- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ...quote:
Απόψε είχε ένα φεγγάρι τρέλλα.
Μαγεία αληθινή.
Μπορούσα να το κυττώ ώρες και να ενθουσιάζομαι
να αφήνομαι να ξεχνιέμαι.
΄Ομορφη ζωή όταν καις από συναισθήματα, όταν το περίσσευμα καρδιάς μοσχομυρίζει και σε βοηθάει αν αρμενίζεις σε πελάγη φωτός.
Ναι, απόψε όντως έχει τέλειο φεγγάρι! Κάθομαι στο μπαλκόνι μου και το κοιτάζω παρέα .... με την μοναξιά μου...

Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:ΕΠ!!! ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
Εμείς εδώ βράχοι ακλόνητοι .
Οι μικρές ασυμφωνίες ,αντιζηλίες ( ειδικά του αλήτη alfa-omega ) ,δεν θα μας λυγίσουνε , όχι :
Θα μας κάνουνε ακόμη ποιο δυνατούς , ισχυρούς .
ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΤΟΜΟ... ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.
ΑΡ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:quote:ΕΠ!!! ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
Εμείς εδώ βράχοι ακλόνητοι .
Οι μικρές ασυμφωνίες ,αντιζηλίες ( ειδικά του αλήτη alfa-omega ) ,δεν θα μας λυγίσουνε , όχι :
Θα μας κάνουνε ακόμη ποιο δυνατούς , ισχυρούς .
ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΤΟΜΟ... ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.
ΑΡ
Ε δεν παίζεσαι με τίποτες , είσαι πρότυπο θετικής , τι λέω θετικώτατης υπάρξεως .
Καλά που θα μου πας , η εδώ η κάπου αλλού θα σε πετύχω και τότε να ιδείς τι έχει να γίνει ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά δεν είναι τίποτα στο άπειρο ακόμη παραπέρα ..........
Που θα την έβρισκα
Έχει το σύμπαν άπειρες .
Και ακόμα παραπέρα
Και ακόμα παραπέρα
Μέχρι εκεί που αλοιώνεται η φαντασία και αρχίζει η αληθινή ζωή .
Χαμογέλα αφροδίτη ,σε βγάζω φωτογραφία .![]()
και σου την χαρίζω με όλη , με όλη την ψυχή και αν δεν έχω ...είπαμε θα πάρω δανεικιά .
Μου έστρωσες την ημέρα ,σε ευχαριστώ .
ΑΧ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΥΓΚΩ,
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΖΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η NST, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.
Θα σε αγαπούσα ακόμη και με δανεικιά ψυχή .
Που θα την έβρισκα
Έχει το σύμπαν άπειρες .
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Α.Ρ.
Παρεξηγημένη αγάπη είναι όταν ο άλλος γίνεται το αντικείμενο με το οποίο ικανοποιώ εγώ τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Κάτι τέτοιο μάλλον προσκόλληση και αδυναμία πρέπει να ονομάζεται παρά αγάπη. Καταντούμε σε αυτή την παρεξηγημένη κατάσταση είτε όταν είμαστε φίλαυτοι – δηλαδή “εγωιστές” - είτε όταν πάσχουμε από κοινωνική ανασφάλεια. Σε αυτή την δεύτερη περίπτωση, ο φόβος μη τυχόν και μας απορρίψουν οι άλλοι μας κάνει να απαιτούμε συνεχώς επιβεβαίωση (-“Πες μου ότι με αγαπάς ...” “Μα μόλις τώρα σου το είπα !”). Η ανασφάλεια, με τις απαιτήσεις που προτάσσει, μας εμποδίζει από το να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον άλλο για αυτό που πραγματικά είναι, με τον ίδιο ακριβό τρόπο που μας εμποδίζουν οι απαιτήσεις που προτάσσει η φιλαυτία, ο “εγωισμός”.
Πηγή: www.help-net.gr
Για την αγάπη γκρέμισα πολλές φορές τα τείχη μου.Ποτέ δεν τα ξανάφτιαξα όπως ήταν.SokZ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΦΗΝΩ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ...
ΑΙΜΑ ΠΥΡΟΣ
ΜΙΑ ΜΕΘΗ
ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΣΑ
ΘΕΡΜΗ.
ΞΑΝΑΒΕΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ Η ΜΝΗΜΗ
ΚΙ ΕΣΥ,
ΕΔΩ
ΑΘΩΟ ΔΕΙΛΙΝΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.
στα μυαλά τους ή που είχαν περίεργη συμπεριφορά
(π.χ. κοπρολαγνεία σατανιστές παρανοια κ.λ.π.)
αραγε για να εμπνευστουν κατι εχουν διαφορετικά ερεθίσματα.
Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει ότι ο καλλιτέχνης είναι απαραιτήτως τρελός, ούτε ο τρελός, απαραιτήτως καλλιτέχνης. Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει τρελοί, κι εν δυνάμει καλλιτέχνες, επίσης. Το ότι, όμως αρκετοί καλλιτέχνες που χουν καταγραφεί στην ιστορία, παρουσίαζαν δείγματα παράνοιας (όπως και αρκετές διάνοιες του επιστημονικού κόσμου)δεν είναι παράλογο ή περίεργο αφού η ευαισθησία του καλλιτέχνη τον καθιστά πιο επιρρεπή.
απλώς αυτό το κάτι ψαχνω να βρω. Η τέχνη για αυτους
ειναι μια μορφή εκτόνωσης και εξωτερίκευσης αν θέλετε
του εαυτού τους (οπως και σε όλους μας) γιατί ομως εκτιμάτε
τοσο πολυ απο τον κοσμο. μηπως κανει και εντυπωση
βλεποντας εναν πινακα να ξερουμε οτι ηταν τρελος
και προσπαθουμε να δουμε μεσα απτον πινακα πως σκεφτοτανε
ο καλλιτέχνης η σκεπτομενοι τον τροπο που αυτοκτονησε
η αν εκοψε λογου χαρη τα αυτια του κ.λ.π. δινουμε περισσοτερη
αξια.
ευχαριστώ
cygor
Καστοριάδης
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Συγγνώμη φίλε cygor που ξεφεύγω λίγο από το θέμα, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα (χωρίς αυτό να αναιρεί το προηγούμενο μου μήνυμα, αλλά ως περαιτέρω επισήμανση)..: Η τέχνη, σε όλες τις εκφάνσεις της, χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό ως μέθοδος ψυχοθεραπείας ( ΑRT THERAPY), καθ' ότι θεωρείται ως το πλέον κατάλληλο μέσο έκφρασης, εκτόνωσης, και διερεύνησης του εσωτερικού κόσμου, με εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία ψυχικών νόσων.

και σιγουρα δεν ειναι ολοι οι μεγάλοι παλαβοι
υπαρχουν ομως πολλα παραδείγματα της τρέλας τους σε
ολο της το μεγαλείο. υπάρχουν όμως και αλλοι που ηταν
μια χαρα ειχαν οικογένεια και εχουν φτιαξει ασυλληπτα
πραγματα π.χ. ο Bacon αρκετα εξπρεσιονιστικα τα εργα του
αλλα παρολαυτα ειχε μια χαλαρη ζωη(αποτι ξέρω)
θελω να πω οτι εγω δεν θα σκεφτομουν ποτε να φτιαξω
κατι τετοιο ακομα και αν ειχα σκοπο να φτιαξω κατι
πολυ τρομακτικο αν το κανεις και μια ζωη σιγουρα σε
επιρρεαζει.πως λοιπον αλλοι μπορουν και αλλοι οχι
τι ειναι πραγματικα το ταλέντο
ξεφευγω λιγο αλλα στο φιναλε
δικο μου ειναι το θέμα :)
μπορειτε να ξεφυγετε κι εσεις
ευχαριστω
cygor