- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
μια σχεση μεσα σε πλεγμα καταιγιδας,αλλα και ηρεμιας των πρωταγωνιστων -οταν βρισκονται στην αγκαλια ο ενας του αλλου....
ο χωρισμος,ο καθε χωρισμος ,αυτοματα βιωνεται σα μικρος θανατος-ψυχικος θανατος...μεχρι αυτο να συσσωρευτει και να γινει απολυτος...
ισως στα ματια της ,βλεπω την ηρεμια που χρειαζομαι-που εχω αναγκη,ομως αυτο δε σημαινει πως θα ειμαι η δικη της ηρεμια....
αγαπη σημαινει να μην διαταρασεις αρνητικα τον ψυχικο κοσμο εκεινης/εκεινου που αγαπας...να τον/την αφησεις να κρινει,αλλα και να σε κρινει...
αγαπη σημαινει να ειναι εκεινη/εκεινος ευτηχισμενη/ος και ας εισαι μακρια της/του.
ο ερωτας κανει προσκαιρα ευτυχισμενους τους ανθρωπους,την αγαπη,την κουβαλαμε για ολοκληρη την πορεια μας ,στο μυαλο και την καρδια...
ο ερωτας απο μονος του,οπως εχει πει και μια πολυ καλη φιλη,ειναι η υλη που συμπληρωνει το κενο της ψυχικης ανυπαρξιας οταν δεν τον μοιραζεσαι με τον ανθρωπο που αγαπας.....οι δονησεις συστελλονται και διαστελλονται..,μεχρι να βρουν αποδεκτη.
ευτυχια,ειναι να ξερω πως ειναι ευτυχισμενη.και ας μην ακουσω/νοιωσω ποτε ξανα την υπεροχη μελωδια της.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 29/01/2004 14:47:21
quote:
ο ερωτας απο μονος του,οπως εχει πει και μια πολυ καλη φιλη,ειναι η υλη που συμπληρωνει το κενο της ψυχικης ανυπαρξιας οταν δεν τον μοιραζεσαι με τον ανθρωπο που αγαπας.....οι δονησεις συστελλονται και διαστελλονται..,μεχρι να βρουν αποδεκτη.
----------------------------------------------------------------------
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΙΚΗ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ, ΚΙ ΑΦΕΝΤΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΕΝΗ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΗΘΙΚΑ 758DΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΣΤΩ -ΚΑΙ ΑΜΥΔΡΟ- ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
Mάλλον γιατί δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που νιώθεις, ακόμα κ αν υπάρχουν στο δικό μου μυαλό είναι λέξεις συγκεχυμένες χωρίς το νόημα που ζητώ για ν'αποδώσω την αίσθηση που απλώνεται... Mουσική, ίσως;
Παρατήρησα ανθρώπους ερωτευμένους, κι εμένα μέσα, όταν ήμουν,αν και πάντα είμαι, με απλά καθημερινά πράγματα με μια λέξη ή μια εικόνα.
Παρατήρησα ότι ακούνε συχνότερα μουσική.
Μπορούν και όλη μέρα να ακούνε χωρίς αυτό να κουράζει.
Συνέβη σε σας?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
Παρατήρησα ανθρώπους ερωτευμένους, κι εμένα μέσα, όταν ήμουν,αν και πάντα είμαι, με απλά καθημερινά πράγματα με μια λέξη ή μια εικόνα.
Συνέβη σε σας?
----------------------------------------------------------------------
ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ, ΜΕΘΑΣ, ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΣ, ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΙΔΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ
ΜΟΝΗ,
ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ,
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ-
ΤΟ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΚΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΜΑΙ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
quote:Παρατήρησα ανθρώπους ερωτευμένους, κι εμένα μέσα, όταν ήμουν,αν και πάντα είμαι, με απλά καθημερινά πράγματα με μια λέξη ή μια εικόνα.
Συνέβη σε σας?<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ? ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ ΑΥΤΟ.

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ζηλευω,με την ομορφοτερη εννοια:))))))))))))))))))))))
καλημεριζω την παρεουλα του τοπικ ,φιλακια απειρα:)
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
quote:
"Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ".
ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗ.
ΦΟΒΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
αποψε θα μιλησω για ολα εκεινα που εχουμε ζησει,
για ολα οσα ειχαμε και δεν εχουμε,για οσα μας δωθηκε η ευκαιρια να νοιωσουμε.
αποψε θα μιλησω για την ευτυχια που εστω για λιγο μας δωθηκε η ευκαιρια να βιωσουμε.
αποψε δεν θα μιλησω για αποριες και θλιψη για οσα εφυγαν και πηραν μαζι τους αυτην την ευτυχια.
αποψε θα μιλησω για το ποσο ομορφα νοιωσαμε οταν μας γεμιζαν το ειναι,ποσο ολοκληρωμενοι νοιωθαμε ως υπαρξεις.
αποψε δεν θα μιλησω για το γιατι εφυγαν,αλλα για το οτι ηρθαν.
αποψε θα μιλησω για τις τοσο σημαντικες στιγμες ,που ειχαμε την ευτυχια να γνωρισουμε.
αποψε θα μιλησω για ολα οσα προλαβαμε να δωσουμε ,σε ολα οσα ηταν προεπιλεγμενα να φυγουν.
αποψε δεν θα μιλησω για τον πονο που αφησαν.
αποψε θα μιλησω για την ευτυχια που μας εδωσαν.
αποψε δεν θα μιλησω για την μεγαλυτερη ευτυχια,γιατι την μοιραστηκα με ανθρωπους που ειναι σπανιοι.
αποψε ισως να μην βρισκομαι μαζι σας ,ομως θα ειμαι ευτυχισμενος οταν θα φυγω.
αποψε δεν θα μιλησω για ανεκπληρωτα ονειρα.
αποψε θα μιλησω για τα ονειρα που ηταν μαζι μας.
αποψε μια ευχη θα κανω ,να ζησω ενα τετοιο ονειρο.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.
quote:
αποψε δεν θα μιλησω για ανεκπληρωτα ονειρα.
αποψε θα μιλησω για τα ονειρα που ηταν μαζι μας.
αποψε μια ευχη θα κανω ,να ζησω ενα τετοιο ονειρο.
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΝΟ!
ΑΠΟΨΕ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΗΣΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΑΦΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΞΕΤΑΣΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΕΝΟΡΑΣΗ. ΒΥΘΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΝ ΕΝΟΡΑΣΗ.
ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ.
ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΝΑ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ.
ΑΠΟΨΕ ΧΑΛΑΡΩΝΩ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο έρωτας κρατάει λίγο και σε κάνει να νιώθεις ζωντανός
Η αγάπη κρατάει για πάντα και σε κάνει να νιώθεις απαραίτητος