- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Τοξοτακι μου ολοι θα ειμαστε διπλα σου να εισαι σιγουροι,οτι και να γινει.Ολα θα πανε υπεροχα για σενα και για το μωρο σου.
Μένια που εισαι και χάθηκες?
Μορφεα υπεροχηη τοποθετηση σου γαι τον εσωτερισμό....ενω το διαβαζα μουρθε στο νου και μαι παροιμία αυτη που λεει
"μιλανε τα σιδερικά μιλανε κι οι βελονες" εγω ένοιωσα βελονι και συ εισια το σιδερικό.Να σε χαιρομαστε παιδι μου,ετσι να εισαι γερος να μας καθοδηγεις τικι αν εισαι 122 χρονων εινα ισιογυρο οτι μπορεις να έλθεις κοντα μας.
Καλημερα Ανσίν,καλημερα ΝΣΤ και σε σενα Αβαλλον..Πυραμιδουλα ολο σε χανω!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Θα ήθελα να δω και τις τοποθετήσεις της Avallon, του dying i. και της another star (και της Λίλλιαν, για να μην ξεχνιόμαστε) για τον εσωτερισμό και μετά να γράψω κι εγώ σχετικά, δεν σκοπεύω να εξαιρέσω τον εαυτό μου από την άσκηση.
Σχετικά με τον οραματισμό, είδα ότι άλλοι τον ξεκίνησαν και άλλοι όχι, είναι καλό για όσους τον ξεκίνησαν χωρίς να είναι κακό για όσους δεν τον ξεκίνησαν, άλλωστε αφού θα βρεθούμε αύριο, θα το ορίσουμε πιο συγκεκριμένα.
Θα ήθελα επίσης να προτείνω στους sm_giota, dying i. και another star αν θα ήθελαν κι εκείνοι να κάνουμε παρέα οι τέσσερείς μας έναν παρόμοιο (διαφορετικό όμως) οραματισμό, όχι για να αποτελέσουμε παράρτημα της "ομάδας των επτά" αλλά για να μην αισθάνονται αποκλεισμένοι από τους υπόλοιπους. Λίλλιαν δεν σε αναφέρω γιατί ξέρω ότι ήδη κάνεις παρόμοια πράγματα και δεν ξέρω τους χρόνους και τη διάθεσή σου. Εξυπακούεται ότι είσαι κι εσύ παραπάνω από ευπρόσδεκτη σ' αυτό.
Γιώτα, άλλα παραδείγματα του επτά: 7 χρώματα του ουράνιου τόξου, 7 ουρανοί, 7 ζωές της γάτας, 7 θανάσιμα αμαρτήματα, 7 πύλες της Κολάσεως, το 7 στην Αποκάλυψη του Ιωάννη... κλπ. Επομένως το 7 είναι ο αριθμός των αποτελεσμάτων, διευκολύνει και υποβοηθεί τα αποτελέσματα. Επίσης είναι ο αριθμός των φαινομένων.
Και τρέχοντας πάλι βγαίνω από το φόρουμ για να ξαναχαθώ στη μετάφραση... (επάγγελμα κι αυτό!)
Φιλιά σε όλους
Ανσίν
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Εγώ συμφωνώ στην πρότασή σου για τον οραματισμό και χαίρομαι γι΄αυτό.
Ελπίζω να θέλουν και οι υπόλοιποι.
Φιλάκια
Εσωτερισμός για μένα πρώτα ήταν άλλο. Πλέον είναι το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στα σταυροδρομια και τα μονοπάτια για να δω πιο κοντά το Φως και μαζί με μένα και άλλοι.
Όσο για αυτό που λες Χριστίνα, προς Θεού προσωπικά δεν νιώθω αποκλεισμένη, απλά νιώθω ότι δεν μπορώ να προσφέρω στο φόρουμ και απλών παρακαλουθώ τις συζητήσεις (όχι ότι έχω προσφέρει ως τώρα, αλλά τέλος πάντων). Αν είναι να γίνει ομάδα εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν θα ήθελα να γίνει για αυτό το λόγο. Μου θύμισε κάτι του στυλ " εμένα γιατί δεν με παίζετε βρε παιδιά???" όπως λέγαμε όταν είμασταν παιδιά. Αν είναι να γίνει για να προσφέρει έστω και μακροπρόθεσμα, μετά χαράς δηλώνω συμμετοχή.
Φιλιά σε όλους
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Αριστερή Ατραπός
Καταρχήν να πω ότι για να περιγράψω τι είναι η αριστερή ατραπός θα πρέπει να περιγράψω και την δεξιά ατραπό.
Όπως γνωρίζουμε λοιπόν ζούμε στο σύμπαν της διπολικότητας. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι δυαδικά, εφόσον και η ίδια η θεία εκδήλωση είναι δυαδική.
Έτσι λοιπόν έχουμε τον άντρα, την γυναίκα, το πάνω, το κάτω, το ψηλά, το χαμηλά, το ωραίο το άσχημο, το θετικό αρνητικό, το επιεικές το αυστηρό, το μεγάλο το μικρό κ.ο.κ.
Αυτό που λέμε αριστερή ατραπός και δεξιά ατραπός είναι απλά η εκδήλωση της Θεϊκής οντότητας σε δύο ίσα μέρη. Το αρνητικό και το θετικό. Πριν μπούμε όμως στην κρίση του αρνητικού και του θετικού υπενθυμίζω ότι δεν αναφέρομαι απαραίτητα στο καλό και το κακό.
Στην αριστερή ατραπό ανήκουν:
ΥΛΗ
Συναισθήματα:
Μίσος
Ζήλια
Φιλοδοξία
Αυστηρότητα
Θυμός
Πικρία
Απογοήτευση
Καταστάσεις:
Κακό
Πόνος
Βία
Ασθένεια
Φτώχεια
Πόλεμος
Θάνατος
Καταστροφή
Δυστυχία
Ύπνος
Χάος
Πράξεις:
Υποχωρώ
Παίρνω
Συντεταγμένες χώρου:
Κάτω
Αριστερά
Χαμηλά
Μακριά
Σιγά
Κάθοδος
Συντεταγμένες χρόνου:
Αργά
Παρελθόν
Νύχτα
Χειμώνας
Φύλο:
Γυναίκα
Θρησκείες:
(Δεν θα αναφέρω για ιδεολογικούς λόγους)
Στην δεξιά ατραπό ανήκουν:
ΠΝΕΥΜΑ
Συναισθήματα:
Αγάπη
Κατανόηση
Αισιοδοξία
Επιείκεια
Ηρεμία
Χαρά
Ευχαρίστηση
Καταστάσεις:
Καλό
Ηδονή
Ευλάβεια
Υγεία
Ευημερία
Ειρήνη
Ζωή
Κατασκευή
Ευτυχία
Αφύπνιση
Τάξη
Πράξεις:
Επιτίθεμαι
Δίνω
Συντεταγμένες χώρου:
Πάνω
Δεξιά
Ψηλά
Κοντά
Γρήγορα
Άνοδος
Συντεταγμένες χώρου:
Νωρίς
Μέλλον
Μέρα
Καλοκαίρι
Φύλο:
Άνδρας
Θρησκείες:
…
Παράθεσα παραπάνω κάποια ελάχιστα στοιχεία των ιδιοτήτων της αριστερής ατραπού και της δεξιάς ατραπού με στόχο να συνεχίσουμε οι ίδιοι την πορεία του συλλογισμού μας και να κατανοήσουμε ότι…
Αριστερή και δεξιά ατραπός είναι τα δύο κανάλια της εκδήλωσης του θεού στην δημιουργία.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι έχουμε στοιχεία και από τους δύο αυτούς πόλους. Ο κάθε ανθρωπος λοιπόν οφείλει να γνωρίζει πως λειτουργεί και ποια στοιχεί υπερισχύουν μέσα του ώστε να μπορέσει να τα εντοπίσει και να τα δουλέψει.
Εδώ λοιπόν αρχίζει και η διαδικασία του εσωτερισμού. Είναι ακριβώς αυτή η εσωτερική αναζήτηση του αυτού μας και η κατανόηση ότι ολόκληρη η δημιουργία είναι κρυπτογραφημένη μέσα μας. Όταν το κατανοούμε πραγματικά αυτό βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καμία απάντηση που να μην βρίσκεται μέσα μας.
Όμως ας συνεχίσω…
Όπως γνωρίζουμε το σύμπαν έχει την τάση να συστέλλεται και να διαστέλλεται. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα εξελίσσονται, ακόμα και ο Δημιουργός όλο και εξελίσσεται. Η Δημιουργία λοιπόν όλο και μεγαλώνει ώσπου φτάνει στα όρια της εξελικτικής της δυναμικής. Αυτό σημαίνει ότι όλη η εμπειρία μπορεί να προκαλέσει κάποια συγκεκριμένη επέκταση. Όταν αυτό τερματιστεί ωστόσο, αρχίζει η διαδικασία συστολής, περισυλλογής κι παθητικότητας.
Η δημιουργία περνάει στην φάση της περισυλλογής των εμπειριών που έχουν αποκτήσει τα κύτταρά του, εμείς δηλαδή. Κάθε μας βίωμα και εμπειρία αποτελεί μία κοσμική γνώση που εμπλουτείνει διαρκώς τον μεγάλο ΝΟΥ. Αυτή είναι και η αποστολή της ζωής, η εξέλιξη μέσω της απόκτησης των εμπειριών.
Όταν ολοκληρωθεί αυτή η απόλυτη συστολή και ολοκληρωθεί η εισαγωγή και η κατανόηση όλων των εμπειριών τότε ο δημιουργός αρχίζει την κατάσταση διαστολής, όπου τώρα έχοντας πολύ περισσότερη εμπειρία, θα καταφέρει να επεκτείνει την δημιουργία μέσα στο χάος. Έτσι η δημιουργία αυτή τη φορά θα καταλαμβάνει περισσότερη συνείδηση και χώρο στο χάος από την προηγούμενη φορά.
Όταν κι αυτή τη φορά έρθει το τέλος της εμπειρίας και η δημιουργία φτάσει στο απώτατο σημείο εξέλιξής της, τότε ξανά αρχίζει η συστολή όπου συγκεντρώνοντα ξανά όλες οι εμπειρίες όλων των κυττάρων που θα είναι ακόμα περισσότερες αυτήν την φορά με αποτέλεσμα η επέκταση να είναι επίσης πολύ μεγαλύτερη και από την προηγούμενη φορά.
Αυτός είναι ο κοσμικός κύκλος της εξέλιξης, κάθε φορά η διαστολή είναι όλο και μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά, άρα και η δυναμική της εξέλιξης είναι επίσης όλο και μεγαλύτερη.
Τώρα γιατί τα είπα όλα αυτά σε σχέση με την αριστερή ατραπό;
Η αριστερή ατραπός χρησιμεύει σαν το κανάλι της καθόδου προς την ύλη. Εκεί οι ψυχές ακολουθούν την κάθοδο για να φτάσουν στο απώτατο σημείο της εξέλιξης., στον ακρογωνιαίο λίθο της δημιουργίας, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία και μετά μέσω της δεξιάς ατραπού να αρχίσουν την άνοδο πνευματικοποιώντας όλη τους αυτήν την εμπειρία ώστε να φέρουν τις καινούργιες συντεταγμένες και πληροφορίες στον δημιουργό.
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει η αριστερή ατραπός; Είναι η υλοποίηση του Θείου. Ενώ η δεξιά ατραπός είναι η θεοποίηση της ύλης. Καταλαβαίνετε πόσο ίδια είναι η σημασία και η αποστολή τους;
Αν δεν υπάρξει το ένα δεν υπάρχει το άλλο.
Αν οι ψυχές δεν φτάσουν στην απόλυτη ύλη, το Ον δεν μπορεί να εξελιχθεί. Αυτό λοιπόν γίνεται μέσω όλων των ιδιοτήτων που έχω περιγράψει παραπάνω και πολλών άλλων που ο καθένας από μόνος του πρέπει να σκεφτεί.
Τώρα όσον αφορά εμάς τους ανθρώπους…
Σαν ανθρώπινη φυλή αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε ακριβώς στην άκρη της δημιουργίας, είμαστε στο απώτατο όριο της εξέλιξης. Για αυτόν τον λόγο καλούμαστε να ακολουθήσουμε πλέον την δεξιά ατραπό.
Χρειάζεται να αρχίσουμε την πνευματικοποίηση της ύλης για να φέρουμε την καινούργια πληροφορία. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε σε πάρα πολλές επικοινωνίες με εξωγήινες οντότητες σε διάφορα βιβλία, να δίνεται τόσο μεγάλη σημασία στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Είμαστε ταυτόχρονα η πιο βαριά ύλη της δημιουργίας και η μεγαλύτερη συσσωρευμένη πληροφορία της.
Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η πορεία μας πρέπει να είναι τώρα ανοδική και όχι καθοδική. Αυτή η διαδικασία είναι σαν να κρατάμε 5 μεγάλες βαριές βαλίτσες και προσπαθούμε να ανεβούμε μια αερόσκαλα. Είναι τόσο δύσκολο από την μία, αλλά από την άλλη κάθε σκάλα που ανεβαίνουμε είναι ένα κοσμικό γεγονός.
Πέραν όμως από τους δύο αυτούς δρόμους υπάρχει κι ένας άλλος δρόμος στον οποίο μας δίνεται η ευκαιρία ανά τεράστια χρονικά διαστήματα να τον διαβούμε. Δεν είναι άλλος από την μεσαία οδό.
Ο Βούδας ήταν ο πρώτος δάσκαλος ο οποίος μίλησε για την μεσαία οδό ως τρόπο εξέλιξης αν και ακόμα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τεθεί σε εφαρμογή αυτός ο δρόμος.
Σήμερα στην εποχή του Υδροχόου πλέον ανοίγει αυτός ο δίαυλος, αυτή η παράκαμψη.
Η μεσαία οδός έχει δύο πολύ βασικά επίπεδα.
Το πρώτο επίπεδο το οποίο εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα ήταν η στάση της απάθειας, της αβλάβειας , της μετριοπάθειας της ΜΗ ΠΡΑΞΗΣ
Το δεύτερο επίπεδο από την άλλη το οποίο από μερικούς διαχωρίζεται παντελώς από την μέση οδό και ονομάζεται ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ έχει να κάνει με έναν δρόμο όπου δεν περιλαμβάνει πλέον μόνο την αριστερή ατραπό ή την δεξιά ατραπό ή την μεσαία οδό όπως τουλάχιστον εφαρμοζόταν παλαιότερα, αλλά όλα αυτά μαζί.
Αυτός είναι ο δρόμος της Θέωσης.
Ευχαριστώ πολύ
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Εν πάση περιπτώσει τις λέξεις τις είχα γράψει σε στήλες αλλά δυστυχώς δεν βγήκαν έτσι στο φόρουμ. Εάν θελήσετε να το εκτυπώσετε, μπορείτε το γράψετε στο word σε μορφή διπλής στήλης και θα καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο.
Να είστε καλά

++++ Με μια ματιά στον Ουρανό θα άλλαζαν τα πράγματα ++++ (Γ.Παίσιος)
Το μεγάλο τρίγωνο της δημιουργίας το οποίο είναι
ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΦΙΑ
Η αγάπη ανήκει στην δεξιά ατραπό
Η Σοφία ανήκει στην αριστερή ατραπό και η δύναμη
Η δύναμη έχει τρία επίπεδα.
Στο χαμηλότερό της πεδίο η δύναμη ανήκει στην αριστερή ατραπό. Είναι η δύναμη της Σοφίας, της Γνώσης.
Στο ανώτερο πεδίο της είναι η δύναμη της Αγάπης και
Στο ύψιστο πεδίο είναι η Δύναμη της Σοφής Αγάπης.

πολλά φιλιά
Το χρώμα αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο, αντιστοιχεί στο 8ο ενεργειακό Κέντρο, 15 εκατοστά πάνω από την κορυφή της κεφαλής.
Το χρώμα αυτό αποτελεί το χρώμα της κοσμικής συνείδησης.
Το χρυσό είναι πάντα ο αγωγός της μεταφοράς των πληροφοριών. Πολλές ασπίδες βασίζονται στο χρυσό χρώμα διότι οι δονήσεις του είναι πολύ υψηλές και έτσι είναι απροσέγγιστες από άλλου τύπου ενέργειες. Αυτός είναι και ο λόγος που το χρώμα αυτό χρησιμοποιείται σαν αγωγός της πληροφορίας. Με το χρυσό χρώμα δεν μπορεί να φθαρεί τίποτα. Παρατηρείστε οτι ο χρυσός αλλάζει σχήματα, αλλά ποτέ δεν μειώνεται η ποσότητά του στον πλανήτη μας. Δεν χάνεται ποτέ. ![]()
Επίσης χρησιμοποιείται πολύ και σαν κανάλι γείωσης διότι έχει την ιδιότητα της μεταφοράς. Έτσι λοιπόν όπως κάνουμε στον ομαδικό μας συνονισμό, το χρυσό κανάλι είναι το "μονωτικό υλικό" όπως θα λέγαμε μεταξύ του θεραπευόμενου και των αγωγών της θεραπείας.
Επίσης μέσω του οραματισμού του χρυσού χρώματος πάνω και μέσα στο σώμα μας μπορούμε να αφυπνίσουμε συντεταγμένες και πληροφρίες από τον χώρο του υποσυνείδητου.
Εάν δείτε ανθρώπους να φορούν πολλά χρυσά τότε σημαίνει οτι υπάρχει πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση με αποτέλεσμα να προσθαεί το άτομο να κρύψει αυτό που αισθάνεται να βγει προς τα έξω χρησιμοποιώντας υποσυνείδητα την δόνηση του χρυσού.
Αναρωτηθείτε ποιοί άνθρωποι φορούν πάνω τους πολλά χρυσα και χρυσαφικά![]()
Για αυτό λοιπόν βάλτε το χρυό στην ζωή σας (μάλλον κακώς που το λέω γιατί οι σύζυγοί σας θα με κυνηγούν μετά) ![]()
![]()

Ούτε ένα νέο απο τη χθεσινή συνάντηση...
Στην απόλυτη σιωπή...
Περιμένω...
περιμένω...
περιμένω...
πύτε φωτογραφία...

Τοξότης για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη παρέα οπου μιλήσαμε και αναλύσαμε αρκετά θέματα απο αυτά που επεξεργαζόμαστε εδώ.
Για να πω την αλήθεια εγώ ρωτούσα [ως συνήθως
Η συνάντηση έγινε σε ένα πανέμορφο καφέ [ επιλογή της Avallon ].
Εφυγα ευτυχής και ευχήθηκα να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο συχνά.
Οσο και να γράφουμε η ορατή επαφή είναι αναντικατάστατη.
Αυτή την στιγμή επισυνάπτω τις φωτογραφίες μας. Ελπίζω να τις πάρει χωρίς να χρειαστούν ελάττωση... βαριέμαι τώρα να παίξω...
Καλό απόγευμα ...
φιλάκια
Μορφέα…
Σύμφωνα με τις μυστικιστικές διδασκαλίες που έχω υπόψη μου ο Λόγος αποτελείται από δύο σκέλη: αγάπη και σοφία. Και τα δύο αυτά είναι δύναμη, γιατί ο Λόγος είναι δύναμη, αλλά στο επόμενο επίπεδο εκδήλωσης υπεισέρχεται ένα τρίτο στοιχείο που είναι η αρμονία και έτσι έχουμε αίσθος (αίσθηση και αισθήματα δηλ., το οποίο πηγάζει από την αγάπη), γνώση (που πηγάζει από τη σοφία) και αρμονία (η οποία για να επιτευχθεί εφαρμόζονται πότε ελκτικές και πότε απωθητικές δυνάμεις).
Από τα γραφόμενά σου καταλήγω ότι οι δύο αυτές ατραποί προέρχονται από ένα χαμηλότερο σχετικά επίπεδο εκδήλωσης, το επίπεδο του νόμου του 3 (δηλ. αποτελούν και οι ίδιοι εξωτερικότητα) και ότι είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της αρμονίας. Η δύναμη είναι κάτι που αφορά εξίσου και τις δύο ατραπούς, επιτυγχάνεται μέσα και από τις δύο αλλά η ποιότητα την οποία κάθε φορά προσλαμβάνει, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δηλ., εξαρτώνται από τον φωτισμό που της προσδίδεται ανάλογα με την εκάστοτε κατεύθυνση (φορά) που ακολουθεί η ψυχή: καθοδική ή ανοδική.
Συνάντησα κάποτε την άποψη πως η Ιλιάδα του Ομήρου συμβολίζει ακριβώς αυτό το ταξίδι της καθόδου της ψυχής προς την ιλύ (=τη λάσπη, την ύλη) και πως, αντίθετα, η Οδύσσεια είναι μια παραβολή για το ταξίδι της ανόδου της ψυχής προς τις ουράνιες σφαίρες.
Έτσι βρισκόμαστε κι εμείς, όπως ο Οδυσσέας, ζωή με ζωή να κάνουμε ένα ταξίδι μέσα στη θάλασσα των μορφών. Και ο εσωτερισμός έρχεται να μας βοηθήσει να πάψουμε να βλέπουμε αυτό το ταξίδι σαν άσκοπη περιπλάνηση χωρίς προορισμό μέσα σε ένα πλοίο-φάντασμα που το παρασύρουν τα κύματα και οι εξωτερικές συνθήκες. Μας βοηθά να δούμε ότι στο πηδάλιο του πλοίου, της προσωπικής μας Αργούς, βρίσκεται η ψυχή μας και στη θέση του μοναδικού, πολύτιμου επιβάτη, το κομματάκι του Πνεύματος που μας εμπιστεύτηκε η Δημιουργία… Και μπορούμε μέσα από μια διαδικασία συνειδητοποιήσεων, συνδέσεων με ανώτερα πεδία και βίωσης λεπτών αισθημάτων να αρχίσουμε σταδιακά να αντιλαμβανόμαστε την επιθυμητή για μας πορεία, την πολυπόθητη ρότα έως την Κολχίδα και να προσπαθούμε να μένουμε πιστοί σ’ αυτήν ή ακόμα και να κάνουμε σκέψεις για μετατροπή της Αργούς σε Κιβωτό...
Αυτός είναι ο δρόμος της Θέωσης.
Με πολλή αγάπη,
Ανσίν
Με πολλή αγάπη
Α
Καλησπέρα. Ζητώ συγνώμη που δεν έγραψα περισσότερο το μεσημέρι, αλλά τεχνικοί λόγοι (ο γιος μου ανέβασε πυρετό ξαφνικά) δεν μου επέτρεψαν…
Κατ’ αρχήν αστεράκι μου, μάλλον η έκφρασή μου ήταν ατυχής, έχεις δίκιο. Ασφαλώς και διαμέσου ενός καθημερινού οραματισμού μπορεί κανείς -εκτός από να γυμνάσει τον νου του- να δει μεγάλα προσωπικά οφέλη από το απλό γεγονός και μόνο ότι προσφέρει στον εαυτό του την ευκαιρία για 2-3 λεπτά κάθε μέρα να αποσύρεται από τις εξωγενείς επιδράσεις και να εσωστρέφεται, να βρίσκει το κέντρο του. Επίσης, μπορεί σιγά-σιγά να αρχίσει να αναγνωρίζει μέσα από τη διαδικασία πολύ δικά του πράγματα ή και να συνδέεται με άλλες σφαίρες…
Είναι λοιπόν σημαντικό να κάνει κανείς τον οραματισμό κάθε μέρα, εάν είναι δυνατόν την ίδια περίπου ώρα και να είναι ήρεμος και χαλαρός στη διάρκειά του (ούτως ή άλλως δεν διαρκεί πάνω από 2-3 λεπτά). Θα επικοινωνήσω αύριο το πρωΐ στα προσωπικά σας μέιλ για να σας δώσω έναν πολύ όμορφο και γλυκό οραματισμό ώστε να μπορέσουμε και να τον συζητήσουμε, εάν το θέλετε, έπειτα…
Λίλλιαν καλό μου, ξέρω την κατάσταση, πάντως ευχαριστούμε για την καλή διάθεση! Σκέτη χρυσόσκονη…
Τοξοτάκι… ήταν πολύ καλή η μεταξύ μας συνάντηση – και πώς αλλιώς βέβαια… Όλοι ήμασταν υπέρ της συνέχισης των ενεργειακών συναντήσεων της ομάδας των επτά (ούτε οι επτά επί Θήβας να ήμασταν!) παράλληλα με τον οραματισμό. Κοινώς, συνεχίζουμε απτόητοι!
