- ALEISTER CROWLEY -Thoth tarot deck - ΕΙΚΟΝΕΣ
Δεν εχει σχεση, λες, οCROWLEY με το Εσωτερικα;...;
μηπως εισαι σε λαθος φορουμ...
-παμε παλι-τωρα σοβαροτερα..
-λογος 1: καποια εσωτερικο-μελη ασχολουμαστε η μιλαμε με τις αρκανες(βηματα στην Ατραπο) εδω ειναι ο χωρος των εικονων...-οτι πρεπει δηλαδη γι' αφιερωματα,που ομως δεν ειναι ασχετα απο την θεματολογια του εσωτερικα(αλλιως υπαρχει και το αχλαδοτυρο αν κοιταξεις..χαμηλα...)-
-λογος 2:σχετικο θεμα με τον
ALEISTER CROWLEY υπαρχει στο φορουμ θεωρω εναυσμα για οσους ενδιαφερονται να τον γνωρισουν καλυτερα μεσα απο τις καρτες του.:
-το σχετικο τοπικ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2835
ελπιζω να σου αρεσαν οι απαντησεις...οσο και το εδω ταξιδι στις αρκανες....
+μια ερωτηση....απο μενα...
-αναγνωριζεις τ'αρχετυπα;
aummmm shantihhh....
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/12/2003 20:08:12
Πολύ καλή δουλειά και σ' ευχαριστούμε!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:53:10
μα δεν ειχα κανενα επιθετικο υφος(αναρρωτιεμαι οταν ακνω χιουμορ/βαζω κι αυτα τα κ***εμοτικονς πως γινεται να παρεξηγειτε τα γραφομεναμου..(οκ δεν ξαναβαζω τ'αφηνω για τους μασκοφορους...)
παιδακια μου καλα εδω ειναι φορουμ εικονων ανεφερα η ψυχη πως υπαρχουν σχετικα τοπικς για να κουβεντιασουμε.
και για να απαντησω στους φιλους που ανταποκριθηκαν στο ενδιαφερον θεμα...-ο καθενας για τους λογους του:)-
O CROWLEY,ΛΟΙΠΟΝ...
ΔΕΝ Μ'ΈΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ/
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ),
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
/ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΔΙΖΩ ΣΤΟΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ/
ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ DECK ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ "ΑΛΛΟΚΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ"*...(ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΕΔΩ ΕΣΩ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
ΑΣ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΩ ΛΟΙΠΟΝ:
[ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ(ΨΥΧΗ) + ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ- Τ'ΑΡΧΕΤΥΠΑ..])
(*Σ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΙ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ "ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
ΚΑΘΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ Ν' ..ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ...:)
ΛΕΩ "ΜΙΣΟΤΡΕΛΗ" ΛΟΓΩ "ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ" ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΤΡΕΛΗ "...+ΑΠΛΑ ...ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑ....ΧΜ..;)
(ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ....)

ΦΩΣ!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:54:06
quote:
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ(ΨΥΧΗ)
κάτι άσχετο να ρωτήσω: "ΑΤΜΑ" είναι η "ψυχή" ή ο "εαυτός" ;

καλησπερα
ομ
dsm
quote:????
jonnie,
ορίστε βρε, να ποιοι επιστήμονες θεωρούν τις πέτρες και τις κοτρώνες, τον ήλιο, τα άστρα άψυχα σώματα.Έτσι δεν είναι Αδιάβαστε;;;
" Ο ενδοξος πολεμος ειναι προτιμοτερος απο μια ατιμωτικη ειρηνη "
quote:Χα ! Καλο κι αυτο ! Μηπως θα με στειλεις στον εισαγγελεα για ... ελλοχευουσα (!) βασιμη (!) υπονοια (!) εγκυμονουσης (!) εγκληματικης (!) προδιαθεσης (!) αποσκοπουσης εις πολιτικοκοινωνικην αποσταθεροποιησην .... μμμμ ...βαρυ κατηγορητηριο
Εννοώ αυτόν ακριβώς τον κίνδυνο που ενυπάρχει στα λόγια σου, ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, και ούτε το διανοείσαι έστω και σαν υποψία!!!
Αστα μεγαλε , σε παιδακια τετοια λογια ...
quote:Αν ειναι δυνατον! Απο που τεκμαιρονται αυτα σου τα συμπερασματα αγαπητε . Τι στα λεγομενα μου σε οδηγησε στο να σφαλεις ετσι οικτρα ;
Συνειδητοποιείς πως δεν νιώθεις καμία εγγύτητα απέναντί μου, ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ; Κι ας είμαστε και οι δυο ελληνικής καταγωγής Έλληνες πολίτες... κι ας νιώθουμε κι οι δυο υπερήφανοι για την Ελληνική μας Ιστορία και τους προγόνους μας.Σου αρκεί που δεν ασπάζομαι την πλάνη της προγονικής μας θρησκείας, για να με θεωρείς εχθρό σου και ίσως ανομολογήτως μέσα σου να μη με θεωρείς ούτε καν Έλληνα ισότιμό σου!!!
quote:Δεν ξερω τι θα γινει σε ενδεχομενη συνεργασια μας , αλλα για ενα πραγμα να παρακαλας .... στο πεδιο της "μαχης" να εχεις διπλα σου ανθρωπους σαν και μενα ,κι οχι σαν αυτους που λ.χ. αφορισαν τον Κολοκοτρωνη ,οχι σαν αυτους που σχεδιαζαν εμφυλιους στην Ελλαδα (τα στοιχεια στη διαθεση σου ,οταν τα ζητησης) ! Αλλου ειναι ο κινδυνος κυριε , οχι στα λεγομενα μου .
Για φαντάσου λοιπόν να πρέπει να συνεργαστούμε κοινωνικά κι επαγγελματικά, στο Στρατό, την Αστυνομία, το Δικαστικό Σώμα...
quote:Οπως και να το δουμε το θεμα ,το αποτελεσμα ειναι ενα και το αυτο : ειναι εκτος τοπου και χρονου !
Εδώ νομίζω πως υπάρχει μια μικρή παρεξήγηση, η εξής: Το από κτίσεως κόσμου δεν αναφέρεται στη Συμπαντική δημιουργία, αλλά στη δημιουργία του πρώτου ανθρώπου, των πρωτοπλάστων Αδάμ και Εύας, καθόσον η Γραφή διασώζει τις χρονολογίες της γενεολογικής διαδοχής τους. Η δε εξαήμερος δημιουργία είναι γνωστό πως δεν μπορεί να καθορισθεί με το χρονοδιάστημα των έξι γήινων ημερών, πριν ακόμη υπάρξει ο ήλιος και η γη!
quote:Ας το ξαναπω αλλη μια φορα ,μηπως και το εμπεδωσεις : δεν ανηκω καπου , δεν εχω την αναγκη να ανηκω καπου , δεν περιμενω τιποτε απο κανεναν , δεν θελω να με "σωσει" κανεις ...!!!!! Διαβαζω οτι κρινω αξιολογο και επωφελη .
Φαίνεται πως ως ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ δεν διαβάζεις ούτε καν ξεφυλλίζεις τα νεοπαγανιστικά σας έντυπα βιβλία και περιοδικά!!!
Και μιας και ανεφερες σε προηγουμενο post ,τον "μεγα" μυστη Παυλο , δες τι λεει "προς Ρωμαιους" (ΙΓ΄ 1-4 ) :
1. Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω· οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν· 2 ὥστε ὁ ἀντιτασσόμενος τῇ ἐξουσίᾳ τῇ τοῦ Θεοῦ διαταγῇ ἀνθέστηκεν· οἱ δὲ ἀνθεστηκότες ἑαυτοῖς κρίμα λήψονται. 3 οἱ γὰρ ἄρχοντες οὐκ εἰσὶ φόβος τῶν ἀγαθῶν ἔργων ἀλλὰ τῶν κακῶν. θέλεις δὲ μὴ φοβεῖσθαι τὴν ἐξουσίαν; τὸ ἀγαθὸν ποίει, καὶ ἕξεις ἔπαινον ἐξ αὐτῆς· 4 Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστι σοὶ εἰς τὸ ἀγαθόν. ἐὰν δὲ τὸ κακὸν ποιῇς, φοβοῦ· οὐ γὰρ εἰκῇ τὴν μάχαιραν φορεῖ· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστιν εἰς ὀργὴν, ἔκδικος τῷ τὸ κακὸν πράσσοντι .
Με λιγα λογια μας συνιστα υποταγη στην εξουσια ,διοτι η εξουσια (ποια εννοει αραγε ) θελει το καλο μας ???, και αν δεν συμμορφωθουμε ...
δεν φοραει αδικα το μαχαιρι !!! Αν μιλαμε για υποτιθεμενους στα λογια μου κινδυνους αγαπητε ,εδω ειναι σαφης ο κινδυνος και ξεκαθαρη η απειλη ... Και βεβαια οταν βριθουν τα ιερα σας κειμενα απο τετοιες κινδυνολογιες ,πως μπορειτε εσεις να διαφερετε ... Πως μπορειτε εσεις να παραβειτε την εντολη του Ι. Χρυσοστομου : Και μη προς τα ηθη τα ελληνικα. Δεν ειναι μικρη η ντροπη και ο καταγελως , οταν σε οικια χριστιανων εθιμα ελληνικα επιτελουνται..
quote:Στον προσδιορισμο που δινεις εγκειται μια βασικη διαφορα μας φιλε ! Δεν περιμενω να την αντιληφθεις , καθοτι εχεις αξιολογησει διαφορετικα τις προτεραιοτητες σου. Ειναι λιγακι δυσκολο ...
...η πολεμοχαρής υπογραφή σου ....
" Ο ενδοξος πολεμος ειναι προτιμοτερος απο μια ατιμωτικη ειρηνη "
quote:quote:
συμφωνω!αλλά ερωτω, πως μπορει ενα μερος της Αληθειας να κατανοησει την Αληθεια?
δεν βιαζομαι να παρω απαντηση...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
johnniebegood
BartimaeusΝα κι ένας μύστης που έπαθε μεν τα θεία, αλλά δεν τα έμαθε!...
...και ρωτά τον πρώτο τυχάρπαστο στο Internet!!!Με το συμπάθειο, που σε πειράζω φίλε Jonnie, αλλά κι εσύ άνθρωπε μου, θέτεις όσο πιο δύσκολα ερωτήματα μπορείς και σίγουρα υπεράνω των δυνατοτήτων μου...
ω, μα φιλτατε Bartimaeus το χιουμορ ειναι πηγη ζωης!
μπορεις να μου τα ριχνεις ελευθερα! ![]()
αλλά την εδωσα ηδη την απαντηση: αν δεν μπορει ενα μερος της Αληθειας να αντιληφθει την Αληθεια, του φτανει να κατανοησει την θεση του:
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
3149 Μηνύματα Απεστάλη: 22/05/2006, 05:00:09
--------------------------------------------------------------------------------
"ξερετε ποτε συνειδητοποιησα την θεση μου στο Συμπαν?
οταν μια νυχτα χωρις φεγγαρι βγηκα για κατουρημα απο ενα μετοχι στα βουνα της Κρητης και (επιστρεφοντας τον πλεοναζοντα πυροχρου οινο στη γη) κοιταξα ψηλα (απο εκει βγηκε το ανω θρωσκω) τα αστερια, και ενιωσα συμπαντικη πορδη, αλλά συνειδητοποιημενη πορδη, αρα Ελευθερη
μιλαμε παντα επιστημονικα ετσι?"
![]()

quote:Bartimaeus
Συνειδητοποιείς πως δεν νιώθεις καμία εγγύτητα απέναντί μου, ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ; Κι ας είμαστε και οι δυο ελληνικής καταγωγής Έλληνες πολίτες... κι ας νιώθουμε κι οι δυο υπερήφανοι για την Ελληνική μας Ιστορία και τους προγόνους μας.
ρε σεις, ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο Ελληνας - ποτε θα καταλαβουμε ποσα κιλα μαλακες ειμαστε???
κατα τα άλλα εχουμε ανεξιθρησκεια (εστω και στα χαρτια) και αυτο σημαινει Δημοκρατια και Ελευθερια!

quote:quote:
jonnie,
ορίστε βρε, να ποιοι επιστήμονες θεωρούν τις πέτρες και τις κοτρώνες, τον ήλιο, τα άστρα άψυχα σώματα.Έτσι δεν είναι Αδιάβαστε;;;
????
????

quote:quote:quote:
jonnie,
????
????ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
johnnie,
Αν θυμάμαι καλά, με ρώτησες:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ειδωλολατρία είναι όταν δεχόμαστε ως θεότητες άψυχα αντικείμενα και τα λατρεύουμε. Ειδωλολατρία, είναι επίσης και όταν λατρεύουμε ως θεούς έμψυχα όντα που ανήκουν στο φυσικό κόσμο.--------------------------------------------------------------------------------
και που ξερεις εσυ τι ειναι αψυχο?
είναι οι επιστήμονες που μας λένε ότι τα αντικείμενα που ανέφερα είναι άψυχα.
Πρόκειται για την ίδια επιστήμη και τους επιστήμονες που αναφέρει και ο Αδιάβαστος.
Γι' αυτό το λόγο ρωτώ και τον Αδιάβαστο να επιβεβαιώσει και αυτός ότι πρόκειται περί άψυχων αντικειμένων.

quote:
Χα ! Καλο κι αυτο ! Μηπως θα με στειλεις στον εισαγγελεα για ... ελλοχευουσα (!) βασιμη (!) υπονοια (!) εγκυμονουσης (!) εγκληματικης (!) προδιαθεσης (!) αποσκοπουσης εις πολιτικοκοινωνικην αποσταθεροποιησην .... μμμμ ...βαρυ κατηγορητηριο
Ακριβώς πάνω στην ώρα με πρόλαβες με το τηλέφωνο στο χέρι! Λίγο ακόμα ν' αργούσες ν' απαντήσεις, δεν τον γλύτωνες τον Εισαγγελέα... ![]()
quote:
Αστα μεγαλε , σε παιδακια τετοια λογια ...
Μεγάλε.... αν δεν γίνουμε και λίγο μικροί στην πονηρία μας, σαν τα παιδάκια, τότε μαύρο φίδι (φτερωτό) που μας έφαγε... λέει ένας άλλος πιο ΜΕΓΑΛΟΣ! ![]()
quote:
Αν ειναι δυνατον! Απο που τεκμαιρονται αυτα σου τα συμπερασματα αγαπητε . Τι στα λεγομενα μου σε οδηγησε στο να σφαλεις ετσι οικτρα ;
Ε, αφού έχω τις ένορκες διαβεβαιώσεις σου, τότε χαίρομαι αφάνταστα που σφάλλω έτσι οικτρά.... ![]()
![]()
Αν και ο φτερωτός όφις που με περιτριγυρίζει μου δίνει περίεργες συμβουλές για... κρατημένη «πισινή»! ![]()
![]()
quote:
Δεν ξερω τι θα γινει σε ενδεχομενη συνεργασια μας , αλλα για ενα πραγμα να παρακαλας .... στο πεδιο της "μαχης" να εχεις διπλα σου ανθρωπους σαν και μενα
Όπαa... Schwabbeee...με τι αριθμό καταχώρισες τον ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΡΡΕΝΩΝ που κρατάς; ![]()
![]()
Δεν πιστεύω να είναι ο 666, ε; ![]()
quote:
κι οχι σαν αυτους που λ.χ. αφορισαν τον Κολοκοτρωνη ,οχι σαν αυτους που σχεδιαζαν εμφυλιους στην Ελλαδα (τα στοιχεια στη διαθεση σου ,οταν τα ζητησης) ! Αλλου ειναι ο κινδυνος κυριε , οχι στα λεγομενα μου .
Αν μιλάμε για συλλογή, συρραφή και κοπτοραπτική στοιχείων τύπου Κωνσταντίνου Σ. Χατζηελευθερίου - Πτυχίον(Θεολογία) τότε................... ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ..............Δηλώνω πως επιθυμώ την προσαγωγή των ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ στον sever http://rapidshare.de.
Αναμένω το link, εδώ στο topic, ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ...
/
/
/
quote:
Οπως και να το δουμε το θεμα ,το αποτελεσμα ειναι ενα και το αυτο : ειναι εκτος τοπου και χρονου !
Λάθος κατάλαβες και πάλι, ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ....
Αν αφαιρέσεις από το Ημερολόγιό σου τις πιθηκομαϊμούδες του Δαρβίνου, που ακόμα περιμένουμε τα πολιτισμικά τους επιτεύγματα για να πεισθούμε πως ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, τότε δεν θα σου λείψει ούτε ημέρα στο μέτρημα που έθιξες! ![]()
![]()
Εκτός τόπου και χρόνου και εντός μυθολογίας ήταν τα παραμύθια της Ελληνικής Κοσμογονίας των αρχαίων «παππούδων» μας. Τα λέω σωστά, Schwabe, ή σφάλλω στη διάκριση των στοιχείων; ![]()
![]()
quote:
Ας το ξαναπω αλλη μια φορα ,μηπως και το εμπεδωσεις : δεν ανηκω καπου , δεν εχω την αναγκη να ανηκω καπου , δεν περιμενω τιποτε απο κανεναν , δεν θελω να με "σωσει" κανεις ...!!!!!
Να που μας το έπαιζε blase ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ τόσο καιρό και δεν το πήραμε χαμπάρι!!! Ακούς Ψηλέ; ΤΖΑΜΠΑ ιδρώναμε να τον σώσουμε!!!... και σου τα 'λεγα εγώ.... ![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον είσαι κάνα ΠΑΟΚι, ρε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, να βρούμε και κάτι κοινό να γλυκαθεί η ψυχούλα μας... ή μιλάμε για κάφρο Ολυμπιακό ΑΕ; ![]()
![]()
quote:
Και μιας και ανεφερες σε προηγουμενο post ,τον "μεγα" μυστη Παυλο , δες τι λεει "προς Ρωμαιους" (ΙΓ΄ 1-4 ) : 1. Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω· οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν· 2 ὥστε ὁ ἀντιτασσόμενος τῇ ἐξουσίᾳ τῇ τοῦ Θεοῦ διαταγῇ ἀνθέστηκεν· οἱ δὲ ἀνθεστηκότες ἑαυτοῖς κρίμα λήψονται. 3 οἱ γὰρ ἄρχοντες οὐκ εἰσὶ φόβος τῶν ἀγαθῶν ἔργων ἀλλὰ τῶν κακῶν. θέλεις δὲ μὴ φοβεῖσθαι τὴν ἐξουσίαν; τὸ ἀγαθὸν ποίει, καὶ ἕξεις ἔπαινον ἐξ αὐτῆς· 4 Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστι σοὶ εἰς τὸ ἀγαθόν. ἐὰν δὲ τὸ κακὸν ποιῇς, φοβοῦ· οὐ γὰρ εἰκῇ τὴν μάχαιραν φορεῖ· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστιν εἰς ὀργὴν, ἔκδικος τῷ τὸ κακὸν πράσσοντι .Με λιγα λογια μας συνιστα υποταγη στην εξουσια ,διοτι η εξουσια (ποια εννοει αραγε ) θελει το καλο μας ???, και αν δεν συμμορφωθουμε ... δεν φοραει αδικα το μαχαιρι !!! Αν μιλαμε για υποτιθεμενους στα λογια μου κινδυνους αγαπητε ,εδω ειναι σαφης ο κινδυνος και ξεκαθαρη η απειλη...
Ε, ρε είδες τι πλύση εγκεφάλου του 'κανε του Σαύλου ο Χριστός στο δρόμο προς Δαμασκό;.. Εκεί που ο Σαύλος ως ζηλωτής Εβραίος ανέμενε τον Μεσσία σαν Βασιλέα, που θα υπέτασσε δια πυρός και σιδήρου όχι μόνο την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αλλά και πάντα τα έθνη, τώρα εκτός από το όνομα άλλαξε και τις ιδέες του ο Παύλος.... και από ΔΙΩΚΤΗΣ των χριστιανών και ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Εβραίος κατέληξε ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ... τσ,τσ κατάντια! ![]()
![]()
Γι' αυτό, ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, μακριά από τέτοιες κακές παρέες, αν θές να κρατήσεις αμετάβλητη τη γνώμη σου! ![]()
![]()
quote:
Και βεβαια οταν βριθουν τα ιερα σας κειμενα απο τετοιες κινδυνολογιες ,πως μπορειτε εσεις να διαφερετε ...
Εδώ θα σε παρακαλέσω να μη με/μας καρφώσεις στον Εισαγγελέα! Άλλωστε μου χρωστάς χάρη, ξέχασες; ![]()
quote:
Πως μπορειτε εσεις να παραβειτε την εντολη του Ι. Χρυσοστομου : Και μη προς τα ηθη τα ελληνικα. Δεν ειναι μικρη η ντροπη και ο καταγελως , οταν σε οικια χριστιανων εθιμα ελληνικα επιτελουνται..
Αν ο Ρασσιάς δηλώνε πως επιθυμεί για τον εαυτό του κάποια χριστιανική τελετή (βαφτίσια, γάμο, ευχέλαιο, κηδεία κλπ), τότε θα είχες κι εσύ δίκιο ν' αναρωτιέσαι παρομοίως μαζί με τον Ι. Χρυσόστομο... ![]()
![]()
quote:
Στον προσδιορισμο που δινεις εγκειται μια βασικη διαφορα μας φιλε ! Δεν περιμενω να την αντιληφθεις , καθοτι εχεις αξιολογησει διαφορετικα τις προτεραιοτητες σου. Ειναι λιγακι δυσκολο ...
Να κι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες... (sorry, μύστες....) ![]()
![]()
![]()
© unregistered essence