- Λιαντίνης: Το έργο του - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ,
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΙΝΗΘΕΙ
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΟΕΣ,
ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ 13 ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ
ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΑΝ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ
ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΡΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗ
ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΩΝ 10....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΙΚΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ
ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΝ (ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ
ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.
ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ).
Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ....
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
http://www.ejection-history.org.uk/Country-By-Country/Turkey.htm
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
..............
.........
....
..
.
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γρηγοριανέ πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου.
Σε ευχαριστούμε.
Και γω για να είμαι ειλικρινής κάπως έτσι το σκεφτόμουνα...
Πάντως για να είμαι ειλικρινής μια πρώτη ματιά στο τούρκικο διαδίκτυο δείχνει είτε προσπάθεια συγκάλυψης είτε αποσιωποίησης είτε... ότι είναι ένα ακόμα hoax...
Δεν έχω καταλήξει ακόμα... Το ψάχνω ακόμα...

Ο θάνατος του αρχηγού της ομάδας Καρντάκ επιβεβαιώθηκε!!
ΟΝΤΩΣ μαχαιρώθηκε μέρα μεσημέρι από 3 νεαρούς χωρίς καν να τον κλέψουν...
Και η πηγή αυτή τη φορά δεν είναι ελληνική για να την διαψεύσουμε αλλά μια τούρκικη εφημερίδα...
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=14462505

delete it.
Edited by - Underground on 04/02/2011 00:02:15
σαν να κατάλαβα μια λέξη, το kavga.
Είναι ο καβγάς που λέμε εμείς;
Μη μου πεις πως ναι γιατί .... ξεφτίλα!!!
Όχι και να παίρνουμε λέξεις και από τους Τούρκους ρε μαμώτο!!!![]()

Ιδίως αν η "επικράτησή" τους εκείνη τη μέρα δεν οφείλεται σε δική τους επιδεξιότητα και ικανότητα αλλά ήταν έργο κάποιου άλλου και απλά εκείνοι παίξανε το ρόλο του νικητή...
Ολα είναι πιθανά... Προς το παρόν ψάχνουμε να βρούμε κάτι στον έντυπο τούρκικο τύπο που να αναφέρει για το χαμό των υπόλοιπων σε άσκηση.
Τι λέτε? Θα βάλετε και σεις κανα χεράκι?

quote:
Θεία Δίκη... Σύμπτωση... ή αποστολή εκδίκησης ?
απο ποιον? μηπως υπερβαλλεις?
Αν προσεξεις, ακομα και μεσα στο Τουρκικο στρατο, υπαρχουν σοβαρες εριδες....
Τουλαχιστο, καλυτερα να τρωγονται μεταξυ τους

Σημασία έχει ότι είναι γεγονός ο θάνατός τους και όχι hoax!

λες η Ελλαδα να "κινηθηκε" για μια τετοια διαδικασια?
Απο την αλλη, θα μπορουσαν και οι Τουρκοι να επωφεληθουν απο το γεγονος και να πουνε οτι οντως η Ελλαδα το εκανε (η ΕΥΠ με συνεργασια Ισραηλινων και δεν συμμαζευεται), μονο και μονο για να προχωρησουν στα σχεδια τυπου ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ... ![]()
φυσικα, αν ποτε συνεβαινε κατι τετοιο, μιλαμε για "γκαφα ολκης" απο την μερια των Τουρκων.... αφου ουσιαστικα δεν εκαναν τιποτα....
(βλεπεις, ως Υδροχοος, εχω και εγω το τροπο μου...
)

Η αλήθεια νομίζω ότι δε θα βγει ποτέ στο φως...

quote:
50-50 oι πιθανότητες...
Η αλήθεια νομίζω ότι δε θα βγει ποτέ στο φως..."Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
εδω που τα λεμε, ποτε η Τουρκια αποκαλυψε "αληθειες" για οτιδηποτε?

quote:
εδω που τα λεμε, ποτε η Τουρκια αποκαλυψε "αληθειες" για οτιδηποτε?
Η τουρκία;Σαφώς όχι! Αλλά το
WikiLeaks ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ!!!
Ένα δείγμα :
WikiLeaks: ΗΠΑ – “Ναι, η Τουρκία ετοιμαζόταν για επίθεση στην Ελλάδα και μπορεί να το επαναλάβει”!
( Νοεμβρίου 29, 2010 )
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης,δεν
έδειξε το παραμικρό,από την μεγαλειώδη αυτή
συγκέντρωση (15000 κόσμου)!
Τι να πώ;
ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ τους...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