Angus, σε μάγεψα;;; Ε, είδες για να κάνω παρέα με ξωτικά όλη την ώρα; Άρχισα να αποκτώ τους τρόπους τους φαίνεται…
Αυτά λοιπόν επί του παρόντος. Εύχομαι όνειρα γλυκά και πάω να διαλογιστώ πάνω στη φύση του αέρα, ώστε να μπορέσω να γράψω το κείμενο για το επόμενο newsletter του σάιτ που διατηρούμε με τη Λίλλιαν!
Με πολλή αγάπη,
Unseen
quote:
Το ανθρώπινο σύστημα έχει μέσα του τα πάντα
Να προσθέσω: H ελληνική γλώσσα έχει μέσα της τα πάντα... βλ.ΧΡΥΣΟΣ![]()
![]()
Χριστινάκι μου περαστικά για τον μικρό σου...![]()
Μορφέα... περιμένω απάντηση στο μέϊλ μου...

Νασαι καλά βρε Νστουλα μου που με ενημερωσες για τα της συνάτησης του Σαββατου...και οταν ανοιξα σημερα τον υπολογιστη μου, πωπω καλε καταχαρηκα,τι φως εχει το προσωπο όλων σας!!Ολοι εκπέμπετε κι ο Μωυσης που ειναι σοβαρος,οι δε νεραιδες τι χαμογελο..τι χαμόγελο.Θα τα καταφερω νάρθω κι εγω ,το θελω πολυ.
Μου άρεσε πολυ η αναλυση της λεξης "ΧΡΥΣΟΣ" και όλα όσα αφορουν το χρωμα.Να ειστε καλα Μωυση και Λίλλιαν!
Χριστινάκι πως παει ο μικρος καλη μου?Περαστικά εύχομαι.
Βικακι όλο και κοντεύεις....
Ρούλα Μίνα φιλάκια.
Ο τρίλεπτος οραματισμος δινει τελικά μια απιστευτη εσωτερική γαληνη και η σφαιρα αρχιζει αι γίνεται αποκαλυπτική!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
σας καλημερίζω!
Δεν θα γράψω πολλά, γιατί είμαι αναγκασμένη να μείνω "οριζοντιομένη" σήμερα! -Τι απαίσια θέση για 'μένα!
Πονάει, μάλλον κάποιο νεύρο που πιέζεται χαμηλά στην κοιλιά και κάθε φορά που πάω να πατήσω στο αριστερό πόδι πονάω πολύ.
Τα παυσίπονα δεν βοήθισαν καθόλου κι έτσι μέχρι το απόγευμα που θα πάω στη γιατρό δεν έχω άλλη επιλογή...
Νστούλα μου εγώ δεν έλαβα φωτογραφίες...ίσως να μην τις σηκώνει το in.gr...
Θα προσπαθίσω να ξαναμπώ αργότερα, ανάλογα με την κατάσταση.
Φιλιά πολλά

Καταρχήν να πω για την συνάντησή μας. Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συζήτησή μας και βέβαια όπως ειπώθηκε ήδη συμφωνούμε όλοι να συνεχίσουμε κανονικά τις δραστηριότητές μας και προσθέτομε και τον οραματισμό.