- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
μαριονέτες, 7.5 όροφοι, portals, malcovich malcovich? malcovich!,
ίντα που'τανε πο'τούτο ωρέ;;;;
Aπόψε, 9 Σεπτεμβρίου 2003, 23:30, Alpha.
Edited by - coperrolo on 09/09/2003 15:22:14
DEREK ZOOLANDER
μην τη χάσετε, διότι θα χάσετε!
υπόθεση...φωτομοντέλα υποψήφια γιά Νόμπελ χαζομάρας και δολοφονίες προθυπουργών!
The Sixth Sense, 1999
Η Έκτη Αίσθηση
(Not every gift is a blessing)
Σενάριο - Σκηνοθεσία: M. Night Shyamalan
Φωτογραφία: Tak Fujimoto
Μουσική: James Newton Howard
Μοντάζ: Andrew Mondshein
Πρωταγωνιστούν: Bruce Willis, Haley Joel Osment, Toni Collete, Olivia Williams, Donnie Wahlberg
Ο κάποτε επιτυχημένος παιδοψυχολόγος, Μάλκομ Κρόου, αποφασίζει να βοηθήσει ένα τρομοκρατημένο παιδί που ισχυρίζεται ότι βλέπει νεκρούς. Η σχέση τους όμως θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τη δική του οδυνηρή πραγματικότητα
ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
και...μιά σατανικά υπέροχη ξεκαρδιστική κωμωδία, την οποία είδα με τη μία 2 φορές -και μάλλον την ξαναβλέπω και γιά 3η φορά- μιά ταινία με πανέξυπνο χιούμορ, και φυσικά κάποιες αναφορές σε ...εσωτερικά θέματα! είναι ηDEREK ZOOLANDER
μην τη χάσετε, διότι θα χάσετε!
Μα φυσικά! Πως μπορεσα να τη ξεχάσω...
απλά αγαπημένη!![]()
(και μεταξύ μας ακόμη προσπαθώ να πετύχω στον καθρεφτη μου τις "θανατηφορες" φάτσες του derek...ματαια όμως)
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω
An American of German descent arrives in post-war Germany 1945. His uncle gets him a job on the Zentropa train line as a sleeping car conductor. The American's wish is to be neutral to the ongoing purges of loyalists by the Allied forces and do what he can to help a hurting country, but he finds himself being used by both the Americans and the influential family that owns the railroad. After falling in love with the railroad magnate's daughter, he finds that he can't remain neutral and must make some difficult choices

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
περα απο αυτο συμφωνω απόλυτα οτι το europa ειναι μια εκπληκτικη ταινια.
και για να αποδειξω το αγαθο το προθεσεων μου, sunflower1 παρε μερικα "εξω απο τα δοντια χαμογελα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω