- Ξορκια με μαγικο ραβδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το τελετουργικο Ραβδι για να το φτιαξεις πρεπει να "ζητησεις" νοητικα την αδεια απο το Δεντρο ή το Θαμνο για να παρεις ενα κλωναρι και να το κανεις Ραβδι. Μπορεις να το ευλογησεις σε οποιο στοιχειο πνευματικο θες και στη συνεχεια να χαραξεις επανω "Μαντρα" ή καποιες λεξεις δυναμης σημαντικες για σενα. Το Ραβδι ειναι μυτερο στην ακρη του για να συμβολισει την συγκεντρωση της ενεργειας σου. Δεν θα βγαλει δεσμες φωτος ουτε αλλα φωτορυθμικα. Ειναι οπως οταν δειχνεις με το δαχτυλο σου καποιον και ξεστομιζεις καταρες. πχ. "Ευχομαι να σε πατησουν σαν κατσαριδα". Οι ψυχικα αναπτυγμενοι μπορουν χωρις την βοηθεια του Ραβδιου.
Καθε Ραβδι δημιουργειται απο τον εκαστοτε Μαγο ή Μαγισσα αναλογα με την παραδοση που ακολουθει. Το υλικο απο το οποιο δημιουργειται εχει να κανει παλι με το σκοπο του Μαγου.
Φυσικα λογω των ταινιων και των σειρων (Μερλιν κι Ποτερ) το Ραβδι θεωρειται ενα αντικειμενο που το χρησιμοποιουν οι εκτος παραδοσης ανθρωποι για να κοροιδεψουν τους Μαγους. Οπως αν θυμαται και κανενας σας την παραδοσιακη Σκουπα και το Καζανι. Τα οποια εχουν πολυ σημαντικο σκοπο στη Μαγεια. Και οχι απλα αστειο.
quote:
ειναι ενα ισχυρο εργαλειο σε Δρακοντεια Μαγεια, στην Γουικανικη Παραδοση αλλα και σε αλλες οικιες παραδοσεις. Δεν ειναι Σπαθι για χελωνονιτζακια.
Αυτός εδώ έχει άλλη άποψη:
http://www.youtube.com/watch?v=aaXGLbVI9TE
I was making a point.
Και δεν το έψαξα, ήξερα ήδη την ύπαρξή του.
(look more closely)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/01/2011 12:59:28
quote:
Δεν το έκανα ειρωνικά.
I was making a point.
Και δεν το έψαξα, ήξερα ήδη την ύπαρξή του.(look more closely)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/01/2011 12:59:28
Ti na proseksw? Ena binteo gemato mpaglamades kai enan GAGA na klanei? Were is your point? Pou kollaei akribws me to Spa8i h me thn Drakontia Mageia?
Esi King to ksekanes entelws to 8ema! Ma Tsopana? Ela re su se eixa gia kalutera...
quote:Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι ο Χούλκ.
τι χουλκ λες ρε ουτε να το πεις ξερεις. χαλκ τον λενε τον ανθρωπο!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει ξεχωριστό!
Skorda sto laimo sou file kai boulokeri ston kwlo sou.
καλο θα είναι οτι έχετε να πείτε να το λέτε απο τους κανονικούς λογαριασμούς σας
Δεν αξίζει ολη αυτή η διαδικασία .
Ας τελειώσει εδω η ιστορία .

Η καθημερινότητα και η συνήθεια είναι δύο από τις πιο κακές αδερφές της ζωής μας. Δυστυχώς πρέπει να τις ανεχόμαστε. Μερικές φορές όμως δεσμευόμαστε τόσο από αυτές που τελικά χάνουμε το νόημα αυτών που θέλουμε να κάνουμε. Αυτών που έχουν πραγματικά μεγάλη αξία για εμάς. Πoια είναι λοιπόν αυτή η εσωτερική σας όαση ? Που βρίσκεται , και τι κάνετε εκεί? Ποια είναι αυτά τα ενδιαφέροντα(εκτός από το εσωτερικά βέβαια) που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας? Ποιος ξέρει ….ίσως να μοιραστούμε μερικές ιδέες και στο τέλος να φτιάξουμε τις οάσεις μας τόσο όμορφες που να μην θέλουμε να ξανά βγούμε από αυτές.

Και δεν μιλάω για την τροφή, μα ούτε και για την στέγη. Αναφέρομε σε μικρές - τεράστιες και πρωτεύουσας σημασίας ανάγκες! Ψυχαγωγία, με την αληθινή ένια του όρου και όχι με την φτηνιάρικη που έχουμε αυθαίρετα και τεχνιέντος προσδώσει.
Ας κλίσουμε τα μάτια μας, ας ονειρευτούμε τι πραγματικά θα μας έκανε ευτυχισμένους.
Ας αναρωτηθούμε, πια είναι η πραγματική όαση για εμάς. Η δική μας προσωπική όαση!
Όαση! Όπως πολύ όμορφα και σωστά προανέφερε ο φίλος Alati13.
Θα επανέλθω.. το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, ίσος το σημαντικότερο όλων.
''''Αν και γνώμη μου είναι ότι ένα τέτοιο topic δεν ταιριάζει σε αυτήν την μεριά των forums.Θα πρέπει να ανέβει αρκετά ψιλά! Εκεί όπου του αξίζει! '''

