοι από εσάς στο φόρουμ που θα ήθελαν να αναφερθούν στις πιο περίεργες εμπειρίες τους με εξωγήινους. Αυτές μπορεί να είναι και μέσω τηλεπάθειας η με άλλους τρόπους.
Όποιος θέλει ας αρχίσει αλλά παρακαλώ να μείνετε μέσα στο θέμα διότι κάποιες εμπειρίες μπορεί να είναι αληθινές.
ΥΓ: θα αναφέρω κι εγώ μια από τις δικές μου

Η θέση μου σ'αυτά είναι η πιο κάτω

quote:

quote:

Πολλα ζητας πανπαμ..!

Κοιτά εσύ στην πλειοψηφία των ποστ σου απλά χλευάζεις και πουλάς ξυνή εξυπνάδα - κυρίως ώς δεκανίκι σε ανεπαρκείς "γνωστούς-αγνώστους" σου. Αλλά για την περίπτωση που είσαι εδώ με κάποια καλή διάθεση να σου πω τι τρέχει με τη Μύθρα και άλλους.
Κάποιος πρόσφατα παρέθεσε ένα απόσπασμα που περιέχει το πιο κάτω.
quote:
…"Βοήθεια!" κράζεις, Κύριε. "Βοήθεια!" κράζεις, Κύριε, κι ακούω. Μέσα μου οι προγόνοι και απογόνοι κι οι ράτσες όλες, κι όλη η γης, ακούμε με τρόμο, με χαρά, την κραυγή Σου.
Μακάριοι όσοι την ακούν και χύνουνται να σε λυτρώσουν Κύριε, και λεν: "Εγώ και συ μονάχα υπάρχουμε".
Μακάριοι όσοι σε λύτρωσαν, σμίγουν μαζί Σου Κύριε, και λεν: "Εγώ και Συ είμαστε Ένα".
Και τρισμακάριοι όσοι κρατούν, και δε λυγούν, απάνω στους ώμους τους, το μέγα, εξαίσιο, αποτρόπαιο μυστικό: "Και το Ένα τούτο δεν υπάρχει!"

Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική.

Λοιπόν αυτό συμβαίνει σε πολλούς. Αλλά άλλοι το διαγράφουν ως κάτι της φαντασίας τους και το ξεχνάνε. Άλλοι φωνάζουν «βοήθεια» και ψάχνονται. Μερικοί βρίσκουν μακαριότητα κι αλλοί ακόμα περισσότερα – οι τρισμακάριοι. Αλλά για λίγο, «και δε λυγούν» λεει.... αμ δε... πολλοί λυγούν.

Μπροστά σ’αυτό το βίωμα, αρκετοί απ’όσους το βιώνουν μπαίνουν σε μια κατάσταση σύγχυσης – βλέπουν πολλά που οι άλλοι δεν τα βλέπουν και χωρίς να μπορούν να διακρίνουν την ποιότητα του κάθε τι ανοίγουν το στόμα και τα βγάζουν ολα. Ίσως τους βοηθά. Τους άλλους δεν τους βοηθά. Όχι ότι έχει σημασία.

Υπάρχουν η εμπειρίες και οι ερμηνείες. Η εμπειρίες αποτελούν γεγονός. Οι ερμηνείες... είναι υποθέσεις.

12/03/2014, 00:38:47
quote:
Sol-Mix αυτοί που γνωρίζω εγώ είναι στην Ανδρομέδα και έχουν
φυσιολογική εμφάνιση ανθρώπου. Είναι αρκετά ψηλοί και ανοιχτόχρωμοι.

Κι εγώ θεωρώ εξ όσων γνωρίζω για τους Ανδρομέδιους
ότι πρέπει να είναι πολύ νορμάλ τα παληκάρια,
αφού πίνουν τσίπουρο και τρων λακέρδα...

http://www.youtube.com/watch?v=2glKBT7eXpk

quote:
Οι γυναίκες στην Ανδρομέδα πως είναι; Βλέπονται; Αναρωτιέμαι αν "κάνεις κατάσταση" με μια τέτοια, αν θεωρείται κέρατο; Δηλαδή θα γυρίσει να σου πει η συμβία "πήγες με άλλη!". "Μα δεν είναι οποιαδήποτε άλλη καλή μου, είναι από άλλο πλανήτη", αυτό δεν μετράει; Ασε που μπορείς να προφασιστείς "με ανάγκασε να το κάνω - mind control".
Υπάρχει επίσης και η γνωστή προέκταση του ανεκδότου με τον ιπτάμενο δίσκο με το ζευγάρι εξωγίηνων που προσγειώνεται σε μια ταράτσα ενα βράδυ (αν δεν το ξέρετε μπορώ να σας το πω).

Είναι γνωστό ότι αναλόγως (εσωτερικής) νομοθεσίας και της διαθέσεως
από κάποια απόσταση και μετά το "κέρατο" δεν "μετράει".
Για άλλον μπορεί να είναι πχ. μετά τα 200 χιλιόμετρα ή μετά τα 500 ή αν πάει σε άλλο κράτος από εκεί που διαβιεί με τη συμβία.

Προφανώς αν πάμε σε άλλους πλανήτες και άλλες διαστάσεις, δεν υφίσταται η έννοια του κερατώματος, διότι ξεφεύγουμε από τα όρια και το κέρατο δεν ορίζεται (λογικώς και μαθηματικώς) εάν τα φτιάξεις με ...Ανδρομέδεια γκόμενα

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "