ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Mercury72 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
MaraΜέλος
05/09/2003, 14:37:12
Καλη μου Avallon αν παρατηρησεις ολα τα διδυμακια ειναι εντελως διαφορετικοι χαρακτηρες. Ο λογος? Η αστρολογια υποστηριζει πως το δευτερο (απο τα διδυμα)παιδι που θα γεννηθει θα ειναι μεν το ιδιο ζωδιο με το πρωτο αλλα τα περισσοτερα στοιχεια του θα τα εχει απο το ζωδιο που ειναι ακριβως απεναντι του στο ζωδιακο κυκλο την στιγμη της γεννησης

Ολα εχουν την αιτιολογια τους λοιπον

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

MercuryΜέλος
05/09/2003, 23:13:52
Κάνε λάθη ελεύθερα,μου αρέσει να διορθώνω!

Λοιπόν,για γέννηση στις 7 Μαίου 1969,στις 12:05 μμ τοπική ώρα Βερολίνου έχουμε ωροσκόπο στην 29η μοίρα του Λέοντα.Αυτό σημαίνει
οτί αν γεννήθηκες λίγο μετά τις 12 και 10 περνάμε στην Παρθένο,πράγμα που εγώ προσωπικά δεν θεωρώ πιθανό,ιδίως απο τη στιγμή που διάβασα το αγαπημένο σου απόφθεγμα (στο profile)
Το "Ζήσε τη στιγμή!" είναι "λιονταρίσιο" σύνθημα (και γενικά των ζωδίων της φωτιάς).Η προσέγγιση των Παρθένων στο θέμα του χρόνου
μπορεί να συνοψισθεί στο γνωμικό "Αξιοποίησε το χρόνο σου κάνοντας κάτι χρήσιμο γιά τον εαυτό σου ή για άλλους".Η διαφορά φιλοσοφίας
ζωής ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια είναι χαοτική.
Νομίζω οτι το λύσαμε το πρόβλημα τελικά!
Και μια διόρθωση,η 7η Μαίου του '69 ήταν πράγματι Τετάρτη!

MercuryΜέλος
05/09/2003, 23:32:59
TI διάβασαν τα γαλαζοπράσινα μου μάτια πάλι?

[Οι Σκορπιοί είναι και "πολύ άνδρες"]

Δεν κατάλαβα δηλαδή εμείς οι αρσενικοί των υπόλοιπων αστερισμών τι έχουμε να ζηλέψουμε από τους Σκορπιούς?
Γιά να τους χαλάσω λίγο το image γιατί πολύ πάνω τους το πήρανε!

Στο στιγμιότυπο παρακολουθούμε μια γλυκιά υποταγμένη Κριαρίνα να παραδίδεται χωρίς αντίσταση στο αισθησιακό άγγιγμα ενός τυπικού Σκορπιού άνδρακλα. (μπρρρρρρρ......)

MaraΜέλος
06/09/2003, 00:49:46
quote:
Δεν κατάλαβα δηλαδή εμείς οι αρσενικοί των υπόλοιπων αστερισμών τι έχουμε να ζηλέψουμε από τους Σκορπιούς?

Συμφωνα με τις φημες των ερωτισμο τους - αλλα ξεπερασε το

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

06/09/2003, 04:09:05
καλημερα:))))))))))))

υδροχοος

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

butterflyΝέο Μέλος
06/09/2003, 09:13:56
Χμμμ,Ταύρος με ωροσκόπο Λέων...ναι, αυτή είμαι και μ'αρέσει, λέμεεε!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓιώργοςΜέλος
08/09/2003, 03:43:21
Σελίδα τα πάντα σχετικά με τον Σκορπιό...
http://www.scorpiosite69.freeserve.co.uk/

και εγω Σκορπιουδάκι είμαι..

Γιώργος
...μην φοβάσαι δεν θα σε δαγκώσω........πολύ

katzeΜέλος
08/09/2003, 09:28:23
Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Είναι πολύ αστείο αλλά νομίζω ότι έσπειρα τη διχόνοια... Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είπα ότι μόνο οι σκορπιοί είναι άντρες. Γι' αυτό απευθυνόμουν στις φίλες κριαρίνες...΄νομίζω εκείνες καταλαβαίνουν τι εννοώ
Οσο για τη φωτο του φίλου Mercury, παρακαλώ παρατηρήστε προσεκτικά και θα δείτε τον "ανδρισμό" του σκορπιού, ο οποίος με ένα και μόνο κράτημα στο λαιμό της κριαρίνας έχει "επιβάλλει την τάξη" (δεν πα να χτυπιέται αυτή, το ίδιο που της κάνει !!!!)

