ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

reptilesalonica60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/10/2003, 11:46:01
Eσωτερικοδιδάγματα:

1)Aγάπα το ζώδιο του άλλου σα να΄ναι δικό σου!

2)Αγάπα τον φίλο σου με το ζώδιό του

3)Ολα τα ζούδια είναι καλά γιατί είναι μέρος του Ολου...

4)Οποιος κοροϊδεύει το ζώδιο του άλλου κοροϊδεύει το δικό του!

5)Ο έχων δυο ζώδια να δίνει το ένα στον άλλο

Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βρειτε κι άλλα...

Καλέ μου Ράμογλου... το ουζερί δεν το βρήκα... γιατί είχα λάθος οδηγίες...αν σου λέει κάτι αυτό...

"Τάδε έφη Avallon"
theklatsΜέλος
06/10/2003, 11:56:50

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

THEKLATS

06/10/2003, 15:12:53
Καλή μου Avallon είχες όλες τις δυνατότητες να πάρεις τις σωστές οδηγίες , απλά δε το έκανες .

Ο κακός λύκος

OannesΜέλος
06/10/2003, 15:23:54
Μήπως μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει λίγα πράγματα για τον ΛΕΩΝ με ωροσκόπο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ? Ευχαριστώ

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
06/10/2003, 15:37:22
XAXAXA!...Avallon δεν έγραψες απλά...ζωγράφισες!...
Όσο για τον φίλο Ramoglou, υπάρχει και η σόδα...*burp*...
Και τώρα που ρεύτηκες μπορείς να συνεχίσεις φίλε μου

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

elpidaΜέλος
06/10/2003, 16:36:50
Η σόδα είναι για αυτούς που δεν μπορούν να χωνέψουν αυτά που λένε κάνουν και αντιμετωπίζουν. Μάλλον σε λάθος άτομο την προτίνεις reptilesalonica, για δες μήπως κανας άλλος την χρειάζεται περισσότερο.

07/10/2003, 04:07:10
Tι εννοείς Ελπίδα? (Βλέπεις εγώ δε κινούμαι καβουροειδώς, ό,τι έχω να πώ το λέω ευθέως)
Παρεπιπτώντως, δε με γνωρίζεις. Τρώω μια φορά τη μέρα και πίνω πάρα πολύ νερό. O τελευταίος που θα χρειαστεί τη σόδα θα είμαι εγώ

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

marieariesΜέλος
07/10/2003, 09:56:31
quote:

Φιλε ryche
Ο Ωροσκόπος δείχνει την εξωτερική σωματική κατάσταση, την εμφάνιση, το image, την αύρα και την υγειά (ευπρόσβλητα σημεία στο σώμα).Αντιστοιχεί στο Σώμα.
το Ζώδιο (που είναι η θέση του ήλιου) δείχνει τα βασικά σημεία της Προσωπικότητας του ατόμου και το χαρακτήρα του. Είναι η Συνειδητότητα. Αντιστοιχεί στο Πνεύμα.
η Σελήνη είναι η πιο εσωτερική μας έκφραση. Δηλώνει την συγκινησιακή και συναισθηματική μας φύση. Αντιστοιχεί στην Ψυχή.

Δηλαδή για explain please:
Στο σώμα φαίνομαι Λέων, στο Πνεύμα είμαι Κριός και η Ψυχή μου πάλι Λέων?? ωχ, για κάνε ένα προφίλ αν μπορείς.....
Μαρία

07/10/2003, 10:42:22
Η Ελπίδα εννοεί το αυτονόητο φίλε Γρήγορε , ότι αυτά που σου απαντάνε δε μπορείς να χωνέψεις .
Βέβαια η γνωστή βιασύνη – Γρηγοράδα δε σε άφησε να κάνεις τον αποσυμβολισμό του λόγου μιας Υδροχόου και σε οδήγησε για μια ακόμα φορά στο να απαντήσεις λάθος .

Ο κακός λύκος

elpidaΜέλος
07/10/2003, 12:39:30
quote:
Παρεπιπτώντως, δε με γνωρίζεις. Τρώω μια φορά τη μέρα και πίνω πάρα πολύ νερό. O τελευταίος που θα χρειαστεί τη σόδα θα είμαι εγώ

Παρεπιπτώντως ούτε και εσύ με γνωρίζεις φίλε Γρηγόρη.

Το πόσες φορές την ημέρα θα φας θα το αποφασίσεις εσύ, αλλά κράτα στο μυαλό σου τα λόγια των επιστημόνων – ίσως σου φανούν χρήσιμα - οι οποίοι λένε πως μία σωστή διατροφή σίγουρα δεν είναι αυτή που γίνεται μία φόρα την ημέρα.

Όσο για το ποιος θα χρειαστεί σόδα… εγώ δεν έθιξα πρόσωπα ή καταστάσεις … αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται ενίοτε.

25/02/2005, 01:25:20
.

.

GKOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAL !!!!

ΑΚΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ 0 - 1

25/02/2005, 01:32:04
Στους 16 του Κυπέλλου UEFA, βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός

Καλοστημένος, σωστός και με δεμένη άμυνα, ο Ολυμπιακός, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και μάλιστα με τη δεύτερη τους νίκη κόντρα στους Γάλλους. Οι "κόκκινοι" εμφανίστηκαν πολύ διαβασμένοι, άφησαν χώρο στους "κίτρινους" και αφού δεν κινδύνευσαν σχεδόν καθόλου στην άμυνα, βγήκαν είχαν τις δικές τους ευκαιρίες και πέτυχαν και το γκολ. Το τέρμα που κλείδωσε την πρόκριση για την ομάδα του Μπάγιεβιτς, πέτυχε ο Ιεροκλής Στολτίδης στο 67'. Στη φάση των 16 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αγγλική Νιουκάστλ.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων στις 10 Μαρτίου ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα γεννέθλια του.

25/02/2005, 01:49:18
10 ΜΑΡΤΙΟΥ???? ΖΩΔΙΑΚΟ ΨΑΡΙ? ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΑΥΡΟΥΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
PHILOSOFOS-1Μέλος
25/02/2005, 01:55:45

φιλε ραμογλου επαιξε καλα ο ολυμπιακος με καλη αμυνα !!
παντως χρειαζεται λιγο ταχυτητα παραπανω η ομαδα εχει εμπειρο
συνολο χρειαζεται και δυο-τρεις παιχτες παραπανω νεους!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ NEWCASTLE ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕΣ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?

gh

25/02/2005, 01:59:48
Ο Παναθηναϊκός αποκλείσθηκε απο τη συνέχεια του UEFA διότι είχε νικήσει με 1-0 στον αγώνα που έγινε στην Αθήνα και έχασε με 2-0 μέσα στην Σεβίλλη.

Το γεγονός ότι η Σεβίλλη παίζει με ερυθρόλευκες εμφανίσεις και έτσι επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των πρασίνων ελέγχεται ως ανακριβές.

Εμείς ευχόμαστε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν του χρόνου μια καλή συνέχεια στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

25/02/2005, 02:02:14
Αγαπητή μου Gretel γαύρος είναι ο Υπερήφανος εις την Ελληνικήν, οπότε δεν είμεθα απλός γαύροι αλλά ΓΑΥΡΑΡΟΙ !!!!

25/02/2005, 02:06:37
Αχ βρε λύκε δύο ελαττωματα έχεις το ένα είναι ότι είσαι γαυρος

25/02/2005, 02:11:55

Καλά αυτό είναι αποδεκτό, το άλλο είναι που δεν υποφέρεται

PHILOSOFOS-1Μέλος
25/02/2005, 02:12:42

Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΟ ΦΙΛΤΑΤΕ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ
ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΑΗΜΑ.
ΚΡΙΜΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΗΤΕΣ.

gh

25/02/2005, 02:17:08
Για τους παίκτες που έφυγαν απο τον ΠΑΟ. Πιστεύεις ότι αυτό φταίεί?
Στην ΑΕΚ δεν έμεινε κανένας μόνο ο Λυμπερόπουλος και ο Κατσουράνης. Δεν πιστεύεις ότι είναι και κομματάκι θέμα προπονητή και αποδυτηρίων?