ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Notirk66 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
06/09/2013, 19:10:35
ΧρίστοΕλ,

Δε μπορεί να μπάζεις νερά τόσο πολύ.
Ρε συ μπας και μας δουλεύεις;

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

promitheus90Μέλος
06/09/2013, 21:20:25
Χρίστος Ελ

quote:
Φαντάσου να τα έγραφε Χριστιανός αυτά για τον Σωκράτη, για την ελληνική θρησκεία κτλ, τί λάσπη θα του είχαν ρίξει; Σου λέω...

Μπούρδες φίλε. Και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέει διάφορα για τους Έλληνες αλλά μια χαρά ιεράρχης είναι.

Ο Λουκιανός σατύριζε την εποχή του όπως έκανε και ο Αριστοφάνης και άλλοι που δεν έχουν διασωθεί. Οι κοινωνικοί θεσμοί θα λέγαμε είναι από τα πρώτα "θύματα" της σάτυρας. Γιατί να λείπει από αυτό το πανηγύρι η θρησκεία; Ίσα ίσα ήταν η πρώτη που δεχόταν κριτική αφού παρήκμαζε και ταυτόχρονα ανέτειλε η νέα θρησκεία του χριστιανισμού. Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται τώρα με το χριστιανισμό. Σαν θρήσκευμα χάνει πιστούς, πολλά ερωτήματα που τα απαντούσε ο ιερέας πλέον τα απαντά και σωστά η επιστήμη και η λογική. Ο κλήρος δεν πολυβοηθάει στο να διατηρήσει το ποίμνιο ενωμένο και πιστό. Τέλος, δεν είναι πλέον (και δικαίως) τόσο ταμπού να έχει κάποιος μια ολοδικιά του θεώρηση για το τι είναι θεός χωρίς να ακολουθεί κάποιο δόγμα, όπως ο χριστιανισμός. Αυτά κάνουν μια θρησκεία αδύναμη γιατί πολύ απλά η θρησκεία είναι ακόμα μια θεώρηση, μια άποψη και δεν είναι η αλήθεια και αυτό βέβαια είναι λογικό να φέρνει σε μια κάπως δύσκολη θέση τους - ακόμα - πιστούς.

Τώρα τι θες εσύ να αποδείξεις εδώ μέσα που καλείς και όλο το κόσμο να σου δώσει κάποια εξήγηση στα όσα "ανόσια" λέει ο Λουκιανός δεν καταλαβαίνω. Λες και χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερη υπεράσπιση για κάτι που γράφει και μάλιστα σχεδόν χίλια χρόνια μετά το θάνατό του. Μοιάζει με κάτι χαζές εικονικές δίκες που γίνονται σε κάτι συνέδρια για το αν θα δικαιωνόταν ο Σωκράτης ή ο Χριστός με το σημερινό νομικό σύστημα σε δίκη. Και τέλος πάντων κατά τη γνώμη ποιου είναι βλάσφημος ο Λουκιανός, τη δικιά σου και των ιερέων, βάσει κάποιας άλλης λογικής ίσως;

Edited by - promitheus90 on 06/09/2013 21:22:36

06/09/2013, 21:28:12
quote:

Χρίστος Ελ

quote:
Φαντάσου να τα έγραφε Χριστιανός αυτά για τον Σωκράτη, για την ελληνική θρησκεία κτλ, τί λάσπη θα του είχαν ρίξει; Σου λέω...

Μπούρδες φίλε. Και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέει διάφορα για τους Έλληνες αλλά μια χαρά ιεράρχης είναι.

Ο Λουκιανός σατύριζε την εποχή του όπως έκανε και ο Αριστοφάνης και άλλοι που δεν έχουν διασωθεί. Οι κοινωνικοί θεσμοί θα λέγαμε είναι από τα πρώτα "θύματα" της σάτυρας. Γιατί να λείπει από αυτό το πανηγύρι η θρησκεία; Ίσα ίσα ήταν η πρώτη που δεχόταν κριτική αφού παρήκμαζε και ταυτόχρονα ανέτειλε η νέα θρησκεία του χριστιανισμού. Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται τώρα με το χριστιανισμό. Σαν θρήσκευμα χάνει πιστούς, πολλά ερωτήματα που τα απαντούσε ο ιερέας πλέον τα απαντά και σωστά η επιστήμη και η λογική. Ο κλήρος δεν πολυβοηθάει στο να διατηρήσει το ποίμνιο ενωμένο και πιστό. Τέλος, δεν είναι πλέον (και δικαίως) τόσο ταμπού να έχει κάποιος μια ολοδικιά του θεώρηση για το τι είναι θεός χωρίς να ακολουθεί κάποιο δόγμα, όπως ο χριστιανισμός. Αυτά κάνουν μια θρησκεία αδύναμη γιατί πολύ απλά η θρησκεία είναι ακόμα μια θεώρηση, μια άποψη και δεν είναι η αλήθεια και αυτό βέβαια είναι λογικό να φέρνει σε μια κάπως δύσκολη θέση τους - ακόμα - πιστούς.

Τώρα τι θες εσύ να αποδείξεις εδώ μέσα που καλείς και όλο το κόσμο να σου δώσει κάποια εξήγηση στα όσα "ανόσια" λέει ο Λουκιανός δεν καταλαβαίνω. Λες και χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερη υπεράσπιση για κάτι που γράφει και μάλιστα σχεδόν χίλια χρόνια μετά το θάνατό του. Μοιάζει με κάτι χαζές εικονικές δίκες που γίνονται σε κάτι συνέδρια για το αν θα δικαιωνόταν ο Σωκράτης ή ο Χριστός με το σημερινό νομικό σύστημα σε δίκη. Και τέλος πάντων κατά τη γνώμη ποιου είναι βλάσφημος ο Λουκιανός, τη δικιά σου και των ιερέων, βάσει κάποιας άλλης λογικής ίσως;

Edited by - promitheus90 on 06/09/2013 21:22:36

Απαγορεύεται να τον θεωρήσω βλάσφημο και ιερόσυλο, ειδικά όταν έχω και στοιχεία;

Τί εννοείς με το "άλλη λογική" στην τελευταία πρόταση;

promitheus90Μέλος
06/09/2013, 21:40:11
Ένα καλό ντοκουμέντο θα ήταν βιντεάκι από το καζάνι που βράζει π.χ. Έχεις;

quote:
Τί εννοείς με το "άλλη λογική" στην τελευταία πρόταση;

Εσύ τι λες;

06/09/2013, 21:48:08
Με την ίδια λογική που μίλησε ο Ιουλιανός κατά του Επίκουρου, του Ιππώνακτα κ.ά. Με συναίσθημα της αποστροφής για την ασέβεια προς το Θείο από ανθρωπάκια της λάσπης.

Επιτρέπεται να έχω αυτό το συναίσθημα;

Και δεν σου έχει κάνει εντύπωση πως εγώ όντας Χριστιανός, υπερασπίζομαι το Δωδεκάθεο από τις προσβολές εναντίον του; Γιατί άραγε δεν διασκεδάζω με αυτά που λέει ο Λουκιανός κατά του Δωδεκαθέου και των φιλοσόφων;

Μια χαρά ο Χρυσόστομος; Με εκπλήσσεις.

06/09/2013, 21:59:56
Βέβαια τους ανθρώπους της εποχής του και την αδικία καλά κάνει και στηλιτεύει.

Όμως όταν κάποιος παίρνει σβάρνα και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, δεν χαίρει της εκτίμησής μου.

Βέβαια εσένα μπορεί να μην σε πειράζει ο Χρυσόστομος, αλλά πιστεύω πως βαθιά μέσα τους οι περισσότεροι νιώθουν οργή.

Τώρα με το παρόν θέμα κάνω μια ερώτηση κρίσεως στις ψυχές αυτών των ανθρώπων. Γιατί δεν δαγκώνεστε βαθιά μέσα σας και με τον Λουκιανό;

Τυφλός ο Όμηρος όχι μόνο στα μάτια αλλά και στο νου.

promitheus90Μέλος
06/09/2013, 22:00:58
Έχε όποιο συναίσθημα θες αν νιώθεις εσύ καλά εγώ περισσεύω.

quote:
Και δεν σου έχει κάνει εντύπωση πως εγώ όντας Χριστιανός, υπερασπίζομαι το Δωδεκάθεο από τις προσβολές εναντίον του; Γιατί άραγε δεν διασκεδάζω με αυτά που λέει ο Λουκιανός κατά του Δωδεκαθέου και των φιλοσόφων;

Γιατί να μου κάνει εντύπωση; Τι υπερασπίζεσαι έναντι και υπέρ των πεθαμένων; Μιλάς για τον Ιουλιανό φίλε. Είχε το μισό τότε γνωστό κόσμο να κυβερνήσει. Εκτός από μια (πιθανώς για σένα) διεστραμμένη αντίληψη που είχε για την αρχαία θρησκεία (εγώ δεν ξέρω τι πίστευε), έπρεπε να διεξάγει και μια πολιτική. Αλλά τέλος πάντων δεν ξέρω αν έχουν σημασία αυτά.

quote:
Μια χαρά ο Χρυσόστομος; Με εκπλήσσεις.

Αν δεν το έλεγα ειρωνικά δικαίως θα εκπλησσόσουν.

06/09/2013, 22:04:53

06/09/2013, 22:08:11
Εσείς οι λίγοι πάντως που λέτε "και τί με αυτό;" είστε εξαίρεση στον κανόνα.

06/09/2013, 22:08:40
quote:
Οπου σε βολεύει παγανισμός και όπου σε βολεύει Δωδεκάθεο;
Βρε συ τον θεό σου δεν έχεις...
Πότε μίλησες υπέρ της Ελληνικής θρησκείας και των φιλοσόφων;
Εδώ άνοιξες θέμα για να μας πεις ότι ο Σωκράτης ήθελε να ξεφτυλίσει τους άλλους!
Εδώ υπερασπίζεσαι τους 2.500.000 φόνους του θεού σου!
Υπερασπίζεσαι την αιμομιξία!
Υπερασπίζεσαι κάποιους που λένε τους Ελληνες μωρούς και σκυλιά!
Και δεν τα υπερασπίζεσαι απλώς, αλλά τα έχεις αναγάγει σε θρησκεία!
Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ θρησκεία που βριζει τους Ελληνες!

Πας καλά;;;

GEO33Μέλος
14/06/2011, 17:46:12
Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο

Αποφασισμένος να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο εμφανίστηκε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλ. Αθανασιάδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5». Είχε προηγηθεί συνέντευξή του στην «Κ.Ε.», με την οποία είχε προαναγγείλει ότι δεν θα το ψηφίσει, εκφράζοντας τη διαφωνία του με την προοπτική ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

"Δεν θα το ψηφίσω. Έχω αποφασίσει. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου. Δεν θα το ψηφίσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έλθει πακέτο. Έπρεπε να έλθει αναλυτικά", είπε σήμερα. Διευκρίνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έγιναν στο οικονομικό πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2015 και πρόσθεσε ότι, κατά την άποψή του, το δεύτερο μνημόνιο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εκλογική του περιφέρεια και στη χώρα.

Μιλώντας για τη ΔΕΗ, σημείωσε ότι κανείς δεν τον κάλεσε να καταθέσει τις τεκμηριωμένες -όπως υποστήριξε- απόψεις του και σημείωσε ότι η επιχείρηση δεν πρέπει να δοθεί σε ξένο επενδυτή γιατί είναι η "ατμομηχανή" της ανάπτυξης. "Γιατί δεν λέμε ότι ο ξένος που ενδιαφέρεται για τη ΔΕΗ είναι οι Γερμανοί και η RWE που εδώ και επτά χρόνια ενδιαφέρεται να μπει στο σύστημα καύσης λιγνίτη και για τα νερά, τα υδροηλεκτρικά που παράγουν ρεύμα με μηδενικό κόστος;" πρόσθεσε.

Δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του. Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχουν και άλλοι βουέυτές που θα καταψηφίσουν το πρόγραμμα, αλλά τόνισε πως πολλοί συνάδελφοί του λένε λένε ότι η στάση του είναι "ειλικρινής, ξεκάθαρη και προς το συμφέρον της χώρας"

14/06/2011, 22:02:47
To παρόν θέμα απενεργοποιείται, όπως και το όμοιο:

Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο

Και μεταφέρονται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Υπενθυμίζω το μήνυμα που είχα γράψει στο επίσης απενεργοποιημένο θέμα που άνοιξε ο GEO33:

ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

quote:
GEO33 ξεκίνησες ένα θέμα (που στη συνέχεια το παράτησες στην τύχη του...) στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, παραθέτωντας ως εισαγωγικό μήνυμα ένα δημοσίευμα της ευρύτερης πολιτικής και κομματικής ειδησεογραφίας/φημολογίας των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Ούτε στη συγκεκριμένη ενότητα βέβαια δεν ταιριάζει το θέμα αυτό, ούτε και μπορεί να υπάρχει γενικότερα ως θέμα στα forums: To esoterica είναι ακομμάτιστος χώρος φιλοσοφικού στοχασμού. Μπορούν να συζητηθούν κοινωνικά ή πολιτικά θέματα (πάντα με φιλοσοφικό τρόπο) αλλά δε φιλοξενούμε θέματα με πιθανές κρυφές (ή φανερές) κομματικές σκοπιμότητες και αντικείμενο ή θέματα της καθημερινής επικαιρότητας που συχνά διασπείρουν πρόσκαιρες φημολογίες.

Για τους λόγους αυτούς, αν και ήδη έχουν καταθέσει κάποιοι άνθρωποι την άποψή τους, το θέμα αυτό απενεργοποιείται. Δεν είμαστε καθόλου αντίθετοι στο να ανοίξει κάποιος ένα πολιτικό/φιλοσοφικό θέμα σχετικό με το ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα ή με τα ευρύτερα πολιτικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Φτάνει η προσέγγιση να βρίσκεται στα πλαίσια του φιλοσοφικού προβληματισμού.

GEO33 παρακαλούμε λίγη προσοχή στο άνοιγμα νέων θεμάτων:
Θα πρέπει και να εντάσσονται στη θεματολογία του παρόντος χώρου αλλά και στη θεματολογία της θεματικής ενότητας όπου τοποθετούνται. Επίσης, ένα νέο θέμα θα πρέπει να έχει μια σαφή εισαγωγική τοποθέτηση.

29/12/2002, 13:56:59
Ο ΤΡΕΛΟΣ
ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ:
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:ΑΕΡΑΣ
ΠΛΑΝΗΤΗΣ:ΟΥΡΑΝΟΣ

Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,ΘΑ’ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΛΑ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 15/02/2003 19:32:18

29/12/2002, 14:39:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΩΣ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΑΝ.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ???

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ?????? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ?????

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

Darkangel_78Μέλος
29/12/2002, 15:32:14
Και μια παροιμία λέει : "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..."

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

nitro912grΜέλος
29/12/2002, 16:43:17
kata tin tapini mou gnomi enas an8ropos 8eorite trelos an upostirizei kai efarmozei idees pou erxonte se kontra me tin koini logiki. px to na skotosei kapoios enan allon dioti tou xrostage lefta sti diki mas koinonia 8a fenotan trelos, omos se mia koinonia agrion kapoias 3exasmenis filis se kapoio akoma poio 3exasmeno kai apokomeno nisi auto 8a fenotan apolitos logiko. apo tin alli pali posoi epistimones tou parel8ontos 8eori8ikan treloi epidi upostirizan rizospastikes idees gia tin epoxi tous (xaxa akous ekei i gi girizei ,trelos einai autos). treloi simera 8eorounte kai autoi pou upostirizoun tin klonopoiisi, se merika xronia otan i klonopoiisi 8a exei brei to sosto dromo kai 8a efarmozete me epituxia tote 8a fenete poli logiko . ola sti zoi e3artounte apo to pos ta blepoume.

yours digitaly
Nikos

nitro912gr UNLIMITED !!!

nitro912grΜέλος
29/12/2002, 17:32:11
a kai kati akoma, fili atma ala3e ton titlo tou 8ematos den nomizo oti kolaei. fool simeni anoitos oxi trelos(ektos an mou diafebgi kati)

Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.

30/12/2002, 00:19:50
ΓΕΙΑ+ΧΑΡΑ,
ΑΠΛΑ ΘΑ’ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ nitro912gr,ΑΛΛΑ+Σ’ΟΛΟΥΣ ,ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
THE FOOL,ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΓΓΛΙΣΤΙ,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ,Ή ΤΡΕΛΟΣ.
+ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
Ο ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟ 0 ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΚΑΝΑς...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΤΜΑ

ΥΓ.ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ,ΘΑ’ΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ....

notis_29Μέλος
30/12/2002, 05:50:48
κανείς τρελλός δεν παραδέχεται πως είναι τρελλός, ούτε και νομίζει πως είναι τρελλός. Πρόσεχε λοιπόν..

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

30/12/2002, 12:28:30
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ;