ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σώστε τον Ναό της Αγροτέρας Δήμητρας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σώστε τον Ναό της Αγροτέρας Δήμητρας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Vril33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stanfromgreeceΜέλος
26/10/2006, 12:15:08
Ποιός ο λόγος όμως να βάλουν live camera σε έναν χώρο που δείχνει συνέχεια το ίδιο πράγμα?
Αν ήταν κάτι το πραγματικά ενδιαφέρον δεν θα έπρεπε να γίνεται κάτι εκεί?
XDΜέλος
26/10/2006, 12:38:53
Όπως είπα και προηγουμένως, σήμερα οι "κρύσταλλοι" άλλαξαν:

Εμείς έχουμε πρόσβαση μόνο στα οπτικά δεδομένα του πειράματος και όχι συνολικά σε όλα τα υπόλοιπα καταγραφόμενα στοιχεία, συνεπώς μπορεί οι όποιες αλλαγές (ως χθες τουλάχιστον) να μην είχαν οπτική άλλα άλλου είδους υφή.

Edited by - XD on 26/10/2006 12:43:28

stanfromgreeceΜέλος
26/10/2006, 12:46:46
Μάλλιστα... αυτό δεν το είχα προσέξει...
πάντος καλό θα ήταν να μπορούσε κάποιος να μας πεί περισσότερα για το τί τελικά είναι αυτό που βλέπουμε!
(α! ξέχασα να πώ πως τελικά την είδα την σελίδα από pc φίλου)
SavaothΜέλος
26/10/2006, 12:48:56
Έχετε δίκιο παιδιά η εικόνα έχει αλλάξει.Και μάλιστα τώρα αλλάζει αισθητά και όταν το βλέπεις Live.
Αν μπήκατε πάντως στο link που σας έστειλα κάτι λέει για πειράματα με φωτόνια και επιταχυντες...δεν πρόλαβα να το διαβάσω όμως καλα.

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

XDΜέλος
26/10/2006, 13:24:29
Δεν αποκλείεται.. φαίνεται μάλιστα πως προγραμματίζουν μέχρι το 2009 την αποπεράτωση κάποιου λέιζερ ακτίνων Χ (LCLS) που θα παράγει δισεκατομμύρια πιο φωτεινούς παλμούς από κάθε γνωστή γήινη πηγή..

Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι κάτι άλλο..

Επαναλαμβάνω, οι Φυσικοί του forum ας βοηθήσουν

SavaothΜέλος
26/10/2006, 13:58:06
Ναι ρε παιδιά όλο και κάποιος φυσικός θα υπάρχει..
Να μου πεις τι να καταλάβει απο το βίντεο..μονο αν εχει δει κατι παρόμοιο θα ξέρει..πάντως τώρα που παρατήρησα καλύτερα το βίντεο αλλάζει μορφή γρηγορότερα και παρατήρησα στο κάτω μέρος ένα αντικείμενο να περιστρέφεται.
Kαι κάτι άλλο....Τα δευτερόλεπτα στο ρολοι απο το πρώτο βιντεο πανε πολυ γρηγορα....

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

Edited by - Savaoth on 26/10/2006 14:02:44

26/10/2006, 15:39:56
Είναι ένα Vortex δηλαδή μια στατική δίνη. Έχει άπειρες εφαρμογές, από την έρευνα για την Κηλίδα του Δία, μέχρι την θεωρία του χάους, τα computer graphics και τον υπερσυντονισμό.
Μπορεί να γίνει με νερό, υδράργυρο, ήλιο, πλάσμα (plasmoid) κ.τ.λ.

Δες εδώ μια απλή της μορφή:

http://jnaudin.free.fr/html/vtxbottle.htm

Κάνε καμμιά αναζήτηση με τα στοιχεία vortex και stanford στο Google, και ίσως είσαι τυχερός να πέσεις πάνω στο πείραμα.
Sorry που δεν έχω το χρόνο να το κάνω εγώ για σένα

27/10/2006, 00:04:19

εχω την εντυπωση οτι κοιταμε μεσα σε ενα μικρο χωρο, ισως σε καποια συσκευη, και τα βιντεο ειναι μεγεθυμενα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

GWGWΜέλος
27/10/2006, 09:59:07
σημερα δεν δειχνει κατι, ή εγω δεν κανω κατι καλα?

SavaothΜέλος
27/10/2006, 12:42:47
Όντως!
Σήμερα δεν δείχνε απολύτως τίποτα.....
Ίσως να πετύχανε κάτι που δε θέλουν να φανεί....Η ίσως αποτύχανε...Το έχουν αυτό τα πειράματα..

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

stanfromgreeceΜέλος
27/10/2006, 12:51:25
Μπορεί να πήραν και χαμπάρι ότι παρακολουθούν το πείραμά τους και άλλοι (εμεις!) και να έκλεισαν την σύνδεση!
SavaothΜέλος
27/10/2006, 13:03:54
Καλά αποκλείεται να είναι τόσο χαζοί που να έβαλαν live camera στο διαδίκτυο με πείραμά τους και να νομίζαν ότι δεν θα το δεί κανείς...μπορεί να τους την "έκανε" κάποιος ίσως....

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

beyondΜέλος
27/10/2006, 23:27:40
ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΝΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ,ΛΕΩ ΓΩ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος