- Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ <<ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ>> - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Θα ξαναδιαμαρτυρηθώ Ιωάννα!!Πρίν από κάτι μέρες μας ζήτησες να είμαστε διαλλακτικοί και να έχουμε ανοιχτό μυαλλό και καρδιά σε αυτά που μας λές γιατί είναι δύσκολο να αραδιαστούν εμπειρίες ζωής σε μερικά μηνύματα.Δεκτόν,Δεκτόν,Δεκτόν.Το τελευταίο όμως αυτό που μας λές πάλι τί είναι???Τι 5 διαστημικοί σταθμοί,επανδρωμένοι,κ.λ.π.Τί είμαστε εμείς που τα λές έτσι αυτά??Μια φωτογραφία τράβηξε ένας φίλος και βρέθηκε μέσα σε αυτήν κάτι περίεργο και περιμένουμε όλοι πάνω από 1 μήνα να βρεθεί τι ακριβώς είναι τελικά!!!!Κι εσύ ξεφουρνάς κάτι τέτοιο??Εδώ δεν είναι ούτε κατηχητικό,ούτε επισκοπή,ούτε Λατινική Αμερική,Σουδάν,Αιθιοπία και λοιπές υποανάπτυκτες χώρες,είτε οικονομικά είτε πνευματικά!!!Έλεος
Για να μπώ στην φιλοσοφία σου θα σε ρωτήσω μόνο όταν λες κοντά,πόσο εννοείς? 2 έτη φωτός,3,4,5 ή παραπάνω??
Ψάχνοντας στα διάφορα forums έπεσα και πάνω σε αυτό και, βεβαίως, μου έκανε φοβερή εντύπωση η "αρθογραφία" της Λευκής Κουκουβάγιας.
Επιτρέψτε μου λοιπόν μερικές σκέψεις:
1. Ο τρόπος γραφής σου φίλη Λευκή Κουκουβάγια μου θυμίζει κάτι από τα βιβλία του Φουράκη. Έχεις καμία επαφή με αυτά;
2. Όπως είδα στ προφίλ σου είσαι Κύπρια. Αναρωτιέμαι αν έχεις ακουστα για τον Στυλιανό Ατεσσλή, το "Δάσκαλο του Στρόβολος".
3. Ως μέλος Ροδοσταυρικού Ανατολικού Τάγματος, θα ήθελα να διασαφηνήσω στον Dreamwalker ότι οι απόψεις των Ροδοσταυρικών Ταγμάτων δεν εκφράζονται με το λεξιλόγιο της Λευκής Κουκουβάγιας. Στη δε Λευκή Κουκουβάγια θα ήθελα να ζητήσω κάποιες αποδείξεις οι οποίες να κατατάσουν τους Ροδόσταυρους στο πλευρό του Αντίχριστου.
4. Η Λευκή Κουκουβάγια διατίνεται ότι εκφράζει την Ορθοδοξία. Οι απόψεις της όμως μου μοιάζουν με διαστρεβλωμένο Γνωστικισμό. Κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό;
5. Θα έλεγα ότι δεν καταλαβαίνω και πολλά από τα λεγόμενα της Λευκής Κουκουβάγιας. Αναρωτιέμαι αν θα μπορύσε να πει τα πράγματα πιο απλά. Αντιλαμβάνομαι ότι η σκέψη της είναι περίεργη αλλά εάν θέλει να διαδώσει τις ιδέες της (κι απ' ότι φαίνεται, θέλει), πώς θα το κάνει αν κανείς δεν την καταλαβαίνει; Ο Ιησούς γνώριζε απείρως περισσότερα πράγματα φαντάζομαι. Κι όμως εκφραζόταν με πολύ απλό τρόπο και βοήθησε χιλιάδες άτομα.
Με τους θερμούς χαιρετισμούς μου,
Valentin
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ/Η ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, ΕΙΠΑ ΕΠΙ ΛΕΞΗ "ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΣΟ (ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΝΩΜΗ)"
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ
DREAMWALKER
Συνήθως δεν είμαστε τόσο επιθετικοί,έτυχες στην περίπτωση,γιατί όπως κατάλαβες ο τίτλος δεν έχει καμμία σχέση με τα αναγραφόμενα!!
Όσο για τον Dreamwalker, Σχωρεμένος, σχωρεμένος
Α! ναι, μπορείτε να χρησιμοποιείται το αρσενικό άρθρο!
Και πάλι σας ευχαριστώ.
Valentin
Υ.Γ. Μιά ιδέα: Θα ήταν απολαυστικό αν γράφαμε πως διαλέξαμε το ψευδώνυμό μας ο καθένας. Το δικό μου επι παραδείγματι προέρχεται από τον Γιόχαν Βαλεντιν Ανδτρέα ο οποίος φέρεται ότι έγραψε το "Fama et Confessio Fraternitatis" που θεωρείται η πρώτη δημόσια δήλωση των νεώτερων Ροδοσταύρων της Δύσης. Επίσης, από τον Βαλεντίνο, τον Γνωστικό Επίσκοπο του 2ου μ.Χ. αιώνα. Φήμες που με θέλουν να συνδέομαι με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έίναι εντελώς ανυπόστατες!
Valentn
Δεν έχω καμμία επαφή με τον κύριο Φουράκη ούτε διάβασα κανένα βιβλίο του καμμιά φορά, διότι δεν έπεσε μέσα στην προσωπική τροχιά του πνεύματος μου. Όμως εάν το βρώ μπροστά μου ευχαρίστως θα το διαβάσω. Θα βγάλω το συμπέρασμα μου και θα το ενώσω στην γνώση μου. Ο κύριος Φουράκης είναι εμπνευσμένος από την Αρνητική Διάσταση κατευθείαν και είναι όργανο των Σιωνιστών συνειδητά, με στόχο και σκοπό να διαστρεβλώση την Ελληνική Αξία της Φυλής. Παίρνει γνώση από τα θετικά και βάζει αρνητικούς συνδέσμους. Στην σημερινή εποχή που είμαστε έχουν πιο πολλύ δύναμη οι ευγενικές τροχιές των πνευμάτων και για τα αρνητικά και για τα θετικά. Για να εδραιωθή κάποιος στην ιεραρχική του θέση πρέπει να στέλλει όσο το δυνατό πιο ήρεμα την ενέργεια του. Φυσικά, αφού είναι αδύνατα τα ιχνοστοιχεία της προσωπικότητας του γίνονται ακόμα πιο αρνητικά, διότι δεν μπορεί να σταθεροποιηθή στην δική του τροχιά και συνεχώς εκτροχιάζεται. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβη αυτή την αρνητική ενεργοποίηση διότι είναι τόσο λεπτές οι ίνες της γνώσεως εκτός και εάν ανααλύει κάθε λέξη και αμέσως να την ταξινομεί στον κατάλληλο τομέα του εγκεφάλου. Θα κερδίση χρόνο. Με τις πέντε αισθήσεις και στην Βαρύτητα των ενεργειών που είμαστε και στην διακεκομμένη γνώση που υπάρχει γύρω μας, δεν μπορεί καανένας να καταλάβη την παρέκκλιση του πνεύματος του. Εκτός και εάν επικοινωνεί με τις εσωτερικές του αισθήσεις και πάλι πρέπει να είναι σε επαγρύπνιση μήπως και έχουν επηρεσθή. Εάν καταφέρη και κλείσει με επιτυχία τους προσωπικούς ενεργειακούς του κύκλους και είναι σταθερός στην τροχιά της προσωπικότητας του και στην παλμική ΑΓΑΠΗ, τότε θα καταφέρη να επικοινωνήση με τους παλμικούς διακύκλους του προσωπικού του ΑΓΙΟΥ και θα μπορεί να τον προστατεύει και να τον ενημερώνει από όλες τις παγίδες.
Είμαι ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ και είμαι περήφανη που εγεννήθηκα στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και αυτό δεν το αλλάζω με καμμίαν δύναμη. Δεν προσπαθώ ούτε θέλω να διαδώσω οποιαδήποτε λόγια, διότι είμαι ΘΕΟΚΙΝΗΤΗ. Τα λόγια μου τα συνοδεύει ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ. Να τους ξυπνήσω θέλω. Να σκεφτούν, να προβληματισθούν και να μήν δέχονται παθητικά ότι τους υποβάλλουν. Να μάθουν να ερευνούν ήρεμα και ευγενικά οτιδήποτε έρθει μπροστά τους. Να μάθουν να κινούνται πάανω στο ΦΩΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ είναι δεσμευμένος με τις αρνητικές ενέργειες σε όλα τα φάσματα των ακτινοβολιών. Το μήνυμα μου είναι προς όλα τα έθνη, να επανέλθουν πίσω στις ενεργειακές εστίες της αγάπης για να έχουν ηρεμία και γαλήνη και όχι αυτή την δυστυχία που έχουν σήμερα. Ο κάθε ένας για να το καταφέρη πρέπει να πιστεύη σε κάτι. Να έχη την δική του πατρίδα για να μπορή με θέρμη να την υπερασπίζεται. Να έχει ιερά και ιδανικά σε όποιασδήποτε εθνικότητα και εάν ανήκει. Δεν πρέπει να επικρατεί το "απρόσωπο" σε όλους τους τομείς διότι εισέρχονται στον Πλανήτη ΓΗ συμπαντικές τροχοφόρες ενέργειες και ο γήϊνος συνειδητός άνθρωπος δεν θα τις αντέξει. Πρέπει να έχουν πνευματική έπαλξη. Να έχουν πνευματική εστία. Πρέπει να ξυπνήσουν το υποσυνείδητο τους για να μπορέσουν να επικοινωνούν με τον ΟΥΡΑΝΟ συνεχώς. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ προς βοήθεια, ένωσε όλους τους ανθρώπους της ΓΗΣ με την ιερή υπόσταση του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Για να καταφέρη κάποιος αυτή την επικοινωνία πρέπει να τροχιασθή στις αρετές. Πρέπει να ανεβάση το πνεύμα του πιο ψηλά από την Γήϊνη Διάσταση για να μπορέση να παίρνει οδηγίες θετικότητας. Στην Βααρύτητα της ΓΗΣ υπάρχουν μεμβρανικές συσσωρεύσεις και φωλιάζουν οι ενέγειες των συγχυσμένων χημικών συστατικών και τις χρησιμοποιεί η Σατανική ενέργεια (βρώμικες ακτινοβολίες) και τους την ανταποδίδει. Με λίγα λόγια τους μιλά συνειδητά ο ΣΑΤΑΝΑΣ (βρώμικη συμπυκνωμένη αρνητική ακτινοβολία ελαχίστων δυνάμεων) και έχουν την εντύπωση ότι τους μιλά η θετική ενέργεια. Πρέπει να ανεβάσουν το πνεύμα τους πιο ψηλά από το ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ. ΙΩΑΝΝΑ
Εάν είναι δυνατών απάντηστε μου σε απλά ελληνικά χωρίς επιστημονικιστικούς ορούς. Σαν να μιλάτε σε ένα πεντάχρονο παιδί.
Θα ‘θελα να κατανοήσω τις απαντήσεις σας, και με τον τρόπο που γράφετε συνήθως ... δεν μπορώ.
1. Τον «ορθόδοξο τριαδικό θεό» ποιος τον έφτιαξε?
2. Τον σατανά ποιος τον έφτιαξε?
3. Ο Αντίχριστος γιατί να είναι ο αντίθετος του Χριστού και όχι ο «αντί αυτού» όπως π.χ. ο αντιπρόεδρος?
4. Υπάρχει ελεύθερη βούληση?
5. Τι αντικειμενικές και κοινά παραδεκτές αποδείξεις έχετε πως δεν πέφτετε θύματα μιας … ας πούμε εξωγήινης διάνοιας που σας χειρίζεται για να κάνει αυτό που συμφέρει εκείνη και όχι εσάς?
Πίστευε και μη, … ερεύνα !
quote:
Ο Δίσκος της Φαιστού ήταν δημιουργημένος εις την Μαύρη Τρύπα των Ιχθύων ανάμεσα στο Ζώδιο Ιχθείς
Εδώ η "Μαυρη Τρύπα" χρησιμοποιείται με την γνωστή έννοια ή είναι πάλι κάτι άλλο??
quote:
Την υλοποίησε ο Απόλλωνας εις την Κύπρο, που τότε τα γεωδετικά πεδία Φαιστός- Ηλύσια Πεδία και Κύπρος ήταν το εσωτερικό γραμμικό συνδετικό πυρινοφόρο σημείο της γεωδετικής ακτινοβολίας μεταξύ Σείριου Παρθενώνας και Αύρα του Περού
Να , για κάτι τέτοια εξεγείρονται όλοι και σου ζητούν να δώσεις τη βιβλιογραφία από όπου προέρχονται όλα αυτά!!!Τώρα δηλαδή μπαίνουν και στο "κόλπο" οι Μάγια???Πού ήταν τα Ηλύσια Πεδία και πώς εναρμονίζονται με τον Σείριο(εάν αναφέρεσαι στο άστρο),τον Παρθενώνα,το Περού και τελικά την Κύπρο????
Είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτο από τους ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ να υπεισέρχεται κάποιος στα ΑΔΥΤΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, χωρίς πρώτα να περάση την ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ χωρίς να πάρη την αλυσίδα της Αρμονίας της Γνώσεως.
1ον. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ δεν είναι ύλη για να τον φτιάξη κανείς. Είναι ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ. Εδημιουργήθηκε από πυρινικές εκρήξεις του Σύμπαντος.
2ον. Η ψψυχή του ΣΑΤΑΝΑ εγεννήθηκε στο Σύμπαν με μια αδύνατη δόνηση. Από εκείνη την δόνηση ενεργοποιήθηκε ιεραρχικώς αμετάκκλητα στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
3ον. Τώρα είναι το κλείσιμο των ενεργειών και ο Σατανάς ενεργοποιείται στην πλήρην αντιστροφή του (αντι-στροφή) του δηλαδή στις πλήρως ανώμαλες ενέργειες. Ο Χριστός έχει ολοκληρωμένες θετικές και αρμονικές ενέργειες και στην ενσάρκωση του στη ΓΗ και ως ύπαρξη στον Ουράνιον Κοσμικόν Σύμπαν. Όπως το αντελήφθηκες Βinational δεν γίνεται, διότι δεν έχεις διαχωρίσει στο ηλεκτομαγνητικό πεδίο του πνεύματος σου τις Διαστάσεις.
4ον. Ελευθέρα Βούληση δεν έχει κανένας στον Πλανήτη ΓΗ, διότι είναι όλος ο κόσμος εξαρτώμενος από την ύλη. Είναι σχετική η ελευθερία.
5ον. Δεν πέφτω θύμα οποιασδήποτε εξωγήϊνης διάνοιας, διότι διατηρώ σταθερή την προσωπικότητα του πνεύματος και της ψυχής μου. Εγεννήθηκα και στο Σύμπαν ΟΡΘΟΔΟΞΗ και στη ΓΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ και διατηρώ την ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΤΡΟΧΙΑ ΜΟΥ και με την γήϊνη ζωή μου. Τις γνώσεις μου τις έχω από την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΗΓΗ που είναι πάναγνος και αστείρευτος και έτσι εδημιούργησα σταθερή αυτοπεποίθηση. Αναλύω αυτομάτως οποιαδήποτε δόνηση και αναγνωρίζω στιγμιαίως εάν είναι αρνητική ή θετική. Βγαίνω για ξεναγήσεις και επισκέψεις στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ όποτε θέλω και όποτε επιθυμώ, όμως προηγουμένως εσυσπείρωσα και επάνδρωσα το προσωπικό μου Ενεργειακό Πεδίο. Είμαι ασφαλισμένη όταν περιοδεύω στο Σύμπαν. ΙΩΑΝΝΑ
Θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω καθέτως με τα λεγόμενα της, τα οποία για άλλη μια φορά είναι ξέχειλα από δογματισμό, θρησκοληψία, αλαζονεία και αγένεια. Οι απαντήσεις της παραμένουν ατεκμηρίωτες και παράλογες.![]()
Θα της συμβούλευα, με το θάρρος που μου έδωσε η τοποθέτηση της, να επισκεφτεί το συντομότερων κάποιον ειδικό σε θέματα σχιζοφρένιας.
Περαστικά εύχομαι σε εκείνη και καλό κουράγιο σε όσα μέλη επιμένουν να διαλέγονται μαζί της … προσωπικά το θεωρώ πλέων ανούσιο.
Πίστευε και μη, … ερεύνα !
Προτείνω να αρχίσεις Λ.Κ. άλλο θέμα σε σχέση με αυτό που πραγματικά θέλεις να συζητήσης έτσι ώστε να μην μπερδεύονται άλλα μέλη(καινούρια ή παλιά)νομίζοντας ότι θα δούν κάτι καινούριο!!!Μέσα στο ξέσπασμα της η binational είχε δίκιο πάντως Λ.Κ.Άνοιξε λοιπόν ένα καινούριο θέμα γιατί όλο αυτό το παραλλήρημα απαντήσεων ένθεν και ένθεν έχει καταντήση αηδία.Παρακαλώ και τους συντονιστές,εάν έχουν την ίδια γνώμη με εμένα να την παραθέσουν γιατί πια το θέμα πάει αλλού και δεν νομίζω ότι έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους!!!!!
Φιλικά ΥΑΚΙΝΘΟΣ
Με ζητήσατε;;;;
Λοιπόν, από ότι βλέπω στα τελευταία μηνύματα υπάρχει διάλογος
(Ο Ορθόδοξος Τριαδικός Θεός ή και ο Σατανάς, να τον πουν διάλογο
)μεταξύ τριών μελών. Το ένα μέλος η Binational ήδη διαφωνεί κάθετα (ή ανερχόμενα
όπως την... συμβούλεψε η Λ.Κ.) και μάλλον κάνει κάτι ορθό σε αυτό το topic (έτσι όπως στράβωσε), δηλαδή σταματάει να συνδιαλέγεται με την Λ.Κ.
Η Λ.Κ. όπως θα είδατε ίσως και σε άλλο topic, δεν καταλαβαίνει Χριστό ή μάλλον... Ορθόδοξο Τριαδικό Θεό από τέτοια, άρα μένει ο Υάκινθος, ο οποίος ζητάει την γνώμη και δράση των Συντονιστών. Αν και έχει ο Υάκινθος δίκαιο, ωστόσο, αν κι αυτός δεν συνεχίσει τον διάλογο, μάλλον το topic, θα αδρανήσει από μόνο του. Έτσι επειδή δεν θέλω να κάνω κατάχρηση εξουσίας (να κλειδώσω δηλαδή το topic) από τώρα θα περιμένω να δω αν το πράγμα στραβώσει κι άλλο και μετά θα το ξανασκεφτώ.

Με την αγάπη μου ΙΩΑΝΝΑ
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Το γνήσιο ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είναι το δωδεκάκτινο. Το άστρο είναι κωδικοποιημένο. Η κάθε ακτίνα αντιπροσωπεύει τους δώδεκα θετικούς πλανήτες που επεριφέροντο γύρω από την Αύρα του Πυρήνα του Σύμπαντος. Οι δώδεκα θετικοί πλανήτες ήταν οι δώδεκα μαθητές του Κυρίου Ιημών Ιησού Χριστού. Μετά από εκρήξεις ενεργειών εκτροχιάσθηκαν οι δύο Πλανήτες, εξέφυγαν από την ορθήν τροχιάν. Τον ένα πλανήτη αντιπροσώπευε ο Ιούδας και τον άλλον ο άπιστος Θωμάς. Όπως γνωρίζουμεν από την συμπεριφορά τους και οι δύο αποστάτησαν από τον Χριστό, δηλαδή από την θετική ορθή τροχιάν. Όμως μπορεί να εκτροχιάσθηκε η γνήσια προσωπικότητα τους, αλλά η αύρα του μαγνητισμού της προσωπικότητας τους είχε παραμείνει. Αυτό ήταν με την παλιά ενεργοποίηση του Σύμπαντος γιατί στη σημερινή εποχή είναι διαφορετική. Έχουν μετατοπισθεί οι Συμπαντικές ενέργειες. ΙΩΑΝΝΑ
Αλλά η συμβουλή μου είναι οτι μ‘αυτά τα πράγματα δεν παίζουν.Οποιο βιβλίο εσωτερισμού ανοίξεις να διαβάσεις το λέει πεντακάθαρα.Μη το προσπερνάς.
Εγώ Αγαπητή Ιωάννα θα ήθελα από σένα το αυτονόητο.
Πως θα προστατευθούμε;
Φίλη Binational τελικά δεν τα κατάφερες.Οπως θα διαπίστωσες η θεωρία διαφέρει από την πράξη και όσα άρθρα κι αν γράφουμε είναι άχρηστα (γιά να μη πω και επικίνδυνα γιατί αυξάνουμε την ματαιοδοξία μας) αν δεν ακολουθούνται από την βίωση αυτών.ΚΑΙ αυτό είναι γραμμένο πεντακάθαρα αλλά προτιμούμε να το προσπερνάμε (βλέπεις η πράξη είναι δύσκολη)
Εγώ πάντως συνειδητοποίησα πολλά πράγματα από όλη αυτή την κουβέντα και είμαι αιώνια ευγνώμων στην Αγαπητή Ιωάννα.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