ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ROMIOS42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ELLHNASΜέλος
17/04/2008, 00:20:39
Εσύ τι έχεις να μας παραθέσεις αγαπητέ βαγγέλη μετά την καθαρή εξήγηση του Marco_Hietala_ και με πηγές.....καθαρές κουβέντες και ξεκάθαρες παρακαλώ.....
Αλήθεια ο Μπουγιουκάνιτ τι βαθμό φέρει , γιατι όλοι ξέρουμε ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει αυτός στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας......
Πρώτη φορά ακούω απο σένα Βαγγέλη για αρχιστράτηγο......
StvdΜέλος
17/04/2008, 00:45:36
ρε τρεχαγυρευε απο μικρος μ@λ@κ@ς ησουν η στην πορεια εγινες?
Το να την λες στους αλλους δεν σε ανεβαζει, αντιθετως...
Σε πηδαγε κανενας Τουρκος και ξερεις μεχρι και οτι ειναι ετοιμοι να εισβαλλουν...????Ελεος!!
Τα θελες!

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

20/4/2008

40palikjΜέλος
17/04/2008, 00:54:02
Κατα αρχην, μην αναφερεστε σε πραγματικα ονοματα και περιοχες συγκεκριμενες...πες ειμαι κατοικος ενος νησιου...οχι περισσοτερες πληροφοριες. Ειμαι ξερω γω κατοικος στην Θεσσαλία...και παει λεγοντας. Δεν ειναι καθολου εξυπνο προκειμενου να υποστηριξουμε αυτα που λεμε, να τα δικαιολογουμε με συγκεκριμενες πληροφοριες που αφορουν το στρατο, περιοχες, και οτι 'εξυπνο' τυχον ειδαν τα ματια μας, κλπ...
Ελπιζω να μη με παρεξηγησετε..με καλο σκοπο το γραφω αυτο!!!
Τωρα αν οι τουρκοι εχουν φιλε τρεχαγυρευοπουλε ΟΛΑ αυτα που λες, εμενα θα με λεγανε μεχμετ και εσενα χασαν...!!!
Παντος ΕΜΕΝΑ μεχμετ δε με λενε!!!!!!!!!!
Οποιος ξερει τους τουρκους, ξερει πολυ καλα οτι αυτο το εθνος ειναι θερμοκεφαλο και δεν τους συγκρατουν ουτε οι ΗΠΑ αν θελησουν να κανουν κατι, ειναι αποφασιστικοι. Εμεις παλι, προσποιουμαστε την 'ωραια κοιμωμενη' !!!!

Παντος αν ειχαν 400.000 στρατο στην Μ.Ασια, τοτε ας τους χαιρονται και να τους μετρανε να βλεπουνε οτι γινενε πολλοι...για τιποτα αλλο δεν τους βλεπω να κανουν......(ως τωρα δηλ.)
Οσο για το συρια-ισραηλ..απο εδω το ακουω...και θελει ψαξιμο το στορυ

20/4/2008

17/04/2008, 00:54:13
Τα πραγματα ειναι τοσο απλα ....

Στρατηγός*
*Ανώτατος αξιωματικός του στρατού ξηράς που φέρει τον ανώτερο βαθμό της στρατιωτικής ιεραρχίας.

Αρχιστράτηγος**

** ο πρώτος ανάμεσα στους στρατηγούς.
Ο βαθμός του αρχιστρατήγου παλαιότερα θεωρούνταν αξίωμα και όχι βαθμός, ο οποίος απονεμόταν σε καιρό πολέμου σε ανώτατο αξιωματικό

Marco_Hietala_Μέλος
17/04/2008, 01:07:00
quote:
Κατα αρχην, μην αναφερεστε σε πραγματικα ονοματα και περιοχες συγκεκριμενες...πες ειμαι κατοικος ενος νησιου...οχι περισσοτερες πληροφοριες. Ειμαι ξερω γω κατοικος στην Θεσσαλία...και παει λεγοντας. Δεν ειναι καθολου εξυπνο προκειμενου να υποστηριξουμε αυτα που λεμε, να τα δικαιολογουμε με συγκεκριμενες πληροφοριες που αφορουν το στρατο, περιοχες, και οτι 'εξυπνο' τυχον ειδαν τα ματια μας, κλπ...

