ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ <<ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ>> - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ <<ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ>> - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΜΥΘΗΡΑ80 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
23/02/2011, 02:36:37
εγώ εφαγα λαχανόρυζο ,

23/02/2011, 02:37:14
το αν εισαι εργενης

trelantonisΜέλος
23/02/2011, 02:37:15

εμ δε σε πρόλαβα!

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!

23/02/2011, 02:38:18
quote:

εγώ εφαγα λαχανόρυζο ,

σκετο πουλιμ το εφαγες?

trelantonisΜέλος
23/02/2011, 02:41:02

έχετε δικό σας περιβόλι?

23/02/2011, 02:41:36
γιατι βρε stiv δεν ειναι κακό

καί γώ τον περισσότερο καιρό μόνη είμαι

και...?

εσύ stiv εργένης?

23/02/2011, 02:42:48
εγω δεν εχω ,αλλα η Παντι εχει απο ολα ο μπαχτσες της

trelantonisΜέλος
23/02/2011, 02:43:08
quote:
ε μα τοσην ωρα ενα φαγητο δεν μπορουσες να κουμανταρεις,,,,,,ας το'κοβες αλλιως,οπως λεμε παρτο αλλιως

εμ, καλά λες....που είσαι Aνίτα να με δείς!
Θα μου λεγε και εκείνη βλέποντας με να παλεύω με την κατσαρόλα και το ψυγείο:
Αρχηγέ μου πάρτο αλλιώς γιατί θα βρείς

23/02/2011, 02:44:00
ε Παντι φιφτι φιφτι

23/02/2011, 02:44:52
σκετο χωρίς κρέας ,ηταν και νόστιμο

τρελαντώνη μπαξέ εχουμε στό χωριό

εδω στην οικοδομη τα μαρούλια που φύτεψα μεγάλωσαν αρκετά
καλά πάνε ...

08/09/2002, 12:55:54
Το μυρμήγκι κατάφερε και έκλεισε τον κύκλο της αυτοπειθαρχίας και της εγκράτειας και απέκτησε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Κατάφερε και έκλεισε τον κύκλο των αρετών διεισδυτικά και απέκτησε εστία προσωπικότητος. Στην Γήϊνη Διάσταση ήταν το μυρμήγκι. Μέχρι να βρή το "γνώθι σεαυτόν" μπορεί να κατέληγε σε κάτι άλλο και τότε έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα και πραγματική αυτοπεποίθηση. ΙΩΑΝΝΑ

08/09/2002, 18:43:47
Ο Δίσκος της Φαιστού είναι ζυγωματικός και το βάρος του αυξομειώνεται λόγω των χημικών συστατικών της εξωτερικής στοιβάδας του περιχιτωνίου. Ο Δίσκος της Φαιστού είναι γραμμοειδής και δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Οι δορυφορικές συντεταγμένες είναι διαφορετικές σε κάθε γωιακήν σφαιρικήν πλευρά και είναι διαπροσωπικού περιεχομένου. Αρχίζει τον κύκλον από τον έκπτωτον Άγγελο και κλείνει τον κύκλο με το Ορθόδοξο Δέντρο. Τον κοσμικόν άνθρωπο. ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
08/09/2002, 21:28:44
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ;
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

DREAMWALKER

09/09/2002, 03:38:41
Καλημέρα σε όσους παρακολουθούν την προσπάθεια της φίλης Λευκής Κουκουβάγιας,η οποία πάντως-και αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι-έχει "κάτι" που την κρατά "ενεργεί"!!!Είχα κάτι μέρες να "μπώ" και έριξα μια ματιά μήπως και ήρθαν οι απαντήσεις που περίμενα από αυτήν,αλλά μπάαα...Ατάραχη συνεχίζει,παρόλες τις προσπάθειες των πτωχών σε D.N.A. φίλων.
Άντε βρε,καλή συνέχεια στον πόλεμο σου...και καλή τύχη σε εμάς φίλοι μου με τον μικρό γήϊνο εγκέφαλο μας!!!!!!!!!!!!

09/09/2002, 17:56:55
Σίσιφε δεν τα δημοσιεύω, διότι όλοι οι εκδοτικοί οίκοι ελέγχονται από τον Σιωνισμό-Μασωνία. Θα διαστρεβλώσουν τις γνώσεις που μεταδίδω. Εάν μελετούσες καλύτερα τα λόγια μου με γνήσια ελευθερία προς το προσωπικό σου πνεύμα θα καταλάβαινες. Για να καταλάβετε τί πρεσβεύει ένας πνευματικός άνθρωπος πρέπει να δώσετε χρόνο στα πεδία και να έχετε σεβασμό και υπομονή, διότι είμαστε στην Βαρύτητα των ενεργειών της ΓΗΣ. Δεν μπορεί κάποιος να μεταδώση ολόκληρα βιώματα μέσα σε λίγες γραμμές. Ευχαριστώ

