- Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Αγαπητέ/ή jonniebegood, οι παρακάτω φράσεις σου εμπεριέχουν σοβαρές ενδείξεις (παρότρυνσης) μύησης προς τις ναρκωτικές ουσίες!
[quote][b]καποιοι θεωρουν ενδιαφερον να βιωσουν μια αλλαγη αντιληψης, αλλοι νιωθουν τρομο στην ιδεα του Αγνωστου - ολοι εχουν το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης του εαυτου τους
καποιοι νιωθουν περιεργεια για το Αγνωστο, καποιοι ανακαλυπτουν το θρησκευτικο δεος
οι προγονοι μας το εκαναν συγκεκριμενες φορες στη ζωη τους κατα την μυηση τους στα μυστηριαστα Ελευσινια πχ μονο μια φορα επιτρεποταν να λαβεις μερος
αν οι επιστημονες συνεργαστουν με τους ταξιδιωτες του Αγνωστου, θαυμασια πραγματα θα αποκαλυφθουν υποθετω
για να καταλαβω φιλτατε, η αναφορα στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως καποιοι ανθρωποι πειραματιζονται με την αντιληψη τους, ειναι παροτρυνση χρησης?
το οτι οι προχριστιανικες θρησκειες, συν η Ελληνικη, χρησιμοποιουσαν στα μυστηρια τους ψυχοδηλωτικα, σε ολο τον πλανητη ειναι παροτρυνση προς χρηση?
αυτο εκανε ο Κονραντ Λορενς οταν εγραφε το βιβλιο του σαμανισμος?
παροτρυνε σε χρηση σαμανιστικων πρακτικων?
αν γραψω κειμενο με θεμα τα πρεζακια, θα παροτρυνω στην ηρωινη?
καπως αναποδα το πηρες το ολο θεμα
μαλλον θελεις την πραγματικοτητα επιλεκτικα, πουριτανικα θαλεγα: μη μιλατε για θεματα ταμπου
θυνηθηκα μια εκπομπη με θεμα τα εκστασις και την νεολαια, και τολμησε ο Βαλιανατος να συμβουλεψει τους νεους οτι "αν παρεις εκστασις μην πιεις αλκοολ - ειναι θανατηφορος συνδυασμος"
πεσανε να τον φανε για παροτρυνση
λες και δεν θα πανε πια παιδια σε κλαμπ ή παρτυ και δεν θα δοκιμασουν εκστασις ξανα και δεν θα τους προσφερθει εν αγνοια αλκοολ
αυτος ο ψευτοπουριτανισμος κοστιζει ζωες φιλε μου
λεγοντας ψεματα για την κανναβη στη νεολαια, δεν μας πιστευει ουτε για τα ναρκωτικα
καπου υπαρχει θεμα "χασις" και μπορεις να διαβασεις δυο κειμενα μου - αν ειναι παροτρυντικα για χρηση τοτε πρεπει να συλληφθουν και ολοι οι επιστημονες της βιβλιογραφιας
γιατι παντα μιλαω με στοιχεια
ο,τι πληροφορια μεταδωσω προερχεται απο επιστημονες
και δοξα τω Θεω δεν καιγονται πια οι αιρετικοι ουτε και ριχνονται τα βιβλια στην πυρα
παραποιω λιγο την υπογραφη σου: Με εκτίμηση και σεβασμό στον άνθρωπο και την ελευθερια του
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
Mάλλον κάνει η αναξιότης μου κάποιο λάθος... Ίσως και να "πλοηγώ" σε κάποιο άλλο διαδυκτιακό χώρο.
Εδώ όμως, εσωτέρικα, κάποιοι λένε, γράφουν για σατανισμό, για διαλογισμό, για θρησκείες, για πνευματικά συστήματα και χίλια δυό άλλα που όμως, είναι πάντα σχετικά με τον εσωτερισμό!
Νομίζω λοιπόν ότι είναι μία "έρευνα" με (για) τον εσωτερισμό (στην αναγνώριση του έσω μας) όπως λέει και η ονομασία του site.Προς τι λοιπόν η όποια γνωριμία των μελών του site με τις ναρκωτικές ουσίες;
Ευχαριστώ.
Με σεβασμό πάντα στον άνθρωπο και τη φύση.
φαινεται οτι εισαι ανενημερωτος περι των ψυχοδηλωτικων γι αυτο και απορεις τι σχεση εχουν με τον εσωτερισμο, την εκσταση ή το θρησκευτικο συναισθημα
εχουν περισσοτερη σχεση με τον εσωτερισμο απο οτι οι σατανισμοι και οι μαγειες της μοδος
σε πληροφορω οτι κατα τη γνωμη πολλων βιολογων και εθνοβοτανολογων, το θρησκευτικο συναισθημα ενεργοποιηθηκε οταν καποιος πρωτανθρωπος εφαγε μια αμανιτα μουσκαρια, το κοκκινο μανιταρι με τις ασπρες βουλες
η παλια του ονομασια ηταν μηλο της γης, που παραπεμπει στο μηλο της γνωσης
γεγονος ειναι πως ακομα κοσμει ολα μας τα εξωτικα παραμυθια, αφου εχει κατα τον Γιουνγκ περασει στο μαζικο ασυνειδητο της ανθρωποτητας
εχουν γραφτει χιλιαδες βιβλια για τη σχεση των ψυχοδηλωτικων με τον πνευματικο κοσμο, τον σαμανισμο, τα μυστηρια...
αλλα τοσα για το γιατι θεωρηθηκαν ψευδως ναρκωτικα, ξεκινωντας απο τον κληρο
ακομα και ο καταλογος ναρκωτικων ουσιων της ΕΕ τα κατατασει σε ειδικη κατηγορια ουσιων ασχετες με τα ναρκωτικα - ψυχοτροπα
η απαντηση στο ερωτημα σου τωρα, προς τι η γνωριμια με "ναρκωτικες ουσιες" των αναγνωστων του φορουμ ειναι ανεδαφικη
γνωριμια με πληροφοριες γινεται, και στη συζητηση ο καθενας μπορει να επιδοκιμασει ή να αποδοκιμασει τα γραφομενα, αλλα με στοιχεια, οχι με αφορισμους
κατα τη γνωμη σου κακως γνωρισα στα παιδια μου την υπαρξη των ναρκωτικων ουσιων, κακως τους εδειξα πρεζακηδες
σε ενα κοσμο που περιβαλονται απο χημικα ναρκωτικα νομιμοτατα, πχ σπρεϋ, κολλες κτλ, εγω θαπρεπε να τα διατηρω στην αγνοια
και υπαρχει και το νομικο κενο στην υποθεση ναρκωτικα, και εννοω τα ναρκωτικα
1ον. συνταγματικα ο καθενας ειναι ελευθερος να διαθετει τον εαυτο του οπως θελει - αν πιει νεφτι γιατι δεν τον βαζουνε φυλακη?
2ον. εχει αποδειχθει απο πειραματα και ερευνες πως συγκεκριμενα ατομα με διαταραγμενη χημεια εχουν ταση για τοξικομανια - οι 3 στους 100
αυτα τα ατομα θαπρεπε να τα φροντιζει ιατρικα το κρατος αφου πασχουν απο ανεπαρκεια της φυσικης ενδορφινης τους
γιατι τους σπρωχνει στην αγκαλια των εμπορων και οχι στα νοσοκομεια?
3ον. καιρος ειναι να επικρατησει πραγματικη ανεξιθρησκεια επιτελους και να μπορουν και οι πιστοι των ενθεογενων να εξασκουν τη λατρεια τους
υπαρχει ηδη νομικο προηγουμενο στην Αμερικη με τους Ινδιανους του Νεου Μεξικο που εχουν αδεια να χρησιμοποιουν τον κακτο πεγιοτ στις τελετουργιες τους
ξαναπαραποιω την υπογραφη σου: Με σεβασμό πάντα στον άνθρωπο και τη φύση, καθως και στην ατομικη ελευθερια
Προς Δημ. :Σου έχω απαντήσει ήδη.Δυο φορες στην πρώτη σου ερώτηση,μια στην δεύτερη.Απο την άλλη εσύ δεν μου έδωσες ούτε ένα ψίγμα απάντησης.
Υπάρχουν λοιπόν δύο περιπτώσεις:
A)Κάπου το πας. Αν είναι έτσι έχει δύο επιλογές.Ειδοποιείς κάποιον moderator για την ακολασία και διαστρέβλωση των ηθών αυτής της αποστολής και αυτός μας κλείνει όμορφα και ωραία το τόπικ .Η άλλη επιλογή είναι να μας πείς που το πάς ή απλά αν σε ενοχλεί τόσο να μην το διαβάζεις.
Β)Αυθεντικά δεν το καταλαβαίνεις. Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.Ξαναδιάβασέ το μέχρι να πιάσεις τι λέω.Δεν μιλάω και κογκολέζικα.
Φυσικά υπάρχει και η τρίτη περίπτωση να περιμένεις να ακούσεις κάποια απάντηση που έχεις εσύ μέσα στο κεφάλι σου και πρέπει κάπως να μαντέψω εγώ για να σου την πω.
Συγνώμη αλλα έτσι δεν μπορεί να γίνει διάλογος,επειδή εσύ κάλλιστα μπορείς να κάνεις copy/paste την ερώτησή σου αιωνίως.Ενδιαφέρουσα τακτική,δεν λέω,αλλα δεν προτείνεται για συζήτηση/διάλογο!
Θα κάνω μια τελική προσπάθεια με λλίγα λόγια (ίσως οι μεγάλες προτάσεις στην σπάνε και δεν τις διαβάζεις)
quote:
Προς τι λοιπόν η όποια γνωριμία των μελών του site με τις ναρκωτικές ουσίες;
Δεν υπάρχει κανένας σκοπός να γνωρίσουν τα μέλη του site τις ναρκωτικές ουσίες.Αντιθέτως το να γνωρίσουν τις ενθεογενείς ουσίες (για τις οποίες μιλάει το άρθρο μου) είναι σημαντικό επειδή α)ιστορικώς ήταν αλληλένδετες με πολλές θρησκειες που μελετώνται απο τους Εσωτεριστές και αποτελούσαν σε αυτές μορφή "Θείας Κοινωνίας" β)ενδογενής παραγωγή αυτών των ουσιών μπορεί να προκαλεί πολλά φαινόμενα που συζητώνται εδώ μέσα και γ)παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρων ο σχολιασμός τους επειδή πολλά στοιχεία που εμπεριέχει η εμπειρία που προσφέρουν είναι ολόιδια με φαινόμενα που παρατηρούνται κατα τον βαθύ διαλογισμό,"απαγωγές απο εξωγήνινους",θρησκευτικές εμπειρίες,περιθανάτιες εμπειρίες και εξωσωματικές εμπειρίες οι οποίες συζητώνται εδώ μέσα.
Αν πάλι αυτό δεν απαντάει την ερώτησή σου προτείνω να σταματήσουμε το παιχνιδί και να μου πείς τι απάντηση θές να ακούσεις.
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Δεν έχω πάρει τίποτε απο την Pateras Prod.
Δεν υπάρχει η Pateras Prod για να βρίσκει ο καθένας το "φτιάξιμό"του.
Υπάρχει για να ενημερώνει.
Σε παρακαλώ μείνει στο θέμα της συζησης αλλιώς άνοιξε κάποιο καινούργιο μιας που αυτό ξεφεύγει απο την θεματολογία που έθεσα.Η αποστολή μου δέν ειναι "Που να βρείτε μανιτάρια" είναι περισσότερο του στυλ "Που να βρείτε πληροφορίες και γνώση για τα ενθεογενη"
Ευχαριστώ
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Ένα απόσπασμα από κάποιο βιβλίο του γνωστού ψυχιάτρου Stanislav Grof
δίνει κάποιες απαντήσεις.
quote:
However, those who argue that LSD-induced spiritual experiences cannot be valid because they are too easily available and their occurrence and timing depend on the individual's decision, misunderstand the nature of the psychedelic state. The psychedelic experience is neither an easy nor a predictable way to God. Many subjects do not have spiritual elements in their sessions despite many exposures to the drug. Those who do have a mystical experience frequently have to undergo psychological ordeals that are at least as difficult and painful as those associated with various aboriginal rites of passage or rigorous and austere religious disciplines.
