- Μονάδα 731 (Unit 731) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ:
Άκου ο Απολλώ δεν ήταν παρά ένα παραμύθι. Απλά νομίζω ότι ο φίλος συνομιλητής μας νιώθει την μέγγενη να τον σφίγγει άσχημα. Θύμισέ του τι έλεγε ο Παύλος όταν βρήκε τους χριστιανούς του τριχασμένους. Το ένα τρίτο ήταν οπαδοί του Απολλώ.
Tη μέγγενη!!!!!!χρόνια είχα να ακούσω αυτή τη λέξη!

Αγαπητέ veritas, περισσότερα στοιχεία που θα μπορούσαμε να βρούμε για την βιογραφία του Απολλώ? και σε ποιο σημείο αναφέρεται στις πράξεις?
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
quote:
Από europaios2 Απεστάλη: 15/05/2008, 01:19:15
Αγαπητέ veritas, περισσότερα στοιχεία που θα μπορούσαμε να βρούμε για την βιογραφία του Απολλώ? και σε ποιο σημείο αναφέρεται στις πράξεις?
Σίγουρα πλάκα μας κάνεις!!!
Λουκάς
quote:
veritas:
Στα μέρη αυτά λοιπόν (στην Έφεσο) το ζεύγος Ακύλας και Πρίσκιλλα συνάντησε τον Απολλώ ο οποίος δίδασκε άκουσον άκουσον, για χριστιανισμό χωρίς Άγιο Πνεύμα. Αφού λοιπόν τον πήραν παραπέρα του εξήγησαν την ακριβή διδαχή, μας λένε οι Πράξεις.Αν εσύ τώρα πιστεύεις στην παρθενογένεση των ιδεών στο χριστιανισμό, είναι δικαίωμά σου όμως η ιστορία μας λέει για πάμπολλες επιρροές.
Καλό όμως θα ήταν να επιστρέψουμε στο θέμα μας για το Βουδισμό γιατί ξεφύγαμε αρκετά με τους τρίποδες του Ερίωπα.
Γιατί άκουσον! άκουσον? αγαπητέ veritas!........το κυριότερο όμως είναι πως τεκμέρεται η "υποψία" γραφής από τον Απολλώ!
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
quote:
veritas Απεστάλη: 14/05/2008, 18:45:16----------- Καλό όμως θα ήταν να επιστρέψουμε στο θέμα μας για το Βουδισμό γιατί ξεφύγαμε αρκετά με τους τρίποδες του Ερίωπα.
Ενώ τα δικά σου φίλε μου ήταν ...όλα επί του θέματος. Συνέχισε λοιπόν τώρα μόνος σου.
Σσσ... πλάτς, πλάτς.
Λουκάς
veritasΜέλος
3 μέρες μετά το ποστ μου, νόμισες ότι το είπα προσβλητικά για σένα και παρεξηγήθηκες Ερίωπα; Λίγο χιούμορ κάνει τη ζωή πιο νόστιμη. Δεν απάντησα νωρίτερα γιατί δεν είδα να γίνεται κάποια ουσιαστική κουβέντα. Και φυσικά έχεις δίκιο ότι ήμουν εκτός θέματος.
Υ.Γ. Με τα πλατς πλατς εγώ δεν τα πάω καλά...