- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Edited by - Bed Rull on 13/04/2018 14:47:04
Edited by - Bed Rull on 13/04/2018 14:48:10
Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 27/06/2019 13:47:10
quote:
test
μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.
Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 27/06/2019 13:47:44
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

Πριν μπω στις προσωπικές μου εκτιμήσεις – απόψεις θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας .
Το θέμα της ταινίας είναι η αποκάλυψη του Ιωάννου και τα μυστικιστικά τάγματα .
Έχει πολλούς αποσυμβολισμούς και κάποιες ερμηνείες ταγμάτων , κυρίως του Ναϊτικού τάγματος .
Η ταινία κυκλοφορεί στα video club .
Ο Αναζητών
Απόστολος
quote:
Το θέμα της ταινίας είναι η αποκάλυψη του Ιωάννου και τα μυστικιστικά τάγματα .
Καλε μου ramoglou και να ηταν μονο αυτο το θεμα ...
Αλχημεία - η πρωταγωνιστρια και τα οσα δινει σαν στοιχεια
Ιστορια - οι διωξεις χριστιανων, οι διωξεις Εβραιων και παει λεγωντας
Αστρονομια - Ερμης, Αφροδιτη, σιζυγιες πλανητων και η σπουδαιοτητα τους
Βιολογια - Παληγενεσις το λεει ολα νομιζω...
Για να μην αναφερουμε βεβαια οτι αγγιζει θεματα ηθικης - σχεση καλου - κακου
Μια ταινια που προσωπικα πιστευω πως απλοχερα "δινει" στους θεατες υλικο για σκεψη και μελετη !!!
Αν το δω και 4η φορα ποσα ακομα αραγε θα "βγαλω" ??
And I keep on wondering....
And I keep on wondering....
Μπορώ να πώ με σιγουριά οτι ήταν η πιο ηλήθια, άτεχνη,ατάλαντη,κακομονταρισμένη,κακογυρισμένη,κακοπαιγμένη,κακοφωτισμένη, ταινία που έχω δεί ποτέ.
Ο σκηνοθέτης απο που είχε πάρει πτυχίο ?
Οσον αφορά το περιεχόμενο ...σαλάτα του "Σεφ" !!!
Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ για τη «σαλάτα» της ταινίας , θα μπορούσε να έχει φτιάξει ένα πολύ καλό έργο με τα στοιχεία που έχει εμπλέξει , αλλά πιστεύω η ιδέα του να φτιάξουμε και καλά μια ταινία με στόχο να βγει συμπέρασμα από την αποκάλυψη του Ιωάννη οδήγησε σε λάθος δρόμο .
Κρίμα γιατί είχε στοιχεία που μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πολύ καλή ταινία .
Ο κακός λύκος
Με τα στοιχεία που διαπραγματευόταν μπορούσε να κάνει ΕΠΟΣ !!!
Κρίμα .
Ναι συμφωνώ ότι η σκηνοθεσία ήταν χάλια , χρειάστηκε πολλές φορές να παγώσω την εικόνα για να δω ένα σύμβολο π.χ. το οποίο μπορούσε να το έχει δώσει καλύτερα .
Ο κακός λύκος
Παρακολουθώ (όπως ΠΑΝΤΑ) τα τεκτενόμενα μέσα στα forums και έχω μέχρι τώρα θεωρήσει ΔΙΚΑΙΟ να ΜΗΝ επέμβω στα "γραφικά" (πλέον) γραφώμενα του φίλου 'Ηλιου...
Ο λόγος απλός... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
'Ομως με έκπληξη είδα ότι ξαφνικά "πήρε κεφάλι" και άρχισε να ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ιδιότητες που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ (τουλάχιστον στο λόγο του)...
Κατραχάς, περιτώ να πώ δημόσια ότι ΣΥΝΤΑΣΟΜΑΙ με το νέο φίλο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ... (κάποια σχέση με τον ΚΡΙΝΑΕΤΟ ίσως;;;)
Αλλά επειδή δεν θέλω να προστεθέι ΚΑΙ αυτός στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ (όπως μας παρουσιάζει στα γραπτά του ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ξαναλέω, ο 'Ηλιος) δεν θα εμπλακώ στη διαμάχη τους, η οποία πραγματικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το Esoterica.gr και του χιλιάδες επισκέπτες του...
'Ομως αναρωτιέμαι γιατί να ΚΡΥΒΟΥΜΕ "τη βρωμιά κάτω απο το χαλί" ;;;
Για να δέιξουμε ότι είμαστε "καθαροί";;;;
Ισα ίσα μέχρι να φύγει η "πεθερά";;;
Χμμμμμ
ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ....
Είμαι υπέρ της ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, του ΠΛΗΡΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑΤΟΣ και αυτός είναι ο σκόπός της παρέμβασής μου...
Ο φίλος 'Ηλιος, με έκπληξη (ομολογώ) είπε στο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ:
quote:
Το χαρακτηριστικο αυτων που φορανε παντελονια,ειναι να μιλανε face to face, και λενε 'εγω'.
Αχά.... τι έχουμε εδώ;;;
Ας δούμε όμως την πλήρη εικόνα του "θιγμένου" 'Ηλιου, μέσα απο το τόπικ του ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΗ και την εκέι στάση του, βρίζοντας και θίγωντας ο ΙΔΙΟΣ τους άλλους...
Kelsos
Συντονιστής
Greece
1300 Μηνύματα Posted - 19/03/2003 : 02:34:51
Την καλησπέρα μου σε όλους...
Θα ήθελα ΠΟΛΥ να πιούμε ένα καφέ οι δυό μας φίλε Ηλιε και να μου πείς, εκεί ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ αυτά που είπες για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :
quote:
Επειδη οι γνωστοι εβραιοχριστιανοι, ασχετοι επι παντος επιστητου, αφου βρηκαν την μονη, πληρη, απολυτη αληθεια, που θα σκοτωσει μερικες χιλιαδες γυναικοπαιδα στο Ιρακ, απο αγαπη, και χαλωντας με τις αρλουμπες και το μισος τους για καθε τι οχι εβραιοχριστιανικο, διαστρεβλωνοντας και χαλωντας το ωραιο θεμα και την ωραια ροη, που δημιουργησε o serpentpan, λογω βεβαια και συγγενους η επικτητης ανεγκεφαλιας, θα γραψω ισως για το τελος, κατι που εγραψε ενας σοβαρος συγγραφεας για τον Κ. κι ετσι να κλεισει ωραια το θεμα.
Φυσικά θα μου πείς, ΔΥΣΤΥΧΟΣ αλλά δεν είμαι Αθήνα, αλλά η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΠΡΟΚΛΗΣΗ έιναι ανοικτή για όποτε επισκευθής ΚΑΙ εσύ την Αθήνα με το Παρθενώνα της...
Απλά, καλό θα ήταν να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...
'Οχι να προσεχείς ΤΙ ΛΕΣ, αλλά ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ...
Τα γραπτά ως γνωστόν, ΜΕΝΟΥΝ και εκεί είσαι ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...
Αυτό είναι που δεν ήθελε ο Σερπεντπαν στο θέμα της "ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ" που θέλησε να σβήσει τα γραφώμενά του και που όπως ο ΙΔΙΟΣ μας είπε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ (και έτσι είναι, το συνυπογράφω και εγώ αυτό) ΜΑΛΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
quote:
Οχι δεν εγινε ποτε κατι τετοιο.Κουβεντα κανουμε,κι αν ειπωθει και κατι παραπανω,ας το παρει το ποταμι.
Εσύ γιατί όμως κόπτεσαι ΤΟΣΟ πολύ για τον φίλο σου;;;
Μάλιστα και σε κάποιο περιοδικό κάτι ελέχθηκε...
Μάλλον ΕΣΥ ήσουν ο αποστολέας της επιστολής....
Το όνομα όμως του Σερπεντπάν, το γράψανε ΛΑΘΟΣ, γμτ...
Τέλος πάντων, δεν μπορώ να κατανοήσω ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;
Είσαι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ βεβαιος ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ;;;
Η Πρόσκληση-Πρόκληση ισχύει όποτε μπορέσεις...
Θέλω να σε δώ και να μου τα πείς ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ αυτά που αναφέρεις για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
Κέλσος ο Πιλάφας (δική σου η επιλογή!!!)
Και να η απάντηση που ομολογώ ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...
Helios
Μέλος 1ης Βαθμίδας
Greece
71 Μηνύματα Posted - 21/03/2003 : 19:21:10
Πιλαφοκελσο σε χαιρετω.
Μπορω να σου στειλω ,μια καλη συνταγη για πιλαφακι,να το φας να ηρεμησεις λιγο.
Δεν νομιζω οτι θαθελα να πιω καφε μαζι σου,εξ αλλου μπορει να ριξεις και τιποτα στον καφε μου.
Είπε τίποτα κανείς;;;
Φίλε 'Ηλιε, στο είχα ΞΑΝΑΠΕΙ και μάλιστα πολλές φορές, ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...
Και να τι του απάντησα εγώ, ο κρυτποΚΑΤΙ τέλος πάντων...
Kelsos
Συντονιστής
Greece
1300 Μηνύματα Posted - 22/03/2003 : 01:00:55
Αχ 'Ηλιε σε ΠΛΗΡΗ ΔΥΣΗ και ΣΥΝΧΗΣΗ μαζί...
Τι έπαθες;;;;
ταράχτηκες που ΚΑΠΟΙΟΣ πιλάφας ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ σου ζητάει το λόγο για τα προσβλητικά λεγόμενά σου ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ;;;
Ετσι κάνετε εσείς οι Ελληναράδες;;;
Γιατί ΄"εμείς" οι Εβραιοχριστιανοί, οι Κρυπτοεβραίοι, οι Βουδιστοχριστιανοί, οι Κρυπτοβουδιστές, οι Τέκτονες οι Ροδόσταυροι, οι Αλχημιστές και τόόόόόόσοι άλλοι ακόμα, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...
Εχουμε λόγο και το λέμε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...
Και η απάντησή του θιγμένου απο τον ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ...
Τρείς λαλούν και οκτώ χορέυουν...
