ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Crytila31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/01/2003, 23:02:41
προσπαθώ να βάλω εικόνα και δεν μπορώ να τα καταφέρω, για ανεξήγητους μέχρι στιγμής λόγους.

Ερευνες που έχουν μέχρι στιγμής συγγραφεί, και αφορούν το διανοητικό μου επίπεδο, έχουν μυστηριωδώς καταστραφεί, πριν δουν το φως της δημοσιότητας.

Παρακαλώ, μη σχολιάσετε την ανεπιδεκτικότητα μαθήσεως μου, αλλά

PLEEEEEASE!!! HELP ME!!!

Αφού έβαλα τις εικόνες μου στο msn, έκανα όλα τα βήματα που οι ειδήμονες μου έχουν υποδείξει (ATMA, Notis 29).

Παρόλα αυτά, ένα μυστηριώδες μικροσκοπικό τετραγωνάκι με ένα απαγορευτικό <χ> εμφανίζεται...

ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;

.........έκκλιση προς διαχειριστές, διαβάστε το μήνυμά μου,

πριν αυτοκαταστραφώ.

notis_29Μέλος
19/01/2003, 01:04:33
Γεια σου Αμαλία.
Νομίζω πως κολλάς σε μια πολύ μικρή λεπτομέρεια.
Παρουσιάζεις αυτή τη διεύθυνση ως φωτογραφία.
«http://photo.msn.s8.com/MS8zLzEwNDMwMTU4NjkvMS80MDE4LzE1NS8zMi96bndpNUZ6dzNkdEM3MVZ6RkZHQTZB»
θα πρέπει να προσέχεις πάντα η κατάληξη της διεύθυνσης να είναι “jpg”
αν είναι κάποιες δικέ σου φωτογραφίες που τις μετέφερες σε κάποιο email, θα έπρεπε πρώτα να της μετατρέψεις σε jpg αρχείο με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

19/01/2003, 01:25:42
Πολύ σωστά αγαπητέ notis_29!! Βρήκες το μικρό ζωύφιο (bug), αν και δεν είναι τέτοιο ακριβώς...

amalia, εάν έχεις κάποιες εικόνες που θέλεις να εισάγεις σε μηνύματά σου και δεν έχεις διαθέσιμο κάποιον δικτυακό χώρο να τις "ανεβάσεις" (και να φαίνονται φυσικά όταν καλούνται από άλλους δικτυακούς τόπους... όπως θα κατάλαβες αυτή η δυνατότητα δεν παρέχεται από όλες τις εταιρείες, και οι λόγοι είναι κατανοητοί), μπορείς να τις στείλεις στη διεύθυνση μου (forums@esoterica.gr) και θα τις τοποθετήσουμε στον χώρο του ESOTERICA.gr. Μετά θα σου στείλουμε τα url τους για να τις χειριστείς όπως θέλεις.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

19/01/2003, 11:05:36

19/01/2003, 11:25:54
Καλημέρα!

Ευχαριστώ όσους ξενυχτάνε και βοηθάνε τους απελπισμένους...
Μία τέτοια είμαι κι εγώ.

Θα δοκιμάσω και να στείλω τις εικόνες σε email στο εσωτερικά, Admin.
Αλλλλλλά...

Επειδή είμαι λίγο ξεροκέφαλη:
Θέλω να μπορώ να τα καταφέρω και με τον άλλο τρόπο. Τον τρόπο του "δικού σου δυκτιακού χώρου".
Κάτι που άρχισα χθες βράδυ. Ως εξείς:

Μπήκα στο MSN, στο , και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες (που ξενύχτισε να μου δίνει χθες βράδυ η ΑΤΜΑ), μετέφερα κάποιες φωτό σε έναν φάκελλο στο msn, και σήμερα το πρωί, μετέφερα μία για δοκιμή σε έναν φάκελλο που λέγεται και είναι μάλλον αυτός ο οποίος αντιπροσωπεύει "το δικό μου δυκτιακό χώρο".
Ολες οι φωτό που έφυγαν από το PC μου, ήταν σε μορφή jpg.
Και όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Νοτις, αυτό θα έπρεπε να εμφανίζεται και στη διεύθυνση των φωτό.
Θα έπρεπε να κάνω κάποια πρόσθετη επεξεργασία;

Edited by - amalia on 19/01/2003 11:28:02

19/01/2003, 11:30:03
Η παραπάνω φωτό, είναι απευθείας από το διαδύκτιο, και δεν μου δημιούργησε πρόβλημα η μεταφορά της. Αρα, το πρόβλημα είναι με τα jpg.

Θα δοκιμάσω και τις συμβουλές σου Admin, και θα επανέλθω.

Πριν χωνέψει ο AVATAR...

19/01/2003, 11:39:37
Για να δούμε τώρα...

19/01/2003, 11:51:54

19/01/2003, 12:17:03
Και πάλι στα φόρουμς,

με μια ψηφιακή υπογραφή, που ταιριάζει απόλυτα με τις προσπάθειές μου...

μπράβο μου!!!

.........................

19/01/2003, 12:18:45
αυτή...που τα κατάφερε!

21/01/2003, 23:48:21

αυτή...που τα κατάφερε!