- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ................
Κάτσε ρε ρομιε.
Ποιους απο ολους λες υποκριτες?
Με τι κριση κρινεις τους αλλους?
Απο ποιο ανωτερο σκαλι το λες αυτο?
Αυτος που το ειπε το παραπανω που αναδερεις στο ποστ σου και το χρησιμοποιεις ειχε καθε δικαιωμα να το πει.
Εσυ απο που το πηρες αυτο το δικαιωμα?
Ακομα και ανα καποιοι σφαλλουν και <<ισως>> εσυ εχεις δικαιο δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας στους αλλους ετσι.
Αγιοι ανθρωποι φωτισμενοι μιλαγαν με ταπεινοτητα στους αλλους οταν πιστευαν οτι εσφαλλαν μιλουσαν εξηγουσαν συμβουλευαν και προσπαθουσαν να τους βοηθησουν.
Ο τροπος ομως που γραφεις μου λεει οτι ισως εσυ φαρισσαιζεις και νομιζεις οτι γνωριζεις ολη την αληθεια χωρις καμμια ταπεινοτητα.
Edited by - sitos on 16/04/2008 20:46:47
ημών Ιησού Χριστό στους φαρισαίους για το ότι δεν
έβλεπαν τι συνέβαινε γύρω τους... δεν έχεις διαβάσει
καθόλου την Καινή Διαθήκη;
Το λέει κι ο Ρομιός, για τα σημεία των καιρών
του τώρα που δείχνουν ότι πάμε για πόλεμο, εύκολο να
το καταλάβεις…
Όχι μονο για το τι γίνεται με Τουρκία, Σκόπια, αλλά και όλα τα σημεία που έχουν προφητευτεί , όπως το 666 και άλλα…
Μπορείς να δεις τι γίνεται γύρω μας;….
Εσύ όταν μιλάς για ταπεινότητα για ποιο θέμα μιλάς;
Μήπως έχεις άλλα στο μυαλό σου;
Μήπως κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για τις προφητείες;
Εσυ απο που το πηρες αυτο το δικαιωμα?
......................
Αυτο ειπα και εγω.
Επειδη ξερω ποιος το ειπε και σε ποιους το ειπε.
Δεν μπορουμε να το λεμε ομως εμεις για να κρινουμε καταστασεις και να το χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα για να περασουμε τις αποψεις μας.
Ολοι τα βλεπουμε τα γεγονοτα αλλα δεν χρησιμοποιουμε τα λογια του Ιησου για να ισχυροποιησουμε τις αποψεις μας πετωντας ετσι απλα λογια του Ιησου χωρις να τεκμηριωνουμε γιατι τα λεμε.
Διαφορετικα χρησιμοποιωντας μεμονωμενα την Αγια Γραφη ισως αθελα μας προτεσταντιζουμε.
quote:
Αγαπητέ Omas Epsilon, έχω απαντήσει στον φίλο AGS208: " επαναλαμβάνω, ότι περί Παϊσίου, υπάρχουν αντικρουόμενες
απόψεις κι εγώ προσωπικά επειδή
ασχολούμαι με τις προφητείες( όχι μόνο του Παϊσίου,
όπως κάποιοι φαν) προτιμώ να εμπιστευτώ κάποιες άλλες
όπως αυτές του Πατροκοσμά και την Αποκάλυψη,
σ’ αυτό υπάρχει πρόβλημα;
Φίλε Omasepsilon θες και απάντηση..για να μην απαντά ευθεως ο φίλος δεν αναγνωρίζει ούτε τον γ.Παίσιο ούτες τις προφητείες του.
Στο θέμα μας
Προφητεία πατροΚοσμά
"Καλότυχος ποιός θα ζήση μετά το Γενικό Πόλεμο. Θα τρώη μ' ασημένιο χουλιάρι. Εσείς δεν θα τα ιδήτε αυτά. Τα δισέγγονά σας αρίς και πού".
Κάθε γενιά αντιστιχεί σε 25 ετη.αν το είπε ο άγιος γύρω στο 1770 τοτε πώς γίνεται???????
ΕΛΛΗΝ
quote:
Φίλε Marco Hietalla αφού λες ότι ασχολείσαι με τα στρατιωτικά,
τότε γιατί δεν ξέρεις πόσο στρατό έχει η Τουρκία και πόσο η 4η Στρατιά τους; Δεν έχει 400.000 άνδρες η στρατιά του Αιγαίου, δεν έχει 80.000 αποβτικά σκάφη;Οι Τούρκοι, φίλε μου έχουν αρχιστράτηγο, ξέρεις πότε δικαιούται μια χώρα να έχει αρχιστράτηγο; Δεν θέλω να πιστέψω ότι λες ψέματα εσκεμμένα, μάλλον άγνοια είναι…15 χρονια ασχολείσαι; Από τη ηλικία άρχισες να ασχολείσαι με τα στρατιωτικά, αν είσαι φοιτητής... Από τα 10;Τόσο παραμύθι, ρε Σταυράκι;…
Απλά πολύ ανακρίβεια πέφτει εδώ μέσα και δεν μου φαίνεται αθώα…
Lol??? Τώρα είμαι κι εγώ ο Σταύρος; Χαχαχαχα... τέσπα. Αφού ρωτάς, είμαι 24 ετών και ασχολούμαι με τα στρατιωτικά από 9 ετών περίπου (Τετάρτη δημοτικού). Ξεκίνησα πολύ ερασιτεχνικά, με περιοδικά του στυλ "Άμυνα&Διπλωματία" και προχώρησα σε πιο εξειδικευμένες πηγές με τα χρόνια.
Η "Ege Asker" ανήκει στην "Ege Ordusu" με τοπική αυτοδιοίκηση στη Σμύρνη και συνολικά βρίσκεται υπό τη διοίκηση της Στρατιάς Κεντρικής Ανατολίας, η οποία είναι και το Γενικό Επιτελείο τους με έδρα την Άγκυρα ("Genelkurmay"). H αποβατική στρατιά του Αιγαίου δεν αποτελεί ξεχωρίστό σώμα. Είναι υποδιαίρεση. 4 στρατιές διαθέτουν οι Τούρκοι σε ετοιμοπόλεμο επίπεδο (καιρό ειρήνης) και όχι 5. Σου παραθέτω και το επίσημο deployment τους. Επίσης, συνολικά αυτή τη στιγμή (καιρό ειρήνης-χωρίς γενική επιστράτευση) διαθέτουν περίπου 800,000 στρατιώτες, από τους οποίου οι 550,000 ανήκουν στις δυνάμεις πεζικού. Ξεχωριστό σώμα είναι οι "Jandarma" (Gendarmerie National Internal Defense) οι οποίοι είναι σώμα εσωτερικής αντιτρομοκρατικής καταστολής και δραστηριοποιούνται κυρίως στη Νοτιοανατολική Τουρκία όπου πλειοψηφία αποτελούν οι Κούρδοι. Αυτοί δεν είναι επίσημο στρατιωτικό σώμα, είναι δύναμη καταστολής ανάλογη της δικής μας ΕΚΑΜ αλλά θεωρούνται στρατεύσιμοι σε καιρό πολέμου.

ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγαλύτερο μέγεθος
17/4/2008
Η Τουρκία είναι σε μαύρο εσωτερικό χάλι. Πριν κάποιους μήνες κάποιοι βιαστήκαν να πούν ότι "Τώρα που βγήκε ο Ερντογάν αντίο στρατηγοί. Μη περιμένετε πόλεμο". Ούτε χρόνος δεν πέρασε και διαψεύσθηκαν πλήρως.
Το Κόσοβο....ας μη γελιώμαστε ράγισε τελειωτικά το γυαλί Ρωσίας - Δύσης. Μην αυταπατόμαστε και ας μην μας ξεγελάνε τα υποκριτικά διπλωματικά χαμόγελα....αφορμή μικρή θα φέρει τον πόλεμο όπως λέει και ο γέροντας Ιωσήφ.
Η Αμερική ολοένα και παρακμάζει.....η Κίνα ολοένα και δυναμώνει....η Ρωσία μπορεί να υπολείπεται ακόμα της Αμερικής αλλά μπορεί να ξετινάξει στρατούς σαν της Τουρκίας σε 1 εβδομάδα.
Στο ενεργειακό πεδίο......μαίνεται πραγματικός πόλεμος.
Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει
Το περιβάλλον.....διαβάστε τι λένε οι επιστήμονες....το έργο "the day after tomorrow" το έχετε δει?.....κάπως έτσι.
Τα τρόφιμα παγκοσμίως τελειώνουν. Τα αποθέματα ενέργειας το ίδιο.
Δηλαδή το σκηνικό είναι έτοιμο και εμείς βαρκούλες αρμενίζουμε.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
"Η αιτία θά έλθη από τά Δελειατά".
ξέρει κανείς τι είναι τα δελειατά??όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι
ΕΛΛΗΝ
Μετά τις πουτινιές ο Βλαδίμηρος που τα έμπλεξε με την ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής αρχίσει τις Π@@@@@νιές του.....
Θυμηθείτε όλους τους μεγάλους άνδρες σε όλους τους μεγάλους πολέμους που βρισκόταν σε παρόμοια θέση.....
Θυμάστε γιατί έγινε ο πόλεμος της Σερβίας επί Κλίντον.....
ρωτήσαμε τι θα πούμε, αλλά είπαμε δεν φταίς εσύ
η φαντασία του Σταύρου η μεγάλη τα φταίει…
Δεν αμφιβάλλω ότι ξέρεις ποιος τα είπε, ή δεν
ξέρεις καθόλου τι λες…
Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου…
Προτεσταντίζουμε; Αλήθεια ξέρεις τι είναι
οι προτεστάντες; Με εκπλήσσεις…
Marco Hietala, και πέταλα, δεν ξέρεις τι σου γίνεται…
Σε ρώτησα από τι αριθμό στρατευμάτων βγαίνει ο
αρχιστράτηγος και ακόμα σφυράς κλέφτικά….40.000 στρατό
η στρατιά, έ; Βεβαιώθηκα για το ότι δεν ξέρεις τίποτα…
Είστε φοβεροί, μιλάτε τόσο πολύ για μένα, που ειλικρινά,
σκέφτομαι να αρχίζω να μοιράζω αυτόγραφα…
Δεν γνωρίζεις ελληνικά φίλε Βυζαντινέ; Όχι δεν
αναγνωρίζω τον Παϊσιο σαν μεγάλη φυσιογνωμία, μάλλον
σαν αμφιλεγόμενη, επαναλαμβάνω…Μήως θέλεις να το ζωγραφίσω;
Η 4η στρατιά ή στρατιά του αιγαίου, είναι το ένα και το αυτό…
έχει 400.000 άνδρες,όπως και 3 στρατηγούς, αποτελείται από αποβατικές δυνάμεις καθαρά και είναι πληροφορίες για οσους ενδιαφέρονται.. Για όσους παίζουν το ρόλο του σπασίκλα,
δεν πειράζει…ξανακαθήστε…
Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται οι Τούρκοι είναι έτοιμοι
για απόβαση… ευτυχώς θα έχουμε απάντηση των Ρώσων σε
μιάμιση μέρα και ΄τοτε θα διαλυθεί η Τουρκία.
Εμείς θα είμαστε σε αναταραχή, κάποιες προφητείες
λέγανε και για πολιτική αναταραχή…
Ολόκληρος ο στρατός της Τουρκίας αυτή τη στιγμή αντιστοιχεί σε 800,000 περίπου άντρες, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και το Ναυτικό και η Αεροπορία. Εξαιρούνται οι Jandarma.
Σου παραθέτω επίσημες πηγές και μάλλον εσύ σφυράς κλέφτικα. 400,000 δεν έχει καλά καλά ολόκληρη η Ege Ordulu, πόσο μάλλον η αποβατική δύναμη. 80,000 σκάφη απόβασης; Τι εννοείς, φουσκωτά Zodiac? Καλά αυτά για να μεταφέρουν στρατιώτες, αλλά άρματα πως θα μεταφέρουν;
Γιατί δε μου προβάλλεις τις πηγές σου; Ξεκάθαρες και επίσημες πηγές θέλω, συγκεκριμένα για την αποβατική δύναμη της Ege Ordulu. Μην μου δώσεις τα νούμερα της πρώτης και τέταρτης στρατιάς μαζί, που βλέπουν την Ελλάδα.
Τέλος, να μιλάς καλύτερα, όπως σε σεβάστηκα ως τώρα αν και διαφωνούσα μαζί σου (ειδικά στο θέμα με τον Μανταμάδο που επέμενες ότι λέγεται Μανταμάδες). Δεν γνωρίζω τον Σταύρο, το μικρό μου είναι Γιάννης και κατοικώ στη Μυτιλήνη λόγω σπουδών. Δεν γίνεται όποιος διαφωνεί μαζί σου να είναι ο Σταύρος.
Υ.Γ. Αλήθεια Σταύρο, γνωρίζεις ποιος είναι ο Marco Hietala; ![]()

ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγαλύτερο μέγεθος
17/4/2008
Πάντως πραγματικά, είναι εκνευριστική, βαρετή και κουραστική η καραμέλα με τα accounts.
Ένα δεν έχω καταλάβει....υπάρχει τελικά η 4η στρατιά Αιγαίου ναι ή όχι και πόση δυναμικότητα έχει.......γιατί άν δεν είναι 400 χιλιάδες και δεν υφίσταται επειδή έχει καταργηθεί, τότε υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση......
τι γίνεται με την 4η στρατιά του Αιγαίου; Υπάρχει...
Πόσοι στρατοί έχουν αρχιστράτηγο και πόσο στρστό πρέπει
ναέχει και μεις με 168.000
έχουμε στρατηγό;
Ερώτηση ρε Μάρκο Χεβυμεταλά..
Ξέρω και ηλεκτρική κιθάρα αν και την έχω ψιλοπαρατήσει τελευταία.![]()
Από 6 χρονών ξέρω κιθάρα.
Φοιτητής έπαιζα σε ένα συγκροτηματάκι...για τη πλάκα μας....lead guitar![]()
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, είδες??
Η 1η στρατιά δραστηριοποιείται γύρω από τα Στενά και τον Έβρο και είναι υπεύθυνη για την άμυνα της Κωνσταντινούπολης (αυτή θα σφαγιαστεί άσχημα αν επιτεθούν οι Ρώσοι).
Στην Ege Ordulu υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο τμήμα (γνωστοί μου Τούρκοι μέσω διαδικτύου που ασχολούνται με στρατιωτικά, απορρίπτουν τα περί 100,000 αντρών, λένε ότι είναι περίπου 20,000 αλλά το νούμερο είναι ιδιαίτερα μικρό για την εξάπλωσή τους), που τυπικά έχει ονομασία, είναι το καθαρά επιθετικό κομμάτι της Στρατιάς και αποτελείται από δυνάμεις απόβασης πεζικού, θέσεις επίθεσης πυροβολικού από τη Μικρά Ασία απευθείας στα νησιά (όπου το βεληνεκές το επιτρέπει) και επιθετικά ελικόπτερα. Δυνατότητα άμεσης μεταφοράς αρμάτων, Δ-Ε-Ν διαθέτουν. Έχουν αρματαγωγά αλλά σε καιρό πολέμου είναι σαν να τα στέλνεις για απόσυρση. Ή μεγαλύτερη κινητοποίηση και ετοιμότητα αυτού του τμήματος έγινε το 1996 στα Ίμια.
Πόσο καθαρά είναι αυτό το κομμάτι δε γνωρίζω, οι ελληνικές πηγές υπολογίζουν 80 με 100 χιλιάδες άντρες. Οι Τούρκοι "ερασιτέχνες" λένε 20,000, ενώ μία Αμερικανική πηγή του 1996 που κατάφερα να βρω υπολογίζει περίπου 50,000:
Να καταριφθεί επιτέλους αυτός ο μύθος της πανίσχυρης Τουρκίας.
Η Ρωσία θα την σαρώσει σε 1 εβδομάδα.
Αν γινόταν ΕλληνοΤουρκικός πόλεμος χωρίς καμία ανάμειξη ή συμμετοχή τρίτων πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αμφίρροπο αν και ποντάρω στην λεβεντιά και τον ηρωϊσμό των Ελλήνων.