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/05/2003 12:47:40
2 είναι οι αγαπημένες μου...
- Η παρέα των αγαπημένων μου φίλων (ανθρώπων και μη)
- Η φύση
Όταν τα συνδυάζω και τα δύο δεν είναι απλώς όαση αλλά σαν ένας ολόκληρος κόσμος καταφύγειο από το κυνήγι για βαθμούς, λεφτά, φήμη, εξουσία...
Μόνο τότε, κλεισμένη στην όαση ή κόσμο μου, νιώθω ότι έχω την δυνατότητα να είμαι άνθρωπος και μόνο... ούτε πιόνι ούτε βασιλιάς ούτε τίποτα ενδιάμεσο... μόνο ένα εγώ ανάμεσα σε άλλα εγώ...
Όλες δωρεάν, όπως είπε ο Εχέμβροτος, αλλά ανεκτίμητες.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

Θέλω να αγοράσω ακριβά ρούχα! Μα τα χρειάζομαι πραγματικά ;
Θέλω να αγοράσω ένα home theatre! Μα το χρειάζομαι πραγματικά;
Θέλω να αγοράσω ένα μεγαααάλο σπίτι! Μα το χρειάζομαι πραγματικά;
Θέλω να αγοράσω καινούργια αθλητικά παπούτσια (έχω 3 ζευγάρια)! Mα τα
χρειάζομαι πραγματικά;
Θέλω να φάω σε ακριβό και glamour-ατο εστιατόριο! Μα εάν φάω στο σπίτι θα πεινάσω;
Θέλω να βγω με την/τον εντυπωσιακότερο/η γκόμενο/α ! Μα είμαι σίγουρος/η τι ακριβός ζητάω από αυτην/ον ;
Θέλω να κάνω οικονομίες και να πάω την γυναίκα της ζωής μου σε ένα μακρινό εξωτικό νησί! Μα εάν την πάω στο Κιάτο, δεν θα καταλάβει ότι την αγαπώ;
Θέλω να αγοράσω την ακριβότερη κιθάρα! Μα ξέρω να παίζω;
Θέλω να………………….
Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, δίπλα μας. Που δοξάζουν τον Θεούλη που έχουν μια κουβέρτα να σκεπαστούν το βράδυ.
Ξέρω, ξέρω, είμαι ξενέρωτος…..
Το Παν στην ζωή είναι η ποιότητα! Όχι η ποσότητα και φτηνιάρικος εντυπωσιασμός!
Κατά πόσον και εγώ ο ίδιος προσπερνώ αυτούς τους γελοίους πειρασμούς;
Σίγουρα με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι κάποιοι άλλοι. Μα… που είναι η Όασή μου;;;;;
Αυτός είναι αλλος ένας τομέας – εμπόδιο στον δρόμο προς την όασή μας
Εάν κάπου μακριά θέλω να πάω με την γυναίκα που αγαπώ, δεν θα πληρώσουμε..
Θα γίνουμε λαθρεπιβάτες. Μόνον έτσι θα ζήσουμε το ταξίδι……. Θα ζήσουμε την κάθε στιγμή….. ένα ατελείωτο ταξίδι προς την όαση μας……

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/05/2003 14:55:08
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/05/2003 15:00:37

(+ Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ )ΕΧΕ...
aummmmmmm
Τάδε έφη ένας αγαπημένος φίλος...
Όσο για τη δική μου όαση?Μαααα δεν το έχετε καταλάβει ακόμα??![]()
![]()
![]()
Το ESOTERICA.gr φυσικά!!!Όσο για την ...υλική και όχι ψηφιακή...χμ..όταν τη βρω,θα σας το πω!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Δεν ξέρω…. Ίσως πάλι ,… αυτή η ερώτηση για την Όαση να είναι αρκετά προσωπική άρα δύσκολη. Φίλη Άτμα επέτρεψέ μου να σου πω ότι περίμενα ότι θα είχες να απαντήσεις πολλά περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα.
darkangel σε ευχαριστώ για την όασή σου. Αυτό που έγραψες μου θύμισε ένα πολύ αγαπημένο μου στίχο. «Δεν έκανα ταξίδια μακρινά, ταξίδεψε η καρδιά και αυτό μου φτάνει. Κάτι μου λέει ότι αυτός ο στίχος είναι μέσα στις οάσεις όλων μας.

Έχεις μια υπέροχη θέα, και φυσικά δεν ακούς τον θόρυβο, ούτε κινδυνεύεις να συγκρουστείς... μα όπως σου έγραψα, είναι δύσκολο λίγο στην έκφραση!
Και φυσικά αυτή η επίγνωση, ίσως να είναι στη φύση μας, άσχετα αν εμείς τρέχουμε και ζούμε μέσα στα είδωλα!
Θαύμασε τον μπαμπά Πλάτωνα…. η σπηλιά, οι σκιές, και το Φως!