- ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
τοσοι ειμαστε,ναι!...μα υπαρχουν σιγουρα κι αλλοι...
καλως ηρθες, στο Εσωτερικα , φιλη Νεμεσις...
βαρυ τ'ονομα που κουβαλας...
καλα εσωτερικοταξιδα ,λοιπον!![]()

Let there be Light!
Το esoterica είναι η σπίθα. Μη μένεις εκεί, γίνε η σπίθα, γίνε η φωτιά, κάψε τον εαυτόσ ου και αναγεννήσου απο τις στάχτες σου

living every day is like drinking a bottle of God's Whiskey
Edited by - Hui-Neg on 22/06/2003 02:11:20
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΕΜΕΣΙ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ.
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΠΟΛΥ.
ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.
ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΓΕΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ
Καλως ήρθες φίλε Sergio και NEmesis...ελπίζω να σας κολήσω το "μικρόβιο"...ΠΟΙΟ????...μα είναι προφανές οτι είμαι εθισωτερισμένος (όπως και πολλοί άλλοι σαν κι εμένα)
~Καλή Διαμονή~
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
και θαλαμους με αρνητικη πιεση για να σταματησουν να μιλουν στους φιλους τους για αυτο το φορουμ.
καλωσηρθατε φιλοι.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
ΦΙΛΟΙ SERGIΕ,ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΦΙΛΕ Atlanta ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ότι το ίντερνετ και κυρίως τα forums και τα chatrooms μπορούν να είναι επικίνδυνα πραγματα!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Χαίρομαι που ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ απο τους σκοπούς του Esoterica.gr επιταχάνει το στόχο του...
Αυτόν του να δίνουμε ΒΗΜΑ και ΛΟΓΟ σε ΟΛΟΥΣ...
Περιμένουμε τα μηνύματά σας φίλοι μου
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Διάβασα κάποια topic, και σύντομα θα πω κι εγώ την γνώμη μου... απλά μη με πάρετε με τις πέτρες... ![]()
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
Διάβασα κάποια topic, και σύντομα θα πω κι εγώ την γνώμη μου... απλά μη με πάρετε με τις πέτρες...
Όποιος σε πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου.![]()
![]()

Επειδή κι εγώ καινούριος είμαι στο site θέλω να συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα και να πω οτί αυτο εδώ το Forum είναι μια από όλες τις σπίθες που υπάρχουν μέχρινα ανάψει η ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ. Θ α κάνω έναν μικρό παραλληλισμό, εύχομαι να μην είναι άστοχος και κυρίως να μην γίνω ιερόσυλος προς τους ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣΣτα αρχαία χρόνια μαζευόντουσαν όλοι οι αθηναίοι στην αρχαία αγορα και έλεγε ο καθένας Ελευθερα την αποψή του αρκεί να μπορούσε να την τεκμηριώσει, αυτό το γεγονός ήταν ένα απο τα στοιχεία που θεμελείωσε την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως το τελειώτερο μοντελο διακυβέρνησης εως σήμερα [χωρις συγκριση εννοειται με τη σημερινη μορφη δημοκρατιας - χούντας]. Έτσι μεγαλουργησε και ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ με όλα τα επακόλουθα. Συμπερασματικά μπορώ να πω οτι αυτο είναι πολυ αγνο , αλλά πανω από όλα αγνο αυτο που γίνεται σε αυτο το forum [ελπιζω τουλάχιστον απο τους περισσότερους απο εμάς, γιατί πάντα υπάρχουν φίδια και Εφιάλτεσ]. Με όλα αυτα σαν βάση πιστεύω οτι μπορούν να βγουν απίστευτα θετιικα πράγματα και κυρίως ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΕΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ........
Φιλικα
φιλικα
Μαριαντα
ΦΙΛΙΚΑ
ΟΣΙΡΙΣ
ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ. ΕΔΩ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ CHATROOM Η ΕΝΑ ΑΠΛΟ FOROUM, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΨΥΧΗΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗ..
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 23/11/2003 16:56:33