ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυστηριώδεις άνθρωποι με ολόμαυρα μάτια... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυστηριώδεις άνθρωποι με ολόμαυρα μάτια... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

amalia92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
20/06/2004, 18:14:29

....

(σε σχεση με καποια συμβολα που ειδαμε~με καποια που δεν ειδαμε -ακομη-....

4u(G_G)

inthesilenceireveal...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 18:33:58

nossoforosΜέλος
09/01/2006, 21:58:28
ξέρει κανείς αν θα βγεί τελικά underworld 2?
πιο παλιά είχα ακούσει οτι θα βγεί,αλλά...

Never Leave Me...

09/01/2006, 22:10:54
Φίλε Νοσοφόρε...

Ρίξε μια ματιά εδώ : Underworld: Evolution

Ε...Ε...ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

nossoforosΜέλος
09/01/2006, 22:57:52
ωχ ? !

ALILUIA...ALILUIA,ALILUIA,ALILUIA,ALILUUUUUUUUUIA!!!!

να΄σαι καλά φίλε!

Never Leave Me...

09/01/2006, 23:59:14
20 Ιανουαρίου είναι η ημερομηνία που ανακοινώθηκε...

Αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και για Ελλάδα...

Ορίστε και το trailer...: Trailer for Underworld : Evolution

10/01/2006, 01:14:41
Η χαρά μου είναι απερίγραπτη

God is dead and can't help your soul...so long live the freedom that lives in us all

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

10/01/2006, 01:28:14
quote:
Η χαρά μου είναι απερίγραπτη

Εχμμμ...Ννννναι...Σε θυμάμαι εσένα...

quote:
αχ όνειρό μου είναι να με βιάσει η πρωταγωνίστρια του underworld και να με γεμίσει βαμπιρικές δαγκωματιές

"Κακό παιδί"...

nossoforosΜέλος
10/01/2006, 07:40:54
quote:
αχ όνειρό μου είναι να με βιάσει η πρωταγωνίστρια του underworld και να με γεμίσει βαμπιρικές δαγκωματιές

χεχε!
κι εγω μαζί σου!

πολύ καλό το τρέιλερ...

τελίκα μάλλον τριλογία θα είναι...

Never Leave Me...

10/01/2006, 08:34:23
Underworld is back....
Το οτι θα το δώ είναι δεδομένο μιας και το πρώτο μου άρεσε αρκετά!

In anticipation of my resurrection...

10/01/2006, 10:20:28
ας ελπίσουμε να είναι τουλάχιστον ισάξιο του πρώτου και προπάντος να έχει gothic ατμόσφαιρα...

God is dead and can't help your soul...so long live the freedom that lives in us all

10/01/2006, 12:48:08
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΩ ΔΩ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ.
nossoforosΜέλος
10/01/2006, 15:18:22
αλήθεια,με ποιους είστε?
VAMPIRE OR LYCAN?

quote:
ας ελπίσουμε να είναι τουλάχιστον ισάξιο του πρώτου και προπάντος να έχει gothic ατμόσφαιρα...

βρε και καλύτερο να είναι δεν με χαλάει καθόλου!

ας ελπίσουμε επείσης οτι δεν θα βγεί μόνο και μόνο για εμπορικούς σκοπούς...όπως έγινε με τα MATRIX 2 και 3...

όσο για την γκόθικ ατμόσφαιρα ήδη απο το τρέιλερ είναι παρόν...
στα μόνα έργα(ο θεός να τα κάνει)με VAMPIRES(πάλι ο θεός να τα κάνει) που δεν παίζει γκόθικ ατμόσφαιρα είναι τα ακατανόμαστα DRACULA 2000,DRACULA 3000 και φυσικά το BLADE.

πάντως το underworld στο τέλος με ξένισε λίγο...βασικά ο ηθοποιός που έχει δεχθεί το μίασμα(vampire και lycas μαζί)είναι πολύ ατάλαντος...

Never Leave Me...

