- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Κόψτε τις αφιερώσεις ! ! !
Δεν έχετε τίποτα να πείτε εσείς οι ίδιοι: ! ! !
Διαιρωτώμαι . Είναι το κακό χάλι των καιρών ; !
Ο Μεγάλος Αδελφός , επεβλήθη ; ; ;

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
quote:
Καλά δεν συνερχόσαστε και λίγο ; ; ! ! !Κόψτε τις αφιερώσεις ! ! !
Δεν έχετε τίποτα να πείτε εσείς οι ίδιοι: ! ! !
Διαιρωτώμαι . Είναι το κακό χάλι των καιρών ; !
Ο Μεγάλος Αδελφός , επεβλήθη ; ; ;
Αφιερωμένο στον Κηφεύς!
Απομακρυνθείτε από τα επιπόλαια , ηλίθια και κατ'επέκασιν κοινωνικά επικίνδυνα όντα (κατά δήλωση "όντα"), όπως η πλασματική φιγούρα liamn ! ! !

Βρε για τους Ρωμαίους να ήταν η ομιλία, βρε για τους εξωγίηνους, βρε για τον Δον Κιχώτη να ήταν η ομιλία, αυτοι εκει!!! Να το καταλήξουν στο τρίπτυχο, επταπλή συνθεση, μετενσάρκωση, αθανασία ψυχης. Μιλάμε δεν μπορούσα να σταματήσω να γελαω. Μια φορά θα μας έβγαζαν έξω με μια φίλη μου.
Μου εξιστορούσε της προάλλες ενα παλιό μελος......
Για να φανταστείς μέχρι ποιο σημείο έχουνε φτάσει στην Νέα Ακρόπολη, ανακατεύουν δικά τους έμπειρα μέλη μέσα στο πλύθος όταν ξεκινά μια ομιλία με σκοπό να φαίνοντε ως ενδιαφερόμενοι για την ομιλία, ούτος ώστε, απαξ και διαφωνήσει οποιοσδήποτε με τον ομιλητή και θέλει να εκφραση μία διαφορετική γνώμη ή απορία, να εμφανιστεί ώς ουδέτερος απο μηχανής θεός κάποιος από αυτούς τερματίζωντας την διαφωνία ζητωντας να συνεχιστεί η ομιλία αποφεύγοντας ο ομιλητής τελικά να χρειαστεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των ακροατών.
Edited by - liamn on 22/04/2014 17:09:53
quote:
Φίλοι μου ,Απομακρυνθείτε από τα επιπόλαια , ηλίθια και κατ'επέκασιν κοινωνικά επικίνδυνα όντα (κατά δήλωση "όντα"), όπως η πλασματική φιγούρα liamn ! ! !
Καλέ γιατί μιλάς έτσι περίεργα σαν ιερέας; Θέλεις να δείχνεις ότι είσαι από άλλη εποχή; Ότι έχεις πνευματικό επίπεδο;
Απαντώ στους κατασκευαστές της φιγούρας "liamn" .
Δεν μας παρατάτε με τα αηδιαστικά ψευτοεπιχειρήματά σας . . .
Έχετε υπόψη σας ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών είναι πολύ πιο νοήμονες από εσάς .

quote:
Δεν απαντώ σε ανύπαρκτες φιγούρες (εννοώ , εν προκειμένω ,την φιγούρα "liamn") .Απαντώ στους κατασκευαστές της φιγούρας "liamn" .
Δεν μας παρατάτε με τα αηδιαστικά ψευτοεπιχειρήματά σας . . .
Έχετε υπόψη σας ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών είναι πολύ πιο νοήμονες από εσάς .
Καλέ τόσο πολύ πειράχτηκες; Πως κάνεις έτσι;
Γέλα λίγο.
Αυτοί οι εσωτεριστές δεν έχουν καθόλου χιούμορ.![]()
Edited by - liamn on 22/04/2014 17:19:07
http://theosophy-ult.blogspot.com/2009/03/blog-post_1153.html
Η ευφυΐα σου με συναρπάζει. Ευτηχώς που υπάρχεις και εσύ να μας βγάλεις από την πλάνη της φαινομενικότητας. Συνέχισε να μας διδάσκεις και εμείς θα μελετάμε υπομονετικά και με ταπεινότητα να μάθουμε και δεν θα σου απαντάμε για να μην νιώθεις ότι αμφισβητεί κάποιος την ασύλυπτη εξυπνάδα και γνώση σου.
Εγω αποσύρομαι στην γωνίτσα μου να παρακολουθήσω την διάλεξη και λέω να φτιάξω και pop corn.
Τα ταπεινωμένα πλήθη κρέμονται από το στόμα σου.
quote:
http://theosophy-ult.blogspot.com/2009/03/blog-post_1153.html
Καλε τώρα ανακάλυψες την θεοσοφία. Είσαι και πλατωνιστής!
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απο όλα, είναι ότι με το παραμικρό παρεξηγειστε, είναι αυτο που ελεγε ο Σωκρατης, νομίζετε ότι γνωρίζετε. Νομίζετε ότι είστε και καλα εσωτεριστές και αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά συνδέεστε με διδασκαλίες και γνώσεις από την εποχή του πλάτωνα κ.τ.λ.
Αλλα παρεξηγείστε σαν μικρά παιδιά. Πλατωνακο μου έσυ θεωρείς ότι είσαι τόσο σοφος και όλο αποσύρετε ώστε παρακολουθεις αλλά όλο πετιέσε σαν τσουτσου. Η κακία βλέπεις βγαίνει αμεσως στην επιφάνεια. Όσο πετιεσε τόσο θα το διασκεδάζω. Εσωτερικαντουλίθρες μου. ![]()
Edited by - liamn on 22/04/2014 18:04:00
Τόσο πολύ τους κάθεται στο λαιμό το esoterica.gr?
θεωρώ πως αν αδιαφορήσουμε, ο βάλτος θα καλύψει και τις τελευταίες νησίδες νοημοσύνης, στον χώρο έκφρασής μας.
Δυστυχώς antitroll συνταγή δεν υπάρχει.Το μόνο που μπορούμε, είναι να επεμβαίνουμε σποραδικά στις μαλακίες τους, ώστε ο απλός αναγνώστης, περιηγητής των φόρουμς του esoterica, να έχει την ευκαιρία, να ξεχωρίζει την ήρα από το σιτάρι και να μην αποφασίζει για την ποιότητα της κοινότητάς μας, ορμώμενος από τον αχταρμά ηλιθίων και troll, που μαστίζουν το διαδίκτυο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.