ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΩΝΕΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΙΩΝΕΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΠΛΩΤΙΝΟΣ32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
mdiamantΜέλος
11/11/2014, 17:56:09
Εξάλλου ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στο γεγονός οτι κανένας δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συντέλεια του κοσμου. Ούτε αναφέρεται στη διάρκεια των δινών παρά μόνο ότι απο αγάπη ο Θεός μίκρυνε το χρονικό διάστημα για να μην αφανιστούμε.

quote:

Εξάλλου ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στο γεγονός οτι κανένας δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συντέλεια του κοσμου. Ούτε αναφέρεται στη διάρκεια των δινών παρά μόνο ότι απο αγάπη ο Θεός μίκρυνε το χρονικό διάστημα για να μην αφανιστούμε.

Δεν γνωριζει κανενας,απο την στιγμη που κανενας δεν γνωριζει το ποτε θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Είναι όμως αληθες αυτό;Οι δικοι του ανθρωποι δεν γνωριζουν πότε θα εμφανιστεί;Δεν γνωριζουν πότε θα κανει την πρωτη επισημη εμφανιση;Είναι ατοπο,μας οδηγει σε ατοπο να πουμε ότι δεν γνωρίζουν!Εμεις δεν γνωρίζουμε,ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!
Και συμβαινει αυτό που συμβαινει με κάθε ένα μεγαλο μυστικο που δεν μπορεί να κρυφτει:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ!Απο διαρροη μαθαμε και εμεις λοιπον το ποτε εμφανίζεται ο Αντίχριστος και αρα ξερουμε από τωρα και ποτε θα ερθει η συντέλεια του κόσμου!

11/11/2014, 21:22:27
Χ.Ο

Περιμένω απάντηση.
Αν έχεις τα...κοχόνες!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Νικομαχε,
σε τι απαντηση;Για τα διαστημόπλοια;Δυστυχως,δεν πιστευω σε παραμυθια,ημουν ακομα παιδι όταν πίστευα!

11/11/2014, 21:52:48
Μη χτυπάτε τον διαφημιστή
quote:

Μη χτυπάτε τον διαφημιστή

Δεν είμαι διαφημιστης του Μάξιμου πλέον,εχω απογαλακτιστεί από την θεωρεια του...Μπορει η δικη μου να είναι παραπλησια,αλλα δεν είναι η ιδια,διαφερει σε πολλα σημεία....

11/11/2014, 22:46:18
quote:
Δεν είμαι διαφημιστης του Μάξιμου πλέον
[b]

quote:
Τωρα,οσον αφορα τον Μάξιμο,δεν υπαρχει κανενας ανθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να βγαλει λεφτα από καποια ιδέα και να μην το εχει κάνει!Κανείς!Ετσι λοιπον εκανε και ο μοναχος,και εβγαλε καλα λεφτά!

Μεγάλη η χάρη του του πατέρα μοναχού Μάξιμου... τα δε χρήματα θα ναι πολύ χρήσιμα στον μεταγενέστερο ασκητικό του βιο...

Χριστιανέ ορθόδοξε, ψάχνω Χριστιανικά διδάγματα και δεν τα βρίσκω φίλε μου... Και απορώ γιατί σε βλέπω να το πιστεύεις...

Νικόμαχε στην περίπτωση των δυο αν εγώ πάρω τη βάρκα μου και φύγω πιάνεται για απάντηση; Η πρέπει να μαι με μας ή με τους άλλους;

Γιατί σε αυτή την περίπτωση η Αθηνά μου είναι πολύ έως πάρα πολύ συμπαθής, αλλά πρέπει κάπως να φυλάξω τον πισινό μου από τους υπόλοιπους... καταλαβαίνεις...

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

Ιταλε,
από αυτά τα χρηματα οφεληθηκαν τσεπες πολλων,ο μοναχος δεν ήταν χαραμοφάης!Σου επαναλαμβάνω,δεν είναι ανθρωπος των χρηματων,αλλιως δεν θα γινοταν μοναχος που σημαινει ακτημοσύνη....

11/11/2014, 23:01:52
Φίλε μου το εύχομαι χωρίς ίχνος ειρωνίας. Γιατί το να είσαι μοναχός με το Μ κεφαλαίο είναι Πάρα πολύ δύσκολο και αξιοσέβαστο. Απλά αυτά που μου λες δεν μου παραπέμπουν σε μοναχό. Αλήθεια σου λέω μακάρι να ναι ο καλύτερος άνθρωπος.

Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τον Μάξιμο και κανέναν μοναχό. Τα γεγονότα συζητάμε..

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

Εχω δικιο γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα και δεν εχω αντιληφθεί ότι αυτό που κανει,το κανει για τα χρηματα και μονο...Την ειχε πραγματικα πιστέψει την θεωρεια του,και την υπερασπιζοταν κάθε στιγμη.....

11/11/2014, 23:56:26
Εσύ πώς ωφελήθηκες Χ.Ο.;
mdiamantΜέλος
11/11/2014, 23:56:43
Στο κατά Ματθαίον λέει ξεκάθαρα στο κεφάλαιο 24 γραμμή 36-44 ότι κανένας δεν ξέρει πότε θα γίνουν αυτά παρά μόνο ο Θεός(οπως γραφει ο Πατερας μου) ούτε οι άγγελοι. Και παρακάτω τονίζει το ότι θα έρθει την ώρα που δεν τον περιμένουμε.