Φίλε, καταλαβαίνω τι εννοείς, πράγματι δεν είναι καλό να δίνεις προσωπικά στοιχεία στο διαδίκτυο. Δεν έκανα κάτι τέτοιο όμως, το μικρό μου όνομα έδωσα και την πόλη στην οποία ζω λόγω σπουδών, τίποτα παραπάνω.
Όσον αφορά τα images,τα παραθέτω για πιο εμπεριστατωμένα επιχειρήματα. Τελώ χρέη συντονιστή σε μεγάλο στρατιωτικό forum, αγγλόφωνο, και οι πηγές είναι ύψιστης σημασίας σε οτιδήποτε κι αν συζητείται. Διαφορετικά κι εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι έχω παρκαρισμένο ένα F-22 στην αυλή του σπιτιού μου.

Το χωρίο "Μανταμάδος" το ανέφερα για ένα θέμα που ειπώθηκε πριν μερικές σελίδες, δεν είμαι από εκεί, αν και το έχω επισκεφτεί πολλάκις.

MIXAHL32Μέλος
17/04/2008, 01:41:22
quote:
Κι επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά το να πειράξει η
Τουρκία δυο νησιά δεν συνιστά πολεμική σύρραξη…"

Επιμενεις ασχετε?Και εγω θα στο ξαναπω μεχρι το μυαλουδακι σου να παρει μπρος.Εστω και το μικροτερο νησακι να καταλαβουν οι Τουρκοι ειναι αιτια πολεμου.Την υποχωρητικοτητα σου πουλα την αλλου.
17/04/2008, 01:50:06
quote:
Stvd - ρε τρεχαγυρευε απο μικρος μ@λ@κ@ς ησουν η στην πορεια εγινες?

Σε πηδαγε κανενας Τουρκος και ξερεις μεχρι και οτι ειναι ετοιμοι να εισβαλλουν...????Ελεος!!

Stvd θα σε παρακαλέσω να είσαι ποιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου, το ότι δεν συμφωνείς με τις απόψεις (όποιες και αν είναι αυτές) κάποιου μέλους μέσα σε αυτό το τοπικ, δεν σου δίνει και το δικαίωμα, το να εκφράζεσαι με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ….

Και γενικά μια συγκράτηση της τεστοστερόνης …από όλους τους ευέξαπτους χαρακτήρες…

Dimitris213Μέλος
17/04/2008, 01:58:17
Παραδέχομαι τον φιλο Marco_Hietala
Λέει οτι λέει με επιχειρήματα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.Μακάρι όλοι να παραθέταμε τόσο βάσιμες πληροφορίες.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρετε παιδιά δεν μπορώ να σχολιάσω , ομολογώ πως μένω απλός θεατής των εξελίξεων και ενημερώνομαι καθημερινά απο ..εσάς.

Μπαρούτι μυρίζει..

Φίλε Σταύρο κουράγιο , σε κατανοώ και όπως ήδη ξέρεις (απο τις παρακλήσεις να μην εγκαταλείψεις το φορουμ) η πλειοψηφία σε εμπιστεύεται και ούτε καν περνάει απ'το μυαλό της οτι έχεις πολλά accounts.

Τρεχαγύρευε λυπάμαι ειλικρινά αλλα φέρεσαι πάρα πολύ περίεργα.Καταλαβαίνω πως νοιώθεις πνιγμένος απο το "άδικο" , αλλα αν ηρεμήσεις λίγο και δεις τα πράγματα ξεκάθαρα , θα δεις οτι δεν είναι και τόσο "άδικη" η στάση των παιδιών απεναντί σου.
Πολλές φορές πάνω στον θυμό μας ενώ ξέρουμε πως κάνουμε λαθος , το υποστηρίζουμε σθεναρά για να μην νοιώσουμε ας μου επιτραπεί η έκφραση "ταπεινωμένοι".Εδώ όμως όλοι έχουμε έναν κοινό σκοπό και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση ειρωνίας η περίγελου.

Στην ίδια βάση θα ήθελα να πω και στον φίλο Predator ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αν οι προφητείες δεν επαληθευτούν το καλοκαίρι , η το φθινόπωρο η σε 100 χρόνια τελος πάντων.Δεν είμαστε εδώ να προφητεύσουμε και μετά να λογοδοτήσουμε.Απλά συζητάμε , το να πεις μια πρόβλεψη -επαναλαμβάνω πρόβλεψη και όχι προφητεία , που να είναι βασισμένη όμως σε προφητείες όπως ο καθής τις κατανοεί - δεν επιδέχεται καμμίας κριτικής νομίζω.

Φίλε Predator σε παλαιότερα ποστς είχες κάνει παρόμοια "απειλή" και στο μέλος Μητσάκος.Δεν οδηγεί κάπου αυτό.Θα συμφωνήσω οτι οι πανικολογίες του Ρομιού είναι κατακριτέες και καλό να αποφεύγονται , όμως όχι οτι θα δέσουμε και πέτρα στο λαιμό μας οι υπόλοιποι που ουσιαστικά συνδυάζουμε γεγονότα , μήπως βρούμε καμμια άκρη στο κουβάρι.Εννοώ πως δεν έγινε και τίποτα , εδώ θα είμαστε πάλι και θα συζητάμε την επόμενη πιθανή χρονική περίοδο εκπλήρωσης όλων.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

17/04/2008, 02:06:29
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται προσωρινά.

Ευκαιρία να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα όλων όσων το χρειάζονται.

20/04/2008, 18:05:24
Το θέμα αυτό ενεργοποιείται ξανά.

Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις σε μηνύματα των προηγούμενων σελίδων (από τη σελίδα 4 μέχρι και την παρούσα) και αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το θέμα αυτό έμεινε ανενεργό για κάποιες ημέρες.
Ελπίζουμε να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και να συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς να προβούμε σε άλλες επεμβάσεις σε μηνύματα ή ακόμα και απενεργοποίηση του θέματος. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες που δε φταίνε σε τίποτε να "πληρώνουν τα σπασμένα" εξαιτίας κάποιων λίγων που δυναμιτίζουν τη συζήτηση....

Ο λογαριασμός Stvd απενεργοποιείται για 2 βδομάδες, δηλαδή μέχρι και τη μεθεπόμενη Κυριακή (4 Μαϊου). Ευχόμαστε οι σύντομες αυτές διακοπές να φανούν αρκετές για να διαπιστώσεις Stvd, ποιος τρόπος έκφρασης είναι συμβατός με τις συζητήσεις του ESOTERICA, αλλιώς... έχει ο Θεός

Επίσης, trexagireve ελπίζουμε να λήξει εδώ αυτή η εμμονή με τους υποτιθέμενους πολλαπλούς λογαριασμούς του μέλους stavros77. Ο stavros77 δεν έχει δώσει ουδέποτε το δικαίωμα για να σκεφτούμε ότι θα συμμετείχε με τέτοιο παραπλανητικό τρόπο στις συζητήσεις. Για να πούμε την αλήθεια, εδώ και αρκετό καιρό τείνουν ευτυχώς να εκλείψουν από τα forum οι περιπτώσεις συμμετεχόντων που γράφουν με πολλαπλούς λογαριασμούς.
Στην προκειμένη περίπτωση και όσον αφορά τη στάση σου στη συγκεκριμένη συζήτηση trexagireve, θα αρκεστούμε για την ώρα σε μια παρατήρηση. Και αυτό, διότι μετά την χρονική απενεργοποίησή σου πριν από λίγο καιρό, έδειξες πράγματι σημάδια ότι μπορείς να προσπαθήσεις να συζητήσεις χωρίς να δυναμιτίζεις τα θέματα. Οπότε, καλό θα είναι να συνεχίσεις και να επανενεργοποιήσεις την προσπάθειά σου αυτή και να μη μας αναγκάσεις να προβούμε σε επεμβάσεις πέραν της παρατήρησης αυτής.

Καλή συνέχεια λοιπόν στη συζήτησή σας

ZampoudikosΝέο Μέλος
20/10/2004, 10:12:05
Dite autes tis foto tha pathete plaka.
An kai i teleutea mou fenete kapos pseutiki.

Site: http://www.spellsandmagic.com/face.html

oneiric1Μέλος
21/10/2004, 10:46:08
Πράγματι, αν και τις έχω ξαναδεί στο παρελθόν, είναι τρομακτικές.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

MistiriosΜέλος
22/10/2004, 11:27:24
ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ???? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

DONT WORRY BE HAPPY

ZampoudikosΝέο Μέλος
25/10/2004, 18:18:19
Gia tin deuteri fotografia me tous didimous pirgous eimai sigouros oti den einai montarismeni dioti tin einai diksi kai stin tv stin 10/noemvriou.

SAUDiΜέλος
26/10/2004, 08:39:02
Οχι δεν ειναι μονταρισμενες... πιο πολυ παιχνιδι τω σκιων 8α ελεγα, αλλα ειναι αρκετα ανατριχιαστηκες!

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

oneiric1Μέλος
26/10/2004, 10:38:20
Συμφωνώ. Η φωτογραφία από το τρομοκρατικό χτύπημα, νομίζω ότι είναι αληθινή, καθώς αυτό το "πρόσωπο" μπορούσες να το διακρίνεις και σε βίντεο που έδειξαν τις ημέρες εκείνες...

* Ειρήνη *

26/10/2004, 16:43:17
quote:

Συμφωνώ. Η φωτογραφία από το τρομοκρατικό χτύπημα, νομίζω ότι είναι αληθινή, καθώς αυτό το "πρόσωπο" μπορούσες να το διακρίνεις και σε βίντεο που έδειξαν τις ημέρες εκείνες...

Μετά την 11η Σεπτ 2001 κυκλοφορούσαν στο ιντ διάφορες φωτογραφίες.
Θάπρε μετά από τοοοοσα χρόνια να είχατε ακούσει οτι σχεδόν στο 100% των περιπτώσεων δεν είχε "τύχη" ο φωτογράφος να συλλάβει ΄τετοιες εικόνες, αλλά ενα καλό προγραμμα επεξεργασίας εικόνας...

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

oneiric1Μέλος
27/10/2004, 09:20:06
quote:
Μετά την 11η Σεπτ 2001 κυκλοφορούσαν στο ιντ διάφορες φωτογραφίες.
Θάπρε μετά από τοοοοσα χρόνια να είχατε ακούσει οτι σχεδόν στο 100% των περιπτώσεων δεν είχε "τύχη" ο φωτογράφος να συλλάβει ΄τετοιες εικόνες, αλλά ενα καλό προγραμμα επεξεργασίας εικόνας...

Ποιος ειπε όχι? Ποιος μίλησε για διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στο ιντερνετ? Εγώ μιλάω για την συγκεκριμενη φωτο, την οποια έπαιξα ξανα και ξανα το βιντεο του χτυπηματος στον ενα πυργο και έβλεπα αυτο το "προσωπο" ξεκαθαρα.

* Ειρήνη *

ALOSΜέλος
28/10/2004, 10:58:22
Βασικά αυτές του World Trade Center μπορώ να φτιάξω ότι
φάτσα θέλω. Αυτήν που με τίποτα δεν μπορώ να αλλοιώσω είναι
η κάτω κάτω που μου προξένησε τεράστια εντύπωση!

Εώς και φρίκαρα. Γιατί γραφίστας ΔΕΝ θα άφηνε αριστερά και δεξιά
κενά επίτηδες όταν έχει κάνει τόσο τέλεια δουλειά με τα σύννεφα.

Τα σύννεφα καπνού ή άλλο έχουν δικιά τους τρισδιάστατη υφή όταν
αυτά δεν είναι είτε σε μαύρο ή γκρίζο background και ειδικότερα
όταν το φαινομενικό τους πάχος πιάνει τουλάχιστον το 65% της
φωτογραφίας...

Ύπάρχει εκτενή συζήτηση στο τόπικ Παράξενη φώτο με τον Δία και την
Αθηνά που έφτιαξα δίπλα του σε μία έκρηξη στην Ακρόπολη...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4499

28/10/2004, 14:48:22
Εγώ πάντως θυμάμαι όχι ένα αλλά αρκετά πρόσωπα που σχημάτιζαν οι καπνοί…
Ήταν εντυπωσιακό.

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!