Εσύ Υάκινθε γιατί διαμαρτύρεσαι; Σέβομαι όλες τις ερωτήσεις σας από τα βάθη της ψυχής μου. Πάντα σας απαντώ με τον τρόπο της προσωπικότητας μου. Επειδή αγωνίζομαι σε οποιοδήποτε έδαφος με ΑΓΑΠΗ, απ΄ό,τι βλέπετε ακόμα είμαι ΕΔΩ και συγχωρώ οτιδήποτε μου εκσφενδονίζετε ακριβώς επειδή σας αγαπώ και αγωνίζομαι για όλους μας. Σκεφτήκατε ποτέ πόσο ταπεινωτικά είναι τα λόγια σας και πόσο πληγώνετε την ψυχή μου; Εγώ ποτέ δεν σας μείωσα, ούτε σας πρόσβαλα, ούτε σας ταπείνωσα. Εσείς το νοιώθετε αυτό διότι έχετε διαρροή αύρας και συλλαμβάνετε διακεκομμένα το ΦΩΣ. Σταθείτε όρθιοι με αξιοπρέπεια κκαι ελάτε να ενώσουμε τις γνώσεις και τις δυνάμεις μας μονιασμένοι και αγαπημένοι. Διαχωρισμένοι δεν κερδίζει κανένας τίποτε. Ο κάθε ένας έχει την δική του γνώση που εάν ενώσουμε με σεβασμό το πνεύμα μας και τις καρδιές μας θα γίνουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ και θα αντιμετωπίσουμε οπιουσδήποτε θέλουν να μας καθηλώσουν και να μας βλάψουν. ΙΩΑΝΝΑ

09/09/2002, 19:21:17
Καλησπέρα σε όλους
Αγαπητή Λευκή Κουκουβάγια,διαμαρτύρομε γιατί προσπαθείς ντε και καλά να "χωνέψουμε" πράγματα που κινούνται τα περισσότερα από αυτά στην σφαίρα του υπερπέραντος!!!Και όχι μόνο συνεχίζεις την στάση σου αυτή, αλλά δεν παραθέτεις έστω μια πηγή που να μπορούμε και εμείς οι υπόλοιποι να ανατρέξουμε και να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται!!!!Αυτό αγαπητή μου είναι "πλύση εγκεφάλου"!!!
Μας λές να ενώσουμε τις γνώσεις μας,ωραία,αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε αυτό το site πιστεύω όλοι,παραμένοντας όμως πιστοί στους κανόνες της συζήτησης και ένας από αυτούς - για να αποφεύγονται υπερβολές και γενικότερες φαμφαρολογίες - είναι η παράθεση πηγών των λεγομένων μας!!!Παρακαλώ λοιπόν και αναμένω να μου καταδείξεις έστω και ΜΙΑ!!

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
09/09/2002, 20:20:31
ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ;ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ Α ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟ DNA ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΗΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΑΝΡΘΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ;ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA KAI THΣ ΙΔΙΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ)
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ ΓΗΙΝΟΣ

DREAMWALKER

09/09/2002, 21:11:59
Γειά σας κι από μένα.
Φίλη Ιωάννα, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ήθελε να πληγώσει την ψυχή σου. Με το ύφος του παντογνώστη όμως που χρησιμοποιείς (χωρίς να δίνεις ΚΑΜΙΑ εξήγηση και πηγή για αυτά που γράφεις) και τα σχόλια για "υποανάπτυκτο ντι εν ει" κ.λ.π, υποτιμάς την νοημοσύνη μας. Κι αν δεν κάνω λάθος η νοημοσύνη μας είναι δώρο από το Θεό.
Ή λοιπόν παράθεσε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ για όλα αυτά που λες, ή άσε εμάς τους κοινούς θνητούς στην μάταιη αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

10/09/2002, 11:25:12
Πάνω από τον Πλανήτη ΓΗ, υπάρχουν σταθεροποιημένες 5(πέντε) διαστημικές βάσεις διαφόρων επιπέδων και είναι πλήρως επανδρωμένες. Με γυμνό οφθαλμό δεν φαίνονται. Ελέγχουν, ταξινομούν και εναρμονίζουν όλες τις ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες που διέρχονται και εξέρχονται του Πλανήτη ΓΗ. Υπάρχει αλυσίδα διαστημικών σκαφών, που διακινούνται σε όλα τα φάσματα του Πλανήτη, διεργάζονται και επεξεργάζονται τις ηλεκτροφόρες ενέργειες. Πολλές φορές τα διαστημικά σκάφη θέλουν οικιοθελώς να γίνονται ορατά από τους γήϊνους, για να τους μεταδώσουν μέρος από την γνώση τους. Τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων, λένε συνεχώς στον κόσμο ό,τι είναι μπαλόνια της μετεωρολογίας ή οποιαδήποτε άλλη παραπλανημένη εξήγηση, διότι θέλουν να ελέγχουν την νοητική αντίληψη μαζικά των ανθρώπων. Οι ίδιοι όμως επεξεργάζονται τάχιστα αυτά τα γεγονότα στην N.A.S.A και στα παρακλάδια της. ΙΩΑΝΝΑ

11/09/2002, 12:09:55
Καλημέρα σε όλους.
Παρατηρώ πως η αγαπητή μας φίλη Ιωάννα συνεχίζει να μας "διαφωτίζει"
με τις ατράνταχτες "αποδείξεις" της. Αναφέρει σε κάποιο σημείο "Πάνω από τον Πλανήτη ΓΗ, υπάρχουν σταθεροποιημένες 5(πέντε) διαστημικές βάσεις διαφόρων επιπέδων και είναι πλήρως επανδρωμένες. Με γυμνό οφθαλμό δεν φαίνονται". Αφού λοιπόν αυτές οι "βάσεις" είναι αόρατες, απορώ πως μπορεί το θηλυκό λευκό πτηνό τις βλέπει ; Ίσως να έχει ανεπτυγμένη κάποια σχέση με τον Μόλντερ των x-files , ο οποίος της χαρίζει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.
Για αυτό λοιπόν φίλοι και φίλες, από δω και πέρα, ΠΟΤΕ μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε αυτή τη σειρά. Ίσως "αποκαλυφθεί" και σε μας η αλήθεια.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"