PitsirikiΝέο Μέλος
11/09/2003, 08:07:42
Σκορπιός...

wiccaΜέλος
11/09/2003, 13:05:41
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΟΔΙΟ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
hrismigΜέλος
20/06/2003, 10:21:23
Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα...
Τα θαύματα μας "δίδονται" ή τα προκαλούμε;
θεωρείτε θαύμα την διόραση;
Τι γνωρίζετε για ανθρώπους της σημερινής εποχής κάτω και όχι από "ομπρέλες" που έχουν τέτοιου είδους χαρίσματα;
Είναι θέμα εξάσκησης; Και εάν ναι (σαν ύποπτο το βλέπω) ποιός είναι αυτός που θα σε εκπαιδεύση;

Edited by - hrismig on 20/06/2003 10:22:25

nicoleΜέλος
20/06/2003, 17:05:01
Φίλε hrismig,
ένα θαύμα δεν μπορεί να γίνει άθελά σου.Αλλά ούτε και να το προκαλέσεις.Δεν ταιριάζει νομίζω η έκφραση αυτή.Μάλλον παρακαλάς να γίνει και κυρίως όταν βρίσκεσαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής σου.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι:
1.Τι σχέση έχει η διόραση με τα θαύματα και
2.Γιατί θεωρείς ύποπτο το γεγονός να έχει κάποιος διόραση.Νομίζω ότι γεννιέσαι με κάποια τάση γι'αυτό,αλλά χρειάζεται και εξάσκηση.
Πολλοί δεν γνωρίζουν τι δύναμη κρύβουν μέσα τους...

hrismigΜέλος
20/06/2003, 17:23:28
quote:

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι:
1.Τι σχέση έχει η διόραση με τα θαύματα και
2.Γιατί θεωρείς ύποπτο το γεγονός να έχει κάποιος διόραση.Νομίζω ότι γεννιέσαι με κάποια τάση γι'αυτό,αλλά χρειάζεται και εξάσκηση.
Πολλοί δεν γνωρίζουν τι δύναμη κρύβουν μέσα τους...

Φίλη-ε nicole
Αν δώσεις τον ορισμό του "θαύματος" μάλλον και η διόραση αποτελεί θαύμα. Απλώς ρώτησα αν κατά τη γνώμη σας "δίδεται"...
Δεν το θεωρώ "ύποπτο" στο να τό έχεις ή να σου δίδεται. Το θεωρώ λίγο ύποπτο στο να το εξασκήσεις. Συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος αλλά αν είχα λίγο από "διόραση" δεν θα αναγκαζόμουνα να σου γράψω αυτές τις γραμμές.
Παρ' όλα αυτά η "διόραση" είναι απλώς ένα απλό παράδειγμα. Μπορείς να αντικαταστήσεις τη λέξη με ό,τι επιθυμείς το οποίο να αναφέρεται σαν "παράξενο" που αφορά στον πνευματικό κόσμό.

hrismigΜέλος
23/06/2003, 13:56:56
Ένα άλλο θαύμα που μου είπαν αφορά σε ένα εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας που βρίσκεται στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας (ή κάπου εκεί κοντά).
Μου είπαν ότι το εκκλησάκι έχει στην σκεπή του 17 τεράστια δένδρα χωρίς ρίζες! Είναι αλήθεια; Γνωρίζει κάποιος κάτι γι' αυτό;

nicoleΜέλος
24/06/2003, 00:20:53
Φίλε hrismig,
όχι και φίλε nicole!
Kαταρχήν συνεχίζω να πιστεύω ότι τα θέματα διόραση και θαύματα ανήκουν σε διαφορετικά topic.
Δεν μου εξηγείς όμως την έννοια της λέξης "ύποπτο".Που το αποδίδεις αυτό?Είναι περίεργο το να βλέπω "σκηνές",λίγο πριν εκτυλιχθούν μπροστά μου?Δεν έκανα "εξάσκηση" με αυτή την έννοια.Απλά υπάρχει πάντα η πρώτη φορά που παρατηρείς κάτι.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ!
Τυχαίνουν αυτά.
Ότι αφορά την τελευταία σου φράση,θα ήθελα να προσθέσω ότι τα θαύματα είναι ουκ ολίγα και είναι καιρός να τους δώσουμε την αξία που έχουν.
Για την Αγία θεοδώρα έχω διαβάσει.Βρίσκεται όντως σε ένα χωριό κοντά στην Μεγαλόπολη.Το θαύμα δεν είναι όμως αυτό που ανέφερες.Τα δέντρα έχουν ως ρίζες τα μαλλιά της Αγίας Θεοδώρας!!
Το εκκλησάκι αυτό ανακαινίστηκε και η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη,ιδιαίτερα όταν γιορτάζει το εκκλησάκι τον Σεπτέμβριο.
Πολύ θα ήθελα να πάω,διότι αυτό νομίζω δεν περιγράφεται,αλλά πρέπει να το δεις...

hrismigΜέλος
24/06/2003, 08:44:25
quote:

όχι και φίλε nicole!
Δεν μου εξηγείς όμως την έννοια της λέξης "ύποπτο".

Κατ' αρχήν να με συγχωρέσεις που χρησιμοποίησα το "φίλη-ε" αλλά στους σημερινούς καιρούς ποτέ δεν ξέρεις...γι' αυτό έβαλα και τα δύο. Από τώρα και στο εξής δεν θα κάνω το ίδιο λάθος ΦΙΛΕΝΑΔΑ!
Σε ότι αφορά στο δεύτερο σκέλος μάλλον δεν το εξήγησα καλά...
Δεν εννοώ ότι βλέπω "ύποπτο" το να το έχεις...ούτε καν να το εξασκείς φυσικά εφ' όσον σου συμβαίνει. Ίσα - Ίσα που θα έδειχνε ατολμία το να μην το εξασκήσεις άρα δεν θα έπρεπε να σου δοθεί...Η ένστασής μου βρίσκεται στο να "στο εξασκήσουν" ήτοι στον "δάσκαλο" που θα βρεθεί να σου "δείξει" έναντι αμοιβής (και δεν υπάρχουν λίγοι τέτοιοι) το πως μπορείς να "προχωρήσεις". Άλλα τελικά πολύ μεγάλη σημασία του δίνουμε και εκείνου. Άστο καλύτερα. Ας εστιαστούμε στο πρώτο σκέλος...Μπορεί κάποιος να το έχει; είναι δυνατόν; ή του δίδεται όταν φτάσει σε "άλλα" επίπεδα;

old tigerΜέλος
24/06/2003, 09:15:45
Φίλοι μου καλημέρα,
quote:
Απλά υπάρχει πάντα η πρώτη φορά που παρατηρείς κάτι.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ!

Εχει υπολογισθεί ότι ο άνθρωπος μπορεί να "δει" μόνο το 7% απ’όσα υπάρχουν στο οπτικό του πεδίο! Το υπόλοιπο 93% απλά δεν το βλέπει.

Ο λόγος είναι ότι έχουμε μάθει να "κοιτάζουμε" και όχι να "βλέπουμε".
Η αύξηση του ποσοστού αυτού, θα μπορούσε από μόνη της να μας αποκαλύψει πολλά θαύματα

Οπότε θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουμε να "βλέπουμε" αυτά που υπάρχουν γύρω μας
και να αφήσουμε την διόραση για αργότερα

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

nicoleΜέλος
24/06/2003, 11:30:07
Ευχαριστώ hrismig.Το φιλενάδα είναι ότι πρέπει.
Πάντως τώρα που το εξήγησες καλύτερα,κατάλαβα τι εννοείς.Εσύ μιλάς για τσαρλατάνους.Τέτοιοι απατεώνες βρίσκονται δυστυχώς και σε άλλους "χώρους".Συμφωνούμε λοιπόν,ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τέτοιες δήθεν "σχολές".Δεν συζητάμε δε για τις τιμές,οι οποίες είναι εξωφρενικές.
Μήπως μπορείς να μου απλοποιήσεις την έκφραση "άλλα επίπεδα",διότι δεν το κατάλαβα?
Εύγε φίλε old tiger!
Τεκμηρίωσες την συγκεκριμένη άποψη επιστημονικά.
Πάντως φοβάμαι,ότι ούτε καν "κοιτάζουμε",αλλά απλώς "χαζεύουμε".

hrismigΜέλος
26/06/2003, 12:55:24
quote:

Μήπως μπορείς να μου απλοποιήσεις την έκφραση "άλλα επίπεδα",διότι δεν το κατάλαβα?

Γειά σου φιλενάδα...
συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω κατ' αρχήν. Εννοώ το να είσαι κάποιος διδάσκαλος, γκουρού , Άγιος (όχι ότι τους βάζω στην ίδια κατηγορία) κ.λ.π.
Ας αποφύγουμε να αναφερθούμε στα όνειρα που συμβαίνει να είναι "προνόμοιο" των περισσοτέρων ανθρώπων γιατί θα ξεφύγουμε τελείως και ας μείνουμε στο Θαύμα (ή όπως αλλιώς).
Όσο γι' αυτό που λες φίλε old tiger είναι αξιόλογη παρατήρηση και γεγονός συγχρώνως αυτό που συμβαίνει με τα μάτια - και όχι μόνο - μιά και αυτό που μας συνοδεύει σε αυτή τη ζωή είναι το αταλές σώμα μας. Αλλά όταν εστιαζόμαστε στο θαύμα δεν έχουμε τη δυνατότητα να το προσδιορήσουμε αλλιώς παρά μόνο μέσα από αυτές τις ατελείς αισθήσεις. Θαύμα είναι για εμένα το ανθρωπάκι. Όχι γι' αυτόν που συνηγορεί στο να επιτευχθεί.
Παρεπιπτώντως....ποιός είναι ο τρόπος να "βλέπουμε";

06/07/2003, 23:30:10
καλησπερα :))) χμ...ομορφο θεμα,να ερθω στην παρεουλα σας?
λοιπον θα απαντησω ειλικρινα και απολυτα(θα μου το συγχωρεσετε αυτο):))...Ναι πιστευω προσωπικα στα θαυματα,αν θελετε μπορω να σας διηγηθω ουκ ολιγα βιωματα μου,ομως ειναι αρκετα και δεν θελω να σας κουρασω.
το σιγουρο ειναι πως υπαρχουν και θα υπαρξουν πολλοι που αμφισβητουν οτιδηποτε δεν κατανοουν,το βλεπουν ως τυχαιο γεγονος,ως μεμονομενες περιπτωσεις,ως ,ως...,ως.
καλο βραδακι φιλαρακια,να προσεχετε