ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dom130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
VarragosΜέλος
26/09/2011, 22:51:11
όποιος έχει δικαίωμα επέμβασης σε αναρτησεις, ας μου διορθώσει το η=οι και ας σβήσει την παρούσα, σε αυτό το δύσχρηστο φόρουμ

HaelΜέλος
26/09/2011, 23:10:55
quote:

Γιατί οι μογγολικές φυλές να είναι τόσο μισάνθρωπες και βάρβαρες με όλους τους γείτονές τουςς; Θα απαντηθεί ποτέ αυτό το ερώτημα...;

Γιατί μπορούν.
Αν ήταν μικροί, αδύναμοι και σε πλήρη διάλυση όπως εμείς, θα το σκέφτονταν περισσότερο.

OmasEpsilonΜέλος
27/09/2011, 02:25:31
quote:

quote:

Άρα ποια θα πρέπει να είναι η στάση του στρατού σε μία τέτοια περίπτωση; Πειθαρχία στην "εκλεγμένη με λαϊκή εντολή" εκτελεστική εξουσία και στο Σύνταγμα, ή απειθαρχία και ανάληψη ευθυνών;

Φυσικά το πρώτο Varraggos.
Χαζοί είναι οι κυβερνώντες να μην έχουν στην κεφαλή του στρατεύματος δικό τους πειθήνιο όργανο?

Πάρε παράδειγμα ολόκληρο Λυμπέρη,που έκατσε σαν κότα και ακολούθησε τις κυβερνητικές προδοτικές διαταγές την νύκτα των Υμίων,που η χώρα δέχθηκε πραγματική επίθεση.Ασχέτως αν κατόπιν εορτής έκανε τον κόκκορα για να περισώσει το κύρος του στρατεύματος!

Και μου λές τώρα οτι ο Α/ΓΕΕΘΑ,οταν του πουν να διαλύσει τις συγκεντρώσεις θα αρνηθεί και θα τους ρίξει?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Άλλο τα Ύμια αδερφέ άλλο αν φτάσει η κατάσταση εκεί που πάει. 2 εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

27/09/2011, 05:33:25
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ώρα Ελλάδας, σε αγωγό φυσικού αερίου στη χερσόνησο του Σινά, στη βόρεια Αίγυπτο, μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο, Al Jazeera. Αν και τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, η Αστυνομία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολιοφθορά καθώς μέσω αυτού του αγωγού μεταφέρονται μεγάλες ποσότητες καυσίμου στο Ισραήλ, με το οποίο έχουν επιδεινωθεί οι διπλωματικές σχέσεις μετά την απομάκρυνση του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Hosni Mubarak.

Zougla.gr

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

CravenΜέλος
27/09/2011, 10:55:47
quote:

Καλησπέρα σε όλους... Macedon, δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν "ίσως"
η φράση του κρύβει κάποια αλήθεια.
ΑΛΗΘΕΙΑ, είπε φίλε...Και το άλλο για τους "κοπρίτες" που είπε κι αυτό
ΑΛΗΘΕΙΑ...

Edited by - Craven on 27/09/2011 12:29:38

27/09/2011, 11:09:56

quote:

Όχι μεγάλε ένα μάτσο βλακείες είπε και ένα μάτσο βλακείες λέτε και εσείς. Δεν θα δεχθώ το μαζί τα φάγαμε απ την στιγμή που περιλαμβάνει και εμένα και δεν έχω φάει τίποτα με κανέναν. Δουλεύω απ τα 17 μου δεν προσπάθησα ΠΟΤΕ να κλέψω το κράτος ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου ούτε η άνεργη γυναίκα μου, οπότε δεν θα δεχθώ την ανόητη απλοποίηση μερικών.
Στην τελική δεν μπορείς να λες ότι ο λαός είναι πρόβατα (που ΕΙΝΑΙ) και από πάνω του οι έμπειροι τσοπάνηδες και μετά να εξισώνεις τους τσοπάνηδες με τον λαό. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.
Όταν ο τσοπάνης υπόσχεται δουλειά και ρουσφέτια ο λαός θα ακολουθήσει, όταν ο τσοπάνης υπόσχεται επιδοτήσεις ο λαός θα κωλοβαρέσει. Πως στο διάολο εξισώνετε το σάπιο σύστημα απο πάνω μας με τον λαό? Θεωρεί δηλαδή κάποιος ότι αν βγει στην Γερμανία ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και αρχίσει να μοιράζει λεφτά και δουλειές στον λαό (βλέπε Ανδρέα), ο λαός εκεί θα πει όοοοοχι απαπα είναι ενάντια στα πιστεύω μου δεν τα θέλω? Ε όποιος το πιστεύει αυτό είναι απλά ηλίθιος και όποιος απλοποιεί τα πράγματα λέγοντας μετά απο κάποια χρόνια αλήθεια το μαζί τα φάγαμε τότε είναι απλά ανόητος.
Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι ο λαός την 10ετία του 80 και ίσως και του 90, καταλάβαινε ότι όλα αυτά γίνονται με υπέρμετρα δανεικά και ότι σε 20-30 χρόνια θα έχουμε πρόβλημα? Απ την άλλη αυτοί που τα έπερναν τα δάνεια το γνώριζαν ναι η όχι? Πως στο διάολο λοιπόν μέσα στο μυαλουδάκι σας τα κάνετε όλα αχταρμά σαν 10χρονα και τα απλοποιείται τόσο? Αν μιλάτε για μερικές χιλιάδες ανθρώπους (βλέπε πρασινοφρουρούς, μπλε παιδιά, συνδικαλιστές κτλ) που και γνώριζαν και τα κανόνιζαν μαζί με τους από πάνω τότε να μην αναφέρεστε και σε εμένα γιατί εγώ και η πλειοψηφία του λαού δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς!

Το μόνο πραγματικό λάθος του λαού είναι ότι εδώ και λίγα χρόνια (απ το 9x και μετά) συνεχίζει και ψηφίζει τα ίδια κόμματα (και εδώ πάει όντως το πρόβατα).

Καλημέρα....
Φίλε μου, από αυτά που έγραψε ο Μακεδόνας, εσύ κατάλαβες ΑΥΤΑ που
μας γράφεις;;;;;;!!!!

CravenΜέλος
27/09/2011, 11:55:48
Edited by - Craven on 27/09/2011 11:59:49

Edited by - Craven on 27/09/2011 12:13:30

Edited by - Craven on 27/09/2011 12:31:34

HaelΜέλος
27/09/2011, 12:17:19
Οι Τούρκοι αλωνίζουν: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24616&Itemid=139

Και εμείς πολιτική Τσάμπερλεν: http://www.newscode.gr/politikh/story/54126/hurriyet-episkepsh-papandreoy-sthn-agkyra

27/09/2011, 13:23:19
quote:

Η πλειοψηφία του λαού τι φταίει για να ακούει τον κάθε Πάγκαλο ή εσάς να τους λέει κοπρίτες, τεμπέληδες (εμένα? που έχω δουλέψει 35 ώρες σερί και τα 12ωρα έχουν πάει σύννεφο?) και ότι μαζί τα φάγαμε?

Edited by - Craven on 27/09/2011 11:59:49

Σέβομαι την αγανάκτησή σου και την οργή σου και δεν αμφισβητώ την
εργατικότητά σου ή την εντιμότητά σου. Όπως εσύ, είμαι κι εγώ και
οπωσδήποτε, χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας.
Όμως η οργή, τις περισσότερες φορές κάνει τους ανθρώπους να αρνούνται ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να ακούσουν ή να δουν αλήθειες.
Ο συγκεκριμένος πολιτικός είπε μία αλήθεια, που μας αρέσει δε μας αρέσει είναι γεγονός, συνέβησαν έτσι τα πράγματα, πως να το κάνουμε
τώρα;;;; Και βέβαια στους τύπους που περιέγραψες εσύ και ο MACEDON
ανάφερθηκε!!!! Θέλει δηλαδή τεράστιο ΙQ για να το κατανοήσουμε;;;
Το γιατί μίλησε σε πρώτο πλυθηντικό και όχι σε τρίτο, προφανώς το έκανε για να δείξει το μέγεθος της "συμμετοχής" σε αυτό το πολιτικοπελατειακό πάρε-δώσε.....Και να είσαι βέβαιος φίλε μου, ότι
είναι πολλοί, μα πάαααρα πολλοί........Όσον αφορά στους "κοπρίτες",
είπε επι λέξει: "Πήραμε πάρα πολλούς κοπρίτες και τους βάλαμε στο
Δημόσιο με αντάλλαγμα τις ψήφους αυτών και των οικογενειών τους.
Ε, το κοπρίτη ό,τι και να τον κάνεις και δουλειά να του δώσεις, κοπρίτης θα μείνει!!" Είπε ψέμματα, φίλε μου;;;

VarragosΜέλος
27/09/2011, 13:43:13
Τον Ιούνιο του 2012 το πρώτο Predator στην Τουρκία
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24614&Itemid=46