ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιδανικότερη τουριστική "ατραξιόν": Αρχαία Ελλάδα ή Χριστιανισμός? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ιδανικότερη τουριστική "ατραξιόν": Αρχαία Ελλάδα ή Χριστιανισμός? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Agnostic46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
06/07/2004, 15:27:13
quote:
allzzaro Εχεις ακουσει καθολου ?

Xμ... ρόκ...

Μικρή λαμπερή νεράιδα... Η μουσική είναι φιλοσοφία...Ακουγα ρόκ παλιά... τώρα το ρόκ που ακούει ο γιός μου δεν με ενθουσιάζει, αυτά που ακούω εγώ δεν ενθουσιάζουν εκείνον... τι να κάνουμε????

TwilightfairyΜέλος
06/07/2004, 16:00:32
amalia Ευχαριστω γαι την υποδοχη . Ναι , ισως ο κατω παυλας να μην μου την ειπε , ισως απλα να ειναι ιδεα μου (πες μας ρε κατω παυλα μου την ειπες ή οχι γιανα λυθει αυτη η παρεξηγηση , χεχε).Ειδικα τωρα που δουλευω και γυριζω πολυ κουρασμενη νομιζω πως φταινε ολα , αλλα οκ !
Βασικα allzzaroαυτο συμβαινει με ολους τους γονεις που ακουγαν ροκ και τα παιδια τουσ που ακουνε τωρα - στα παιδια δεν αρεσει το παλιο ροκ και στους γονεις το καινουριο . Εγω ομως τη γλυτωσα !Οι δικοι μου ακουγαν λαϊκα , οποτε δεν εχω κανενα προβλημα με το παλιο ροκ . Ισως αυτο που συμβαινει στους γονεις που ακουγαν ροκ και τωρα ακουν και τα παιδια τους (και αντιστροφα)ειναι η δυσκολια αποδοχης της διαφορετικοτητας της καθε γενιας (τι λεω ο ανθρωπος)Αυτο σχολειο το ακουσα και μαλλον ισχυει γιατι πολλα παιδια , αν δεν ξερουν οτι ενα κομματι ειναι παλιο και το ακουσουν για πρωτη φορα - χωρις γονεις μπροστα και σχολια του τυπου¨: "ειδες ρε τι ακουγαμε εμεις "-τοτε τους αρεσει . Ποιοσ μπορει να αμφισβητισει την ποιοτητα του παλιου ροκ ?

Ad astra per Aspera

06/07/2004, 16:22:54
quote:
"ειδες ρε τι ακουγαμε εμεις

ΟΧΙ... οχι .. δεν το βλέπω έτσι... και εγώ άκουγα Black Sampath και εγώ ακουγα Bob Dylan senor-senor ειπες τίποτα???
... νόμιζα.. η μουσική ήταν η ζωή μου...ατελειωτες μπομπίνες που το βάρος τους το πλήρωνα σε χρυσάφι... και τα θεωρεί ξεπερασμένα...

Κάποτε .. πρίν απο μερικά χρόνια .. ψαχνόταν.. με ..jazzrock οπου την συνηθίζα-ω ακόμα και με μερικά κλασσικά κομμάτια απαράμιλης ακουστικής ομορφιάς... αλλά ξαφνικά τα θεώρησε ξεπερασμένα...

TwilightfairyΜέλος
06/07/2004, 16:28:53
Δε νομιζω οτι υπαρχει ξεπερασμενη τεχνη .Και οταν λαω τεχνη , εννοω πραγματικη τεχνη , οχι προίοντα υποκουλτουρας μαζικης παραγωγης , δηλ το κορμι σου το φιδισιο κατσε να στο κανω ισιο .Η πραγματικη τεχνη δεν ειναι ποτε ξεπερασμενη ειναι παντα επικαιρη , νομιζω !

Ad astra per Aspera

06/07/2004, 17:00:27
quote:
Η πραγματικη τεχνη δεν ειναι ποτε ξεπερασμενη ειναι παντα επικαιρη , νομιζω !

Ναί .. σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχουν και τα διαχρονικά....
Κλασσική, jazz, rock, λαικά, εκεί που είναι δραματική η κατάσταση
είναι η pop και γενικά dance ... τα λεγόμενα ``εμπορικά`` κομμάτια που μετά απο 2 χρόνια δεν τα ξέρει ούτε αυτός που τα έγραψε...

Πάρτε παράδειγμα το ελληνικό τραγούδι της Γιουροβίζιον του Ρουβά...
Σε 1 μήνα δεν θα το ξέρει κανείς....

TwilightfairyΜέλος
06/07/2004, 20:01:07
Καλα ενταξει το κομματι της γιουροβιζιον, το ελληνικο , πρωτα απο ολα προσεφερε αθελα του φοβερο γελιο . Θυμαστε τη μεταφραση που εδωσε ενας μητροπολητης στα ΜΜΕ η οποια μαλιστα απαγγελόταν , οσαν αρχαιος υμνος ,με μετρο και στομφο απο εναν δημοσιογραφο . Δεν το συζητω ομως!Το γελιο !Αλλα ενταξει και η αλλη που κερδισε δεν ηταν καλυτερη...Τεσπα

Ad astra per Aspera