ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχουν άγγελοι? Τι είναι? Πιστεύετε σ' αυτούς? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υπάρχουν άγγελοι? Τι είναι? Πιστεύετε σ' αυτούς? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
D.P.J. 10Μέλος
17/02/2010, 09:03:09
quote:

Καλά το ρωτάς?

Ασφαλώς και έχει , τα πίνουν καθε μέρα μαζί..αναγεννιούνται...

soul

17/02/2010, 09:33:15
quote:

quote:

Το ξέρω ότι δεν ..ξέρεις που ανήκεις, αλλά ο φίλος μας DPJ10,ειναι δηλωμένος 12θειστής και γι αυτό ειμαστε αντιπαλοι,

Είσαι απίθανος μπρε trexagireve ! Τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι μνημειώδη .Σε προκαλώ λοιπόν να ανεβάσεις το ( τα ) σημεία όπου.....δηλώνω δωδεκαθεϊστής ! Όχι ότι έχω κάτι με όσους είναι.... Ίσα - ίσα. Και στο κάτω - κάτω ήταν (είναι) μια Ελληνική θρησκεία και όχι ανατολίτικη.
Να υποθέσω όμως από την τόση σιγουριά που μιλάς για τα διάφορα χαρακτηριστικά (ή μη) των αγγέλων , ότι εσύ έχεις προσωπική άποψη ή πληροφορίες "εκ των έσω"...... και για αυτούς ;

Έχει άποψη χριστιανική και μάλιστα original-παλιο-ημερολογίτικη ... όσοι δεν ασπάζονται τα θυμιατά , εκ των πραγμάτων είναι Δωδεκαθειστές στην καλύτερη περίπτωση...διαφορετικά είναι παγανιστές..

Ασφαλώς και έχει πληροφόρηση "εκ των έσω" δεν το ήξερες?

soul

D.P.J. 10Μέλος
17/02/2010, 09:45:40
quote:

Έχει άποψη χριστιανική και μάλιστα original-παλιο-ημερολογίτικη ... όσοι δεν ασπάζονται τα θυμιατά , εκ των πραγμάτων είναι Δωδεκαθειστές στην καλύτερη περίπτωση...διαφορετικά είναι παγανιστές..

soul

Είδες εάν απλοποιήσεις τα πράγματα , πόσο.....πιο απλά είναι ;

17/02/2010, 10:00:20
quote:

quote:

soul

Είδες εάν απλοποιήσεις τα πράγματα , πόσο.....πιο απλά είναι ;

"Λιανά" , τόσο λιανά που δεν επιδέχεται περαιτέρω απλοποιήσεως...ή ασπάζεσαι την μόνη αλήθεια ή είσαι χριστιανο-μάχος ... στην συνέχεια Δωδεκαθειστής...και άμα συνεχίσεις να μιλάς και να λές την άποψή σου Παγανιστής...μετά βέβαια αρχίζει η ψαλτική...και τα καντήλια -έχουν αμέτρητα- και για να μην αδικώ τους συνανθρώπους μας , που είναι χριστιανοί -και καλά κάνουν , εφόσον αυτό τους κάνει να αισθάνονται όμορφα-εννοώ κάποιοι -ελάχιστοι- σαν και του λόγου του , ακραίοι και κακεντρεχείς με τους ανθρώπους...

Φραππεδάκι πλατεία..
Παιδί μου...
Κορίτσι μου..
Φασίστα..
Σκίσε με ν'αλλάξω ράφτη..
κλπ...κλπ...

Τώρα "φορτώνει" ο εν λόγω "κύριος" και θα επανέλθει με πλειάδα "καντηλιών" και με νέου τύπου καρβουνάκια -αναπτύσσουν υψηλότερη θερμοκρασία- και λιβάνι σε "αναβράζουσα μορφή"...

soul

17/02/2010, 10:30:32
Αγαπητέ μου Εαρινέ, στις ύβρεις σου, απαντώ σε άλλο θέμα...Βάλε τουλάχιστον άλλες λέξεις..Εντελώς τα ίδια γράφεις παντού,δεν καταλαβαίνεις ότι πέφτει γέλιο;Άλλος στη θέση σου, με λίγη ντροπή,δεν θα έγραφε ακόμη με τέτοιο θράσσος...Αλλά είπαμε, άλλος και άνθρωπος με αρχές...Αφου δεν ξέρεις ότι παγανιστές και 12θειστές είναι το ίδιο, που πας γυμνός στ..αγγούρια;
Αγαπητέ DPJ10, η συμπάθια σου προς το 12θέο, ειναι δηλωμένη και αν είσαι..μέλος, ή όχι, δεν ξέρω, αλλά οι δηλώσεις σου αυτό δείχνουν...Εκτός αν έχεις..ανάγκη να δηλώνεις απ έξω,για να φαίνεστε πιο πολλοί και ότι έχετε και συμπαθούντες..
Τώρα για αγγέλους,ειναι γνωστό, ότι ο Θεός, ανώτερη δύναμη,όπως θέλεις πές το,έχει δυνάμεις που τον υπηρετούν και αγγέλουν τις εντολές Του.Επ αυτού τι αμφισβητείς;
Γιστί,όντως, στην παρέα μου, έχω και ..αγγέλους,αλλά, δεν είναι του
παρόντος αυτά....Στον τομέα "μεταφυσικό"αν θέλεις, το συζητάμε...
17/02/2010, 10:41:09
quote:

Αγαπητέ μου Εαρινέ, στις ύβρεις σου, απαντώ σε άλλο θέμα...Βάλε τουλάχιστον άλλες λέξεις..Εντελώς τα ίδια γράφεις παντού,δεν καταλαβαίνεις ότι πέφτει γέλιο;Άλλος στη θέση σου, με λίγη ντροπή,δεν θα έγραφε ακόμη με τέτοιο θράσσος...Αλλά είπαμε, άλλος και άνθρωπος με αρχές...Αφου δεν ξέρεις ότι παγανιστές και 12θειστές είναι το ίδιο, που πας γυμνός στ..αγγούρια;
Αγαπητέ DPJ10, η συμπάθια σου προς το 12θέο, ειναι δηλωμένη και αν είσαι..μέλος, ή όχι, δεν ξέρω, αλλά οι δηλώσεις σου αυτό δείχνουν...Εκτός αν έχεις..ανάγκη να δηλώνεις απ έξω,για να φαίνεστε πιο πολλοί και ότι έχετε και συμπαθούντες..
Τώρα για αγγέλους,ειναι γνωστό, ότι ο Θεός, ανώτερη δύναμη,όπως θέλεις πές το,έχει δυνάμεις που τον υπηρετούν και αγγέλουν τις εντολές Του.Επ αυτού τι αμφισβητείς;
Γιστί,όντως, στην παρέα μου, έχω και ..αγγέλους,αλλά, δεν είναι του
παρόντος αυτά....Στον τομέα "μεταφυσικό"αν θέλεις, το συζητάμε...

Δεν σε έβρισα Βαγγέλη...σύ είσαι ο πρωτεργάτης αυτών και τώρα -όπως χαρακτηριστικά περί της ώρας της πληρωμής είπες κάποια στιγμή- , έρχεται ο λογαριασμός..- αλλα ρε ψάλτη της κακιάς ώρας μηρυκαστικό..

Τι αναγεννήθηκε κατα την περίοδο της αναγέννησης...απάντησε..

soul

17/02/2010, 11:09:48
Βρε Εαρινέ, σου έχω στείλει ... επτά μηνύματα μέχρι στιγμής, ακόμη δεν τα διάβασες;
"....σύ είσαι ο πρωτεργάτης αυτών και τώρα -όπως χαρακτηριστικά περί της ώρας της πληρωμής είπες κάποια στιγμή- , έρχεται ο λογαριασμός..- αλλα ρε ψάλτη της κακιάς ώρας μηρυκαστικό.."
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να .....ανταποδώσω;
Θα ....κλαίς μετά...
D.P.J. 10Μέλος
17/02/2010, 11:47:54
quote:

Αγαπητέ DPJ10, η συμπάθια σου προς το 12θέο, ειναι δηλωμένη και αν είσαι..μέλος, ή όχι, δεν ξέρω, αλλά οι δηλώσεις σου αυτό δείχνουν...

Aγαπητέ run n' search .... δεν παίζεσαι !

17/02/2010, 11:52:10
Εγώ το ξέρω αγαπητέ μου DPJ10...Χρονια τώρα...
Στον...Εαρινό να τα πεις, που παίζει με τα .....σίδερα...
17/02/2010, 13:46:35
quote:

Εγώ το ξέρω αγαπητέ μου DPJ10...Χρονια τώρα...
Στον...Εαρινό να τα πεις, που παίζει με τα .....σίδερα...

Δεν μου λές "σίδερο"...τι αναγεννήθηκε?

soul