11/01/2006, 10:49:31
χαλαρα είμαι στο πλευρό των vampires...αυτοί οι lycans πολλές τρίχες ρε παιδί μου εχουν
Οσο για τα Blade, Matrix2, Matrix3...μάπα το καρπούζι...δυστυχώς

11/01/2006, 13:19:13
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ VAMPIRES ΕΙΜΑΙ.
11/01/2006, 17:35:23
Το Blade 2 ηταν το καλυτερο απο την τριλογια και γενικα οτι εχει σχεση με Βαμπιρς, γιατι ουσιαστικα ειναι¨"συγχρονο" και πιο κοντινο στη πραγματικοτητα. Το Underworld αν και εντυπωσιακο, εχει αυτο ακριβως: "πολυ εντυπωσιακο" που το χαλαει αρκετα. Φαιρνει σε παραμυθι, σε μυθιστοριμα. Οσο αφορα το ποτε θα ερθει Ελλαδα, κατα το Μαρτιο (μεσα Μαρτιου).
Φυσικα αυτη ηταν η γνωμη μου και σε καμια περιπτωση δεν επικρινω τις δικες αποψεις.

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

nossoforosΜέλος
11/01/2006, 19:50:31
Αμαλία μήπως ο τίτλος του θέματος να άλλαζε σε "ταινίες γύρο απο τα vampires" ?

φίλε PREDATOR νομίζω οτι αυτό είναι που χαλάει το BLADE

quote:
γιατι ουσιαστικα ειναι¨"συγχρονο" και πιο κοντινο στη πραγματικοτητα.

το vampire δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα(κάτι πολύ σχετικό)-(εκτος και αν είναι αυτοδημιούργητο (μια έννοια δικιά μου)...στο 2 μέχρι και χόρτο παίζει!
vampire για μένα σημαίνει ΓΟΗΤΕΙΑ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ,ΓΟΤΘΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΘΛΙΨΗ...

πάντως ναι,αν το δείς απο μια άλλη οπτική γονία το BLADE 2 είναι πολυ καλό έργο...εκείνο το γομάρι με τα γυαλιά που την μπένει συνέχεια στον BLADE είναι όλα τα λεφτα!
ή το σκηνικό μέσα στο κλάμπ...

όπως και νά'χει η γνώμη σου είναι απόλυτα σεβαστή! .

Never Leave Me...

FASΝέο Μέλος
12/01/2006, 15:03:06
ΤΕΣΤ
16/01/2006, 11:31:35
πήγα το Σάββατο και είδα ένα θρίλλερ "ο απόλυτος τρόμος" ή αλλιώς "wolf creek". Καλούτσικο ήταν αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι έδειξε πριν ξεκινήσει το trailer του underworld 2.Δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα απο το trailer...έδειχνε ένα ιπτάμενο Δαιμόνι να κάνει ντου και...ψιλοφοβάμαι μην το παραφουσκώσουν με ψηφιακούς καλικατζαραίους. Θα πρέπει να έχει και σκοτεινή ατμόσφαιρα, όχι όλο μάχες και μάχες. Ελπίζω να μην καταντήσει σαν το Ματριξ που σε κάθε μέρος γινόταν όλο και χειρότερο..Ας ελπίσουμε οι ανησυχίες μου να είναι λανθασμένες...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

16/01/2006, 12:42:54
quote:
έδειχνε ένα ιπτάμενο Δαιμόνι να κάνει ντου και...ψιλοφοβάμαι μην το παραφουσκώσουν με ψηφιακούς καλικατζαραίους.

Υπάρχουν και οι "χρυσοί κανόνες" κάθε sequel, φίλε...Ξέρεις...Πιο εντυπωσιακοί/δυνατοί/ΚΑΚΟΙ κακοί, ρε παιδί μου και τα συναφή......Ο "ιπτάμενος", αν κατάλαβα καλά, είναι ο περιβόητος Marcus...

17/01/2006, 07:34:03
Μια παρένθεση χωρίς να θέλω να παρεκτρέψω το topic:

quote:
πήγα το Σάββατο και είδα ένα θρίλλερ "ο απόλυτος τρόμος" ή αλλιώς "wolf creek". Καλούτσικο ήταν

Προχθές είδα κι εγώ την ταινία, φίλε μου!
Καλούτσικη όντως, παρά το γεγονός οτι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Αυτό δε που μου έκανε εντύπωση είναι το πως ο σκηνοθέτης γνώριζε τα γεγονότα αφού υπήρχε μια μαρτυρία....
Καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοώ!
Δε λέω παραπάνω μην αποκαλύψω την ταινία σε όσους δεν την έχουν δεί.
Sorry για την παρεμβολή αλλά δε μπορούσα να μην το πώ.

In anticipation of my resurrection...