- Σώστε τον Ναό της Αγροτέρας Δήμητρας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αν ήταν κάτι το πραγματικά ενδιαφέρον δεν θα έπρεπε να γίνεται κάτι εκεί?

Εμείς έχουμε πρόσβαση μόνο στα οπτικά δεδομένα του πειράματος και όχι συνολικά σε όλα τα υπόλοιπα καταγραφόμενα στοιχεία, συνεπώς μπορεί οι όποιες αλλαγές (ως χθες τουλάχιστον) να μην είχαν οπτική άλλα άλλου είδους υφή.
Edited by - XD on 26/10/2006 12:43:28
πάντος καλό θα ήταν να μπορούσε κάποιος να μας πεί περισσότερα για το τί τελικά είναι αυτό που βλέπουμε!
(α! ξέχασα να πώ πως τελικά την είδα την σελίδα από pc φίλου)
Αν μπήκατε πάντως στο link που σας έστειλα κάτι λέει για πειράματα με φωτόνια και επιταχυντες...δεν πρόλαβα να το διαβάσω όμως καλα.
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι κάτι άλλο..
Επαναλαμβάνω, οι Φυσικοί του forum ας βοηθήσουν ![]()
Να μου πεις τι να καταλάβει απο το βίντεο..μονο αν εχει δει κατι παρόμοιο θα ξέρει..πάντως τώρα που παρατήρησα καλύτερα το βίντεο αλλάζει μορφή γρηγορότερα και παρατήρησα στο κάτω μέρος ένα αντικείμενο να περιστρέφεται.
Kαι κάτι άλλο....Τα δευτερόλεπτα στο ρολοι απο το πρώτο βιντεο πανε πολυ γρηγορα....
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Edited by - Savaoth on 26/10/2006 14:02:44
Μπορεί να γίνει με νερό, υδράργυρο, ήλιο, πλάσμα (plasmoid) κ.τ.λ.
Δες εδώ μια απλή της μορφή:
http://jnaudin.free.fr/html/vtxbottle.htm
Κάνε καμμιά αναζήτηση με τα στοιχεία vortex και stanford στο Google, και ίσως είσαι τυχερός να πέσεις πάνω στο πείραμα.
Sorry που δεν έχω το χρόνο να το κάνω εγώ για σένα

εχω την εντυπωση οτι κοιταμε μεσα σε ενα μικρο χωρο, ισως σε καποια συσκευη, και τα βιντεο ειναι μεγεθυμενα

Σήμερα δεν δείχνε απολύτως τίποτα.....
Ίσως να πετύχανε κάτι που δε θέλουν να φανεί....Η ίσως αποτύχανε...Το έχουν αυτό τα πειράματα..
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος