ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Open Mind59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ChastityΜέλος
03/08/2006, 22:44:48
Κατά την αρχαιοελληνική ερμηνεία, η λέξη "δαίμων" προέρχεται από το "δαήμων", δηλαδή "ο γνώστης", αυτός που γνωρίζει πολλά. Επίσης "δαίμων" είναι ένας πνευματικός "τίτλος" στην πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου. Έτσι, σύμφωνα πάντα με την αρχαιοελληνική θεώρηση, ο άνθρωπος, μέσω "άθλων" φτάνει να γίνει θεός σύμφωνα με την εξής ακολουθία εξέλιξης:

Άνθρωπος -> Ήρωας -> Δαίμων -> Ημίθεος -> Θεός.

Η αλήθεια είναι ότι (για άλλη μια φορά), η λέξη αυτή όπως και η "αίρεση" έχουν αλλάξει-παραποιηθεί σε σημαντικό βαθμό και αυτό, είναι γεγονός πως οφείλεται στην επίδραση του χριστιανισμού.

Αν αναφερόμαστε γενικότερα στους δαίμονες ως υπάρξεις, αν και δεν μαθήτευσα δίπλα στον Dr John Dee, πάραυτα θεωρώ πως μάλλον υπάρχουν σε άλλες διαστάσεις όντα που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως δαίμονες. Βέβαια, αυτά τα όντα μπορεί να είναι είτε κακοπροαίρετα, είτε καλοπροαίρετα ("αγαθοδαίμων" στα αρχαιοελληνικά). Το σύμπαν είναι γεμάτο από υπάρξεις που κάποιες μπρούμε να αντιληφθούμε και κάποιες όχι. Είναι σαν να ζούμε σε έναν κόσμο δύο διαστάσεων (μήκος+πλάτος). Αν ζούμε εκεί, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε μία τρισδιάστατη ύπαρξη. Το ίδιο συμβαίνει και για τον τετραδιάστατο κόσμο μας αλλά και τις 5 αισθήσεις μας που μας εμποδίζουν να αντιληφθούμε πράγματα που υπάρχουν πέραν των 4 διαστάσεων. Υπάρχουν φάσματα χρωμάτων που εμείς δεν μπορούμε με τα μάτια μας να αντιληφθούμε.

Έτσι, κάνοντας αυτόν τον παραλληλισμό, ναι μεν υπάρχουν αυτά τα "όντα", είναι όμως δύσκολο να τα αντιληφθούμε. Έτσι πρέπει να καταφέρουμε να ανοίξουμε αλλά και να ελέγξουμε τις κατάλληλες "πύλες" για να επικοινωνήσουμε με αυτά τα πνεύματα. Εδώ μιλάμε καθαρά για πνευματισμό.

Η αλήθεια είναι πως με τον όρο "δαιμονοποιούμε" τα πάντα, εννοούμε συνήθως ότι η προέλευση κάποιων συμβάντων είναι αποτέλεσμα δαιμονικής κι όχι προσωπικής κλπ επίδρασης. Μπορεί να υπάρχουν φαινόμενα που πραγματικά δεν οφείλονται σε καμία ανθρώπινη ενέργεια, όμως για να καταφέρουμε να κάνουμε τη διάκριση, θα πρέπει να κατέχουμε τα μυστικά του "άλλου" κόσμου. These things are as dangerous as they are interesting...

Lux e tenebris
PalatianosΜέλος
04/08/2006, 12:23:17
1:Ποτε θα μπορεσει ενας ανθρωπος στα φορουμς να μιλησει ΧΩΡΙΣ να αναφερει την εκκλησια??-Σε τι βοηθαει στο κατω-κατω, δεν κανουμε ιστορια εδω περα.

2:Το τι σημαινε Δαιμον-Δαιμονας ή οτι παραγωγο στο παρελθον δεν βοηθαει.Ο σκοπος ειναι να μιλησουμε γι αυτους κι οχι για τη φιλολογικη εξελιξη του ονοματος τους.Το θεμα ειναι ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

mike
k.

04/08/2006, 17:42:02
Αγαπητέ gigenis, θα σου πρότεινα να μην εξάγεις βιαστικά κι αυθαίρετα συμπεράσματα.
Είσαι ελεύθερος φυσικά να δώσεις έμφαση στο ερώτημα που σε "κεντρίζει" περισσότερο.
Επειδή όμως εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον να μάθω πράγματα για τις απόψεις ομάδων που ζουν στην άλλη άκρη της γης παρά τις απόψεις μιας ομάδας που γνωρίζω, επικεντρώνομαι στο τελευταίο ερώτημα.

Αγαπητέ Chastity, μέσα από αυτό που αναφέρεις:

quote:

καταλαβαίνω οτι για να φτάσει κάποιος στην θέωση του περνάει από το στάδιο στο οποίο κυριαρχεί η δύναμη κι η τόλμη (ήρωας), έπειτα στο στάδιο της γνώσης (δαίμονας) και μετά φτάνει κοντά στο θείο (ημίθεος) προτού το "γευτεί".

Έχεις δίκιο οτι αυτή η λέξη έχει πράγματι παραποιηθεί κι έχει χάσει το αρχικό της νόημα.
Ενδιαφέρον δε παρουσιάζει το γεγονός οτι μια λέξη που υποδηλώνει την γνώση έχει λάβει μια αρνητική χροιά.

Σχετικά με αυτό που αναφέρεις για τις άλλες διαστάσεις, ίσως να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό...
Αν ισχύει λοιπόν αυτό, ένας δαίμονας από τι τρέφεται?
Μήπως από κάθετί δικό μας αρνητικό...?

In anticipation of my resurrection...

ChastityΜέλος
04/08/2006, 18:19:32
Όταν γράφεις "από τι τρέφεται", σε τι αναφέρεσαι;

Lux e tenebris
04/08/2006, 18:37:47
Εννοώ, αγαπητέ μου, μήπως η δύναμη ενός δαίμονα έχει σχέση με τον δικό μας φόβο και με τα δικά μας αρνητικά συναισθήματα.

ChastityΜέλος
04/08/2006, 18:46:03
Δε νομίζω. Αυτό είναι ένα κλισέ των ψυχολογικών θρίλερ. Το αν εγώ είμαι ανίκανος να πειθαναγκάσω ένα πνεύμα που μόλις κάλεσα, δε σημαίνει πως το πνεύμα θα αποκτήσει περισσότερη δύναμη απ' αυτή που ήδη διαθέτει. Απλά ο φόβος είναι το παιδί της άγνοιας και σίγουρα η ενασχόληση με τέτοια πράγματα προϋποθέτει μια προγενέστερη κατάρτιση.

Lux e tenebris
KrisnnaΜέλος
04/08/2006, 21:00:33
quote:

Είναι γεγονός οτι ο άνθρωπος της γνώσης έχει καταστεί κάτι το αρνητικό σύμφωνα με τον Χριστιανισμό λαμβάνοντας υπόψην τον γνωστό μύθο της Εύας και του απαγορευμένου μήλου. Εξαρτάται βέβαια τί είδους γνώση είναι αυτή, είναι οι επιστήμες, η φιλοσοφία, οι τέχνες και όλα τα γνωστά που μας είναι σήμερα σάν ΓΝΩΣΗ?
Ή μήπως η συγκεκριμένη γνώση είναι το κάτι άλλο, το απροσέγγιστο για την ανθρώπινη διάννοια κάτι που δέν μπορεί να συλλάβει με το φτωχό του μυαλό?
Εγώ πάντως δέν θα μπορούσα να διαφωνήσω οτι δαίμων είναι μιά έννοια του ανθρώπου της γνώσης.

quote:
Εννοώ, αγαπητέ μου, μήπως η δύναμη ενός δαίμονα έχει σχέση με τον δικό μας φόβο και με τα δικά μας αρνητικά συναισθήματα.

Συμφωνώ και εγώ οτι ο φόβος μας δημιουργεί και υπερμεγενθύνει όλα τα αρνητικά μας συναισθήματα.
Με τον καιρό βέβαια και αφού η έννοια της λέξης δαίμονας έγινε κάτι το αρνητικό έχασε την αρχική της ουσία. Απο κάτοχος της γνώσης μετατράπηκε στο ανθρώπινο μυαλό σάν κάτι το πολύ κακό που δέν έχει και καμία σχέση με την γνώση.
Ξέφτισε δηλαδή εντελώς η πραγματική της ερμηνεία, εκφράζοντας πλέον όχι την γνώση αλλά όλα τα αρνητικά μας συναισθήματα.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

04/08/2006, 21:10:08
Αγαπητέ gigenis, θα σου πρότεινα να μην εξάγεις βιαστικά κι αυθαίρετα συμπεράσματα.

τα συμπερασματα μου βγαινουν απο αυτα που βλεπω

Είσαι ελεύθερος φυσικά να δώσεις έμφαση στο ερώτημα που σε "κεντρίζει" περισσότερο.

ευχαριστω

Επειδή όμως εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον να μάθω πράγματα για τις απόψεις ομάδων που ζουν στην άλλη άκρη της γης παρά τις απόψεις μιας ομάδας που γνωρίζω, επικεντρώνομαι στο τελευταίο ερώτημα.

περι ορεξεως.....

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

truehumanΝέο Μέλος
19/08/2006, 03:47:06
quote:

Μικρή διόρθωση:
Άνθρωπος -> Ήρωας -> Δαίμων -> Θεός-> Ολύμπιος Θεός -> και έτι περαιταίρω....

ChastityΜέλος
19/08/2006, 14:03:46
quote:

quote:

Μικρή διόρθωση:
Άνθρωπος -> Ήρωας -> Δαίμων -> Θεός-> Ολύμπιος Θεός -> και έτι περαιταίρω....

Γιατί διαφοροποιείς τον θεό από τον Ολύμπιο θεό;

Lux e tenebris
nik67Μέλος
27/08/2006, 13:19:20
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΠΟΔΕΙΧΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΘΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ
"ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ"ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΜΕ "ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ"ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
nik67Μέλος
27/08/2006, 13:42:45
ΦΙΛΕ ΠΑΛΑΤΙΑΝΕ ΛΕΣ:
1 Πιστευω στους δαιμονες γιατι εχουν γινει πιστευω αρκετοι εξορκισμοι, τοσοι που αποδικνυουν την υπαρξη τους.(Για να μη μιλησω για μαρτυριες και απειλες προσωπικων προσωπων απο δαιμονες
ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ «ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ»
2 Ματρυριες εξορκισμων υπαρχουν πολλες.Και στην Ελλαδα εχουν γινει αρκετοι.(Βλεπε αγιο ορος)
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΈΧΡΗΖΑΝ ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ?
3 Οι δαιμονες ειναι οι ψυχες που δεν εδειξεν ποτε κανενα ειδος συναισης ή ειναι ψυχες μαγων των προηγουμενων χρονων οι οποιοι υποσχεθηκαν τη ψυχη τους στους δαιμονες προκειμενου εκεινοι να τους κανουν θαυματα.
ΟΙ «ΔΑΙΜΟΝΕΣ»ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ «ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ»(ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ «ΠΙΣΤΩΝ»
4 Μιας που αναφερα τους μαγους, πρεπει να πω οτι τα θαυματα που κανουν ειναι μεσο δαιμονων και υπαρχουν πιο πλλοι κι απ τους παπαδες(στην Αθηνα τουλαχιστον)-αρκει να ψαξεις να τους βρεις.
ΣΑΝ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑ» ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΤΑ «SHOW” ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
5 Μαγοι υπηρχαν παντοτε δεν τους "επινοησαν" στον μεσαιονα απλως ως δικαιολογια για να σφαζουν ανθρωπους, η υπαρξη τους ηταν και ειναι γεγονος.
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΟΡΟΣ?
ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ?
VIKINGΜέλος
27/08/2006, 14:47:57
Τι να πει κανεις για ολα αυτα περι εξορκισμων,θρησκευτικος μεσαιωνας τιποτε αλλο.Αλλα βλεπετε εχει αναγκη η εκκλησια απο εναν μπαμπουλα και δαιμονες για να μαντρωνει τους πιστους,να φορτωνει τα κακα του κοσμου στους δαιμονες και ετσι απενοχοποιουν τον καλο Θεουλη τους.Ενω ταυτοχρονα δεχονται οτι ο Θεος τους δημουργησε.Πως γινεται λοιπον ενας Θεος που τον χαρακτηριζουν παναγαθο να δημουργησει δαιμονες που δρουν ανενοχλητα και παρενοχλουν τους ανθρωπους?Θα σου πουν την γνωστη ανοησια,ε ξερετε ο καλος Θεουλης εδωσε την ελευθερη βουληση στα οντα αυτα τα οποια ακολουθησαν τον λαθος δρομο και μπλα μπλα μπλα.

27/08/2006, 15:30:47
quote:
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΠΟΔΕΙΧΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΘΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ
"ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ"ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΜΕ "ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ"ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

Χμμμ!
Αγαπητέ nik67, νομίζω πως αν σκεφτούμε λίγο πάνω σ' αυτό που είπες θα μπορέσουμε να εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα ή να θέσουμε κάποια σημαντικά ερωτήματα.
Για μένα το ερώτημα που θα μπορούσε να προκύψει είναι το κατά πόσο το φαινόμενο του δαιμονισμού έχει σχέση με την θρησκευτική πίστη.

Για να είμαι ειλικρινής όποτε ακούω για κάποια μαρτυρία δαιμονισμού διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις ως προς την εξέταση της.
Η άποψη μου είναι πως η θρησκευτική πίστη έχει μεγάλη σχέση με τον δαιμονισμό κι οτι ενδεχομένως να αποτελεί ένα στοιχείο "προαπαιτούμενο".

Για παράδειγμα αν το μέλος μιας οικογένειας με μικρή (ή και καμία) θρησκευτική πίστη παρουσιάσει όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να θεωρηθεί ως επιληπτικό κτλ.
Αν έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια με μεγάλη θρησκευτική πίστη είναι πιθανό να θεωρηθεί από τους δικούς του ως δαιμονισμένος.

Φίλε μου, πιστεύω πως θα ήταν ενδιαφέρον να κάνουμε μια τέτοια έρευνα και να παρατεθούν κάποια στοιχεία σε αυτό το θέμα σχετικά με την σχέση θρησκευτικής πίστης και δαιμονισμού.
Θα ήθελες να κάνεις εσύ μια έρευνα?

nik67Μέλος
27/08/2006, 19:12:32
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ
nik67Μέλος
27/08/2006, 19:29:23
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛ
www.esoterica.gr/articles/religion/satan3/satan3.htm
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟΣ Jim Peasboro του Savannah GA έγραψε το βιβλίο "Ο Διάβολος στη ΜηχανήΚατέχεται ο υπολογιστής από ένα δαίμονα;" Μερικά σημεία που θίγονται στο βιβλίο είναι:
• Αν και η εποχή των υπολογιστών έχει προαναγγείλει πολλές προόδους, έχει επίσης άλλη μια πόρτα μέσω της οποίας ο Λούσιφερ και οι ευνοούμενοί του μπορούν να εισέλθουν στις ψυχές των ανθρώπων και να τις διαφθείρουν.
• Οι δαίμονες μπορούν να καταλάβουν καθετί που έχει εγκέφαλο, ακόμα και ένα κοτόπουλο, ένα άνθρωπο ή ένα κομπιούτερ.
• "Κάθε προσωπικός υπολογιστής κατασκευασμένος μετά το 1985, έχει την αποθηκευτική χωρητικότητα για να στεγάσει ένα δαιμονικό πνεύμα."
• "… οι περισσότεροι απ' τους νέους που εμπλέκονται σε πυροβολισμούς σε σχολεία, όπως στην τραγωδία του Columbine, ήταν λάτρεις των υπολογιστών … Δεν έχω αμφιβολία ότι δαίμονες των υπολογιστών άσκησαν επιρροή πάνω τους."
• καθώς υπολογίστηκε "… ένας στους 10 υπολογιστές στα σημερινά νοικοκυριά της Αμερικής, στεγάζει ένα δαιμονικό πνεύμα."
• "Οι τεχνικοί μπορούν να αντικαταστήσουν το σκληρό δίσκο και να εγκαταστήσουν ξανά το λογισμικό, ώστε να ξεφορτωθούν μόνιμα το αμαρτωλό πνεύμα."
Ο αιδεσιμότατος Peasboro είπε: "Έμαθα ότι πολλά μέλη του ποιμνίου μου έρχονταν σε επαφή με μια σκοτεινή δύναμη κάθε φορά που χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές τους. Τίμιοι, ευτυχισμένοι στο γάμο τους οικογενειάρχες, ρίχτηκαν ασυγκράτητα σε πορνογραφικές σελίδες και εξαναγκάστηκαν να γίνουν μάρτυρες ακατονόμαστων εξευτελιστικών πράξεων. Νοικοκυρές που δεν είχαν ποτέ εκφράσει μια ανήθικη σκέψη έμπαιναν στα chat room του Internet και βρίσκονταν να χρησιμοποιούν πρόστυχη, εξευτελιστική γλώσσα που δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ φυσιολογικά … Μια γυναίκα θρηνούσε καθώς μου εξομολογούνταν 'Αισθάνομαι όταν είμαι στον υπολογιστή, σαν κάποιος άλλος ή κάτι άλλο να παίρνει τον έλεγχο'".
Είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει ένα μολυσμένο υπολογιστή. Βρήκε ότι ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ξεκινούσε αυτόματα. Είπε ότι: "Το πρόγραμμα άρχισε να μου μιλάει απευθείας, εμπαίζοντάς με ανοιχτά. Έγραψε στην οθόνη, 'Ιεροκήρυκα, είσαι ένα ανθρωπάκι και ο Θεός σου είναι ένας καταραμένος ψεύτης.' Μετά η συσκευή έγινε έξαλλη και άρχισε να τυπώνει αλαμπουρνέζικα … Αργότερα, έβαλα ένα ειδικό στις νεκρές γλώσσες να εξετάσει το κείμενο. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια σειρά από αισχρολογίες, γραμμένες σε μια διάλεκτο της Μεσοποταμίας, 2.800 ετών!"
ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ Dying_Incubus ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο «ΕΞΩΑΠΕΔΩ «ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ
ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ
ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟ" Jim Peasboro
nik67Μέλος
27/08/2006, 20:28:49
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΓΡΑΦΕΙ¨¨
1 Οι δαίμονες μπορούν να καταλάβουν καθετί που έχει εγκέφαλο, ακόμα και ένα κοτόπουλο, ένα άνθρωπο ή ένα κομπιούτερ.
ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ
2
Κάθε προσωπικός υπολογιστής κατασκευασμένος μετά το 1985, έχει την αποθηκευτική χωρητικότητα για να στεγάσει ένα δαιμονικό πνεύμα."
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΒ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ?
3
καθώς υπολογίστηκε "… ένας στους 10 υπολογιστές στα σημερινά νοικοκυριά της Αμερικής, στεγάζει ένα δαιμονικό πνεύμα."
ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ PENTIUM Η CELERON Η ATHLON
NΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ?
(ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ)
4
Οι τεχνικοί μπορούν να αντικαταστήσουν το σκληρό δίσκο και να εγκαταστήσουν ξανά το λογισμικό, ώστε να ξεφορτωθούν μόνιμα το αμαρτωλό πνεύμα."
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΟ FORMAT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ? KAI ΠΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ?
ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ VISTA ΚΙΝΔΗΝΕΥΟΥΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ?
ΜΠΟΡΕΙ Η MICROSOFT STO SERVICE PACK 5 ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ?
. οι περισσότεροι απ' τους νέους που εμπλέκονται σε πυροβολισμούς σε σχολεία, όπως στην τραγωδία του Columbine, ήταν λάτρεις των υπολογιστών … Δεν έχω αμφιβολία ότι δαίμονες των υπολογιστών άσκησαν επιρροή πάνω τους
ΔΗΛ ΤΟ ΟΤΙ 9 ΣΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ
nik67Μέλος
27/08/2006, 20:33:27
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΓΡΑΦΕΙ¨¨
1 Οι δαίμονες μπορούν να καταλάβουν καθετί που έχει εγκέφαλο, ακόμα και ένα κοτόπουλο, ένα άνθρωπο ή ένα κομπιούτερ.
ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ
2
Κάθε προσωπικός υπολογιστής κατασκευασμένος μετά το 1985, έχει την αποθηκευτική χωρητικότητα για να στεγάσει ένα δαιμονικό πνεύμα."
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΒ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ?
3
καθώς υπολογίστηκε "… ένας στους 10 υπολογιστές στα σημερινά νοικοκυριά της Αμερικής, στεγάζει ένα δαιμονικό πνεύμα."
ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ PENTIUM Η CELERON Η ATHLON
NΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ?
(ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ)
4
Οι τεχνικοί μπορούν να αντικαταστήσουν το σκληρό δίσκο και να εγκαταστήσουν ξανά το λογισμικό, ώστε να ξεφορτωθούν μόνιμα το αμαρτωλό πνεύμα."
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΟ FORMAT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ? KAI ΠΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ?
ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ VISTA ΚΙΝΔΗΝΕΥΟΥΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ?
ΜΠΟΡΕΙ Η MICROSOFT STO SERVICE PACK 5 ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ?
. οι περισσότεροι απ' τους νέους που εμπλέκονται σε πυροβολισμούς σε σχολεία, όπως στην τραγωδία του Columbine, ήταν λάτρεις των υπολογιστών … Δεν έχω αμφιβολία ότι δαίμονες των υπολογιστών άσκησαν επιρροή πάνω τους
ΔΗΛ ΤΟ ΟΤΙ 9 ΣΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ
28/08/2006, 17:52:24

δαήμων-δαιμων

ψαξτε την εννοια της λεξης πριν την επιβολη του χριστιανισμου

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr