- εταιρίες του Hollywood και διευθύνοντες αυτών… - - Κινηματογράφος -
1. WALT DISNEY διευθύνεται από τον τον Michael Eisner που είναι εβραίος
.
2, TOUCHSTONE PICTURES διευθύνεται από τον JOE ROTH που είναι εβραίος
.
3. MIRAMAX PICTURES διευθύνεται από τους αδελφούς WEINSTEIN που είναι εβραίοι.
4. VIACOM διευθύνεται από τον MURRAY ROTHSTEIN που είναι εβραίος.
5. PARAMOUNT PICTURES διευθύνεται από την SHERRY LANSING που είναι εβραία.
6, TIME WARNER διευθύνεται από τον MICHAEL LEVIN που είναι εβραίος.
7. DREAMWORKS δημιουργήθηκε από τους εβραίους DAVID GEFFEN,
LEFFREG KATZENBERG & STEVEN SPIELBERG.
8. UNIVERSAL PICTURES διευθύνεται από τον EDGAR BRONFMAN που είναι
εβραίος πρόεδρος του παγκόσμιου εβραϊκού κογκρέσου.
9, SONY PICTURES διευθύνεται από τον ALAN LEVIN που είναι εβραίος .
10. TWENTIETH CENTURY FOX διευθύνεται από τον PETER CHERMIN που είναι εβραίος .
τα συμπεράσματα δικά σας
με σεβασμό σε όλους τους αφυπνούμενους Έλληνες…
ESETE HMAP
Ποιο είναι το πρόβλημα; Όποιας εθνικότητας και αν είναι οι διευθυντές των Στούντιος, το συμφέρον τους θα κοιτάζουν.
Εάν ήταν Ελληνοαμερικάνοι θα υπήρχε πρόβλημα;![]()
Μήπως υπονοείς ότι η θρησκεία τους, τους κάνει κακούς;![]()
Και τι έχεις να πεις ότι, αν και οι Έβραίοι είναι το 0,2% του πληθυσμού ωστόσο το 23% των βραβευμένων με Νόμπελ (123 άτομα) είναι Εβραίοι; Με βάση αυτό το σκεπτικό οι Εβραίοι είναι οι πιο έξυπνοι σήμερα στον κόσμο.![]()
Οι απλοποιήσεις και οι γενικεύσεις μόνο κακό μπορούν να συνεισφέρουν και τίποτε άλλο.

quote:
Αυτό δεν είναι λίγο παράξενο;
Δεν θέλω να βλέπω παντού συνομωσίες όμως εδώ...κάτι τρέχει...Κανέις δεν καταδικάζει τους Εβραίους και την θρησκεία τους πάντως, απλά η κατάσταση είναι άξια απορίας...Τόσο έξυπνοι και ταλαντούχοι είναι πια;
"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe
Γιατί τα ιερά βιβλία των αρχιραβίνων αναφέρουν τους Έλληνες ως σκουλήκια …?
Πριν απαντήσεις βιαστικά φίλε thoth καλύτερα να μελετήσεις βιβλία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα .
ESETE HMAP
Υπάρχει περίπτωση να σε πείσω;
Νομίζω πως όχι.
Απλώς σου έδωσα και κάποιο στοιχείο στατιστικής για να το έχεις υπόψη σου, και να σε προβληματίσει, διότι υποψιάζομαι ότι οι μόνες πηγές ενημέρωσής σου για το τι είναι οι Εβραίοι, είναι συγκεκριμένοι συγγραφείς και sites που θα σου προσφέρουν μόνο την "μαύρη" πλευρά και κανένα άλλο στοιχείο που δεν θα κολλούσε στις θεωρίες τους.
Νομίζω ότι θα σου κάνει καλό να πάρεις απαντήσεις για το παραπάνω ερώτημά μου από αυτούς που είναι ήδη... Εβραιοφάγοι.

Απλά όταν οι εβραίοι είναι λίγοι πώς μπορούν και καταλαμβάνουμ τόσο καίριες θέσεις; Δεν το λέω έχοντας κακή πρόθεση.
"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe
Οι Εβραίοι είναι σκορπισμένοι στα πέρατα του κόσμου...Όποια πέτρα και να σηκώσεις, Εβραίο θα βρεις από κάτω...
Οι Εβραίοι καταλαμβάνουν θέσεις κλειδιά, μεγαλουργούν όπου κι αν βρίσκονται εκτός των συνόρων της χώρας τους...
Κάτι μου θυμίζει...κάτι μου θυμίζει!!!
Και υπενθυμίζω ότι αν στις ΗΠΑ καταφερθεί κάποιος δημοσία κατά των εβραίων θεωρείται εθνικώς ύποπτος .