- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
θα σε παρακαλέσω καλέ μου Ananasss να μην αναφερείς τίποτα άλλο για την ταυτότητα το ατόμου αυτό ,εκτός κι αν έχεις την άδεια του ή το κάνει ο ίδιος
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Avallon, δεν ήξερα ότι το ΑχλαδόΤυρο είναι κατώτερη ποιοτικά θεματική ενώτητα... και όσοι γράφουν σε αυτό "είναι από σπόντα εδώ"...
Το 95% των θεμάτων που συμμετέχω ή συμμετείχα είναι στο ΑχλαδόΤυρο... και αυτό θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις μετά την "ανακάλυψη" που έκανες σχετικά με το πόσο "μπλεγμένη" είμαι ή μήπως εννοείς ότι έχω "μπλέξει τα μπούτια μου"?...
Όσο για το καλό μου όνομα...ναι, εγώ το είπα και έγραψα μόνο για όνομα, όχι για χιλιάδες χαρίσματα...
Τα υπόλοιπα και μη σχετικά με το θέμα, μέσω mail...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
quote:
Τα δείγματα που έχετε είναι της ψυχικής επίθεσης, με μπερδεύει όμως το σπασμένο τζάμι.
...και εμένα καλή μου pyramid... και εμένα...
...όμως δεν ήταν ακριβώς σπασμένο, έμοιαζε δαν να ήταν λειωμένο... δεν έκοβε...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
quote:
μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ικανοτατοι διαρηκτες που μπαινουν στο σπιτι σου μεσα, κλεβουν και κανεις δεν παιρνει χαμπαρι...
Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον έχει εγκατασταθεί σύστημα ασφαλείας στο σπίτι του Χ... πριν θα μπορούσε να μπαίνει κάποιος και να μην τον καταλαβαίνουμε... τώρα?
.
.
.
The She Mantis... extended and bright...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
Ananasss, από όσα γνωρίζουμε για τον Χ, μπορώ να συμπεράνω ότι δεν μιλάμε για το ίδιο άτομο... για εμάς θα ήταν καλύτερα να είχε τέτοιες "παρέες" στο παρελθόν του, γιατί θα ξέραμε ποιοί τον "χτυπάνε"...θα σε παρακαλέσω καλέ μου Ananasss να μην αναφερείς τίποτα άλλο για την ταυτότητα το ατόμου αυτό ,εκτός κι αν έχεις την άδεια του ή το κάνει ο ίδιος
Ok Mantis, αν και δεν είχα σκοπό να αναφέρω τίποτα άλλο.
Καλή τύχη!![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

θόρυβος από έπιπλα για αντιπερισπασμό, γιατί αντιπερισπασμό αφού το "λυωμένο" τζάμι δεν θα έκανε θόρυβο δεν είναι σπάσιμο για να καλυφθεί ο θόρυβος που θα προκληθεί και γιατί να καλυφθεί, μήπως σηκωθείτε? και δείτε τι?
Γενικώς οι θόρυβοι στο σπίτι εάν δεν προέρχονται από κάτι υλικό/φυσιολογικό δηλώνουν έντονη ψυχική δραστηριότητα.
Ψυχική επίθεση νομίζω μπορεί να γίνει μόνο εάν αποκτηθεί επαφή με το άτομο που θέλει κάποιος να επιτεθεί δηλ. με τον Χ
Ξανά νομίζω, ότι μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους
-έχει δώσει ο Χ την συγκατάθεσή του
-ο επιτιθέμενος έχει πάρει κάτι που είναι φορτισμένο από τον Χ
-ίσως δεν ξέρω εάν έχει βάση, έχει δώσει την συγκατάθεση κάποιο τρίτο άτομο που του έχει/είχε απόλυτη εμπιστοσύνη ο Χ.
Δεν ξέρω εάν έχετε σκεφτεί την τρίτη περίπτωση αλλά εάν δεν ισχύουν τα άλλα δύο μήπως υφίσταται η τρίτη και βγάλετε άκρη?
Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση κάτι μάλλον σας έχει ξεφύγει ίσως γιατί ασχολείστε αποσπασματικά και βέβαια τι περισσότερο να κάνετε έχετε και την ζωή σας.
Όπως έχω ξαναπεί δεν τα ξέρω καλά αυτά, σχεδόν καθόλου και ίσως οι ερωτήσεις/παρατηρήσεις μου φαίνονται χαζές αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
quote:
τι συμπέρασμα βγάζετε?
Λοιπόν…
Κατ’ αρχήν να πω ότι δεν θεωρώ απαραίτητα ως την πλέον δυσάρεστη μια τέτοια εξέλιξη.
Το ότι το φαινόμενο που συζητάμε δεν εντάσσεται όπως δείχνουν οι μαρτυρίες σας στο χώρο της ψυχιατρικής, κατά τη γνώμη μου, το κάνει πολύ λιγότερο επικίνδυνο για όλους σας. Αν επρόκειτο για ψυχιατρική περίπτωση, ο κίνδυνος για πιθανή «αιματηρή» συνέχεια, νομίζω, θα ήταν άμεσος
Συνεχίζω…συμφωνώντας με την pyramid στο «Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση…»
Κάθε πρόβλημα έχει και την λύση του (αλλιώς δεν είναι πρόβλημα).
Οι παράμετροι αυτού του προβλήματος αναλύονται στα εξής:
1) Τι ( ή ποιος / ποια /ποιοι) προκαλεί τις εμφανίσεις των αντικειμένων
2) Πώς το επιτυγχάνει
3) Γιατί το κάνει
Όταν σας πρότεινα την απόκρυψη των αντικειμένων, θεώρησα αυτονόητο πως θα παίρνατε κάποια μέτρα ώστε να παρατηρήσετε την διαδικασία τη στιγμή που συμβαίνει.
Αφού, δηλαδή το φαινόμενο έχει τόσο σταθερή επαναληψιμότητα, θα μπορούσατε να παρακολουθείτε πιο «στενά» αυτά τα αντικείμενα ώστε να διαπιστώσετε τι συμβαίνει τη στιγμή που «χάνονται» από τον χώρο που τα έχετε κρύψει. Στην ανάγκη, (αφού οι κάμερες «χαλάνε») παρακολουθώντας τα με βάρδιες. Έτσι κι αλλιώς ό,τι είναι να γίνει γίνεται μέσα σε μια με δύο μέρες, όπως λέτε.
Πώς γίνεται τελικά;
Αποϋλοποιούνται στιγμιαία και υλοποιούνται στο χώρο που εμφανίζονται;
Έρχεται κάποιο ζώο ή «ζώο» και το αρπάζει με το στόμα του για να το μεταφέρει στο σπίτι του Χ;
Αιωρούνται στο χώρο και ταξιδεύουν μέχρι τον τελικό προορισμό τους;
Αν βρίσκονταν σε κάποιο κλειδωμένο συρτάρι σφραγισμένο με μονωτική ταινία, θα έπρεπε να παραβιαστεί για να φύγει το αντικείμενο, θα βρίσκατε την μονωτική ταινία ξεκολλημένη;
Πώς;…. Το πώς θα μπορούσε να φωτίσει το τι (ποιος / ποιοι) βρίσκονται πίσω από όλα αυτά και ενδεχομένως να σας οδηγήσει και στο γιατί. Πιστεύω ότι θα άξιζε να κάνατε άλλη μια προσπάθεια με αυτό το σκεπτικό.
... Από ό,τι φαίνεται πάντως σε αυτή την περίπτωση αφού δεν μπορεί να βοηθήσει η ψυχιατρική, η αστυνομία ή η εκκλησία, οι πλέον αρμόδιοι για να επιληφθούν θα ήταν τύποι όπως ο Δρ. Τάβερνερ ή ο Σέρλοκ Χολμς. Οπότε εγώ απέχοντας έτη φωτός από το είδος των πιο πάνω, το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να εκφράσω την συμπάθειά μου και να σας ευχηθώ για την καλύτερη δυνατή συνέχεια…
Edited by - Ampere on 10/06/2005 13:03:06
quote:
Το τζάμι σπασμένο,γιατί εκείνη την ημέρα και όχι μιά οποιαδήποτε άλλη, τα ίχνη τα έβλεπε και άλλες φορές, δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλες τις άλλες φορές υπήρχε ανοιχτό κάποιο παράθυρο ενώ εκείνη την ημέρα όχι και χρειαζόταν μία είσοδο.θόρυβος από έπιπλα για αντιπερισπασμό, γιατί αντιπερισπασμό αφού το "λυωμένο" τζάμι δεν θα έκανε θόρυβο δεν είναι σπάσιμο για να καλυφθεί ο θόρυβος που θα προκληθεί και γιατί να καλυφθεί, μήπως σηκωθείτε? και δείτε τι?
Τα ίχνη τα είδαμε κι άλλες τρείς φορές μετά από το περιστατικό με το τζάμι, αλλά δεν υπήρχε ανοιχτό παράθυρο ή πόρτα... ούτε εγώ θεωρώ ότι το λιωμένο τζάμι ήταν σημείο εισόδου... θα το χαρακτήριζα επίδειξη δύναμης, όπως και το θόρυβο...
quote:
Ψυχική επίθεση νομίζω μπορεί να γίνει μόνο εάν αποκτηθεί επαφή με το άτομο που θέλει κάποιος να επιτεθεί δηλ. με τον Χ
Ξανά νομίζω, ότι μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους
-έχει δώσει ο Χ την συγκατάθεσή του
Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις, καλή μου... τι εννοείς συγκατάθεση?
quote:
-ο επιτιθέμενος έχει πάρει κάτι που είναι φορτισμένο από τον Χ
Δεν είναι απίθανο... μπορεί να είναι ακόμη και μια γάζα με αίμα από το σημείο του ατυχήματος που του δώθηκαν οι πρώτες βοήθειες ή από το νοσοκομείο... τι πιο φορτισμένο από το αίμα μας?... αλλά σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αυτό το αντικείμενο και πλέον δεν έχει καμιά σημασία... μετά από τόσο καιρό το άτομο που προκαλεί τα "φαινόμενα" δεν χρειάζεται πια κάποιο αντικείμενο για να έχει επαφή με τον Χ...
quote:
-ίσως δεν ξέρω εάν έχει βάση, έχει δώσει την συγκατάθεση κάποιο τρίτο άτομο που του έχει/είχε απόλυτη εμπιστοσύνη ο Χ.
Και να το έκανε για ποιό λόγο?
Από κακία?...
Από παραπλάνηση?
Δεν λέω και μια φωτογραφία αρκεί... ίσως θα έπρεπε να ξανακοιτάξουμε αυτή την παράμετρο πιο διεξοδικά...
quote:
Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση κάτι μάλλον σας έχει ξεφύγει ίσως γιατί ασχολείστε αποσπασματικά και βέβαια τι περισσότερο να κάνετε έχετε και την ζωή σας.
Τον τελευταίο μήνα έχουμε χαλαρώσει λίγο γιατί έχει κουραστεί ο Χ, αλλά και εμείς, αλλά κάθε άλλο από αποσπασματική δεν μπορεί να θεωρηθεί η ενασχόληση μας με το θέμα...
quote:
Όπως έχω ξαναπεί δεν τα ξέρω καλά αυτά, σχεδόν καθόλου και ίσως οι ερωτήσεις/παρατηρήσεις μου φαίνονται χαζές αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ως τώρα τα πας περίφημα καλή μου [b]pyramid[/d]...![]()
.
.
.
The She Mantis... ticking like a clock...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
Σωστό στο νοσοκομείο μπορούσε κάποιος εύκολα να πάρει κάτι από τον Χ, σίγουρα δεν το χρειάζεται τώρα, εξάλλου αυτά είναι μέχρι να εδραιωθεί η επαφή.
Τι εννοώ με την συγκατάθεση, αυτό που έγραψε ο ananasss, χωρίς να θέλω να θίξω τον Χ.
Τώρα για το τρίτο άτομο που δεν είναι και απίθανο να ισχύει το πιό πιθανό είναι ότι παραπλανήθηκε.
Η κακία και γενικώς οποιοδήποτε άσχημο συναίσθημα γίνεται αντιληπτό και φαντάζομαι ότι δεν θα του είχε εμπιστοσύνη ο Χ θα πρόσεχε περισσότερο.
Ξέρεις είναι πανεύκολο να πείσεις κάποιον που δεν είναι δυνατός χαρακτήρας και δεν γνωρίζει, μπορείς να τον κάνεις να νομίζει ότι είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου ότι θες μόνο να τον βοηθήσεις ότι καταλαβαίνεις το πρόβλημά του, ότι σε καμμία περίπτωση αυτά που θα κάνεις δεν θα κάνουν κακό, κ.τ.λ.
Ναι νομίζω και μία φωτογραφία αρκεί, δεν κάνετε μιά έρευνα έτσι για σιγουριά και προς αυτή την κατεύθυνση.
Χαιρετίσματα στον ...άγνωστο Χ.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
σαν πολύ δεν βιάζεσαι? εκείνη την αναζήτηση που λέγαμε για τα "περίεργα" στο Παράξενο την έκανες?
ακόμη? τς τς τς.... έλα να βλέπω να δουλεύουν οι μηχανές...
G.

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι
.
γλυκεια μου G, ασχετο με το θεμα, αλλα μιας και σε βρηκα εδω (εκει ειμαι μαυρο προβατο οπως γνωριζεις), κανε μια αναλυση στην κριτικη μου σε καποιο αρθρο, και αφηνοντας κατα μερος τις όποιες συναισθηματικες δεσμευσεις, κανε την κριτικη που περιμενω απο σενα, εκει, σε καποιο χωρο!!!
καποιοι δεν θελουν να δουν αλλα καποιοι βλεπουν και δεν μιλανε...
οχι τιποτε αλλο, αλλα δεν θελω να πικρανω κι αλλο τους πικραμενους.
συνεφερε τους!
και μια διευκρινιση: δεν ειμαι γκουρου, ειμαι γκουρουνας! ![]()
.
ΥΓ. το λινκ με τους Εβραιους δεν το ελαβα ακομη, αλλα δεν με απασχολει μιας και ανηκει στην Περμιο περιοδο...
ωστοσο θα εκτιμουσα τα μαλα αν ενημερωνες τον ενδιαφερομενο οτι τον περιμενω ΕΓΩ στο ραντεβου, στην σπηλια και με το αρθρο του στο χερι.
νασαι καλα, και σορυ για την διακοπη της ροης του θεματος.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
τέσπα...
γιατί θα έχει νόημα η δική μου κριτική σ'αυτό που ζητάς?
αφενός
και αφετέρου,
ΔΕΝ είμαι ταχυδρόμος... ούτε γραμματέας για να κλείνω τα ραντεβού των μονομαχιών στο ξημέρωμα...
αυτός που ζητάς νομίζω πως έχει δώσει e-mail επικοινωνίας και πες του εκεί ό,τι νομίζεις...
τα περί πίκρας και πικραμένων κάποτε τα αναλύσαμε με την Mantis στο "Η επίδραση των γλυκών στην ψυχολογία των ατόμων"....
όμως "κάποιοι" έβγαλαν εντελώς λάθος συμπεράσματα...
το "πείραμα" βέβαια ήταν απόλυτα επιτυχές κατά την γνώμη μου....
και κάτι άλλο! "γκουρούνα" είναι τοις πάσι γνωστό πως είμαι εγώ! άκου εκεί που θα μου φας και τον τίτλο!![]()
![]()
![]()
![]()
άντε γιατί δεν έχω σε τίποτα να φάμε τους "μύστακες" μας μύστη, έ μύστη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το λινκ με τους εβραίους είναι κάπου στο "Τεκτονισμός και Μασονία" τώρα το 1 ήταν το 2? δεν θυμάμαι πια... εξάλλου εγώ κατά την Περμια Περίοδο ήμουν παιδάκι ακόμα ![]()
και για να μην έχουμε άλλες διακοπές γνωρίζεις καλά πως μπορείς να στέλνεις mail με ό,τι θες να πεις...
αν και δεν νομίζω πως ήθελες να πεις τίποτα σε μένα...
τα 'γραψες "εδώ" για να τα δούν οι από "κει"...
κι ένα τελευταίο σχόλιο και για τους "εδώ" και για τους "εκεί"...
μου είναι εντελώς αδιάφορη η όποια άποψη φέρει ή δεν φέρει ένα άτομο για το Βουνό...
αυτό που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που εκφέρεται αυτή η άποψη...
και αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ
in circles we spin... (πάλι?)
Galadriel

quote:
Σας το έχω ξαναπεί βρε παιδιά αυτό το "πέρα" - "δώθε" έχει αρχίσει και με ζαλίζει...ΔΕΝ είμαι ταχυδρόμος... ούτε γραμματέας για να κλείνω τα ραντεβού των μονομαχιών στο ξημέρωμα...
τα 'γραψες "εδώ" για να τα δούν οι από "κει"....
κι ένα τελευταίο σχόλιο και για τους "εδώ" και για τους "εκεί"...
μου είναι εντελώς αδιάφορη η όποια άποψη φέρει ή δεν φέρει ένα άτομο για το Βουνό...
Mάλλον έχω χάσει επεισόδια...![]()

και θα παρακαλούσα ΟΛΟΥΣ να κλείσει αυτή η παρένθεση εδώ
όσοι είχαν λόγο να καταλάβουν νομίζω πως συνεννοήθηκαν....
από κει και πέρα υπάρχουν και τα mail...
G.

Το σφυρί και το δρεπάνι θεωρείται αιχμηρό χρήσιμο αντικείμενο?

φυσικά και είναι...
ειδικά στην διάταξη της φωτό, κατά προτίμηση έχοντας ανάμεσα τα κεφάλια,
όσων μην έχοντας τι άλλο να κάνουν κάνουν χούμορ (ο θεος να το κάνει)..
Galadriel
Y.Γ. για το χούμορ ανατρέξτε παρακαλώ στον ορισμό του αγαπητού admin...

in God we trust
Και ποιός σου είπε κοριτσάκι ότι κάνω humor? Μία ερώτηση έθεσα σ' εσάς που ειδικεύεστε σε αιχμηρά χρήσιμα αντικείμενα. Αλλά για να τελειώνουμε, τελικά αυτός ο Αγνωστος Χ πότε επιτέλους θα μιλήσει? Πάνω που μας κεντρίσατε το ενδιαφέρον εξαφανιστήκατε.
Βρε μπας και τον σφάξατε τον άνθρωπο και μας το κρύβετε?
Και ναι!!!!! Η μύγα από το μήνυμά σου ήτο δική μου.
Οσον αφορά το τιμημένο σφυροδρέπανο, ναι είναι χρήσιμο, γιατί όπως λέει κι ένα παλαιό σύνθημα
ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΞΕΚΑΝΕΙ

όταν γράφω χούμορ είμαι ακριβής, δεν έγραψα ούτε χιούμορ ούτε humor...
αυτό τον ορισμό ψάξε να βρεις (κι αν είσαι καλός αντιεξουσιαστής μάθε πρώτα τους τρόπους που κινείται η εξουσία)
και με την ευκαιρία που θα μπεις στον κόπο ψάξε πουλάκι μου να βρεις κι εκείνα τα τόπικ που λέγαμε στην κατηγορία "Παράξενο", θυμάσαι ε?
κι εμείς (συμπεριλαμβανομένου του Χ) εδώ είμαστε...
όσο για τις πολιτικο-κομματικές σου ανησυχίες θα έλεγα να τις περιφέρεις σε ποιο κατάλληλο φόρουμ γιατί αυτό εδώ δεν είναι το ενδεικνυόμενο...
με την ευκαιρία δε που είδα το σφυρί..
να ευχηθώ σε όσους σήμερα "γιορτάζουν" την μέρα του Thor, ό,τι επιθυμούν.... ![]()
![]()
Gabriel (όπως λέμε Galadriel)

in God we trust
Θα ήθελα μόνο μια απάντηση σε ένα σημείο που με προβληματίζει..
Τα αιχμηρά αντικείμενα που έχει κλειδωμένα ο "χ" στο στο χρηματοκιβώτιό του σπιτιού του,γιατί δεν εμφανίζονται?
-πιστεύω πως άλλα αντικείμενα που εμφανίστηκαν στο σπίτι του ήταν κλειδωμένα είτε στο χασάπικο είτε στο νοσοκομείο είτε αλού.
-Το οτι είναι κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιό του τα καθιστά ανενεργά ?
γιατί ?

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
μακάρι να γνωρίζαμε κι εμείς τις απαντήσεις στα ερωτήματα που βάζεις...
Galadriel

in God we trust