ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ορθόδοξος Χριστιανισμός και ανατολικές θρησκείες που τον πολεμάνε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ορθόδοξος Χριστιανισμός και ανατολικές θρησκείες που τον πολεμάνε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Aggelos9131 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Aggelos91Μέλος
03/06/2008, 23:21:18
Όντως Μιχαήλ εντός της δεκαετίας μπορεί να πιστέψει. (Φαίνεται είσαι ψαγμένος) Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα ζούμε ως τότε. Μπορεί να πεθένει αύριο κιόλας. Για αυτό πρέπει να μετανοήσουμε τώρα.

Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει

Aggelos91Μέλος
03/06/2008, 23:24:30
Όντως Μιχαήλ εντός της δεκαετίας μπορεί να πιστέψει. (Φαίνεται είσαι ψαγμένος) Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα ζούμε ως τότε. Μπορεί να πεθένει αύριο κιόλας. Για αυτό πρέπει να μετανοήσουμε τώρα. Σε παρακαλώ εάν θέλεις μπορείς να μου στείλεις ε-μαιλ και να μου πεις γιατί λες εντός 10ετίας? Τι ξέρεις εσύ? Το ε-μαιλ μου είναι AggelosCha@gmail.com

Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!

03/06/2008, 23:31:43
Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλους μας! ας συνεχιστεί η κουβέντα με την πληροφόρηση και την ανταλλαγή απόψεων!

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

04/06/2008, 00:34:54
quote:
MIXAHL32
Dying_Incubus οχι εσενα βολευει να πιστευεις οτι οι χριστιανοι ορθοδοξοι ειναι λιγοτεροι απο 98%.
Ελα ντε που καθε Πασχα οι εκκλησιες ειναι γεματες και εορταζουν την ανασταση του Χριστου ενω 1000 ατομα(μεσα σε αυτους εσυ και ολοι οι διαχειριστες του εσωτερικα)ΚΛΑΙΤΕ την ΜΟΙΡΑ σας.
Ας ακουστουν και μερικες αληθειες σε αυτο το υποκειμενικο φορουμ πια,ζωσμενο απο 12θειστες-αθεους-εθνικους διαχειριστες.

Το ότι το Forum δεν συμμερίζεται απόλυτα τις δικές σου απόψεις MIXAHL32 , δεν σημαίνει ότι είναι και υποκειμενικό .
Ήθελα να ήξερα αυτό το 98% από πού το έβγαλες . Έκανες καμιά έρευνα σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού μήπως ; Σκέφθηκες ότι από αυτούς που πάνε μόνο κάθε Πάσχα στην εκκλησία , πόσοι είναι οι συνειδητοί Χριστιανοί και πόσοι πάνε μόνο για το έθιμο και το νταβαντούρι ; Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα σ΄αυτούς που πάνε το Μ. Σάββατο στην Ανάσταση είμαι και εγώ , αυτό όμως δεν με κάνει Χριστιανό .

Σ’ ‘ενα φιλικό μου ζευγάρι ο άνδρας είναι Αιγύπτιος Μουσουλμάνος καθηγητής και η γυναίκα του Ελληνίδα , σε πληροφορώ ότι ο άνθρωπος συνοδεύει την γυνα’ικα του το βράδυ του Μ. Σαββάτου στην εκκλησία και τρώει μαγειρίτσα και αρνί την άλλη μέρα με την υπόλοιπη παρέα .

Όσο για το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα από πού κι ως που μας μέτρησες ότι είμαστε 1000 άτομα , και μαζί με τους διαχειριστές κλαίμε τη μοίρα μας . Δηλαδή τι έχουμε έχουμε χάσει ζημιώσαμε , για να κλάψουμε . Πρέπει να καταλάβης κάποτε φίλτατε ότι αυτές οι παιδαριώδεις , για να μη τις χαρακτηρίσω διαφορετικά και παραβώ τους κανόνες απαντήσεις , δεν βοηθάνε στην προαγωγή αυτών που πρεσβεύεις .

MIXAHL32Μέλος
04/06/2008, 01:16:21
Ναι εκανα ερευνα και το 98% των Ελληνων ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.Οι υπολοιποι ειναι κυριως μουσουλμανοι και καθολικοι και καμια 1000αδα ατομα ειναι αθεοι-εθνικοι-12θειστες.

quote:
Το ότι το Forum δεν συμμερίζεται απόλυτα τις δικές σου απόψεις MIXAHL32 , δεν σημαίνει ότι είναι και υποκειμενικό .

Δε τα λες καλα.Εννοεις οι αθεοι-12θειστες-εθνικοι αντμιν και μερικοι φιλοι τους.Γνωριζω πολυ καλα ποσοι συμμεριζονται τις αποψεις μου.Εσυ Sesostris που πιστευεις λοιπον?Μην κρυβομαστε,να τα λεμε ολα.
04/06/2008, 01:38:46
quote:
Aggelos91
όλοι οι αδμιν εδώ μέσα από ότι φαίνεται δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό. Δεν βλέπεις εδώ έχουν διαφημίσεις για κάτι θεοσοφικά προγράμματα και κάτι τέτοια. Όλα τα λινκ τους είναι με μαγείες και κάτι τέτοια που οδηγούν τον κόσμο στα δίχτυα του διβόλου είτε το πιστεύουν είτε όχι

Αυτό το επιβεβαιώνω και γω. Και ιδού η απόδειξη

H amalia με τη χύτρα της για φόντο, ενώ ετοιμάζεται να θυσιάσει κάποιο χριστιανό μέλος (προσέξτε δωδεκαθεϊστική, σατανιστική, αθεϊστική και παπική κακία στο βλέμμα της)

ενώ ο Dying Incubus της φωνάζει από ψηλά "Αστον μαρί, δεν ωρίμασε ακόμα. Το θυσιάζουμε το δεκαπενταύγουστο" (Παρεμπιπτόντως, ωραίο το συνολάκι σου αγαπητέ Συντονιστά. Λίγο μουντό το χρώμα αλλά ωραίο).

quote:
Aggelos91
Σας παρακαλώ όλους εσάς που έχετε απομακρυνθεί από την ορθοδοξία να επιστρέψετε.

Μμμμ... μπα!

quote:
Aggelos91
Γιατί δεν υπάρχει σωτηρία εκτός της Ορθοδόξου Εκκλησίας είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Χα! Κι όμως υπάρχει. Μένει από κάτω μας και είναι η κόρη της σπιτονοικοκυράς μου.

quote:
MIXAHL32
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ δε θα πας στη κολαση γιατι εντος της 10ετιας θα πιστεψεις και εσυ.

Ρε σεις; Για Ιούλιο δε λέγατε; Τώρα έγινε "εντός της δεκαετίας"; Δεν είπαμε ότι εντός του καλοκαιριού θα πάρουμε την πόλη, θα έρθει ο βασιλιάς, θα σφαγούν οι Τούρκοι και θα γίνουν όλοι χριστιανοί;

Τι διάολο, υπουργικό συμβούλιο τον καταντήσατε το θεό που αποφάσισε αναβολή των υπεσχημένων;

Κι άμα δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στο θεό, πώς να έχεις στον Αλογοσκούφη;

macedon

MIXAHL32Μέλος
04/06/2008, 01:44:30
macedon με τις αστειες απαντησεις τυπου κακια μαγισσα και λοιπες χαζομαρες δε πειθεις.Εκτος εαν ξεφυγες απο καμια παιδικη χαρα.
Πρεπει να ντρεπεσαι που εχεις nickname macedon (παλι καλα που δεν εβαλες το μακεδων γιατι θα τριζανε τα κοκκαλα τους).Η κουτος εισαι η κανεις την πλακα σου.
04/06/2008, 01:55:40
quote:
MIXAHL32
Η κουτος εισαι η κανεις την πλακα σου

Η αλήθεια είναι πως με σένα και καναδυό άλλους σαν και σένα, μόνο την πλάκα μου μπορώ να κάνω.

