- Ονειρογιόγκι - Σαρι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι πληροφορίες ίσως να ξέρετε σχετικά με τους Ονερογιόγκι σαριπούτρα, μια τεχνική τους που αποκαλείται: χορός του τσοντ και την Αλεξάνδρα Νταβιντ Νελ.
Οτιδήποτε πληροφορία θα μου φανεί χρήσιμη (κάποια βιβλία, links, ή ακόμη και κάποιες ιστορίες σχετικά με το θέμα, και εννοείται προσωπικές γνώμες).
Σας ευχαριστώ
Ειμαι νέο μέλος και επειδή έχω ακούσει πολλά παράξενα φαινόμενα αυτού του πολυσηζητημένου βουνού της Πεντέλης θα ήθελα αν κάποιος κατέχει κάποια φωτό με κάποιο περιεργο φαινόμενο που κατάφερε και φωτογράφησε να μου δώσει κάποιο link ή έστω να μου στείλει ένα e-mail.
Ευχαριστώ! [:-)]
~stitch~
φιλικα
~stitch~
~stitch~
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
Ξαναδες την!!!
Η απλώς ξαναδές το τέλος..?
Εαν δεν καταλάβεις πάλι...τότε θα σου εξηγήσω τι κατάλαβα εγώ...
Να είσαι καλά.
Κύβος!

ΤΟ CUBE 1 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ VIDEOCLUB ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ CUBE 2; ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ; Η ΕΤΑΙΡΙΑ AISON ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΥΝΕΤΕ; ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ Η SASA/ALEX; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η KΕΙΤ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ" ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΩΤΟΣΑΝ;;;;;;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα

Καλές γιορτές.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
κυβος.... είναι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟο ΚΥΒΟΣ!
Καλες γιορτές.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Καμία σχέση με το αριστουργηματικό και σκοτεινό CUBE του 1997. Οπωσδήποτε η χαζοκωμωδία αυτή δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με το πρώτο ανυπέρβλητο μέρος.
Συνιστώ μόνο το πρώτο, όχι τούτο εδώ το τυροπιτοταινιακι.![]()