quote:
Crisis2050:
Παρηγοριά στον άρρωστο...Το θέματα που προκύπτουν από αυτή την γαμ....νη νύχτα είναι:
1) Σκοτώθηκαν Έλληνες από Τούρκους...
2) Ενδίδουμε ως κυβέρνηση (κατ επέκταση ως έθνος) στην θεωρία των Τούρκων για γκρίζες ζώνες...3) Η ενδεχομένως μεγαλύτερη στρατιωτική νίκη της σύγχρονης ιστορίας μας, μετατράπηκε σε άτακτη υποχώρηση με νεκρούς, και ατιμασμένο έθνος...
Όλα αυτά γιατί την Ελλάδα δεν την κυβερνούν
άνδρες με αρ...α αλλά αρ...α άνδρες...
Μπράβο σου!!
Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Γρηγοριανέ εσύ τι έκανες? Βρήκες τη σελίδα με τις καταρρίψεις ελικοπτέρων? Το μόνο που μας μένει να επιβεβαιώσουμε είναι ο θάνατος των υπολοίπων πάνω σε άσκηση...
Το ψάχνω και γω βέβαια αλλά είναι δύσκολο(γιατί μιλάμε πάντα για καταχωρήσεις στην Τουρκικη γλώσσα)

1)Οι τουρκικες υπηρεσιες δουλευουν (οι δικες μας κανουν μικροπολιτικη και κομπινες) και εδω επρεπε να κλεισουν στοματα δηλ. να γινει δουλεια.
2)Οι περιφημοι κομαντος αυτης της ομαδας με τα βαμενα προσωπα αλα RAMBO και την ακολουθεια απο καμερες πηγαιναν πραγματι σε στημενο παιχνιδι να το παιξουν νικητες (ειχαν να αντιμετωπισουν μονο yesmen καρπαζοεισπρακτορες πολιτικους...)
3) Οι πονηροι θρασυδηλοι τζαμπα μαγκες ανατολιτες τουρκοι, ανεκαθεν ειχαν την ιδια πρακτικη, να κινουνται εκ του ασφαλους, με τις πλατες αλλων. Τα ιδια εκαναν στο Β'παγκοσμιο (ουδετεροι φιλογερμανοι και κηρυξαν πολεμο στην γερμανια την προηγουμενη της συνθικολογησης).Τα ιδια στη Κυπρο που εκαναν αποβαση με πορτες ανοικτες και τα σκυλια δεμενα. Και να σκεφθεις οτι οι μπουνταλαδες δεν μπορεσαν καλα να τα βαλουν με μια φουχτα προδομενους εθνοφρουρους. Φυσικα πρεπει να τους αναγνωρισουμε αυτα που τραγικα μας λειπουν, υπομονη, σχεδιασμο, στοχο, πονηρια (οχι κουτοπονηρια).
Δεν τους εχουμε παρει χαμπαρι και συφιλιαζομαι με την αφελεια των ΝεοΕλληνων. Τελος για να μην με παρει ο ιστρος τελειως να σας πω οτι εχω γεννηθει Κωνσταντινουπολη, ειμαι απο οικογενεια εκδιοχθεντων και κατι ξερω απο την νοοτροπια τους.
Επιφυλλασομαι για περισσοτερα...
quote:
ειμαι απο οικογενεια εκδιοχθεντων και κατι ξερω απο την νοοτροπια τους.
Και γω ξέρω από πρώτο χέρι...είναι ο άντρας της αδελφής μου διωγμένος από τότε που πήγαινε γυμνάσιο... ξέρω τι εστί τούρκος... Δεν είναι άξιοι να δέσουνε τα κορδόνια τους όχι να κάνουνε απόβαση σε νησί.
Φοβισμένος λαός είναι ... γι'αυτό και είχανε καλή σχέση με τους έλληνες της Πόλης... στέκονταν κοντά τους φίλοι καρδιακοί για να κερδίσουν από την επιχειρηματικότητά τους, από την εξυπνάδα τους... από το τσαγανό τους... Ανθρωπάκια του Θεού κι αυτά φοβισμένα που κάποιοι προσπαθούν να τα κάνουν με το στανιό στρατιώτες βάζοντάς τους το όπλο στο χέρι.
Δεν ξέρουν από στρατηγική και από πόλεμο.
Ξέρουνε από διπλωματία και αυτό είναι το μεγάλο προσόν που τους έσωζε στο πέρασμα του χρόνου...
Οσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ βλέπω ότι η "νικη" των Ιμίων τους προσφέρθηκε στο πιάτο... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ... και επειδή το ξέρανε καλά οι δικοί τους τους φάγανε με την πρώτη ευκαιρία!