- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
--------------------------------------------------------------------------------
Στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν άντρας.
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Κύπρος περίπου το 1850.
Το επάγγελμα σου ήταν γιατρός, χειρούργος, βοτανολόγος.
--------------------------------------------------------------------------------
Σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή σου:
Αδίστακτος χαρακτήρας , που ζύγιζε πάντα προσεκτικά τις αποφάσεις του σε κρίσιμες στιγμές, με εξαιρετικό αυτοέλεγχο και δυνατή θέληση. Τέτοιοι άνθρωποι γενικά είναι αρεστοί, αλλά δεν τους αγαπούν συχνά.
Το δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή σου:
Η μαγεία βρίσκεται παντού γύρω σου, ακόμη και στις πιο συνηθισμένες καταστάσεις. Το δίδαγμα σου είναι να κατανοήσεις αυτή τη μαγεία και να βοηθήσεις και τους άλλους ανθρώπους να τη δουν. Είσαι Μάγος
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos![]()
![]()
Edited by - T_Chameleon of Rodos on 13/07/2006 16:14:34
quote:
Αμαλία που να στείλω τα λουλούδια;
Μα στο http://www.oneira-therinis-niktos.com φυσικά!
Χα...τι ερώτησις...!
![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Διάγνωση:
Στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν γυναίκα.
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Ταϊλάνδη περίπου το 1325.
Το επάγγελμα σου ήταν ωρολογοποιός, χρυσοχόος.
Ερευνητικός και εφευρετικός, σας άρεσε να αναλύετε βαθιά τα πράγματα και να χάνεστε μέσα σε βιβλία. Ταλέντο στο δράμα, γεννημένος ηθοποιός.
Υπάρχει μια αόρατη σύνδεση ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό κόσμο. Το δίδαγμα σου είναι να βρεις και να μάθεις να χρησιμοποιείς αυτή τη μαγική γέφυρα.
Μήπως θυμήθηκες..?
Χμμμ!
Ήμουν μια μικρή Ταϊλανδέζα ρολογού, βιβλιοφάγα και θεατρίνα! ![]()
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, δε νομίζετε? ![]()
Αν και πάντα ήθελα να είμαι κανένας Ιεροεξεταστής... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Βόρεια Αφρική περίπου το 1175.
Το επάγγελμα σου ήταν βιβλιοθηκάριος, ιερέας, φύλακας κειμηλίων.
Αναζητητής της σοφίας και της αλήθειας. Θα μπορούσατε να έχετε δει τις μελλοντικές ζωές σας. Οι άλλοι σας έβλεπαν σαν ιδεαλιστή και πρωτοπόρο που φωτίζει το δρόμο για το μέλλον.
Το δίδαγμα σου τώρα είναι να γίνεις πιο ευγενικός με τους ανθρώπους, και να νιώσεις τις χαρές της κατανόησης και της αλληλεγγύης
ΟΥΑΟΥ!
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Γαλλία περίπου το 1475.
Το επάγγελμα σου ήταν καλλιτέχνης, μάγος, γυρολόγος.
μποέμ προσωπικότητα, μυστηριώδης, με πολλά χαρίσματα, με την ικανότητα αποκρυπτογράφησης των αρχαίων βιβλίων. Είχατε ικανότητες μάγου και ίσως ήσασταν στην υπηρεσία σκοτεινών δυνάμεων.
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν. Είσαι προορισμένος να μελετάς, να σκέφτεσαι, να αναλύεις και να αναπτύξεις την εσωτερική σου γνώση και σοφία.
Μήπως θυμήθηκες..?
1) Δεν χωνεύω τους Γάλλους
2) Με λίγα λόγια ήμουνα ένα ρεμάλι που γυρνούσα την Γαλλία κάνωντας μαγικά τρυκ (κάτι σαν τον Chris Angel του PaNo δλδ).
3) 1475... χμ..... γιατί δεν μου λέει και πωε πέθανα ??? Μάλλον δτην θράκα θα κατέληξα (εξού και οι πυρομανείς τάσεις μου....)
Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Ιρλανδία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1825.
Το επάγγελμά σου ήταν: καλλιτέχνης, μάγος, μάντης, μελλοντολόγος.
Το σύντομο ψυχολογικό σου προφίλ, σε αυτή τη ζωή:
Μποέμικη προσωπικότητα, μυστηριακή, πάρα πολύ χαρισματική, ικανή να καταλαβαίνει αρχαία βιβλία. Οι μαγικές ικανότητες μπορεί να ήταν υπηρέτες των σκοτεινών δυνάμεων.
Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σου ζωή, από την προηγούμενη:
Το πρόβλημά σου -- να μάθεις να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν. Είσαι προορισμένος να σκέφτεσαι, να σπουδάζεις, να απεικονίζεις, να αναπτύσσεις την εσωτερική σοφία.
Τώρα, θυμάσαι;
δεν παιζομουν!!!!
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Νότια Ινδία περίπου το 700.
Το επάγγελμα σου ήταν νεκροθάφτης.
ʼτομο με πολύ ενέργεια, με ικανότητες στην εποπτεία και το σχεδιασμό πλάνων. Ακόμη και σκουπιδιάρης να ήσουν θα ήσουν σίγουρα ο αρχηγός.
Είσαι προορισμένος να μάθεις να κατανοείς τους άλλους ανθρώπους και να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ζωής με χαρούμενη καρδιά. Θα βοηθήσεις τους άλλους, δίνοντας τους αισιοδοξία και χαρά.
Μήπως θυμήθηκες..?
Αυτό ακριβώς μου βγαίνει σε όλα! Τι συγκλονιστηκό επάγγελμα! Προσέξτε όλοι σας λοιπόν!!!!
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Γιουγκοσλαβία περίπου το 650.
Το επάγγελμα σου ήταν κυνηγός, πολεμιστής, εκτελεστής σε θυσίες.
Ήσασταν ένα πρακτικό άτομο, υλιστής χωρίς ιδιαίτερες πνευματικές ανησυχίες. Αυτή η απλή φιλοσοφία της ζωής σας, βοήθησε όμως τους φτωχούς και τους αδύναμους.
Το δίδαγμα σου είναι να καλλιεργήσεις την αυτοεκτίμηση σου και να αναπτύξεις την ικανότητα να δίνεις ελπίδα στις καρδιές των ανθρώπων. Η φιλοδοξία δεν είναι το παν. Ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στην ψυχή.
μπου χουυυυυ, τι μάπα προφιλ, φτου μου!
Λες από τότε να μου έχει μείνει και όποιος μου πάει κόντρα να θέλω να του φάω τα σωθικά ωμά, και να χορεύω και στον τάφο του?
Αυτό που με πείραξε πιο πολύ ήταν η Γιουγκοσλαβία, χάθηκε ο κόσμος να είμαι ας πούμε Ισπανίδα ή Ιταλίδα? άντε τουλάχιστον Γαλλίδα...
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Νότια Νέα Ζηλανδία περίπου το 1425.
Το επάγγελμα σου ήταν χτίστης σπιτιών, εκκλησιών, καθεδρικών ναών.
καλε εμενα με εβγαλε ΑΝΤΡΑ!!
I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern South New Zealand around the year 1850. Your profession was that of a medic, surgeon or herbalist. Your brief psychological profile in your past life:
You had the mind of a scientist, always seeking new explanations. Your environment often misunderstood you, but respected your knowledge. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Magic is everywhere around you, even in the most usual, most ordinary situations. Your lesson is to understand this magic and to help other people to see it, too. You are a magician! Do you remember now?
μηπως λογω τον μαγικων, μεταμορφωθηκα σε γυναικα???? εεε εσεις τι λετε? χαχαχα

ΟΥΑΟ... ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ..... ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΑΩ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 1.000.000 ΑΦΕΛΕΙΣ... ΧΕΧ...

Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Κεντρική Αγγλία περίπου το 900.
Το επάγγελμα σου ήταν δολοφόνος
Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα ανακατεμένοι σε οτιδήποτε καινούργιο. Λάτρης των αλλαγών, κυρίως στην τέχνη, την μουσική και την μαγειρική.
Ο κόσμος είναι γεμάτος από άρρωστους και μοναχικούς ανθρώπους. Θα πρέπει να βοηθήσεις αυτούς που είχαν λιγότερο τύχη από εσένα.
Μήπως θυμήθηκες..?
o συνδυασμός των επαγγελμάτων είναι όλα τα λεφτά. Ενα ψυχοπαθής καλόγερος που έχει και μελίσσια!!
Καλά ε!!! πόρωση!!
το δολοφόνος δεν το είδες?!!!!!
quote:
Διάγνωση:
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Τουρκία περίπου το 1350.
Το επάγγελμα σου ήταν βιβλιοθηκάριος, ιερέας, φύλακας κειμηλίων.
Πάντα σας άρεσε να ταξιδεύετε και να ερευνάτε. Θα μπορούσατε να είστε ντέτεκτιβ ή κατάσκοπος.
Το δίδαγμα σου τώρα είναι η καλλιέργεια και η ανάπτυξη της πνευματικότητας και της συνείδησης. Βρες ένα καλό δάσκαλο και ξόδεψε ένα μέρος της ζωής και της ενέργειας σου μαθαίνοντας από τη σοφία του
Μήπως θυμήθηκες..?
Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί
αργά σαν σουρουπώνει
κι οταν ακούω bir Allah!
Bir Allah!
το στήθος μου ματώνει!
Τό'ξερα εγώ ότι κάτι παίζει με τα καρντάσια!
Επίσης γι'αυτό μου χει μείνει το αμανέδικο στύλ όταν τραγουδάω...
και γι'αυτό σιχαίνομαι τα βιβλία (επειδή είχα μπουχτίσει μέσα στη βιβλιοθήκη...αλλά αυτό που δεν σας είπανε ήταν ότι είχε μια μυστική πόρτα για το χαρέμι του σουλτάνου παραδίπλα...)
Κάτι σε στροβιλιζόμενο δερβίση με κόβω
δηλαδή...
Ε, ρε γλέντια!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Διάγνωση:
Στην προηγούμενη ζωή σου μου λέει, ήσουν γυναίκα.
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Γιουγκοσλαβία περίπου το 1475.
Το επάγγελμα σου ήταν κυνηγός, πολεμιστής, εκτελεστής σε θυσίες.
Ήσασταν ένα πρακτικό άτομο, υλιστής χωρίς ιδιαίτερες πνευματικές ανησυχίες. Αυτή η απλή φιλοσοφία της ζωής σας, βοήθησε όμως τους φτωχούς και τους αδύναμους.
Το δίδαγμα σου είναι να καταφέρεις να νικάς την ζήλια και τον θυμό που έχεις μέσα σου αλλά και σε αυτούς που θα σε επιλέξουν για οδηγό τους. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτές οι αδυναμίες οφείλονται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης και φόβο.
Μήπως θυμήθηκες..?
quote:
profil μάλλον ταιριάζουν πολύ τα γούστα μας
Πώ,πώ ![]()
![]()
![]()
Όχι μόνο ταιριάζουν ίδια είναι, η μόνη διαφορά οτι είσαι περίπου 800 χρόνια αρχαιότερη.