- Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ <<ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ>> - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
εμ δε σε πρόλαβα!
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
quote:
εγώ εφαγα λαχανόρυζο ,
σκετο πουλιμ το εφαγες?
έχετε δικό σας περιβόλι?
καί γώ τον περισσότερο καιρό μόνη είμαι
και...?
εσύ stiv εργένης?
quote:
ε μα τοσην ωρα ενα φαγητο δεν μπορουσες να κουμανταρεις,,,,,,ας το'κοβες αλλιως,οπως λεμε παρτο αλλιως
εμ, καλά λες....που είσαι Aνίτα να με δείς! ![]()
Θα μου λεγε και εκείνη βλέποντας με να παλεύω με την κατσαρόλα και το ψυγείο:
Αρχηγέ μου πάρτο αλλιώς γιατί θα βρείς
τρελαντώνη μπαξέ εχουμε στό χωριό
εδω στην οικοδομη τα μαρούλια που φύτεψα μεγάλωσαν αρκετά
καλά πάνε ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
DREAMWALKER
Άντε βρε,καλή συνέχεια στον πόλεμο σου...και καλή τύχη σε εμάς φίλοι μου με τον μικρό γήϊνο εγκέφαλο μας!!!!!!!!!!!!
Εσύ Υάκινθε γιατί διαμαρτύρεσαι; Σέβομαι όλες τις ερωτήσεις σας από τα βάθη της ψυχής μου. Πάντα σας απαντώ με τον τρόπο της προσωπικότητας μου. Επειδή αγωνίζομαι σε οποιοδήποτε έδαφος με ΑΓΑΠΗ, απ΄ό,τι βλέπετε ακόμα είμαι ΕΔΩ και συγχωρώ οτιδήποτε μου εκσφενδονίζετε ακριβώς επειδή σας αγαπώ και αγωνίζομαι για όλους μας. Σκεφτήκατε ποτέ πόσο ταπεινωτικά είναι τα λόγια σας και πόσο πληγώνετε την ψυχή μου; Εγώ ποτέ δεν σας μείωσα, ούτε σας πρόσβαλα, ούτε σας ταπείνωσα. Εσείς το νοιώθετε αυτό διότι έχετε διαρροή αύρας και συλλαμβάνετε διακεκομμένα το ΦΩΣ. Σταθείτε όρθιοι με αξιοπρέπεια κκαι ελάτε να ενώσουμε τις γνώσεις και τις δυνάμεις μας μονιασμένοι και αγαπημένοι. Διαχωρισμένοι δεν κερδίζει κανένας τίποτε. Ο κάθε ένας έχει την δική του γνώση που εάν ενώσουμε με σεβασμό το πνεύμα μας και τις καρδιές μας θα γίνουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ και θα αντιμετωπίσουμε οπιουσδήποτε θέλουν να μας καθηλώσουν και να μας βλάψουν. ΙΩΑΝΝΑ
Αγαπητή Λευκή Κουκουβάγια,διαμαρτύρομε γιατί προσπαθείς ντε και καλά να "χωνέψουμε" πράγματα που κινούνται τα περισσότερα από αυτά στην σφαίρα του υπερπέραντος!!!Και όχι μόνο συνεχίζεις την στάση σου αυτή, αλλά δεν παραθέτεις έστω μια πηγή που να μπορούμε και εμείς οι υπόλοιποι να ανατρέξουμε και να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται!!!!Αυτό αγαπητή μου είναι "πλύση εγκεφάλου"!!!
Μας λές να ενώσουμε τις γνώσεις μας,ωραία,αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε αυτό το site πιστεύω όλοι,παραμένοντας όμως πιστοί στους κανόνες της συζήτησης και ένας από αυτούς - για να αποφεύγονται υπερβολές και γενικότερες φαμφαρολογίες - είναι η παράθεση πηγών των λεγομένων μας!!!Παρακαλώ λοιπόν και αναμένω να μου καταδείξεις έστω και ΜΙΑ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ ΓΗΙΝΟΣ
DREAMWALKER
Φίλη Ιωάννα, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ήθελε να πληγώσει την ψυχή σου. Με το ύφος του παντογνώστη όμως που χρησιμοποιείς (χωρίς να δίνεις ΚΑΜΙΑ εξήγηση και πηγή για αυτά που γράφεις) και τα σχόλια για "υποανάπτυκτο ντι εν ει" κ.λ.π, υποτιμάς την νοημοσύνη μας. Κι αν δεν κάνω λάθος η νοημοσύνη μας είναι δώρο από το Θεό.
Ή λοιπόν παράθεσε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ για όλα αυτά που λες, ή άσε εμάς τους κοινούς θνητούς
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Παρατηρώ πως η αγαπητή μας φίλη Ιωάννα συνεχίζει να μας "διαφωτίζει"
Για αυτό λοιπόν φίλοι και φίλες, από δω και πέρα, ΠΟΤΕ μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε αυτή τη σειρά. Ίσως "αποκαλυφθεί" και σε μας η αλήθεια
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"