- Ιδανικότερη τουριστική "ατραξιόν": Αρχαία Ελλάδα ή Χριστιανισμός? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
allzzaro Εχεις ακουσει καθολου ?
Xμ... ρόκ... ![]()
Μικρή λαμπερή νεράιδα... Η μουσική είναι φιλοσοφία...Ακουγα ρόκ παλιά... τώρα το ρόκ που ακούει ο γιός μου δεν με ενθουσιάζει, αυτά που ακούω εγώ δεν ενθουσιάζουν εκείνον... τι να κάνουμε????
Βασικα allzzaroαυτο συμβαινει με ολους τους γονεις που ακουγαν ροκ και τα παιδια τουσ που ακουνε τωρα - στα παιδια δεν αρεσει το παλιο ροκ και στους γονεις το καινουριο . Εγω ομως τη γλυτωσα !Οι δικοι μου ακουγαν λαϊκα , οποτε δεν εχω κανενα προβλημα με το παλιο ροκ . Ισως αυτο που συμβαινει στους γονεις που ακουγαν ροκ και τωρα ακουν και τα παιδια τους (και αντιστροφα)ειναι η δυσκολια αποδοχης της διαφορετικοτητας της καθε γενιας (τι λεω ο ανθρωπος)Αυτο σχολειο το ακουσα και μαλλον ισχυει γιατι πολλα παιδια , αν δεν ξερουν οτι ενα κομματι ειναι παλιο και το ακουσουν για πρωτη φορα - χωρις γονεις μπροστα και σχολια του τυπου¨: "ειδες ρε τι ακουγαμε εμεις "-τοτε τους αρεσει . Ποιοσ μπορει να αμφισβητισει την ποιοτητα του παλιου ροκ ?
Ad astra per Aspera
quote:
"ειδες ρε τι ακουγαμε εμεις
ΟΧΙ... οχι .. δεν το βλέπω έτσι... και εγώ άκουγα Black Sampath και εγώ ακουγα Bob Dylan
senor-senor ειπες τίποτα???![]()
... νόμιζα..
η μουσική ήταν η ζωή μου...ατελειωτες μπομπίνες που το βάρος τους το πλήρωνα σε χρυσάφι... και τα θεωρεί ξεπερασμένα...
Κάποτε .. πρίν απο μερικά χρόνια .. ψαχνόταν.. με ..jazzrock οπου την συνηθίζα-ω ακόμα και με μερικά κλασσικά κομμάτια απαράμιλης ακουστικής ομορφιάς... αλλά ξαφνικά τα θεώρησε ξεπερασμένα...
Ad astra per Aspera
quote:
Η πραγματικη τεχνη δεν ειναι ποτε ξεπερασμενη ειναι παντα επικαιρη , νομιζω !
Ναί .. σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχουν και τα διαχρονικά....
Κλασσική, jazz, rock, λαικά, εκεί που είναι δραματική η κατάσταση
είναι η pop και γενικά dance ... τα λεγόμενα ``εμπορικά`` κομμάτια που μετά απο 2 χρόνια δεν τα ξέρει ούτε αυτός που τα έγραψε...
Πάρτε παράδειγμα το ελληνικό τραγούδι της Γιουροβίζιον του Ρουβά...
Σε 1 μήνα δεν θα το ξέρει κανείς....
Ad astra per Aspera