- ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Σχετικά με το Verichip, θα ήθελα να αναφέρω πώς πραγματικά αποτελεί την «τέλεια λύση» για πολλά προβλήματα της κοινωνίας μας. Οποιοσδήποτε απαχθεί ή απλώς χαθεί (νόσος Αλζχαϊμερ) θα μπορεί πολύ απλά να εντοπίζεται. Ο κάθε ασθενής σε κάθε νοσοκομείο θα έχει μαζί του το πλήρες ιατρικό ιστορικό (όχι πιά ιατρικά λάθη και χαμένος χρόνος για επικοινωνία μεταξύ νοσοκομείων). Οργανωμένο έγκλημα, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και κάθε μορφής οικονομικά (φοροδιαφυγή, χρηματισμός) και κοινωνικά προβλήματα-εγκλήματα θα εξαλειφθούν, διότι δεν θα υπάρχει πλέον ρευστό αλλά ελεγχόμενο εικονικό χρήμα σε ελεγχόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς. Λαθρομετανάστευση, παράνομη διακίνηση ανθρώπων και μη εξουσιοδοτημένη είσοδος/έξοδος (καταζητούμενοι) από μια χώρα δεν θα υφίστανται πια. Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα του τί θα μας «προσφέρει» το Verichip ΔΙΧΩΣ όμως να πηγαίνει το μυαλό μας στο ότι ΟΛΩΝ ημών η ακριβής θέση θα είναι γνωστή και επομένως θα ζούμε όλοι σε μια ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αφού ουσιαστικά θα είμαστε ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ. Πώς θα μπορώ να διαβάσω βιβλία «μη εγκεκριμένου» περιεχομένου αφού στην βιβλιοθήκη θα σαρώνω το χέρι μου για να τα ενοικιάσω ή να τα αγοράσω από ένα βιβλιοπωλείο; Πώς θα αγοράσω χειροπέδες και μαστίγιο για να την «βρώ» με την γυναίκα μου χωρίς να το γνωρίζει κάποιος αφού η αγορά θα είναι μέσα μόνιμα πλέον στον φάκελό μου; Ξαφνικά η ζωή μας γεμίζει φόβο και ανασφάλεια για το ποιός γνωρίζει τί για εμάς και τους δικούς μας. Βέβαια, όλες μας οι αμφιβολίες θα διαλυθούν αφού ο καλός, ο «άγιος» άνθρωπος που θα μας τα προτείνει, θα το κάνει για το καλό μας και ώς άριστο μέτρο αφού θα περπατάμε στα αποκαΐδια των πολέμων!!! Αυτή την στιγμή που μιλάμε, χιλιάδες νεογέννητα από το 1982 φέρουν το chip δίχως να ερωτηθούν, επιχειρηματίες το φέρουν για διευκόλυνση στον τελωνιακό έλεγχο, κρατούμενοι το φέρουν προκειμένου να τελούν ποινή με κατ’οίκον περιορισμό, έχουν ιδρυθεί πειραματικά χωρία όπου όλοι οι κάτοικοι έχουν λάβει το Verichip προκειμένου να μελετηθεί η εφαρμογή του στα ευρύτερη κοινωνία.
Κατανοείτε την παγίδα και το μέγεθος της συνομωσίας ενάντια στην ανθρωπότητα; Ένα φτιαχτό έγκλημα όπως οι Δίδυμοι Πύργοι, έδωσαν το ελεύθερο στους διοικούντες τις Η.Π.Α. να κηρύξουν παγκόσμια δικτατορία. Φαντασθείτε ένας παγκόσμιος πόλεμος τι πάτημα μπορεί να δώσει!
Πιστεύω όλοι έχετε δεί το Demolition Man όπου στο Los Angeles και μετά από έναν καταστροφικό σεισμό το έτος 2010, ένας καλός επιστήμων, εφηύρε ένα τέτοιο κύκλωμα το οποίο και εμφυτεύτηκε σε όσους του κατοίκους με δυνατότητα εντοπισμού αλλά και ανίχνευσης σωματικών λειτουργιών. Το ποτό, η συνουσία, το φιλί ακόμα και το άγγιγμα, τα λίπη, το κρέας, η μουσική (πλήν διαφημίσεων και παιδικών τραγουδιών), η αναπαραγωγή...όλα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ προκειμένου να φτιαχτεί μία κοινωνία φαινομενικά ιδανική αλλά ουσιαστικά φυλακή με τους κατοίκους να ζουν (τροφή, λόγος, διασκέδαση, έκφραση) όπως θέλει ο καλός τους κυβερνήτης. Βεβαίως, όλοι όσοι διαφωνούν με αυτό το καθεστώς, θεωρούνται εγκληματίες, ζούν στους υπονόμους και η εξόντωσή τους είναι θέμα προτεραιότητος.
Φίλε “Trexagireve” μόλις έβαλες φωτιά στην συζήτησή μας αναφέροντας πώς γνωρίζεις τα πρόσωπα του Αγίου Βασιλέα Ιωάννη αλλά και του Αντιχρίστου. Σε παρακαλώ να μας αναφέρεις Εθνικότητα, ονοματεπώνυμο, ηλικία, παρούσα διεύθυνση, Α.Φ.Μ., οικογενειακή κατάσταση, ποσό στην φορολογική δήλωση.......Αστειεύομαι βεβαίως αλλά να είσαι σίγουρος πώς μόλις έγινες το επίκεντρο της συζήτησης. Πάντως εγώ προσωπικά θα ήθελα να μάθω την εθνικότητα του Αντιχρίστου (και φυσικά το όνομά του διότι μιάς και ανέφερες ότι γνωρίζεις το πρόσωπο, σίγουρα δεν θα κολλάς να αναφέρεις και το όνομα εφόσον γνωρίζεις πώς όποιος σαρώνει τα forum για συζητήσεις –eschelon- μας έχει ήδη στοχεύσει όλους και γνωρίζει ποιοί είμαστε). Και επί τη ευκαιρία, τι έχεις να σχολιάσεις για την επιστολή που απεστάλη στην Ρωσόφωνη εφημερίδα του Ισραήλ από τον αυτοαποκαλούμενο Μεσσία και αναφέρει πώς θα ΤΑΡΑΞΕΙ τον κόσμο το 2008 και θα κτίσει τον Ναό το 2010 (του Σολόμωντα ο οποίος μάλιστα θεμελιώθει το 2001 και περιμένει προκατασκευασμένος να τοποθετηθεί);
Με εκτίμηση,
ξανά μπράβο
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ενοώ "...ήξερε...ενούσε ." και όχι ήξερα ενουσα .τι έχω πάθει σήμερα ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Μπράβο και σε σένα πάντως που κατάφερες να με... ψαρώσεις με την πρώτη!

Ή μήπως το αυγό την κότα;;;
Μπάααα... η κότα το αυγό!
Το αυγό την κότα...!
η κότα το...
χμμμ...
εχμμμ...
Τέσπα, η κότα προήλε από Ραελιανούς κλωνοποιητές, κι αφήστε τους άλλους να ψάχνονται...
Άσχετον: Τελικά η amalia πότε θα κάνει αυτήν την ρημάδα την κότα με πατατούλες ριγανάτες;;; Άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα ενοχλητικά τα γουργουργουρ του AVATARGR! Ως εδώ ακούγονται πια!

Η χαρά όταν σε γεύμα με κοτόπουλο σου δίνουν το κομμάτι που σου αρέσει.
"Αχ! Τι κοτοχαρά, μου έπεσε το μπούτι"
Υ.Γ. ξέρω και μια πολύ ωραία συνταγή, για κοτόπουλο με ανανά.
Ενδιαφέρεται κανείς;
![]()
Προς το παρόν με... ειδοποιεί η διαίσθηση και η ταχύτητά μου

quote:
ξέρω και μια πολύ ωραία συνταγή, για κοτόπουλο με ανανά.
Ενδιαφέρεται κανείς;
Να την διαγράψεις από τη μνήμη σου πάραυτα,
και αν δεν γίνεται να την κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου!
Ορίστε μαςςς...!

quote:
Πάντως υπάρχει ένα σχετικό εικονίδιο στα διάφορα topics (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) με το οποίο κάνεις ενεργή την εφαρμογή. Όμως σε προειδοποιώ, το είχα πατήσει καταλάθος και μου έσπασε τα νεύρα με τα e-mails που κατακλυζόταν το yahoo μου
Επάνω δεξιά, κάτω από την επιλογή γλώσσας, υπάρχει ένα εικονίδιο με μολύβι, που γράφει: "subscribe στο topic" Αν κάνεις το λάθος και το πατήσεις, με χαρά θα ανοίξεις το messanger σου και θα δεις: "14 νέα μηνύματα".
"Γιούπιιιιι! επιτέλους μου απάντησε ο Φόντας!" θα πεις, για να διαπιστώσεις αμέσως μετά, ότι ο Φόντας δεν έχει ιδέα για την ύπαρξή σου, αλλά σε μια συγκεκριμένη κατηγορία φόρουμς, οι απαντήσεις είναι πολλές...
Αν δεν θες να παθαίνεις εγκεφαλικό χαράς και λύπης κάθε φορά που ανοίγεις το mail σου, ξαναπατάς το εικονίδιο (όπως έκανα κι εγώ ευθύς μόλις μου συνέβη), και ούτε γάτα, ούτε Φόντας.
Είναι ωστόσο χρήσιμο, αν σε ενδιαφέρει η πορεία κάποιας συγκεκριμένης συζήτησης.
![]()

With…. ananfruits!![]()

With…. avatpotatos![]()
![]()

Consequence…![]()
![]()

Poor…. Admin!!!!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 15/01/2003 22:30:14
Η φωτογραφία μου!
Θα κάνω φόνοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
Πάντως Αμαλία υπάρχουν και καλύτερες…![]()

Φαντάσου την σε χαμηλή πτήση!!!
Και μην παει σε κακο ο ΝΟΥΣ σου. Ειμαι συμφωνος με τον ΜΠΑΛΖΑΚ... ελεγε πως οι γυναικες τα γνωριζουν ολα, απο ενστικτο! ![]()
Τότε που είχα κάνει εκείνην την δίαιτα...
και έχασα 37 κιλά.
και τόλμησα για πρωτη φορά στη ζωή μου να βγω στη βεράντα της υπέροχης έπαυλής μου με μαγιώ...
![]()
![]()
![]()
Πάντως αναρρωτιέμαι. Που είναι οι συντονιστές;
Εμεις έτσι που πάμε θα το καταλήξουμε το φόρουμ εστιατόριο για άτομα που λόγω τεραστίου όγκου, ασχολούνται με τον εσωτερισμό...
Α, και κάτι άλλο:
ΝΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! κάτι με είχες ρωτήσει αν θυμάμαι την πρωτοχρονιά.
Νομίζω ότι σε αυτό το φόρουμ μπορείς να δεις την απάντηση...
![]()
![]()
![]()
Με μεγάλη μου λύπη αλλά και θυμό
βλέπω ότι... ποικιλοτρόπως ασελγήσατε και λαιμαργήσατε (πω, πω λέξη!!!
) πάνω στην φτωχή, πλην τίμια όμως κότα μου.
Την ζηλέψατε γιατί έγινε αντικείμενο στοχασμού από τόσους σημαντικούς ανθρώπους και θελήσατε να της κλέψετε λίγο από την δόξα της (ε, εντάξει, και λίγο από το μπουτάκι της
)
Αν και την εκπαίδευσα να υπερασπίζει μόνη της τον εαυτό της κάνοντας την κότα-ιππότη...
...ωστόσο βλέποντας να την κοιτάζετε τόσο απειλητικά...
...και κάποιοι να ετοιμάζουν... κοτοκλοπές, παίζοντας το αδιάφοροι...
...αποφάσισα να της βάλω έναν άγριο φρουρό...
...και να την αποκαταστήσω με τον πιο βαρβάτο κόκκορα στον κόσμο...
...αλλά δυστυχώς η κότα, μας βγήκε πηδηχτούλα και κερατούκλα...
... και ο κόκκορας την αποτελείωσε και την σούβλισε για να παραδειγματίσει και τις υπόλοιπες...
...Και καθόσον η καημενούλα της η ψυχoύλα καλοπερνάει στον παράδεισο με τις φίλες της...
αρπάξαν την ευκαιρία οι αντίπαλοί της για να γλιτώσουν το τομάρι τους...
... προτείνοντας μία ξεχωριστή γαστριμαργική συνταγή, που ετοίμασαν στα γενετικά τους εργαστήρια οι Ραελιανοί, έναν γενετικό συνδυασμό του DNA μιας χορταστικής κότας σε συνδυασμό με το DNA μιας δροσιστικής μπύρας...
Λοιπόν παιδιά, υποψιάζομαι ότι σύντομα κάποιος όψιμος "διανοητικόεσωτεριστής" μπορεί να μου την... βγει από τα αριστερά υπενθυμίζοντάς μου ότι είμαι και κοτζάμ Διαχειριστής και ότι έπρεπε να μην καταστρατηγώ το ύφος του forum. Να με υπερασπιστείτε, σας παρακαλώ. Να πείτε κανέναν καλό λόγο στον ADMIN για μένα να με λυπηθεί. Έχω δικαιολογίες ο καημένος, διαβάζω τα διεθνή νέα, μεταφράζω, δημιουργώ σελίδες html, διαβάζω και επιβλέπω 50-70 μηνύματα καθόλη την ημέρα κ.α, κ.α. κ.α. κ.α.
Εεε, μετά από αυτά γίνομαι σαν ζαλισμένο... κοτόπουλο ![]()

THOTH,'Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑΣΟΥ....'.....
ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
ΠΛΑΤΩΝΑ ,ΩΡΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ.....!
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ +ΕΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ........
'manava seva, madhava seva'
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ....
ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ... ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΤΑ .... ΚΑΙ
ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΟΤΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.....![]()
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ...
ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....
ΑΧ ΑΜΑΛΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
παντως απ'οτι μου ειπε η Αμαλια,η κοτα το'σκασε ...+της
αφησε μια καρτα με το τηλεφωνο εστιατοριου+ενα σημειωμα...
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΜΕΣΩΣ-ΣΑΦΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Μ'ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
+ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΓΝΩΣΕΩΝ....

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/01/2003 13:03:23