- Δίαιτα - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
σήμερα ανακάλυψα το esoterika.gr και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Ϊσως θα μπορουσες να με βοηθήσεις με ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζε στο θέμα των κιλών μου. Είμαι 1,68 και 63 κιλά. Γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα, προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγειηνα γίνεται (μερικές παρασπονδίες τις κάνω, αλλά με μέτρο πάντα)και θέλω τουλάχιστον να ξεφύγω από τον αριθμό 6 που βλέπω στην ζυγαριά μου. Δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό δεν τα έχω καταφέρει. Έχεις να μου προτείνεις κάτι;;;;
κάνε κλικ^^^^
Βλέπω κατά καιρούς εδώ στα φόρουμ ποστ του τύπου: "Είδα χθες σε ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ για...", "η ΕΤ-3 έχει αυτή τη βδομάδα το τάδε ντοκυμαντέρ για το δείνα θέμα" κλπ.
Επειδή δε βλέπω πολύ τηλεόραση και δεν τα παίρνω χαμπάρι, είναι δυνατόν όποιος καλός άνθρωπος ξετρυπώνει ένα καλό ντοκυμαντέρ να το αναφέρει εδώ, έτσι ώστε να έχουμε περισσότεροι την ευκαιρία να το δούμε???
Ελπίζω να βοηθήσει αυτό το θέμα και άλλα μέλη του φόρουμ εκτός από εμένα που έχουν το ίδιο πρόβλημα....
Καλό απόγευμα!
-ΥΗVH
Light in extension

Τηλ.: 210 3810565, 210 3810428 - Fax: 210 3810139

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
Edited by - reptilesalonica on 21/01/2004 21:59:51
Νομίζω ότι το Θέμα αυτό ταιριάζει καλύτερα στο Forum - Κινηματογράφος -(από το ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet που το φιλοξένησε αρχικά) όπου και μεταφέρεται.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ, υπάρχει εξειδικευμένη δυνατότητα ανεύρεσης πληροφοριών για τη μετάδοση των ντοκυμανταίρ.
Επί τη ευκαιρία: κάθε Δευτέρα, νομίζω λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.30'), μεταδίδεται στην ΕΤ-3 η εκπομπή:
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Συζήτηση
Διάρκεια: 30'
Εκπομπή που αναλύει σύγχρονα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη συνήθως μόνον από την αρνητική τους πλευρά. Θα βλέπει βέβαια τα πράγματα και από τη θετική τους πλευρά χωρίς όμως άνευ λόγου προκλήσεις .
Επιμελούνται και παρουσιάζουν οι καθηγητές πανεπιστημίου : Νίκος Μάργαρης και
Γιώργος Γραμματικάκης .
(Αγαπητέ Admin, γράφαμε ταυτόχρονα και τρόμαξα όταν είδα ότι δεν "πέρναγε" η απάντησή μου. Είχα μπει από το Φόρουμ: ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet.
)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
-ΥΗVH
Light in extension