Και μην ξεχνάς: Εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω γιατί δεν πιστεύω ότι ο θεός υπάρχει ή μπορεί να με κρίνει ή να με κάνει οτιδήποτε άλλο. Εσύ όμως θα πρέπει να προσέχεις γιατί η ψυχή σου θα περάσει από τελωνισμό κι αλλίμονό σου. Κάθε post σου εδώ μέσα θα μετρήσει για την τιμωρία σου στο αιώνιο πυρ. Εχεις να δώσεις λόγο στο δημιουργό σου. Κι όταν θα σε ρωτήσει "Αγαπούσες τους εχθρούς σου;" τι θα του πεις; "Μάλωνα μαζί τους όλη την ώρα και τους έβριζα;". Κάηκες κακομοίρη. Μαζί με το Μάρτε και τους αντμιν στην κόλαση θα είσαι.

Εκτός... εκτός αν ούτε εσύ πιστεύεις ότι θα κριθείς από κανένα θεό...

macedon

MIXAHL32Μέλος
04/06/2008, 02:10:56
quote:
Και μην ξεχνάς: Εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω γιατί δεν πιστεύω ότι ο θεός υπάρχει ή μπορεί να με κρίνει ή να με κάνει οτιδήποτε άλλο.

Φυσικα και λες οτι θες αφου εχεις τις πλατες των διαχειριστων.Μα και απο πλακα τρως κουλουρα.Πιο πολυ για χαζοβιολη σε κοβω.Εγω γνωριζω τις αμαρτιες μου.Πρεπει να εισαι φανατικος οπαδος του Λαζοπουλου,ειρωνευεσαι τους παντες με φουστικο υφος.
Aggelos91Μέλος
04/06/2008, 13:35:46
Dying incubus που είναι το άλλο θέμα που είπες ότι υπάρχει σχετικά με την ομοφυλοφιλία και τον χριστιανισμό? Δεν το βλέπω πουθενά. Εάν δεν υπάρχει παρακαλώ να ανοίξει ξανά το δικό μου. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να κλείσει το δικό μου θέμα. Διότι έχει βασικές διαφορές το δικό μου από το άλλο. Το δικό μου θέμα έλεγε "για την ομοφυλοφιλία και το "γάμο" των ομοφυλοφιλικών υπό το πρίσμα της Ορθοδοξίας. Το άλλο λέει απλά ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Κατ' αρχάς αρκετοί λένε ότι είναι χριστιανοί αλλά όχι ορθόδοξοι. Η Ορθοδοξία είναι ο αληθινός Χριστιανισμός. Στο άλλο θέμα δεν αναφέρεται ότι το βλέπουμε το θέμα υπό το πρίσμα της Ορθοδοξίας αλλά έτσι γενικά. Παρακαλώ λοιπόν να ανοίξει ξανά το θέμα μου.

05/06/2008, 01:38:05

quote:
MIXAHL32
Ναι εκανα ερευνα και το 98% των Ελληνων ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.Οι υπολοιποι ειναι κυριως μουσουλμανοι και καθολικοι και καμια 1000αδα ατομα ειναι αθεοι-εθνικοι-12θειστες.

Για να έχεις βγάλει τέτοια ποσοστά , σίγουρα στο εκκλησίασμα της ενορίας σου έκανες την έρευνα .
quote:
MIXAHL32
quote:

Δε τα λες καλα.Εννοεις οι αθεοι-12θειστες-εθνικοι αντμιν και μερικοι φιλοι τους.Γνωριζω πολυ καλα ποσοι συμμεριζονται τις αποψεις μου.Εσυ Sesostris που πιστευεις λοιπον?Μην κρυβομαστε,να τα λεμε ολα.

Εγώ πιστεύω και αναζητώ πάντοτε στην ιστορική αλήθεια απομυθοποιημένη , δίχως τα παραληρήματα θρησκοληψίας και τις φαντασιοπληξίες των πάσης θρησκείας , αιρέσεως ή σέχτας θρησκολήπτων .