ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Agnostic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/02/2013, 23:28:11
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:

quote:
ΙΣΟΚΡΑΤΗ

Οι ακραίες θέσεις και το "τσουβάλιασμα" όλα σε ένα, δεν είναι κατάθεση απόψεων, αλλά έναυσμα προς έγερση.
Δεδομένων των συνθηκών ( υπεράριθμοι αλλοδαποί ), αυτές οι θέσεις είναι εμπρηστικές και δεν συνάδουν με την ιδισυγρασία του Ελλην.
Του Ξενίου Διός!

Νικομαχε ,αν θελεις,αυτο για τον Ξενιο Δια που ειπες ψαξτο λιγο.Ο Ξενιος Διας αποσκοπουσε στην προστασια μονο των Ελληνων ,οι οποιοι ταξιδευαν απο τη μια πολη κρατος στην αλλη,και οχι για μη Ελληνες.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

24/02/2013, 23:31:48
Σωστά Ισοκράτη.
και εγώ για αυτούς μιλάω.Τους Ελληνες.

Στα χρόνια του Ξενίου Διός, Μπαγκλαντέζος σάχλας που γεννήθηκε στην Ελλάδα και έλαβε ελληνικό όνομα και παιδεία, δεν απολάμβανε νομίζεις τα προνόμια του Ξενίου Διός?

Οπως και όλοι όσοι επισκέπτονταν ελληνικούς χώρους ή ταξίδευαν μέσω αυτών και άς ήταν και βάρβαροι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/02/2013, 23:43:27
Ισοκράτης

Θεωρώ το θέμα λήξαν.

Αμαλία

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξακολουθώ να υπόκειμαι στους κανόνες του esoterica.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

24/02/2013, 23:46:09
αν λαβουμε υποψιν την μεταχειριση που τυγχαναν οι βαρβαροι τοτε ,δεν νομιζω.Μονιμοι κατοικοι της αρχαιας Ελλαδας οι οποιοι δεν ηταν Ελληνες ηταν μονο οι δουλοι,εκτος αν εχεις αντιθετες πληροφοριες που μπορω να ανατρεξω και να τις βρω σε καποιο βιβλιο. Δεν ειμαι παντογνωστης ,χαρα μου να με παραπεμψεις καπου και να ενημερωθω(αρκει να ειναι αξιοπιστη πηγη) καποιος αρχαιος συγγραφεας π.χ. οχι wikipedia.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

24/02/2013, 23:55:24
Με μια πολύ πρόχειρη ανάγνωση, το ζήτημα μπορεί να λυθεί με αμοιβαίες εξηγήσεις,
όταν τα πνεύματα ηρεμήσουν.
Αν και δεν βλέπω τον λογο για να πάρει το θέμα "άλλους δρόμους",
(αλήθεια ποιοι είναι αυτοί?)

Η άποψη του οποιουδήποτε σε ενα δημόσιο fomum κρίνετε με επιχειρήματα/διάλογο και όχι "άλλους δρόμους" ...

ΥΓ
Ισοκράτης ποτέ δεν διαγράφουμε κείμενα μας τα οποία είναι αιτία "διαμάχης".

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
24/02/2013, 23:58:21
quote:

αν λαβουμε υποψιν την μεταχειριση που τυγχαναν οι βαρβαροι τοτε ,δεν νομιζω.Μονιμοι κατοικοι της αρχαιας Ελλαδας οι οποιοι δεν ηταν Ελληνες ηταν μονο οι δουλοι,εκτος αν εχεις αντιθετες πληροφοριες που μπορω να ανατρεξω και να τις βρω σε καποιο βιβλιο. Δεν ειμαι παντογνωστης ,χαρα μου να με παραπεμψεις καπου και να ενημερωθω(αρκει να ειναι αξιοπιστη πηγη) καποιος αρχαιος συγγραφεας π.χ. οχι wikipedia.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

Ελπίζω να τοποθετηθεί ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ώς πιο ειδήμων.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/02/2013, 00:05:50
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
quote:
Διαφωνείς με το "Ελληνας θεωρείται, όποιος έχει Ελληνική παιδεία' ?
Σαφώς και όχι.Παιδεία και όχι χρώμα.

Και σε αυτο διαφωνω Νικομαχε, τασσομαι υπερ της γνωμης του Ισοκράτους,που οσο να ναι, λεει καπως το αντιθετο.

--
AitheroVamon , το ειπα γιατι απ οτι φαινεται, με τα κειμενα μου καποιοι προσβαλλονται.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

Edited by - Ισοκράτης on 25/02/2013 00:07:27

25/02/2013, 00:08:36
Αντε να δουμε ποτε θα σταματησει αυτη η γελοια νεομυθολογια,οτι ελληνας ειναι αυτος που μετεχει της ελληνικης παιδειας.Τι ζημια μπορει να κανει τελικα ενας αμορφωτος προεδρος της δημοκρατιας.
25/02/2013, 00:11:32
quote:

Αντε να δουμε ποτε θα σταματησει αυτη η γελοια νεομυθολογια,οτι ελληνας ειναι αυτος που μετεχει της ελληνικης παιδειας.Τι ζημια μπορει να κανει τελικα ενας αμορφωτος προεδρος της δημοκρατιας.

Μη βαράς Σκαρτάδο.
Το θυμάμαι αυτο απο το δημοτικό, όχι απο τον παπούλια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/02/2013, 00:13:52
quote:

quote:

Μη βαράς Σκαρτάδο.
Το θυμάμαι αυτο απο το δημοτικό, όχι απο τον παπούλια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Την κοτσανα αυτην,δεν την αμολησε ο παπουλιας,την αμολησε ο στεφανοπουλος.