ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alfa-omega41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
20/11/2005, 11:02:31
quote:

quote:

Απόψε είχε ένα φεγγάρι τρέλλα.
Μαγεία αληθινή.
Μπορούσα να το κυττώ ώρες και να ενθουσιάζομαι
να αφήνομαι να ξεχνιέμαι.
΄Ομορφη ζωή όταν καις από συναισθήματα, όταν το περίσσευμα καρδιάς μοσχομυρίζει και σε βοηθάει αν αρμενίζεις σε πελάγη φωτός.

Ναι, απόψε όντως έχει τέλειο φεγγάρι! Κάθομαι στο μπαλκόνι μου και το κοιτάζω παρέα .... με την μοναξιά μου...

ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ...

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

20/11/2005, 11:06:03
quote:

Εμείς εδώ βράχοι ακλόνητοι .
Οι μικρές ασυμφωνίες ,αντιζηλίες ( ειδικά του αλήτη alfa-omega ) ,δεν θα μας λυγίσουνε , όχι :
Θα μας κάνουνε ακόμη ποιο δυνατούς , ισχυρούς .

ΕΠ!!! ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΤΟΜΟ... ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.

ΑΡ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

20/11/2005, 11:15:37
quote:

quote:

Εμείς εδώ βράχοι ακλόνητοι .
Οι μικρές ασυμφωνίες ,αντιζηλίες ( ειδικά του αλήτη alfa-omega ) ,δεν θα μας λυγίσουνε , όχι :
Θα μας κάνουνε ακόμη ποιο δυνατούς , ισχυρούς .

ΕΠ!!! ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΑΣ. Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΤΟΜΟ... ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.

ΑΡ

Ε δεν παίζεσαι με τίποτες , είσαι πρότυπο θετικής , τι λέω θετικώτατης υπάρξεως .

Καλά που θα μου πας , η εδώ η κάπου αλλού θα σε πετύχω και τότε να ιδείς τι έχει να γίνει

Αυτά δεν είναι τίποτα στο άπειρο ακόμη παραπέρα ..........

20/11/2005, 11:20:01
Θα σε αγαπούσα ακόμη και με δανεικιά ψυχή .
Που θα την έβρισκα

Έχει το σύμπαν άπειρες .

20/11/2005, 11:23:33
Και ακόμα παραπέρα
Και ακόμα παραπέρα
Και ακόμα παραπέρα

Μέχρι εκεί που αλοιώνεται η φαντασία και αρχίζει η αληθινή ζωή .

Χαμογέλα αφροδίτη ,σε βγάζω φωτογραφία .

20/11/2005, 11:27:17
Αυτοενοείτε , εσωτερική .........
και σου την χαρίζω με όλη , με όλη την ψυχή και αν δεν έχω ...είπαμε θα πάρω δανεικιά .

Μου έστρωσες την ημέρα ,σε ευχαριστώ .

20/11/2005, 16:03:33
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΑΧ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΥΓΚΩ,
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΖΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η NST, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.

20/11/2005, 16:07:06
[quote]
Θα σε αγαπούσα ακόμη και με δανεικιά ψυχή .
Που θα την έβρισκα

Έχει το σύμπαν άπειρες .

ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Α.Ρ.

stadyoΜέλος
20/11/2005, 16:11:04

Παρεξηγημένη αγάπη είναι όταν ο άλλος γίνεται το αντικείμενο με το οποίο ικανοποιώ εγώ τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Κάτι τέτοιο μάλλον προσκόλληση και αδυναμία πρέπει να ονομάζεται παρά αγάπη. Καταντούμε σε αυτή την παρεξηγημένη κατάσταση είτε όταν είμαστε φίλαυτοι – δηλαδή “εγωιστές” - είτε όταν πάσχουμε από κοινωνική ανασφάλεια. Σε αυτή την δεύτερη περίπτωση, ο φόβος μη τυχόν και μας απορρίψουν οι άλλοι μας κάνει να απαιτούμε συνεχώς επιβεβαίωση (-“Πες μου ότι με αγαπάς ...” “Μα μόλις τώρα σου το είπα !”). Η ανασφάλεια, με τις απαιτήσεις που προτάσσει, μας εμποδίζει από το να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον άλλο για αυτό που πραγματικά είναι, με τον ίδιο ακριβό τρόπο που μας εμποδίζουν οι απαιτήσεις που προτάσσει η φιλαυτία, ο “εγωισμός”.
Πηγή: www.help-net.gr

Για την αγάπη γκρέμισα πολλές φορές τα τείχη μου.Ποτέ δεν τα ξανάφτιαξα όπως ήταν.SokZ

20/11/2005, 16:25:21
ΩΡΑΙΟ ΜΠΗΚΑ ΕΙΔΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΑΦΗΝΩ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ...

ΑΙΜΑ ΠΥΡΟΣ
ΜΙΑ ΜΕΘΗ
ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΣΑ
ΘΕΡΜΗ.
ΞΑΝΑΒΕΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ Η ΜΝΗΜΗ
ΚΙ ΕΣΥ,
ΕΔΩ
ΑΘΩΟ ΔΕΙΛΙΝΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.

cygorΝέο Μέλος
24/05/2004, 21:39:24
Εχουμε ακουσει για πολλούς καλλιτέχνες που δεν πήγαιναν καλά
στα μυαλά τους ή που είχαν περίεργη συμπεριφορά
(π.χ. κοπρολαγνεία σατανιστές παρανοια κ.λ.π.)
αραγε για να εμπνευστουν κατι εχουν διαφορετικά ερεθίσματα.

GhostΜέλος
24/05/2004, 22:23:14
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ...

inandaboveΜέλος
24/05/2004, 22:41:38
Ένας καλλιτέχνης, πάνω από όλα, διαθέτει ανήσυχο πνεύμα..που τον οδηγεί, ως βαθιά εσωτερική ανάγκη, στην διερεύνηση και έκφραση μέσω της τέχνης. Το ανήσυχο του πνεύματος είναι φυσικό- κι επιθυμητό- να μας οδηγήσει σε καινούρια μονοπάτια.

Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει ότι ο καλλιτέχνης είναι απαραιτήτως τρελός, ούτε ο τρελός, απαραιτήτως καλλιτέχνης. Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει τρελοί, κι εν δυνάμει καλλιτέχνες, επίσης. Το ότι, όμως αρκετοί καλλιτέχνες που χουν καταγραφεί στην ιστορία, παρουσίαζαν δείγματα παράνοιας (όπως και αρκετές διάνοιες του επιστημονικού κόσμου)δεν είναι παράλογο ή περίεργο αφού η ευαισθησία του καλλιτέχνη τον καθιστά πιο επιρρεπή.

cygorΝέο Μέλος
25/05/2004, 13:40:38
Φίλοι μου σας ευχαριστω που με τιμάτε με τις απαντήσεις σας
απλώς αυτό το κάτι ψαχνω να βρω. Η τέχνη για αυτους
ειναι μια μορφή εκτόνωσης και εξωτερίκευσης αν θέλετε
του εαυτού τους (οπως και σε όλους μας) γιατί ομως εκτιμάτε
τοσο πολυ απο τον κοσμο. μηπως κανει και εντυπωση
βλεποντας εναν πινακα να ξερουμε οτι ηταν τρελος
και προσπαθουμε να δουμε μεσα απτον πινακα πως σκεφτοτανε
ο καλλιτέχνης η σκεπτομενοι τον τροπο που αυτοκτονησε
η αν εκοψε λογου χαρη τα αυτια του κ.λ.π. δινουμε περισσοτερη
αξια.
ευχαριστώ
cygor

Ant-miΜέλος
25/05/2004, 13:45:12
Ο άνθρωπος είναι εκείνο το τρελό ον, του οποίου η τρέλα ανακάλυψε τη λογική.
Καστοριάδης

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

-sonap-Μέλος
25/05/2004, 14:01:40
Κατα κυριο λογο οι διαταραγμενοι ανθρωποι ειναι και οι καλυτεροι καλλιτεχνες!Το κακο ειναι πως το τελος τους ειναι συνηθως ασχημο η και εξευτελιστικο.Απο οτι φαινεται,μια ισορροπημενη προσωπικοτητα δεν ειναι οτι καλυτερο για να αναπτυξει πρωτοποριακες τεχνικες στην τεχνη γιατι ο τροπος σκεψης της ειναι πολυ πεζος..οπως και η ζωη της.Δεν μπορει να ταξιδευει στα ουρανια ενας χρηματιστης για παραδειγμα και να δημιουργει παραλλαγες του πινακα τιμων.Βλεπει αυτο που χρειαζεται να δει για να κανει τη δουλεια του και σταματαει εκει.Ισως αν εβλεπε με τα ματια ενος καλλιτεχνη να πετυχαινε η να εχανε περισσοτερο.Ο καλλιτεχνης ομως,δεν θα μπορουσε ποτε να ζησει σε μια μετριοτητα και σε μια ανιαρη καθημερινοτητα.Επιζητα το νεο,το διαφορετικο,την ασταθεια και τη διαφορετικοτητα σε καθε πτυχη της ζωης του.Αυτη ειναι η γνωμη μου

inandaboveΜέλος
25/05/2004, 14:49:59
Φίλε sonap, θα διαφωνήσω μαζί σου. Οι διαταραγμένοι άνθρωποι δεν είναι κατά κύριο λόγο και οι καλύτεροι καλλιτέχνες. Κι ένας χρηματιστής μπορεί κάλλιστα να είναι ψυχικά διαταραγμένος. Μην ξεχνάς ότι ο καλλιτέχνης έχει, τουλάχιστον, στη διάθεσή του μια διέξοδο, τη διαφυγή από την πραγματικότητα μέσω της τέχνης. 'Ενας άνθρωπος με τετράγωνη λογική, όμως, που υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς κι έναν πολύ συγκεκριμένο κι ανελεύθερο τρόπο σκέψης, τόσο από την κοινωνία, όσο κι από τον ίδιο του τον εαυτό,έχει πολύ λιγότερα μέσα διαφυγής στην διάθεση του..Με συνέπεια -ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει προδιάθεση για την εκδήλωση ψυχικών νοσημάτων- να "κινδυνεύει" πολύ περισσότερο να εκδηλώσει μια μορφή ψυχασθένειας. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι οι "παρανοϊκοι καλλιτέχνες", στην πλειοψηφία τους, στρέφονται κατά του εαυτού, σε αντίθεση με καταπιεσμένες προσωπικότητες άλλων επαγγελματικών χώρων, που έχουν την τάση να στρέφονται κατά του περιβάλλοντος-δυνάστη.

Συγγνώμη φίλε cygor που ξεφεύγω λίγο από το θέμα, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα (χωρίς αυτό να αναιρεί το προηγούμενο μου μήνυμα, αλλά ως περαιτέρω επισήμανση)..: Η τέχνη, σε όλες τις εκφάνσεις της, χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό ως μέθοδος ψυχοθεραπείας ( ΑRT THERAPY), καθ' ότι θεωρείται ως το πλέον κατάλληλο μέσο έκφρασης, εκτόνωσης, και διερεύνησης του εσωτερικού κόσμου, με εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία ψυχικών νόσων.

-sonap-Μέλος
25/05/2004, 15:04:07

cygorΝέο Μέλος
25/05/2004, 17:57:30
Συμφωνώ με πολλά απάυτα που γράφετε φίλοι μου.
και σιγουρα δεν ειναι ολοι οι μεγάλοι παλαβοι
υπαρχουν ομως πολλα παραδείγματα της τρέλας τους σε
ολο της το μεγαλείο. υπάρχουν όμως και αλλοι που ηταν
μια χαρα ειχαν οικογένεια και εχουν φτιαξει ασυλληπτα
πραγματα π.χ. ο Bacon αρκετα εξπρεσιονιστικα τα εργα του
αλλα παρολαυτα ειχε μια χαλαρη ζωη(αποτι ξέρω)
θελω να πω οτι εγω δεν θα σκεφτομουν ποτε να φτιαξω
κατι τετοιο ακομα και αν ειχα σκοπο να φτιαξω κατι
πολυ τρομακτικο αν το κανεις και μια ζωη σιγουρα σε
επιρρεαζει.πως λοιπον αλλοι μπορουν και αλλοι οχι
τι ειναι πραγματικα το ταλέντο
ξεφευγω λιγο αλλα στο φιναλε
δικο μου ειναι το θέμα :)
μπορειτε να ξεφυγετε κι εσεις
ευχαριστω
cygor

TonyWZRDΜέλος
25/05/2004, 19:06:26
Ταλεντο ειναι το συνολο των δυνατοτητων που εχει ενας ανθρωπος, η ικανοτητα του σε σχεση με κατι που μπορει να αναπτυξει αργοτερα στην ζωη του, εαν καποιος εχει εξασκησει το ταλεντο του καταλληλα τοτε μπορει να δει τα πραγματα απο μια "θεϊκη" γωνια ή μαλλον μια μοναδικη γωνια... αυτη η γωνια σου δινει την αισθηση της προοπτικης του καλλιτεχνη και πολλες φορες σου εξαπτει την φαντασια, ετσι ξεφευγεις λιγο απο τον απλο σουρεαλισμο και εαν ειναι λιγο ή και πολυ τρελος ο καλλιτεχνης τοσο πιο εντονη ειναι η γευση του περιεργου του πρωτοφανους και αυξανει την εκτιμιση σου για τον δημιουργο μιας και σου σερβιρει τον κοσμο οπως θελει αυτος, παρολο που εσυ μπορει να βλεπεις κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που θελει να σου δωσει ο αρτιστας.