Most researchers agree that it is not possible to differentiate clearly between spontaneous mystical experiences and "chemical mysticism" on the basis of phenomenological analysis or experimental approaches.This issue is further complicated by the relative lack of specific pharmacological effects of LSD and by the fact that some of the situations conducive to spontaneous mysticism are associated with dramatic physiological and biochemical changes in the body.
Prolonged fasting, sleep deprivation, a stay in the desert with exposure to dehydration and extremes of temperature, forceful respiratory maneuvers, excessive emotional stress, physical exertion and tortures, long monotonous chanting and other popular practices of the "technology of the sacred" cause such far-reaching alterations in body chemistry that it is difficult to draw a clear line between spontaneous and chemical mysticism.
quote:
ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ 1 ΠΑΚΙ.....ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΧΕΡΙ......ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΑΥΛΟ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ...."Α! ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ......? ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ...!".....
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο Γ.......Σ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΡΟΥΦΗΞΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΣ..ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ )ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ......
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ.......
quote:Γειά φίλοι μου.
Φίλτατε/η xotchipilli2.
Πόσες φορές θα πρέπει να ρωτήσω; Και αφου μου απαντήσεις με το χέρι στο μυαλό, τότε θα πάρεις τις δικές σου, (μου) απαντήσεις...
Προς τι λοιπόν η όποια γνωριμία των μελών του site με τις ναρκωτικές ουσίες;
Ευχαριστώ.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ/Η ΔΗΜ.. ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΘΕΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ Ή Ο ΤΖΟΝΝΥ... ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ" ΟΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΜΕΘΑΝΟΛΗ, ΤΑ ΠΟΤΑ "ΜΠΟΜΠΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ "ΜΠΟΜΠΑΣ" -ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑ ΝΑ ΗΠΙΕΣ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΝΕΦΤΙ- ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ "ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΙ" ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ?
ΠΡΟΣ XOTICHPILLI2:
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:quote:
ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ 1 ΠΑΚΙ.....ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΧΕΡΙ......ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΑΥΛΟ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ...."Α! ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ......? ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ...!".....
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο Γ.......Σ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΡΟΥΦΗΞΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΣ..ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.
ακομα και για την κανναβη οταν εγραψα, διευκρινησα πως παρολλο που ειναι ακινδυνη μπορει να αυξησει το υπαρχον αγχος, μεχρι και να εξαρει υπολανθανουσες ψυχωσεις με αποτελεσμα κρισεις πανικου
αρα καταληγουμε στο συμπερασμα: δεν κανει για ολους η κανναβη
και να τη δοκιμασουν δεν θα το ξανακανουν
οσο μυθος ειναι πως ειναι ναρκωτικο αλλο τοσο μυθος ειναι πως ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση ολων
τωρα, αν η κανναβη θεωρειται ελαφρο ψυχωδηλωτικο φαντασου τι μπορει να συμβει σε ψυχωσικο ανθρωπο χωρις την καταλληλη προστασια με τα ισχυρα ψυχωδηλωτικα
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι η διαθεση τους στα ομαδικα παρτυ λογω μοδας
ουσιες θεϊκες, με το δεος κρυμενο μεσα τους, που επι χιλιετιες ταξιδευαν τους εμπειρους σαμανους στο πνευματικο κοσμο, παιρνονται ομαδικα απο πιτσιρικαδες για ολονυχτια χορευτικη διασκεδαση
αυτο που σεβοταν και λατρευε ο σαμανος καταληγει μεσο ομαδικης διασκεδασης (ο Θεος να την κανει!)
ποιος τους εξηγησε ποτε οτι αλλο πραγμα το εκστασις (MDA,MMDA) και αλλο το LSD?
ετσι ο προετοιμασμενος για χαϊ βραδια πιτσιρικας ξεχναει τ ονομα του και βλεπει το Χριστο φανταρο να κανει πορτα στο κλαμπ
παρολλα αυτα δεν κινδυνευει απο την ιδια την ουσια, αλλα απο τον λαθος τροπο χρησης, τον λαθος σκοπο χρησης και την αντιδραση στον πανικο του
για ολα φταιει η μοδα!
δεν μπορω να φανταστω τι συνεβει σε σενα και τη φιλη που αναφερεις
αλλα σιγουρα δεν επρεπε να παρετε αυτα που πηρατε
συνηθως τα ενθεογενη σου δειχνουν απο την πρωτη φορα αν σε "συμπαθουν" ή οχι
και σιγουρα δεν αναπτυσουν τοξικομανια και εξαρτηση
να διευκρινησω επισης πως δεν υπαρχει καμια αποδεδειγμενη μεταβαση απο τα ψυχοδηλωτικα προς τα ναρκωτικα
ακομα και ο μυθος για την κανναβη καταριφθηκε εδω και χρονια
δεν θα επρεπε καν να αναφερονται ναρκωτικα σε τετοιο τοπικ...
ΥΓ. τι ειναι ο τρελλος?
αν εννοεις την διαφορετικη αντιληψη, τοτε ποια ειναι η σωστη, η ενδεδειγμενη?
ποια ειναι τα πρεποντα ορια της αντιληψης?
και ποιος ειναι ο αλανθαστος κριτης?
βλεπουμε το ιδιο "κοκκινο" οταν κοιταμε την ιδιου μηκους ακτινοβολια?
ή μηπως ο καθενας μας ονομαζει κοκκινο αυτο που του προκαλει η συγκεκριμενη ακτινοβολια στον εγκεφαλο και το οποιο δεν θα μαθουμε ποτε αν ειναι το ιδιο που προκαλει και στους αλλους?
quote:
δεν μπορω να φανταστω τι συνεβει σε σενα και τη φιλη που αναφερειςαλλα σιγουρα δεν επρεπε να παρετε αυτα που πηρατε
συνηθως τα ενθεογενη σου δειχνουν απο την πρωτη φορα αν σε "συμπαθουν" ή οχι
ΦΙΛΕ jonniebegood ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟ "ΝΟΡΜΑΛ" ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.(ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΦΡΩΝ.
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΕΤΣΙ"
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ
ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ......
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΕΙ, ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ......
.....ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΩ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ)
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ "ΒΑΘΥΤΕΡΑ"
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΝΟ...
....ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ....
:)
piece love unity & respect
quote:ΦΙΛΕ jonniebegood ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟ "ΝΟΡΜΑΛ" ΑΝΘΡΩΠΟ.
να φανταστω δεν μπορω σιγουρα!
σε τι θα με εβλαπτε νομιζεις αν μαθαινα?
δικη σου εμπειρια ειναι και θα παραμεινει
αν νορμαλ ανθρωπο εννοεις αυτους που απαρτιζουν τις μαζες, τοτε δεν ειμαι νορμαλ, μη φοβασαι
κανε μια δοκιμη να μας πεις, γιατι ετσι οπως τα περιγραφεις ακουγεται αν οχι μονο ενδιαφερον, "συναρπαστικο"
ΥΓ.υπαρχουν και τα μεϊλ
Γράφει ανάποδα ορθογραφικά..
quote:
αστα μπερδεψαμε τα μπουτιαμας βαλτε Χ,,
Είσαι φοβερή..
Πόσο χρονών είσαι?
quote:ΑΛΛΖΖΑΡΟ βρεσμου που αλλου εγραψα αναποδα ορθογραφικα ,
Δεν ειναι θέμα οτι δεν ξέρει τυφλό σύστημα.
Γράφει ανάποδα ορθογραφικά..
Edited by - pandi on 23/06/2010 22:30:42
Edited by - pandi on 23/06/2010 22:06:18

quote:ΜΕΤΑ ΤΑ 45 ΕΙΝΕ ΤΑ 50,,,,,,,,,,,,,,! ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΩΜΙΖΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ, ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΛΗΚΙΑΜΟΥ
Δηλαδή κοντεύεις τα 50?