- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
Ηθελα να ρωτησω τον αγαπητο allzzaro για την δοθιηνωση (καλογεροι κολασμενοι βοσκουντες βουρκον ακαθαρσιας.) Συνεστησαν βαμμα εχινακειας, ημερησιως δυο φορες μισο κουταλι του τσαγιου για ένα μηνα, προς καταπολεμησην της λοιμοξεως. Είναι το φαρμακο αυτό καλυτερο ή χειροτερο της ασθενειας ;; Συνηθιζεται καποια αλλη φυσικη θεραπεια αποτελεσματικη ;; Ισως γνωριζεις κατι να προτεινεις.Επισης αν γινεται να μας πεις δυο λογια για την σταφυλοαποτοξινωση, συντομα ειναι η εποχη των σταφυλιων. Ο παλαιμαχος υγιεινιστης Νικος Φοραδης αναφερει τις εξης λεπτομερειες, σταφυλι σκετο, διοτι μαζι με άλλες τροφες το σταφυλι προκαλει στιο αιμα δηλητηριαση και όχι αποτοξινωση, 3 μερες μονο νερο για ξεδιψασμα δηλ. απολυτη νηστεια, 3 μερες χυμο σταφυλιων, 3 μερες μισο χυμο μισο νερο με μια κουταλια σουπας σκονη από μαγια μπυρας, 10 μερες σταφυλια, τα αμασητα φλουδια και κουκουτσια απομακρυνονται του στοματος βεβιασμενως δηλ. τα φτυνουμε, τις πρωτες 6 ημερες από ενας υποκλεισμος με καθετηρα, η θεραπεια συνοδευεται από καποια μορφη σωματικης ασκησεως. Εμενα αυτά μου φαινονται εξωπραγματικα, δηλ. για αστικο περιβαλλον, εκτος αν εννοειτε κεντρον θεραπειας και περιθαλψεως. Δεν ειμαστε βαρεως τραυματισμενοι, κατι πιο συντομο, δηλ. δυο τρεις μερες σκετο σταφυλι, θεωρειται ότι δεν κανει τιποτα ;;
Ολη τη μερα ψελνω,πανω στο δενδρο!
vrhka kata tuxh auto to site enw procpa8ouca na ma8w periccotera gia ena diko mou 8ema!
prin tria xronia kollhca ctafulokokko!apo ekei kai pera arxican ta paratragouda=>ta teleutaia xronia vgazw kalogerouc-"do8ihnwch".
exw trela8ei kai dn xerw ti na kanw.ton teleutaio xrono vgazw enan cxedon ka8e 2 mhnec!parathrhca oti to pa8ainw cxedon ka8e fora pou adia8etw!opoion giatro kai an epickefthka mou eipe oti einai mikrovio cto aima kai apla mou edine antiviwch...
h opoia dn mou kanei kai tpt afou dn ctamathce kanena kalogero apo to na mn megalwcei!!!
dn xerw ti na kanw!8a ektimouca polu tnn opoiadhpote cumvoulh cou ka8wc kai tic gnwceic cou ep' autou...
ce euxarictw ek twn proterwn
me ektimhch,
cofia
Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να έχεις γόνιμες αναζητήσεις.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...
Τι αντιβιοτικά σου είχε χορηγήσει εξ`αρχής ο γιατρός και πόσα mg παίρνεις ημερησίως.
Κρέμες, αλοιφές, σαμπουάν σου χορήγησε?
Κάποιος απο το στενό σου περιβάλλον έχει, είχε τα ίδια συμπτώματα?
Edited by - allzzaro on 26/02/2010 23:39:42
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΒΓΑΖΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ.ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ(ΤΩΝ 1000)!ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ CECLOR ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 500mg!
ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑ 8 ΩΡΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ,ΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ
ΜΟΝΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ(ΓΑΖΕΣ,ΤΑΙΝΙΕΣ)ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΣΠΑΣΕΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ Μ!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ!
ΑΓΑΠΗΤΕ ALLZARO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙ ΜΙΚΡΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΝΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!
ΑΧ!ΑΥΤΑ...
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΣΟΦΙΑ
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά να πάς το συντομότερο δυνατόν σε έναν καλό παθολόγο. Οχι σε δερματολόγο σε εναν καλό παθολόγο. Αυτός με τη σειρά του αφού διαγνώσει την πάθηση θα σε καθοδηγήσει γιατί υπάρχει περίπτωση να μην είναι το μικρόβιο που νομίζεις αλλά αυτά να προέρχονται απο άλλες αιτίες εξίσου επικίνδυνες.
Συγνώμη αλλά βγάζεις τέτοια πράγματα και αρκέστηκες στο ceclor που σου έδωσε ο φαρμακοποιός?
Κανονικά ο γιατρός θα πρέπει να εξετάσει και τους αλλους στην οικογένεια να σε στείλει να κάνεις γενική αίματος, υπέρηχους και οτι αλλο χρειαστεί και να σου προτείνει να συμβουλευτείς και εναν καλό διατροφολόγο.
Σπεύσε ταχέως...
Εχεις γατιά?
ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ!
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
ΑΓΑΠΗΤΕ ALLZZARO ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!
ΕΧΩ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ!ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΧΤΟΣ!
ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Αγαπητε allzzaro θα ήθελα να αναφέρω κ εγω ενα πρόβλημα που έχω.
πριν 2 χρόνια . ένιωσα εναν πόνο στο στηθος στιν δεξία πλευρα..
δεν το έδωσα σημασία κ ο πόνος συνέχισε οταν πήγαινα γυμναστήριο ή εκανα κάποια απότομη κίνηση.. οσο πήγαινε χειροτέρευε .. πηγα στο γιατρό μου είπε δεν είναι τιποτα ... στη συνέχεια οταν φταρμιζόμουνα ο θώρακας εκανε ενα crack κ με πονούσε υπερβόλικα για αρκετες μέρες. .. κ συνέχιζε ο τρομερός πονος ... . εβγαλα μαγνητική αξωνική x-ray . κ μου είχε πει ο γιατρός οτι υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση του δευτερου πλευρού κ του στέρνου.. .
ενας αλος γιατρός μου είπε οτι εχει ξεκολίσει ο μυς απο το στέρνο ..
στο internet που κοίταξα είδα μια ασθενια costochondritis και ταριάζει πολύ με τι δικιά μου . .
τότε είχα κανει φυσικοθερεπείες, επερνα αντιφλεγμονόδες και άλλα, βιταμίνες κτλπ. ..
ενας γιατρός μου έκανε κ κάτι ενεσεις dextrose. .
μετα απο μερικους βασανιστικούς μήνες που δεν μπορουσα να κάνω κυριολεκτικα τπτ(να κουνίσω το δεξί χέρι, να κουνησω το λαιμο, να στρίψω κτλ.. ) κ ένιωθα χάλια .. τώρα είμαι αρκέτα καλύτερα .. .αλα κ πάλι που κ πού καταλαβαίνω οτι με πονάει και οταν φτερνιζομαι φυλάγομαι μην κανει κανενα crack κ έχω πολύ πόνο.. . ..
ευχαριστώ που με άκουσες . ελπίζω να μου απαντήσεις να μου πέις την αποψή σου το τι μπορώ να κάνω απο εδώ κ πέρα.
Στο σημείο αυτό που αναφέρεις αρκετοί υποφέρουν απο σπασμένους χόνδρους. Συνήθως εάν ψηλαφίσεις την περιοχή ο σπασμένος χόνδρος είναι αισθητός. Εχω δύο κομμένους στην αριστερή μου πλευρά πολλά χρόνια τώρα μπορώ να τους ψηλαφίσω δεν με πολυενοχλούν.
Οταν ομως έσπασαν πονούσαν περίπου οπως περιγράφεις.
Τώρα τα κράκ που νοιώθεις και ακούς και οι πόνοι στο χέρι είναι περίεργα και μπορεί να είναι κάποια αποκόληση τένοντα. Μπορεί να είναι και τα δύο ταυτόχρονα και να σε πονά τόσο πολύ.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απέχεις απο το γυμναστήριο για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, ο σπασμένος χόνδρος δεν ξαναφτιάχνει, έτσι θα μείνει, εάν εχεις και πρόβλημα με κάποιο τένοντα θα αργήσει πολύ να διορθωθεί.
"Do you smell what The Rock is cooking?"
Το ξέρω ότι αυτό δεν απαντά ουσιαστικά σε τίποτα, όμως προσφέρει ως άλλο τέχνασμα μια προσωρινή λύση, τουλάχιστον σε μένα. Άλλη μια καλή απάντηση σε ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα δίνει κι ο ίδιος ο Hawking σε κάποιο σημείο. Λέει πως ενώ ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της θεωρίας του Big Bang, κατέληξε μέσω μαθηματικών υπολογισμών ότι στο Σύμπαν δεν υπάρχουν οριακές "στιγμές" όπως είναι το Big Bang. "Πεπερασμένο αλλά απεριόριστο το σύμπαν", λέει σε κάποιο σημείο αν θυμάμαι καλά. Αυτό σημαίνει ότι Big Bang δεν υπήρξε, ότι το σύμπαν ουσιαστικά δεν δημιουργήθηκε από κανένα, δεν υπάρχει, μαθηματικώς, ανάγκη για δημιουργία του σύμπαντος, αλλά απλά το σύμπαν είναι, υπάρχει. Άλλο ένα καλό τέχνασμα για να καθησυχάσουμε τον ανήσυχο ανθρώπινο νου, συμφωνείς;
Edited by - durden_alie on 14/06/2003 12:46:48
Και πιστεύω πως όσοι επιχειρήσουν να ξεπεράσουν την δύναμη του μυαλού τους δηλαδή να κατανοήσουν τι υπάρχει μετά από το άπειρο η τι περιορίζει το άπειρο (!) δηλάδη πόσο άπειρο υπάρχει (!) (στο χώρο και το χρόνο). Τότε αυτή η δύναμη που και αυτή περιορίζεται από κάτι (!) το μόνο που θα καταφέρουν αυτοί που θα επιχειρήσουν να την ξεπεράσουν είναι να μήν καταλήξουν πουθενά ή ακόμα και αν καταλήξουν κάπου αυτό να είναι η τρέλα. (Γι' αυτό, αυτό, που ισχύει είναι κάτι μεταξύ κοσμοθεωρίας της επιστήμης και κοσμοθεωρίας της θεολογίας για παράδειγμα (κάνω μία σκέψη) να υπάρχει Θεός και να σκέφτηκε πριν δημιουργήσει τον κόσμο "πώς θα δημιουργήσω τον κόσμο" αυτό το "πώς", μπορεί να το στήριξε στην επιστήμη και στην μαθηματική σκέψη.
Συμπερασματικά, (κάνω μία δεύτερη σκέψη) το Big Bang να ήταν ένα "λάθος" του Θεού. Δηλαδή, να μην ισχύει το ότι ο Θεός είναι παντογνώστης, αλλά να ισχύει το ότι δεν "υπολόγισε" σωστα το "πώς" δημιούργησε τον κόσμο ή να ισχύει το ότι υπάρχει, αλλά να ισχύει το ότι υπάρχει και το ότι στηρίχθηκε στην επιστήμη). Τρέλα όμως οπώς την εννοεί η Ψυχολογία και όχι ο καθένας. Για παράδειγμα, ο Einstein, ο οποίος ήταν "τρελός" προσπάθησε και αυτός να κατανοήσει το πως και από ποιον δημιουργήθηκε ο κόσμος. Πιστεύω πως ο Θεός επέλεξε εκείνον, για να αλλάξει τον κόσμο, διότι κάποιος έπρεπε να το κάνει, και όπως είπε ο ίδιος ο Einstein πριν πεθάνει: "Το μόνο που αγάπησα είναι η Φυσική" μας δίνει να καταλάβουμε πολλά, ότι δηλαδή χρησιμοποίησε την ψυχή του μόνο για την Φυσική και για τίποτε άλλο. Γι' αυτό (πιστεύω) δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα ούτε με επιστημονικό τρόπο 100% (που πιστεύω πως είναι λάθος μου που χρησιμοποιώ τον αριθμό αυτό για κοσμοθεωρίες απλά το διατυπώνω έτσι, ώστε να γίνεται κατανοητό) (γιατί αρκετές αλλά όχι όλες οι θεωρίες της είναι αποδεδιγμένες) ούτε με θεολογική νοοτροπία (που ούτε εκεί είναι όλα επιβεβαιομένα).
Η ταινία "Beautiful mind" στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα, της οποίας το θέμα είναι η ζωή ενός ανθρώπου, που ήταν σαν τη ζωή του Einstein. Η τρέλα αποδυκνείεται από την επιστήμη της Ψυχολογίας, από την οποία σχεδόν το όλες οι θεωρίες της είναι αποδεδιγμένες και πιστεύω, πως αν έφτιαχνε η επιστήμη αυτή δική της κοσμοθεωρία θα υπήρχαν πολλές πιθανότητες να ήταν και η "σωστη" για να το πω καλύτερα το πιο κοντά στο "σωστο"... Πιστεύω επίσης, ότι και στην επιστήμη της Χημείας θα συνέβεναι αυτό, όμως με λιγότερες πιθανότητες να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στο "σωστό", διότι η Χημεία είναι επιστήμη, η οποία στηρίζεται καθαρά σε πρακτική. Τέλος, θέλω να πω ότι όσοι στηρίζουν την κοσμοθεωρία σε υπολογισμούς (πιστεύω) πως είναι λάθος, διότι εδώ δεν ισχύουν οι αριθμοί και γενικά πιστεύω πως πουθενά δεν ισχύουν οι αριθμοί επειδή έχει αποδιχθεί με τεσσερεις διαφορετικούς τρόπους ότι όλοι οι αριθμοί είναι ίσοι. Ενώ το "πως δημιουργήθηκε ο κόσμος" είναι σκέψη, θεωρία, κρίση, ορθολογισμός, ερευνητικότητα και όχι αριθμοί και πρακτική.
Μιλάω καθαρά και μόνο με τη λογική μου και με τίποτα παραπάνω, μπορεί ή λογική μου να είναι παράλογη αλλά και η παραλογία έχει μία δική της λογική, και μέσα στο χάος της παραλογίας να υπάρχει λογικά!... βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
"Do you smell what The Rock is cooking?"
Δικαίωμά σου όπως και δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει για τη δημιουργία του σύμπαντος. Χωρίς ικανοποιητικές επιστημονικές αποδείξεις άλλωστε, μόνο στην προσωπική του πίστη μπορεί να βασίζεται κάποιος σ' αυτά τα θέματα. Όμως λες ότι η κοσμογονία δεν μπορεί να βασιστεί σε αριθμούς. Μα, ο,τιδήποτε υποτίθεται ότι γνωρίζουμε σήμερα για τη δημιουργία του κόσμου, σε αριθμούς στηρίζεται. Καμία θεωρία, όσο γοητευτική και να είναι, δεν μπορεί να σταθεί αν δεν επαληθευτεί και μαθηματικώς. Και, εν τέλει, αν οι αριθμοί δεν είναι ορθολογισμός, τότε τί είναι; Πως μπορεί κάποιος να αποδείξει, αν όχι με τη βοήθεια των μαθηματικών, τί συνέβη κάποια δισεκατομμύρια χρόνια πριν; Καλώς ή κακώς είναι ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας...Εκτός αν υπάρξει κάτι καινούργιο στο μέλλον...
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...