Αλλά ντ'άλλα τα μεγάλα...
Helios
Μέλος 1ης Βαθμίδας
Greece
71 Μηνύματα Posted - 22/03/2003 : 17:26:55
Κυττα Κελσο,ολα ειναι καταγραμμενα,και απο αυτα φαινεται ποιος η ποια ειναι ο καθενας.
Ετσι ,απο εναν εβραιοχριστιανο σαν και σενα,που μονο σκοπο εχει να προωθει εβραιοχριστιανικες αποψεις,και να παραπλανα κοσμο,δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.
Συγχαρητηρια και στο esoterica.gr,για τους αξιους συνεργατες του.
Μάλιστα, δίνει και συγχαρητήρια στο Esoterica.gr που έχει ΑΞΙΟΥΣ συνεργάτες!!!!
Kelsos
Συντονιστής
Greece
1300 Μηνύματα Posted - 22/03/2003 : 19:20:52
Τίποτα ουσιαστικό έχεις να πείς μαριονέτα που ακούς στο όνομα Ηλιος;;;
Είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για να δίνεις συμβουλές στον Admin...
Το ΠΟΙΟΣ έιναι ΤΙ, ήμουν εκείνος που πρώτος το ΤΟΝΙΣΕ στον Σερπενταπαν και έτρεξε να σβήσει τα μηνύματά του για να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕΖΙΛΗ, στα μάτια εκείνων των φίλων του που τον παρακολουθούσαν...
ΑΤΥΧΗΣΕ όμως και η ΕΛΕΥΘΡΟΤΥΠΙΑ και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΩΝΙΑ του Esoterica.gr είναι τέτοια που δεν κρύβει ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτος ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ τους γυμνοσάλιαγκες σαν και σένα που ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό δεν έχουν να πούνε παρά με το ΦΑΙΔΡΟ, αλλά τι λέω, με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, μόνο να κρύβοντε πίσω απο την ανωνυμία τους και να βρίζουν ξέρουν...
Λοιπόν η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣ ισχύει ακόμα...
'Οποτε αισθανθής ότι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, έλα να τα πούμε πίνωντας ότι εσύ διαλέξεις...
Λοιπόν, τι έχεις να πείς φίλε 'Ηλιε;;;
ΤΙ;;;;
Ξαφνικά άντριεψες;;;;
Ξαφνικά δεν φοβάσαι τι θα σου ρίξουν στο καφέ;;;
Ξαφνικά θίγεσαι όταν σου ΔΕΙΧΝΟΥΝ τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;
Ξαφνικά έγινε ΤΙ;;;
Και ΤΙ ΘΕΣ να γίνει απο εδώ και πέρα;;;
Προσωπικά σε έχω αφήσει να λές ότι θές, μιλάς σε κάθε μήνυμά σου για μένα, να με χαρακτηρίζεις όπως με χαρακτηρίζεις, αλλά απο εδώ και πέρα τι θές να γίνει;;;
ΣΥΜΟΡΦΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ των forums...
Αυτή είναι μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ απο έναν συντονιστή, σεβάσου τους άλλους που δέν έχουν το χαμηλό επίπεδό σου και δεν κατανοούν το μένος που τρέφεις πρός ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ και που ΠΟΤΕ ΣΟΥ δεν θα κατανοήσεις...
Παρεπιπτώντος, για το καφέ η ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ισχύει ακόμα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Απλα εκανα οτι κανουν τα εβραιοχριστιανοπουλα,εδω και καιρο,με εθνικους και οχι εβραιοχριστιανους.
Με βαση τα γραφομενα τους και τους ολο 'αγαπη' διαλογους τους,επραξα τα ιδια,κατεβηκα δηλ.στον
Και πω,πω,ενω εγραφα
Και ρωταω
Κατ'αρχην φιλη silverwolf,γιατι ανακατευεσαι σε θεμα που δεν σε αφορα.
Εγραψα τιποτε για σενα?Εκτος αν εισαι με τα παιδια,οποτε αλλαζει.Μονον για την ραδιαισθησια μιλησαμε.
Τωρα,ελπιζω και παλι οτι το esoterica,θα κρατησει δικαιη συμπεριφορα,δεν θα καλυπτει εβραιοχριστιανους,και την προπαγανδα τους.
Αν διαπιστωνω τετοια φαινομενα,οπως εγραψα,μην επανερχομαι μιας και ...εμπεδωθηκαν,θα απαντω ιδια.ΟΚ?
Εγινα τοσο γραφικος,οσο και οι ψευδοκελσος, ΕΟΝ κλπ.
Ψευδοκελσο,ζηλεψες τον ουροβορο,και μου καμωθηκες τον σοβαρο εσωτεριστη,και φτιαχνεις τις ιστοσελιδες σου με τις φουσκες και τα μπαλονια?Καλα θαναι,ναχω και κατι να γελαω,οπως του Jay Leno.
Κι εμενα μου φαινεται οτι κατι μπορει να βγει φιλε Admin,αλλα αυτο εξαρταται απο σας τους διαχειριστες του τοπου.ΟΚ!
Edited by - Helios on 07/04/2003 20:13:00