- ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
T-SEEKERΜέλος
Mόλις τώρα θυμήθηκα μία χιουμοριστική , κατά μία άποψη, ιστοριούλα : μία μικρή ξάδερφή μου είχε πάρει πριν μερικά χρόνια ένα κοτοποουλάκι και πολλές φορές το άφηνε να τριγυρίζει μέσα στο σπίτι . αυτό λοιπόν που λέτε το κοτοπουλάκι είχε την κακή συνήθεια να ακολοουθεί τους ανθρώπους από πίσω... έτσι μία μέρα που ο ξάδερφός μου , 70 κιλα άνθρωπος , είχε γυρίσει από την εκλησία και φόραγε κάτι σκληρά και βαριά παπούτσια ξαφνικά χτύπησε κάποιος την πόρτα... έτρξε να ανοίξει και δεν είχε προσέξει ότι το κοτοπουλάκι τον ακολουθούσε τ΄ρεχωντας από πίσω του... ανοίγει λοιπόν και εκεί που γυρνάει...πλατς...πάει το κοτοπου λάκι .
έγινε χαλκομανία . ας αφιερώσουμε λοιπόν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη αυτού του κοτοπου΄λου που έπεσε ηρωικά σε μια άτυχη στιγμή !
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ananasssΜέλος
Επομένως, όχι "άτυχη μοίρα του κοτοπούλου",
αλλά του κοτοπουλακίου
ή κοτοπουλακιού!!!

T-SEEKERΜέλος
ananass πως μπορώ να συμπεριλάβω μία φωτογραφία στο μύνημά μου ?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ananasssΜέλος
ή σαν αυτές της ΑΤΜΑ και του thoth μέσα στο μήνυμα;
Ό,τι και να εννοείς πάντως, μπορείς να επισκεφτείς αυτό το οποίο θα σε βοηθήσει πολύ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=490

T-SEEKERΜέλος

μια κότα μετά από ηλιοθεραπεία
T-SEEKERΜέλος
Ευχαριστώ ananass για την πληροφορία .
ananasssΜέλος
Χαίρομαι που τα κατάφερες τόσο γρήγορα!

ananasssΜέλος
ΕΓΩ: Posted - 17/01/2003 : 21:48:46
Πωωω!!!

T-SEEKERΜέλος
Αν θες να δει κάτι ωραίες φωτο γραφίες με ζώα πήγαινε www.blackhumor.gr και διάλεξε από το μενού αριστερά φωτογραφίες και μετά διάλεξε ζώα . κάποιες είναι πολύ αστείες
T-SEEKERΜέλος
μόνο 2 δευτερόλεπτα διαφορά 
T-SEEKERΜέλος
βελτιώνομαι πάντως στους χρόνους μου , δεν μπορείς να πεις .